Er is geen oprit bij de hoofdingang, wel bij een zijdeur op het parkeer terrein. Ook bij de receptie is een verhoogde vloer waar je met een rolstoel niet kunt komen. De kamer was niet mindervalide, maar dat wisten we, er zouden wel allerlei voorzieningen zijn op de kamer. Pas na aandringen kregen we een krukje en een toiletverhoger in de badkamer. Ik kon 3 meter de kamer inrijden, daarna moest ik op krukken verder. De badkamer deur is ook veel te smal voor een rolstoel. Dus ook op krukken! Volgens hun gegevens zijn er mindervalidenkamers aanwezig, ik weet niet waar, maar heb verder geen mindervaliden gezien, allemaal wandelaars! Het eten was goed , alleen op de eerste avond erg zout. Personeel zeer vriendelijk, alleen op sommige momenten te weinig personeel.
vriendelijk personeel , attent ! goede service . prima !! ontbijt ! redelijke kamer . goede bedden (matrassen) met een wat gammel hoofdbord . eten wat "doorsnee" , eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is, de "soepjes" vooraf zijn matig.
Mooi park
Rustig Park Veel privacy bij je huisje Huisje zag er bij aankomst keurig schoon bij
Huisje was prima ingericht en schoon. Enige jammere was dat er geen restaurant en snackbar open was, wat wel op de site staat
We hebben genoten van een heerlijke midweek in Landal Kaatsheuvel. Prachtig comfortabel huisje, mooie omgeving en prima service!
Heel plezierig en fijn hotel.
Prima hotel mooie lokatie
Alles goed verzorgd. Lekker gegeten, ontbijt en diner, aan een gezellig ingerichte tafel. De kamer met badkamer zag er netjes uit. De enige opmerking is dat er weinig stopcontacten zijn.
De midweek was heerlijk zo in de natuur de bungalow was keurig netjes met alle voorzieningen die je maar bedenken kan. Alle bungalows zijn gesitueerd aan het water, wij hadden een bungalow met vrij uitzicht op het grote water.
Vriendelijke gastvrouw. Mooie rustige locatie. Prima ontbijt. Afgesloten ruime plaats voor je fiets en veilig opladen. Gezellige gezamenlijke kamer om s'avonds TV te kijken en spelletje en drankje te doen. Een aanrader.!!!
Super mooie omgeving voor wandelaars. Heerlijk gegeten en lekkere wijn en bier van de tap. Wel reserveren voor het avondeten want ze zitten al snel volgeboekt. Dus kortom we hebben het heerlijk gehad.
Hier ben je thuis . Zeer ruime kamer kon met mijn kleine scoot naar binnen en makkelijk eruit ruimte zat.
Voor de wat oudere generatie is dit erg leuk. En voor mensen die erg van wandelen houden. Beslist niet voor ouderen die slecht ter been zijn.
Leuke dagen gehad. Alleen het chalet was niet zo geweldig. Stoelen hadden weinig zitcomfort, gordijnen sloten slecht en de vloerverwarming functioneerde niet naar behoren: in het woongedeelte gewoon koud.
We boekten een nette, schone standaard 2 persoons kamer. Deze had had koffie- en thee faciliteiten, een koelkastje en (belangrijker) een goed bed. Het ontbijt was prima, het diner ook maar de culinaire porties waren niet groot. Daarbij fabrieksfriet serveren kan echt niet. Een extra pluspunt waren de prettige medewerkers.
Eind september lekker rustig. Haven en mooi strandje van de Schelphoek vlakbij.
alles was volgens wens
Bij aankomst bleek nadat we alles uitgepakt en geïnstalleerd hadden ,de koelkast van het huisje onder de schimmel te zitten en enorm te stinken.Helaas was de receptie voor al gesloten (is vaak gesloten viel op) Koelkast 3 maal volledig schoon geschrobd,en na 2 dagen was de stank het huisje en koelkast uit en deze weer bruikbaar.Tip!Controleer altijd eerst de koelkast in je huur huisje bij Roompot Verder was het wel een fijn verblijf.
De kamer die we kregen was net gerenoveerd. Prachtig!!! Daarbij straalt het hotel rust uit en zijn de voorzieningen prima.
Mooi park, goed onderhouden behalve gedeelte waar het pontje vertrekt, maar daar komt grote verbouwing. Huisjes waren ook OK vooral als je van watersport houdt
Zeer slecht, geen vier sterren waard misschien 2 sterren voor de ligging maar verder verdient dit hotel niets. De klacht ligt al bij voordeeluitjes omdat er niets wordt gedaan op locatie behalve weg lachen en liegen en bedriegen en dingen beloven en niets doen en naar elkaar kijken. Hotelmanager heeft het blijkbaar te druk om de klacht van de klant aan te horen! Denk dat hij wel weet wat er schort echter hij meent zo te handelen en het waait wel over. Klant heeft uitgecheckt doeiiii zoek het uit! Dit hotel verdient geen klanten en sterren geven aan dit hotel is iedere ster 1 teveel. TIP! Als je boekt check de punten en laat het hotel dit bevestigen en te borgen, op deze manier krijg je ze misschien in beweging. Zoek een ander hotel je zal alleen geraakt worden en je verblijf terleurstellend zijn.
Heerlijk gerelaxt in het mooie Egmond.
Mooi park zeer goed onderhouden . Erg schoon en verzorgd . Ook de accommodaties perfect , goed schoon , goede service . Een rede om zeker terug te gaan .
Mooi park en leuke huisjes. Heerlijk rustig en een mooie omgeving. Voor ons voor herhaling vatbaar.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer