Aangenaam verrast door zowel hotel als omgeving. Een paar fijne dagen weg in eigen land
Het was een heerlijke week
Goede ontvangst en goed uitleg.
Een goed georganiseerd hotel. Een schone ruime en goed geïsoleerde kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een uitgebreid en heel goed ontbijt.
Zeer gastvrij, bij binnenkomst een prettige ontmoeting! Wij werden gezien als gast, voelde meteen als vertrouwd en zin in het verblijf.
Ondanks het grote gebouw en vele mensen toch op je gemak!
Gezellig intiem hotel met zeer gastvrije gastvrouw.. Niet ver van winkels en goede restaurants. Grote keuze uit mooie wandelroutes.
Prachtig hotel met prachtige voorzieningen. Het ontbrak ons aan niets.
Prachtige kamer en heerlijk ontbijt. Kamer was heel schoon. Echt genoten. Voor herhaling vatbaar!
Mooi hotel en mooie ligging. Vriendelijk personeel en goed en lekker eten.
Hartstikke goed hotel! Mooie, nette, schone kamer gehad in Haus 2. Geweldig uitbreid ontbijt. Echt werk van gemaakt. Heel veel keuze en erg lekker. Een aanrader en wij komen zeker nog eens terug. Enige minpunt wat ik kan bedenken is dat er geen enkele Nederlandse zender op de tv is.
Voor 2 nachten in dit hotel geweest met arrangement Voordeeluitjes. Zijzeezicht gekregen met vroege check in en leuke kamer dus mogen ervaren. Bedden mogen wel harder zijn, alles is er wel wat moet. Parkeren wagen boven was mogelijk, wel zijn de trappen pittig als er wat bagage is. Na verblijf wel gemerkt dat mijn factuur en betaalde niet overeen stemde met de nadien nagekeken factuur bij aanvang voordeeluitjes, wel jammer. Gebruik gemaakt van restaurant, wat naar mijn normen gemiddeld was en er nog wat verbeterpunten mogelijk zijn zoals sneller bijvullen, fijner eten en meer keuze wijnen. Ook gebruik gemaakt van de toffe sauna en tks voor de snelle hulp aldaar bij mijn even onwel worden. Ligging en zeezicht is ontspannend en prachtig. Mooie wandeling gemaakt met Rondje Wijk aan zee en strandhuis voor het hotel was ook leuk tussenstopje. Kortom een goede aanrader, gezellige bar ook en hopelijk kunnen we nog eens terugkomen in de toekomst....
Super netjes en schoon. Ontbijt was keus genoeg. Alleen zwembad heeft echt een riool lucht. Miste een föhn op de badkamer
Standaard Comfort kamer had die van extra comfort.
Heel fijn hotel en fantastische personeel
Het hotel is prachtig en heel luxe Heerlijk ontbijt en de diner is fantastisch Uitzicht is genieten Wij komen zeker terug
Super Hotel op mooie locatie
Het was nergens genoemd, maar een comfortabele kamer en een foto met tafeltje en fauteuiltje, wekte de verwachting van 2 stoelen. Hoe komt het toch dat er altijd naar één stoel op een kamer staat? Weer een hotel waar soms iemand bij de receptie is, maar nog vaker bij een computer moet worden in- of uitgecheckt. Dat betekent dat je ook je koffer op de laatste dag niet even achter kunt laten om later op de dag op te halen, want er is niemand.
Alleen jammer dat ze in de restaurants op het park alleen Engels praten. Op zich geen probleem maar het Engels was ook ondermaats. Geen enkele nederlandstalige menu te vinden. De supermarkt is heel duur, maar wel heel vriendelijke mensen.
Hotel ligt centraal, vlakbij het treinstation. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Enigszins kleine kamer, wel schoon en heerlijk rustig! Ontbijt is lekker vers maar zou iets uitgebreider kunnen.
Gedateerde kamer, maar alles netjes en schoon. Heerlijke douche. Ontbijt heel goed. Voor ieder wat wils. Diner, ook heel goed. Heerlijk gegeten. Opmaak van de gerechten zag er goed uit. Het oog wil ook wat. Een aanrader!
Bij aankomst werd ons verteld dat we een upgrade van de kamer kregen. We kwamen terecht in een waar paradijsje: een ruime zithoek met bankje, eettafel, een prachtige badkamer met bad, douche en dubbele wastafel en zelfs een terras maar daar hebben we gezien het weer in februari geen gebruik van gemaakt. Ontbijt was prima verzorgd en lekker. Bovendien stonden de dames in de keuken altijd klaar om iets anders klaar te maken. Ook het diner in de auberge was prima.
een zeer net hotel waar je ook zeer goed kunt eten. vriendelijk personeel. helaas hadden wij n kamer op de 1e verdieping die nog niet gerenoveerd was. een zeer hard spiralenbed en harde stoelen. verder fijn om te vertoefen.
Een mooi sfeervol hotel met aardige medewerkers. De kamer was netjes en schoon. Het bed lag goed. Het viergangendiner was goed verzorgd en lekker.
Zoals altijd een paar dagen heerlijk kunnen ontspannen in de warme baden.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer