Mooi hotel geweldige faciliteiten mooie locatie de kamers goed behalve de douches tegels met schimmel!
Aangenaam verblijf
Zeer positief
ontvangst goed , goede ervaringen , personeel zeer vriendelijk niets was teveel , prima ontbijt en het diner was goed , zeer tevreden
Heel fijn personeel,, nette kamers en heel goed eten
Vriendelijk behulpzaam personeel Knus donkerbrruin café Heerlijk zeer goed, uitgebreid ontbijtbuffet 3 gangen menu op dag van aankomst was prima Leuk verblijf gehad in dit hotel Zeker een aanrader
Hartelijke ontvangst, Vriendelijk en hartelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel, goede ruime kamer, uitgebreid ontbijt en diner in restaurant was niet goedkoop, maar super lekker.
Afgelopen weekend met 4 vriendinnen in de royal suite verbleven. Wat hebben we het fijn gehad. Snelle service. Als er iets niet was of kapot werd het gelijk verholpen. Het personeel is vriendelijk en beleefd. De barman is geweldig. Ik was al eerder geweest en werd herkend met een wit wijntje. Ook de man van de receptie herkende mij gelijk. Ik denk dat ze mijn vriendinnen de volgende keer ook gelijk herkennen! Zaterdagavond live optreden was een gezellig feest. Het eten was heerlijk. We hebben alle dagen zitten smullen. Dankjewel we vast weer een keer terug.
Voor herhaling vatbaar
Via voordeeluitjes zijn leuke makkelijk te boeken
Ondanks het slechte weer hebben wij genoten.
Prima appartement voor een lang weekend.
We hebben wederom een uitstekend verblijf gehad in de Rousch. Prima ruime kamer. En weer bijzonder lekker gegeten. We komen zeker nog eens weer.
Te groot en last van verbouwing.
Gewoon lekker ruim en veel vrijheid zit niet bij je buren op de lip veel ruimte om je heen, Mooie omgeving waar je lekker kan fietsen en gezellige dorpje waar je altijd welkom ben ook al ben je niet van hen geen verschil iedereen is aardig tegen elkaar dus daar gaan wij vaker heen
Voor herhaling vatbaar...enig minpuntje vind ik het ontbijt...erg sumier
Fijne relaxte week gehad in het kleinschalige park. De bungalow was keurig en het was er goed toeven. De extraatjes via voordeeluitjes hebben wij allemaal dankbaar gebruik van gemaakt. Mooie omgeving met goede fietsroutes.
Bungalow prima alleen uitzicht niet op het water dat was jammer
Lekker rustig park
Geboekt maar app deed het niet van de roompot dus ook de code van het huisje niet ontvangen, dus moesten we aansluiten bij de receptie en toen bleek dat ik de sleutelcode niet kon ontvangen omdat ik via jullie had geboekt. Dus het zou fijn als jullie dat met de boekers zouden delen dan is het geheel niet zo chaotisch.
Kamers zijn goed en schoon. Het ontbijt is super, er is vanalles aanwezig. Het avondeten is in 1 woord fantastisch!! Het personeel is zeer behulpzaam en ontzettend vriendelijk.
Mooi hotel goede service prima ontbijt diner jammer dat parkeerdek vol was
We waren met z'n 5en leuk park in de bossen. We hebben daar ook nog gegeten maar dat was minder.
We hebben genoten. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Bedden prima.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer