Niet bijzonder

Geen koffie en thee faciliteiten opde kamer, op de kamer veel vuiler plekken in de badkamer was een stroomverdeeldoos zonder afdekkap onder de wastafel. Wij hadden een diner arrangement dit was keuze uit 3 met allemaal vis, dus van de grote kaart besteld we konden ruim 80 euro eten en we hadden voor nog een 60 euro gegeten of we dan wel de drank van 21 euro wilde bij betalen, dit vond niet zo netjes geregeld.

• Totaaloordeel over Delta Hotel Vlaardingen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Koffie of thee op de kamer.
  • Reisgezelschap Met partner

Alles was voorzien, leuk en aangenaam verblijf maar het avondeten was bijlage NIET WARM.

Ik en ook ons gezelschap keren er tevreden terugv

• Totaaloordeel over Hotel Bitburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Wij keren terug
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Warmer avondeten

Heel gastvrij hotel

• Totaaloordeel over Boutique Hotel, Restaurant
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezelligheid en service

Goed hotel

Goed hotel Personeel aan de balie kon Nederlands Alleen sommige mensen maken s avonds laat lawaai

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een verfje bij balkon
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prachtig hotel op een mooie plek

Luxe hotel, heerlijke wellness, zeer uitgebreid ontbijtbuffet, goede keuken, uitermate vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over VIA PLAZA Meppen by Hackmann
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vloerbedekking kamer beter stofzuigen

Fijn hotel, mooie locatie

Wij hebben het heel fijn gehad. Mooie rustige locatie. Ontbijtbuffet was heel ruim. Dinerbuffet was ook in orde. Kamer was goed.

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Matras vond ik iets te zacht.

Goed verzorgd, relaxte sfeer

Inchecken bij het restaurant was plezierig. Het verblijf in het hotel goed, consumpties zeer schappelijke prijzen. Restaurant ook prettig in de bediening en goede keuken.

• Totaaloordeel over Grenzeloos Slapen-Eten-Beleven
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Relaxte sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t
  • Reisgezelschap Met partner

De gastvrijheid van de gastvrouw was super!

Het hotel en de locatie vielen zwaar tegen. Je denkt in Boppard terecht te komen, maar komt in Boppard-Salzig terecht.... Dat was echt een tegenvaller. De gastvrijheid en het lekkere eten, maakten het wat goed.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De gastvrijheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vermeld duidelijk in welke plaats het hotel staat
  • Reisgezelschap Met vrienden

fijn hotel met alle faciliteiten

erg goed hotel

• Totaaloordeel over Hotel de Naaldhof
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooie ligging in het bos
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kamer wat steriel; ik mis een grote schemerlamp
  • Reisgezelschap Met partner

Zijn alleen maar ff binnen geweest.

Bij binnenkomst bleek dat ze waterschade opgelopen hadden en de kamer niet bewoonbaar is. Netjes voor ons een ander hotel geboekt waar we dit weekend zijn verbleven. Netjes maar dus kan ik niets over het verblijf vertellen.

• Totaaloordeel over Landgasthof Wüllner
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nette oplossing
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Laat het van te voren weten
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig verblijf, super lekker eten, erg gastvrij en vriendelijk

Mooie omgeving, vooral om te wandelen, wij hadden de elektrische fietsen meegenomen maar daarvoor was het toch te bergachtig. Het hotel ligt op loopafstand van een leuk dorpje. Landelijk gelegen, bossen, grotten, dus vanalles te doen. Het hotel ziet er netjes en verzorgd uit. Goed ontbijt, heerlijk 3 gangendiner, grote porties (voor ons soms wat teveel). Vriendelijk en behulpzaam personeel, die je verblijf nog meer aangenaam maken.

• Totaaloordeel over Hotel Derichsweiler Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie omschrijving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beddenkussens waren voor ons wat te zacht.

Mooi en gastvrij hotel

Mooi en gastvrij hotel

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving en gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zelf kunnen kiezen uit 2 of 3 opties voor 3gangendiner
  • Reisgezelschap Met partner

Een heel prettig en gezellig verblijf

Wij hebben genoten bij hotel Ruimzicht hele fijne sfeer en goed verzorgd diner en ontbijtbuffet . Super leuk personeel het was een geslaagd weekend

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Ruimzicht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne sfeer en heel lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee

Erg druk hotel.

Veel en druk heen en weer geloop van personeel . Erg rumoerig in restaurant. Ontbijt is prima. Diner zeer matig. Gerechten slecht gegaard.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie uitstraling. Prima inrichting.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kok moet op bijscholing
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie kamer, zeer vriendelijk personeel en uitstekend ontbijt. Voor herhalinh vatbaar.

• Totaaloordeel over Hotel Nickisch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles uitstekend
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misscien enige wat ik miste waren een paar Nederlandse tv-zenders
  • Reisgezelschap Met partner

Ontbijt en diner waren prima.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ontbijt en diner
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark gehorig

Prima ervaring, top!

