Geen rolstoelvriendelijk hotel

Er is geen oprit bij de hoofdingang, wel bij een zijdeur op het parkeer terrein. Ook bij de receptie is een verhoogde vloer waar je met een rolstoel niet kunt komen. De kamer was niet mindervalide, maar dat wisten we, er zouden wel allerlei voorzieningen zijn op de kamer. Pas na aandringen kregen we een krukje en een toiletverhoger in de badkamer. Ik kon 3 meter de kamer inrijden, daarna moest ik op krukken verder. De badkamer deur is ook veel te smal voor een rolstoel. Dus ook op krukken! Volgens hun gegevens zijn er mindervalidenkamers aanwezig, ik weet niet waar, maar heb verder geen mindervaliden gezien, allemaal wandelaars! Het eten was goed , alleen op de eerste avond erg zout. Personeel zeer vriendelijk, alleen op sommige momenten te weinig personeel.

• Totaaloordeel over Hotel De Lange Man Monschau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Oprit bij hoofdingang, mindervalide kamers aan mindervaliden toewijzen. Lift ook naar de kelder laten gaan, zodat iemand slecht ter been ook daar naar toe kan.
  • Reisgezelschap Met partner

gewoon goed .....dus goed !

vriendelijk personeel , attent ! goede service . prima !! ontbijt ! redelijke kamer . goede bedden (matrassen) met een wat gammel hoofdbord . eten wat "doorsnee" , eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is, de "soepjes" vooraf zijn matig.

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark aardig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark de gemoedelijkheid en het uitstekende ontbijt volhouden en wellicht "ietsje" speelser diner,

Was een goed veblijf

Mooi park

• Totaaloordeel over Landal Coldenhove
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi aangelegd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vaker aanbiedingen
  • Reisgezelschap Met partner

Heel mooi schoon park met prachtige huisjes

Rustig Park Veel privacy bij je huisje Huisje zag er bij aankomst keurig schoon bij

• Totaaloordeel over Roompot Strandpark Duynhille
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schone huisjes goede ligging rustig park

Prima huisje

Huisje was prima ingericht en schoon. Enige jammere was dat er geen restaurant en snackbar open was, wat wel op de site staat

• Totaaloordeel over EuroParcs De Biesbosch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk een midweek ertussen uit.

We hebben genoten van een heerlijke midweek in Landal Kaatsheuvel. Prachtig comfortabel huisje, mooie omgeving en prima service!

• Totaaloordeel over Landal Kaatsheuvel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service
  • Reisgezelschap Met partner

Heel plezierig en fijn hotel.

Heel plezierig en fijn hotel.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig terras en aan het Veluwemeer gelegen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij geen dagelijkse schoonmaakservice dan wel graag een zak met schone handdoeken, rol toiletpapier en pak tissues.

Prima hotel mooie lokatie

Prima hotel mooie lokatie

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lokatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt zaal te klein, te lange wachttijd

Heel gastvrij.

Alles goed verzorgd. Lekker gegeten, ontbijt en diner, aan een gezellig ingerichte tafel. De kamer met badkamer zag er netjes uit. De enige opmerking is dat er weinig stopcontacten zijn.

• Totaaloordeel over Landhotel De Hoofdige Boer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij, vriendelijk.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Weinig stopcontacten.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heerlijk vertoeven in het Wiid

De midweek was heerlijk zo in de natuur de bungalow was keurig netjes met alle voorzieningen die je maar bedenken kan. Alle bungalows zijn gesitueerd aan het water, wij hadden een bungalow met vrij uitzicht op het grote water.

• Totaaloordeel over Bungalowpark It Wiid
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark netjes onderhouden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt

Prima keuze

Vriendelijke gastvrouw. Mooie rustige locatie. Prima ontbijt. Afgesloten ruime plaats voor je fiets en veilig opladen. Gezellige gezamenlijke kamer om s'avonds TV te kijken en spelletje en drankje te doen. Een aanrader.!!!

• Totaaloordeel over Bed and Breakfast Erve de Bosch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeer en gezelligheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bad k amer zou voor ons iets groter mogen
  • Reisgezelschap Met partner

Alles was heel goed verzorgd door de eigenaars.

Super mooie omgeving voor wandelaars. Heerlijk gegeten en lekkere wijn en bier van de tap. Wel reserveren voor het avondeten want ze zitten al snel volgeboekt. Dus kortom we hebben het heerlijk gehad.

• Totaaloordeel over Haus Hohenzollern en Haus Ambiente
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Met partner

Top genoten alles was perfect.

Hier ben je thuis . Zeer ruime kamer kon met mijn kleine scoot naar binnen en makkelijk eruit ruimte zat.

• Totaaloordeel over Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk en gastvrij.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vergrootspiegel.
  • Reisgezelschap Met partner

Was leuk voor een korte periode

Voor de wat oudere generatie is dit erg leuk. En voor mensen die erg van wandelen houden. Beslist niet voor ouderen die slecht ter been zijn.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ligging is prachtig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ik miste de echte gezelligheid.

Genoten

Leuke dagen gehad. Alleen het chalet was niet zo geweldig. Stoelen hadden weinig zitcomfort, gordijnen sloten slecht en de vloerverwarming functioneerde niet naar behoren: in het woongedeelte gewoon koud.

• Totaaloordeel over EuroParcs Hoge Kempen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Faciliteiten en gastvrijheid goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter meubilair

Prima verblijf!

We boekten een nette, schone standaard 2 persoons kamer. Deze had had koffie- en thee faciliteiten, een koelkastje en (belangrijker) een goed bed. Het ontbijt was prima, het diner ook maar de culinaire porties waren niet groot. Daarbij fabrieksfriet serveren kan echt niet. Een extra pluspunt waren de prettige medewerkers.

• Totaaloordeel over Hampshire Hotel Avenarius
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Medewerkers, ontbijt, bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen fabrieksfriet bij culinair diner
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi park en schone huisjes!

Eind september lekker rustig. Haven en mooi strandje van de Schelphoek vlakbij.

• Totaaloordeel over Roompot Park Veerse Kreek
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon netjrd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Inchecken makkelijk masr onpersoonlijk.
  • Reisgezelschap Alleen

Alles piekfijn in orde

alles was volgens wens

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark niks mis mee
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Stinkend huisje

Bij aankomst bleek nadat we alles uitgepakt en geïnstalleerd hadden ,de koelkast van het huisje onder de schimmel te zitten en enorm te stinken.Helaas was de receptie voor al gesloten (is vaak gesloten viel op) Koelkast 3 maal volledig schoon geschrobd,en na 2 dagen was de stank het huisje en koelkast uit en deze weer bruikbaar.Tip!Controleer altijd eerst de koelkast in je huur huisje bij Roompot Verder was het wel een fijn verblijf.

• Totaaloordeel over Roompot Bospark 't Wolfsven
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed onderhouden bosgebied
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Koelkast open zetten als deze uitstaat

Prachtig hotel.

De kamer die we kregen was net gerenoveerd. Prachtig!!! Daarbij straalt het hotel rust uit en zijn de voorzieningen prima.

• Totaaloordeel over Schlosshotel Weilburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging en service.

Genoten

Mooi park, goed onderhouden behalve gedeelte waar het pontje vertrekt, maar daar komt grote verbouwing. Huisjes waren ook OK vooral als je van watersport houdt

• Totaaloordeel over Bungalowpark It Wiid
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie beschrijving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wordt binnenkort aan begonnen
  • Reisgezelschap Met partner

Zeer slecht, onbeschofte medewerker bij de receptie

Zeer slecht, geen vier sterren waard misschien 2 sterren voor de ligging maar verder verdient dit hotel niets. De klacht ligt al bij voordeeluitjes omdat er niets wordt gedaan op locatie behalve weg lachen en liegen en bedriegen en dingen beloven en niets doen en naar elkaar kijken. Hotelmanager heeft het blijkbaar te druk om de klacht van de klant aan te horen! Denk dat hij wel weet wat er schort echter hij meent zo te handelen en het waait wel over. Klant heeft uitgecheckt doeiiii zoek het uit! Dit hotel verdient geen klanten en sterren geven aan dit hotel is iedere ster 1 teveel. TIP! Als je boekt check de punten en laat het hotel dit bevestigen en te borgen, op deze manier krijg je ze misschien in beweging. Zoek een ander hotel je zal alleen geraakt worden en je verblijf terleurstellend zijn.

• Totaaloordeel over De Keyser Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging is het enige!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verzamel alle klachten en doe er wat mee. Biedt de klanten hetgeen wat in de boeking staat en zorg goed voor de klanten.
  • Reisgezelschap Met partner

Keurig huisje in mooie omgeving.

Heerlijk gerelaxt in het mooie Egmond.

• Totaaloordeel over Roompot Kustpark Egmond aan Zee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed verzorgd.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Met bagagekarretje je spullen naar het huisje brengen, is een minpunt, vooral bij slecht weer.

Geweldige vakantie

Mooi park zeer goed onderhouden . Erg schoon en verzorgd . Ook de accommodaties perfect , goed schoon , goede service . Een rede om zeker terug te gaan .

• Totaaloordeel over Landal Mooi Zutendaal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig mooi park , vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bredere bedden .

Gewelidig

Mooi park en leuke huisjes. Heerlijk rustig en een mooie omgeving. Voor ons voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Landal Stroombroek
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig en schoon