Matig

Wij vonden onze kamer beslist niet schoon.en hele slechte bedden.vuile vloerbedekking.en de prullenbak in de kamer werd niet geleegt.en de bedden gewoon dicht geslagen.geen laken glad getrokken.jammer wij waren 27 jaar getrouwd.en we hadden ons er zo op verheugd. Na een lang ziekbed van me man.dit kan je niet steeds doen.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers goed schoonmaken
  • Reisgezelschap Met partner

Een zeer aantrekkelijke aanbieding op een heel mooi park

Het huisje was prima, goed verzorgd en schoon. De omgeving is erg mooi.

• Totaaloordeel over Roompot Ferienresort Cochem
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark lekker rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig gelegen Hotel, alles top! Echt een aanrader!

Prachtig hotel, mooie ligging in een mooie omgeving! Eigenaar heeft kwaliteit hoog in het vaandel en is zeer gastvrij! Ontbijt en diner waren fantastisch! We zaten met de auto een half uur van Trier en een uur van Cochem en met de fiets heb je een prachtige route, langs de Moezel, naar Bern Castle. Alle drie de moeite waard om te bezoeken!

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Lekker
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, Kwaliteit, hygiënisch, eten geweldig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks

Goed 8

Prima bevallen

• Totaaloordeel over dS Hotel Gronau
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kleine dekbedden
  • Reisgezelschap Met partner

Net hotel om tot rust te komen

De Elderschans is een net hotel op een voormalig landgoed, aan de rand van het dorp met uitzicht over de polder. Wij hadden extra betaald voor een een upgradet naar een comfort kamer maar die kamer was voor ons gevoel een standaard kamer. De kamer was schoon maar gedateerd. De vitrage hangt scheef en past niet. Door de vloerverwarming, die niet uit gezet kan worden, is het in de kamer warm. Van de afstandsbediening waren de knoppen lam. De all inclusive formule werkt goed. Het eten in het restaurant gaat via buffetvorm. Er was een goede sortering en de hoeveelheid was ruim voldoende.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark rustig gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark controle van de kamer en bedden
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi gelegen, proper, goed verzorgd.

Duitse degelijkheid. Alles in orde. Geen gezelligheid.

• Totaaloordeel over Dorint Parkhotel Siegen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij misten de dagelijkse wissel van handdoeken
  • Reisgezelschap Met partner

prettig hotel, vriendelijk medewerkers, heerlijk diner

voor stadshotel prima lokatie ook gezellig restaurant, bar vertierverblijf

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie de sterren
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen idee

Uitstekend hotel restaurant

Uitstekend restaurant/kok heerlijk eten met bijzonder vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Kuik
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark geen verbeterpunten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark n.v.t.

slechte kamer

Er was geen lift in het hotel en wij kregen een kamer op de 3e etage terwijl er jongere hotelgasten op de 1e en begane grond geplaatst zijn de kamer was oud en niet erg schoon een ligbad in de badkamer waar je in moest douchen de beugel aan de muur om het bad uit te stappen zat los en er waren ook losse tegels in de badkamer heteten was goed maar eentonig goed ontbijt maar door de slechte kamer geen aanrader om er nog eens naar toe te gaan de bar was ook duur 7 euro voor een huiswijntje

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark leuk gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kamers zijn aan renovatie toe

super goed

Een heerlijk hotel. vriendelijke mensen en alles even schoon en netjes. Ook heerlijk eten.Mooie kamers . Zeker een volgend bezoek waard!!

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark alles, niets over aan te merken.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nee

Een grote teleurstelling

Een sterk verouderd hotel. De kamer is op de 1e etage over een gevaarlijke stijle draaitrap. De kamer is verouderd, het bed is goed. Geluidsoverlast van de drukke weg. De badkamer is erg klein en een onlogische deur. Ik ben 3 nachten geweest. De kamer is 0 x schoongemaakt ook geen bed opgemaakt. Het ontbijtbuffet mocht de naam niet hebben. Op de bar wat brood en boterhammen, ham en kaas. Op verzoek een gebakken ei. De laatste ochtend stond er überhaupt niets omdat ik de enige gast was. Maak dan nog een leuk mandje. Helaas op 1 bord 2 bruine boterhammen kaas en ham . Het eten is duur voor de ongezellige ruimte waarin je zit. Voor hetzelfde geld eet je in een goed restaurant met gezellige ambiance. Bij het vlees nog geen sprietje groen. Slechts een paar flintertjes paprika. De prijs kwaliteit van dit hotel is heeeeeel ver te zoeken.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant de Loenermark
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een goed bed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Te veel om op te noemen. Ze mogen mij bellen
  • Reisgezelschap Alleen

Warm en comfortabel

De ontvangst was hartelijk. Het arrangement, heel compleet. Aardig personeel in de bediening. De Zeezichtkamers heel mooi. Kortom we zijn tevreden.

• Totaaloordeel over Hotel Zeezicht Vlieland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging en uitzicht
  • Reisgezelschap Met vrienden

Het was er goed, schoon en vriendelijke mensen

Het eten was goed, de kamers en overige vertrekken waren schoon en goed onderhouden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het was een voordeel dat zij ook nederlandse afkomst hadden zodat wij elkaar goed begrepen en dat er ook geen misverstanden konden komen.

• Totaaloordeel over Familiehotel Hesborner Kuckuck
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark een aanrader
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark bedden waren vlak en stevig

Heerlijk hotel

Het is een fijn hotel met hele ruime kamers. Groot fijn bed en goed sanitair. Schoon. Het eten is prima, evenals de bediening. Fietsen staan veilig onder in de kelder met mogelijkheid tot opladen. Handig en ideaal dus als fietshotel. Het viel ons wel op dat er wat handdoeken aan 't verslijten zijn. Dit verdient aandacht.

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging aan de rand van Heerlen. Omgeving is mooi.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De handdoeken.

Minimaal,

Plus Personeel vriendelijk en balkon bij kamer was ideaal Minder Eten minimaal Ontbijt minimaal Wifi dramatisch en onacceptabel Zwembad minimaal Was een noodopvang ivm verbouwing thuis en de volgende fase van de verbouwing zal ik zeker niet terug komen

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Balkon bij kamer , vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Veel, begin met de wifi
  • Reisgezelschap Alleen

Een mooie omgeving en een goede accommodatie

Gelukkig waren het een paar mooie najaars dagen waar we fijn van hebben kunnen genieten !

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prijzen supermarkt hoog
  • Reisgezelschap Met partner

Hotel is luxe schoon en vriendelijk personeel, sauna heel uitgebreid veel saunas binnen en buiten

Ik kan iedereen dit hotel arrangement aanbevelen, ben afgelopen weekend geweest. Voor ons de tweede keer. En ik hoop dat er nog meer gaan volgen.

• Totaaloordeel over Hotel Thermen Bussloo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ik kan geen enkele min punt vinden, echt geweldig weekend gehad :)

Geweldig!

Een heel mooi, schoon en goed verzorgd park!!

• Totaaloordeel over Roompot Bospark 't Wolfsven
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark schoon, goed verzorgd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark vertrektijd verruimen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooi park in mooie omgeving

Fijne week gehad met maar een minpunt: het enorme lawaai van de legeroefeningen!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige omgeving met veel mogelijkheden voor uitstapjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mensen waarschuwen voor het lawaai

Lekker bubbelen

Jammer dat je word toegesproken word in het Engels.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nederlands sprekend personeel. Gebakken ei en zalm bij het ontbijt
  • Reisgezelschap Met partner

Goed geregeld en goede communicatie en leuk prijsje

Wij hebben fijne dagen gehad

• Totaaloordeel over Roompot Beach Resort
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne locatie. En wij zaten op een mooi plekje
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De keuken onpraktisch veel te hoge kastjes ,moet op n stoel gaan staan om bakjes etc te pakken ( gezien de leeftijd 75 is dat niet aangenaam of er moet n keukentrapje aanwezig zijn ) En wij misten gebruiksaanwijzing van magnetron en kook toestel Misschien een tip om vooraf aan te geven wat voor koffiezetapparaat aanwezig is

Heel goed.

Alles was helemaal naar wens.

• Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Heb ik niet

Super verblijf!

Alles was goed, een mooie kamer met balkon, uitgebreid ontbijt, een mooie ligging en omgeving!

• Totaaloordeel over Roompot Cape Helius - Hotel
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer, ontbijt, ligging

• Totaaloordeel over Hotel 't Wapen van Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark .
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .
  • Reisgezelschap Met partner

Eten was prima maar de kamer was zeer vochtig en geen mooie uitzicht

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten en drinken was goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Veel vocht in de kamer
  • Reisgezelschap Met een groep

Munsterstraat 20