Leuke sfeer met gezellige drukte in het restaurant. Maar wel lekker rustig in het logeer deel; een mooi gerenoveerde kapel. We hebben s’avonds heerlijk gegeten. Ruime porties met knapper-verse groenten en salade. Begeleid met lekkere frieten en aardappelkroketjes. Het ontbijt was ook goed met vers geperst sinaasappelsap. En daarbij een zeer behulpzaam en gastvrij team.

• Totaaloordeel over Bed and Breakfast Riekelt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke gastvrije sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks.

Tegengevallen

Ik heb van 27 september tm 2 oktober verblijf gehad in Hotel Am Fang in Bad Laasphe, waar ik verbleef op basis van het zogenoemde ultra all inclusive arrangement. Tot mijn verbazing bleek dat bij het ontbijt het niet is toegestaan om zelf een lunchpakket samen te stellen voor onderweg. In plaats daarvan kan het personeel een lunchpakket maken, maar daarvoor wordt €8,50 per keer in rekening gebracht. Ik vind het zeer ongebruikelijk – en eerlijk gezegd ongepast – dat er extra kosten worden berekend voor iets dat normaal gesproken binnen een all-inclusive formule valt. Als ik dit van tevoren had geweten, had ik niet voor dit hotel gekozen. Volgens mij wordt er met deze werkwijze een onjuiste voorstelling van het ultra all-inclusive concept gegeven, wat misleidend is voor gasten die op basis daarvan boeken. En dan vergeet ik voor het gemak maar even dat de hotelkamer vlekken had in de vloerbedekking en de badkamer, dat frisdrank geschonken wordt in zeer kleine glaasjes van 150 cl en dat overgebleven eten (bijv ontbijt) wordt hergebruikt voor een diner/avondmaal.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark te veel om op te noemen
  • Reisgezelschap Alleen

Goed hotel, prima eten

Jammer dat je zelf moet vragen om de bitterballen etc die horen bij het arrangement en bij weggaan de wijn die erbij hoort. Gelukkig werd er wel meteen actie ondernomen om het bad wat niet leeg liep te ontstoppen.

• Totaaloordeel over Hotel Hoogeerd by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets meer informatie bij aankomst, zoals dat de kamer alleen schoongemaakt en van schone handdoeken wordt voorzien als je dit aangeeft. Dit staat wel op de balie bij de receptie maar is beter als het ook verteld, vermeld, wordt.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prima hotel met vriendelijk personeel

We werden goed geholpen ook toen bleek dat onze kamer voor de tweede dag bezet zou zijn. Werd goed opgelost. Het 3 gangen keuze menu smaakte goed en bij het ontbijt was er meer dan voldoende keuze.

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel
  • Reisgezelschap Met partner

eerste dag tweegangen diner keuze uit zeeeeeeer beperkte kaart.

• Totaaloordeel over Churchill Hotel Terneuzen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark normaal goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark breng in de douche een stang aan om vast te houden voor oudere mensen
  • Reisgezelschap Alleen

voor ons een zeer bijzondere ervaring

Voor het eerste geslapen in een voormalig klooster. Geholpen en bediend door mbo leerlingen, die weer begeleid werden door de wat meer ervaren leerlingen. Die op hun beurt weer bijgestaan werden door de docenten. In de verzorging, bediening en keuken.

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark het totaal beeld is prima, qua score een 8
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark wat verbetert kan/moet worden is dat als je als klant van voordeeluitjes, je geen keuze hebt voor het diner, je moet maar afwachten wat je voorgeschoteld krijgt. Dat isn m.i. een groot minpunt
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel voor zakelijke meeting

Het hotel ziet er keurig en ruim uit en het personeel, voor zover aanwezig, is vriendelijk. Tot zo ver het positieve.... De kamers zijn erg klein, evenals de badkamer waar op de tegels naar haren van vorige bezoekers zaten. Duidelijk gericht op eenpersoons gebruik (het hotel is hoofdzakelijk congrescentrum). Door het ontbreken van airconditioning en een raam wat maar een klein stukje open gaat is de temperatuur lastig te regelen. In het restaurant is de kaart beperkt en hetgeen wat we besteld hadden kwam niet overeen met hetgeen we kregen. De keuken bleef hierin echter volharden ..... Ontbijt is ook erg basic. We zijn een dag eerdere vertrokken en helaas was er bij de receptie niemand aanwezig om afscheid te nemen. Kortom, niet echt een hotel voor particulieren en verblijf van meerdere dagen.

• Totaaloordeel over De Werelt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rust
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere schoonmaak kamers en assortiment horeca verbeteren
  • Reisgezelschap Met partner

Helemaal top komen graag terug tot gauw .....

Ons verblijf was buitengewoon goed heerlijk genoten. Komen zeker terug ben echt tot rust gekomen helemaal top. Zeer mooi hotel een echte aanrader voor anderen Personeel ook heel vriendelijk ...top lokatie...

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Helemaal top lokatie wij komen graag terug top...

Prettig verblijf

Leuke arrangementen.