Mooi hotel voor verblijf in Gent

Mooi, schoon hotel met ruime kamer met mooi balken plafond. Prima badkamer en heerlijk, uitgebreid ontbijt. Ligging t.o.v. centrum is perfect.

• Totaaloordeel over Ghent River Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke receptie, fijne kamers, heerlijk ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco minder op bed richten

Mooie locatie

Fijn verblijf. Vriendelijk personeel. Kamer was erg klein. Eten was lekker. We hebben n leuke plek gehad en van daaruit mooie fietsroutes gedaan.

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t

gezellig mooie ruime kamer/badkamer

heerlijke fietsomgeving , eten as lekker

• Totaaloordeel over Mössems
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark alles goed geregeld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zou ik niet weten

Goed hotel in Bremen

Goed hotel in Bremen. Goede kamer, goed ontbijt, vriendelijk personeel en uitstekend driegangen menu! Goede locatie bij de luchthaven, goed bereikbaar met tramlijn 6 (halte Neuenländer Kämpe) vanaf het Hbf.

• Totaaloordeel over Holiday Inn Express Bremen Airport

Prima verblijf gehad.

• Totaaloordeel over EuroParcs De Biesbosch
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed meegedacht.
  • Reisgezelschap Met partner

Leuke plek en heel mooi licht huis

Ruim huis met fijn terras en heel lichte woonkamer

• Totaaloordeel over Landal De Reeuwijkse Plassen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie plek, leuk aan het water
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Een prettig hotel net fijn personeel en goede verzorging.

Zeer prettig en comfortabel. Voor herhaling vatbaar ook vanwege de ligging aan de Biesbosch.

• Totaaloordeel over Hotel 't Trefpunt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Verzorging en personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen idee

Super dagen gehad

Goed hotel

• Totaaloordeel over Hotel en Restaurant Wesseling
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooi hotel, super gastvrij personeel, écht een aanrader!

Mooi hotel, alles klopt. Het personeel was super aardig. Chapeau!!

• Totaaloordeel over SuyderSee Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt in het centrum van Enkhuizen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t.

Leuk, maar gedateerd

Mooie omgeving, eten vanaf buffet. Verwacht geen hoogstaande gerechten. Ontbijtbuffet. Prima Lunchbuffet: geen gebruik van gemaakt Dinerbuffet, simpel verder wel oké

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mag wel wat moderner
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben paar geweldige dagen gehad. Ligt erg centraal, mooie fiets en wandel omgeving.

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Houden zo, wij komen zeker terug.

Prima plek

Eten en drinken goed en zeer vriendelijk personeel

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het is gedateerd
  • Reisgezelschap Met een groep

Goed onderkomen

Mooie bungalow vriendelijk personeel en kregen een parkeerkaart om bij de bungalow te parkeren daar ik met een rollator loop en de afstand naar het centrum te groot was

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed bereikbaar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mooi weer

een beetje teleur gesteld

de schoon maak is droevig de bestrating rondom het huisje is zeer slecht

• Totaaloordeel over Vakantiepark 't Broeckhuys
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark schoonmaak bestrating

Voor herhaling vatbaar

Goed en vriendelijk personeel wel jammer dat we bij aankomst niet de kamers die wij geboekt hadden niet beschikbaar waren en ze waren vergeten ons de bitterballen en het drankje aan te bieden, beetje jammer dat het zo is verlopen.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn zwembad-mooi restaurant
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mail graag in het Nederlands

Genieten aan Zee

Fijn!

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -
  • Reisgezelschap Met partner

De rust en omgeving zijn echt voor herhaling vatbaar. De kamer is ruim en netjes. Wel wat gehorig in de gang . We hebben het naar ons zin gehad , en zullen hier zeker nog een keertje komen.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Als je geboekt hebt en je krijgt een gratis consumptie , waarom dan niet(als je als echtpaar komt 2 consumpties. Je krijgt 1 consumptie i.p.v 2 dat vind ik jammer. Geen verbeterpunt

Goed verblijf

We hadden een goed verblijf in de Bonte Wever met all inclusive. We kregen een vierpersoons kamer met zn tweetjes en het eten is overdadig en goed van kwaliteit. Alles is erg goed georganiseerd en het personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ook de omgeving is fijn om te wandelen of fietsen. Enige minpunt vonden wij de ongezellige, functionele inrichting van het hotel en de massaliteit van hotelgasten, kamers en voedsel.

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kwaliteit voedsel, personeel, kamer, natuur in omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Inrichting kan veel aantrekkelijker/gezelliger

Een net nietje

Het eten was prima ,de bediening vriendelijk.Maar helaas de kamer was zwaar onder de maat.Heel klein de badkamer was super klein je moest dwars lopen om te douchen of naar het toilet te gaan.Jammer.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Löwen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie boven uitleg
  • Reisgezelschap Met partner

Goede lokatie voor een fietsvakantie rond de Linge.

Ondanks wisselvalligheid van het weer een paar goede dagen fietsen in de Betuwe.

• Totaaloordeel over Hotel aan de Linge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel Vriendelijke personeel, prachtig uitzicht op de l Vriendelijk personeel, prachtig uitzicht op de Linge
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opladen fietsaccu deed het niet.
  • Reisgezelschap Met partner

goed hotel voor deze prijs en top personeel

eten en drinken was prima evenals het zeer vriendelijke en behulpzame personeel een min puntje douchen in een bad is niks voor wat oudere mensen zoals wij maar dat maakte het verblijf niet minder

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gewoon goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark het douchen
  • Reisgezelschap Met partner

Het was relaxt maar ook er rommelig

Het hotel was prima op orde. Ontbijt was heerlijk. Echter geen airco of koelkast op de kamer, het was 26+ graden en dat was wel een dingetje. De communicatie was erg slecht, bij vragen of moeilijkheden werden we van het kastje naar de muur verwezen, erg vermoeiend, we waren er tenslotte om te relaxen. Bij de behandelingen was er ook miscommunicatie bij ons gezelschap. Uiteindelijk heeft Marjo van het restaurant alles voor ons goedgemaakt en voor een fijne laatste dag gezorgd. Zij begreep ons en heeft ons enorm geholpen door alleen al naar ons te luisteren. Dat was niet het enige, zij weet wat gastvrouw hoort te zijn. Daar mogen haar collega’s wel een voorbeeld aan nemen.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Marjo de manager
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak van de kamers kunnen beter en luisteren naar je gasten en iets ermee doen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Fijn hotel. Schitterende ligging voor mensen die van de scheepvaart houden.

Mijn vrouw en ik hebben genoten van ons verblijf in het Deltahotel te Vlaardingen. Kamer aan de landzijde maar toch nog een beetje zicht op de rivier. Eten perfect, zelfs voor een vegetariër/veganist. Heerlijk ontbijt ook.

• Totaaloordeel over Delta Hotel Vlaardingen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging geweldig. Kamer goed en ontbijt ook.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wel jammer dat je niet met een trap naar je kamer kunt. Moet met lift. Trap is voor nood.
  • Reisgezelschap Met partner

Zeker de moeite/het geld waard

Geen standaard hotel qua uitstraling, mijn waardering daarvoor. Gunstige ligging. Hoewel geen uitgebreide menukaart is het echt goed dineren. Niet al te ruime kamer met smalle deur naar de badkamer (lastig voor gebruiker van rollator) en minder goede stoelen.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Westhoff
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gemakkelijk voor hotel te parkeren, lift aanwezig, goede keuken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Smalle deur naar badkamer, er wordt eigenlijk geen moeite gedaan om de taalkloof te overbruggen

Alles matig

Kamer erg klein wel netjes maar kunt je kont niet keren.

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Zonheuvel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving en de ligging is prachtig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Personeel heeft schijnbaar geen horeca opleiding ook bij het voedsel en bestek werd er geen beschermde handschoenen gedragen

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer