Constante kwaliteit na een viertal bezoeken.

Vriendelijke en hartelijke benadering door het personeel; kwalitatief goed eten tegen een redelijke prijs; kamers worden regelmatig aangepast aan de hand van nieuwe inzichten

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie vorengestelde
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel vlak bij t strand

Kamers netjes en verzorg Eten: ontbijt super 10 Het diner behorende bij t voordeeluitje slecht Geen fijne kwaliteit gemarineerde zalm bruine randen Menu hamburger slecht 4 Broodje misschien wel meerdere keren in de oven gehad Bruin aangebakken net niet zwart Bikkelhard Zo iets zet je mensen niet voor !!! De keuken is niet goed bezig maar degene die t uitserveert ook niet Dit is de tweede keer dat wij dit meemaken met het diner ik zal er niet meer dineren Vorige keer klacht ingediend ivm diner We werden nog niet eens serieus genomen Conclusue iedereen verdient n tweede kans maar wij gaan er niet meer eten Restaurant was gesloten Het diner vond plaats in de bar

• Totaaloordeel over NH Zandvoort
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aan te bevelen met ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Menu : ga met respect om met de klant die komt eten Wat je zelf niet zo willen zet dat ook niemand anders voor
  • Reisgezelschap Met partner

De hotelkamer en douchegelegenheid was te klein.

Vriendelijk personeel, mooi hotel.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel, Restaurant
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie, vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er was verwarming via de airco. Fijn in de zomer, maar niet als het koud is. Je voelt overal tocht.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel met vriendelijke bediening

Mooi hotel met zeer vriendelijk personeel en erg goed schoon. Heel goed ontbijt buffet. Super gelegen in het centrum van Stolberg met gratis parkeren tegenover het hotel in de parkeergarage.

• Totaaloordeel over City Hotel Stolberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, vriendelijk personeel, goed ontbijt, mooi gelegen in het centrum van Stolberg
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Gezellig lang weekend in goed hotel

Goed hotel met vriendelijk personeel.Prima kamers alleen onze kamer lag aan begin van gang en licht gehorig. Eten was prima. Vanuit hotel kon je verschillende fietsroutes maken Zwembad geeft meerwaarde

• Totaaloordeel over Hotel Wapen van Delden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging,faciliteiten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Erg veel geld voor erg weinig comfort.

De foto's lijken mooier dan de werkelijkheid. In principe zijn de drie baden identiek. Wij vonden het water zelfs aan de koude kant. Ontbijt is prima met vriendelijk personeel. Kamer (comfort) is ruim maar er mist echt een koelkastje en een koffie apparaat. Voor dergelijke kamerprijzen hoort dat er gewoon te zijn. Bedden waren voor ons te zacht helaas. Een toegangs pincode voor de kamer leek wel verdacht veel op het kamernummer zelf. Dat gaf niet echt een veilig gevoel voor je kostbare spullen die niet in het minikluisje passen.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk behulpzaam personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Koelkastje en koffieapparaat.
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig hotel en mooi kamer

Fijne ontvangst, mooi oud hotel, maar de kamer was modern.

• Totaaloordeel over Hotel Monastère Maastricht
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi up-to-date kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Gewoon n slaapplek niks meer

Niks te doen op t park Zwembad staat nergens aangegeven na veel zoeken bospad gevonden en in t donker over t hobbelige pad gelopen Openingstijden van 8 tot 10 smorgensxen savonds soms n morgen Echt niet wat je noemt n zwembad op t park Hele weg baar ons huisje lag open Konden niet met auto bij huis wat wel de bedoeling was Huisjes waren wel goed

• Totaaloordeel over Vakantiepark Latour
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark We konden er slapen Rest was er niks
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verlichting en wegaanwijzing naar zwembad zorgen voor meer openingstijden Bezem in huisje

Teleurstellend

Afgaande op de informatie op de website (met altijd een slag om de arm natuurlijk!) mochten wij toch wel iets redelijk goeds verwachten. Wij hadden 2 nachten geboekt. De kamer voldeed wel aan de verwachtingen. Ontbijt en diner waren flink ondermaats. Wij waanden ons in het voormalige Oostblok. Vergeleken met de jubeltoon waarmee alles wordt aangeprezen, was alles van een bedroevend niveau. Dit nooit meer!! Chris ten Cate

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De kamer was oké.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wees eerlijk over ontbijt en diner!!
  • Reisgezelschap Met partner

Goed verblijf en prettig personeel. Kwaliteit, prijsverhouding is oké.

• Totaaloordeel over Parkhotel Nieheim
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid en all inclusieve goed.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden, erg hard. Bij 5 daags verblijf niet tweemaal hetzelfde diner.

Heerlijke korte vakantie kortbij

Lekker ontspannen

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Thermaal baden die onbeperkt te gebeuiken zijn
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat meer variatie bij het ontbijt

erg slecht

we hadden een 6 persoons huisje met 3e het huisje was zo bizar vies slecht schoongemaakt dit is echt niet gezond voor een mens, er zat schimmel op de muren bij de badkamer de spinnenwebben met spinnen hongen langs de wc en in de hoeken van de douche, mijn vrouw is hoogzwanger 35 weken en heeft niet durven douche omdat het zo slecht is!!! onder de kasten lagen gewoon nog oude flesjes drinken van andere mensen dus er word echt niet goed schoongemaakt door het park, mijn vrouw had hier iets kunnen oplopen en mijn zoontje van 1 jaar! verder was de vloer onzettend vies bij binnenkomst en hebben we eerst alles moet vegen.... de stoelen zijn helemaal doorgezakt en de bedbank kraakt zo hard dat het bed helemaal ontwricht word als twee mensen erop moeten liggen, plus je kunt niet slapen doordat het zo kraakt en het matras zo oud en dun is. rondom erg slechte ervaring en hoop hier iets mee gedaan kan worden ons geld is hiermee erg verspild! mvg familie van de pas

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 1 1
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark heeel veeel om op te noemen!

Prima, nette bediening

Goede ligging en prima service

• Totaaloordeel over Dijkstra Hotels Bergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Fietsenhok

Schoon en mooie natuur.

Genoten !

• Totaaloordeel over Landal Twenhaarsveld
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park en bungalow
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel waarbij heel tevreden over prijs kwaliteit verhouding.

Een heel fijn verblijf in een hotel waar je lekker kunt eten en altijd voldoende is, een prima all-inclusive hotel. Verder van alles te doen in het hotel waaronder een leuke bowling, biljarts, zwembad, sauna en ook nog een gezellige muziekavond! Ook vanuit het hotel vele mooie wandelingen te doen in een mooie natuur.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het gehele verblijf is prima!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers moderniseren.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Fijn hotel met goede bedden, vriendelijke bediening en mooie ligging aan het Ijsselmeer

Prima hotel, maar aangezien wij niet voor de watersport kwamen, lag het hotel wel ver van het centrum van Makkum af. Echter wel weer leuk om vanachter het raam de surfers bezig te zien!

• Totaaloordeel over Strand Hotel Vigilante
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centraal gelegen t.o.v. de leuke plaatsjes aan het IJsselmeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark aangeven dat het hotel wel ver van het plaatsje af ligt

Alles goed

Alles geweldi

• Totaaloordeel over Roompot Ferienresort Cochem
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles super
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles goed
  • Reisgezelschap Met partner

Prima locatie voor een weekendje weg

Gastvrije ontvangst. Vriendelijke mensen.

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark rustig gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk hotel voor een weekend weg

Mooie omgeving om te wandelen. Prima om te parkeren. 2 avonden live muziek. Hotel kan wel iets geupgrade worden.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed eten en drinken. Elke avond iets anders te eten op het buffet. Vriendelijk personeel.Mooie omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lees de opmerkingen bij de boeking, gevraagd om een kamer op de 5e etage, kwamen uit aan de achterkant op de eerste. De hygiene laat te wensen over, in de badkamer achter de radiator bevond zich nog een handdoek.De ramen mogen nodig gelapt worden!En her en der in het hotel was het erg stoffig!
  • Reisgezelschap Met partner

goed hotel, behalve de douches

het hotel was prima. goede bedden, eten was prima maar de douche was echt slecht. weinig licht en dan weer koud dan weer gloeiend heet. met de mengkraan kreeg je het niet goed het was net of hij elke keer moest bufferen om warm water te krijgen. verder leuk hotel maar houd er rekening mee geen lift, Van de voren gevraagd om kamer beneden, Kregen kamer op 2de verdieping. Beetje jammer

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark douche
  • Reisgezelschap Met vrienden

Leuk personeel,heerlijk eten en nette kamer. Drukke doorgaande route,daarom wat verkeersgeluid met raam open!

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Westhoff
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede prijs/kwaliteit
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Rekening houden met lawaai vd weg als gast andere kamer vraagt! vraagt!!

Het weer was zonnig.

Niet geschikt voor senioren die slecht ter been zijn. Trap naar boven met aan 1 kant een leuning. De draai de treden te smal. In bad douchen. Badkamer veel te koud. De bungalow mag wel een opknapbeurt gebruiken. Hele oude meubels, wij hebben op de tuinstoelen van buiten gezeten. Kortom jammer.

• Totaaloordeel over Vakantiepark Hellendoorn
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opknappen. Er staat nu oude meuk.

Nette kamer

De kamer was oké. De badruimte ook. Geen vriendelijke ontvangst. Auto parkeren is 10 minuten vanaf het hotel in het weekend. Lastige stoep en zware deuren 2x met een halletje ertussenin. Niet gemakkelijk met je bagage. Zeer steile hoge trap naar de kamers. Je kunt er niet dineren. Er is ook geen keuzemenu. Het ontbijt was prima.

• Totaaloordeel over Hotel Van der Maas Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De kamer zag er netjes uit.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een vriendelijke ontvangst zou fijn zijn

7,5

Mooi hotel geweldige faciliteiten mooie locatie de kamers goed behalve de douches tegels met schimmel!

• Totaaloordeel over De Werelt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hele mooie modern hotel prachtige ligging in de bossen!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schonere douches schimmel in de voegen

Aangenaam verblijf

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer