Er komt geen zon binnen er was weinig ligt hierdoor dus altijd de lampen.
Mooi, erg schoon hotel met prima eten iedere dag en fijne schone kamers met dito goede bedden en sanitair.
Was een fijne week
Ruime kamer, schoon, groot bed. Mooi uitzicht .jammer dat alle hand, douche en shampoo houders leeg waren. Gemeld bij receptie. Ook jammer dat ober tijdens het avondeten geen Nederlands sprak. Hij was stug en niet vriendelijk. Ontbijt was voldoende.
Fijn rustig park.Leuk huisje ,omgeving mooie bossen.Leuk dorp ,.met diverse restaurants.
Vriendelijke ontvangst, rustige omgeving bij de markt. Van een heerlijk uitgebreid ontbijt, lunch en met snacks in de middag. Dinner is ook heerlijk en iedere avond een ander thema aan gerechten.
HCR Prinsen in Haarlo is een gemoedelijk 3-sterren hotel met prima kamers die schoon en ruim zijn. Het restauran serveert goed eten met een vriendelijke prijs-kwaliteitverhouding. De sfeer is gezellig en ontspannen, met leuk en gastvrij personeel dat goede service verleent. Daarnaast zijn er extra voorzieningen zoals een speeltuin voor kinderen en een terras. De locatie is landelijk en rustiek in de Achterhoek. Dit is een fijne plek voor een verblijf met goede service en een leuke sfeer, geheel in lijn met de genoemde ervaringen.
Roompot is prijs kwaliteit mijn absolute winnaar. Kijkduin is een heerlijke locatie maar het huisje (comfort 4) was onder het niveau wat ik gewend ben. Het bed heb ik een halve hernia aan overgehouden, de wc pot was laag en heel klein, de bank was klein (3 zits en een stoel) en oncomfortabel en de eethoek waren geen fijne stoelen en de hoogteverhouding met de tafel was te hoog. Maar prijs-kwaliteit nog steeds een voldoende wat mij betreft. De locatie is perfect. Kijkduin is heel leuk en Den Haag in de buurt. We hebben een mooie strandwandeling gemaakt en zijn actief geweest bij de Uithof. Roompot, weer bedankt.
Mooie omgeving echt super mooi
Onze midweek op het resort is uitstekend bevallen. Een fijn huisje en rust.
Het park op zich is mooi en schoon en ligt in een zeer mooie omgeving. Een minpuntje is dat wij (75+) niet wisten dan her op het park ook klimmen en dalen is, Dat viel wat tegen. Verder een prima verblijf.
Het is een super hotel zeer aardig en behulpzaam personeel. Kamers waren prachtig en schoon. Het ontbijt uitgebreid en goed. wij hebben van alles genoten.
Het was een fijn verblijf, maar in de kamer was het jammer dat mijn man steeds zijn hoofd stootte aan de balk en schuine dak . Ik denk dat de beneden kamers dan beter zijn, en wij gewoon pech hadden dat die al vol waren. De eetzaal was wel wat klein als iedereen rond 8.30 gaat ontbijten.
zie bovenstaande.
Matig dus. De kamer was prima, het bed te zacht, geen stukje zeep of shampoo te bekennen. Meestal staat er wel een waterkoker op de kamer met wat koffie thee en suiker, helaas helemaal niets. Maaltijd bijgeboekt, bij aankomst bleek dat niet op dag één te kunnen (maaltijd was overigens wel goed)
Een vriendelijke bediening en uitstekende service.
Wij voelden ons hier direct thuis. Vriendelijke ontvangst en goede uitleg! Personeel heeft alles voor de gasten over in een warme omgeving. Het is er schoon en netjes. TV systeem is in ontwikkeling. Prachtige omgeving! Heel veel fiets- en wandelmogelijkheden. Zuid-Limburg is een aanrader.
Mooi park en netjes onderhouden.
Ik zal iedereen aanraden om hier enkele dagen te vertoeven. In 1 woord fantastisch, gastvrijheid top. Service uitzonderlijke, ontbijt buffet top, diner 3 keuzes. Top.
Hotel goed. Prima kamer. Goed bed uitstekend ontbijt
Het eten was perfect , de kamer aan de kleine kant. Had maar er bij gezet dat er GEEN lift was. De sauna was oke maar misschien is het beter als men er duidelijke beschrijving bij had gestaan hoe je alles moest bedienen. Dit was echt een punt voor verbetering.
Super aardige medewerkers. Alles kon en niks is te gek. Bedden lagen heerlijk. Dus goed geslapen. Rustige buurt en toch op loopafstand van het centrum. Kamer basic maar zeer schoon en sfeervol. Iets gezelligs aan de muur zou het nog meer af maken. Zeker een plek om nog eens te overnachten.
Genoten van het verblijf
Ons verblijf in Ees was aangenaam. De kamer was heel goed en de de medewerkers van het hotel uitermate vriendelijk. De avondmaaltijd was een beetje aan de middelmatige kant. Voor- en nagerecht waren goed, maar het hoofdgerecht liet te wensen over. Het was niet al te warm waardoor het eten heel snel afkoelde. Voor de rest was het verblijf heel prettig en voor herhaling vatbaar.
kleine kamer met alleen twee eetkamer stoelen, toilet in de badkamer is veel te krap neergezet, totaal geen sfeer. hotel is volledig ingesteld op busladingen, om half 10 ontbijten; nauwelijks brood, geen eitje. brood beleg op, yoghurt op. s, avonds zijn alle tafels ingedekt voor de bus toeristen, geen plek om "even" te zitten. kopje thee van het huis, koffie moet je betalen. ongeïnteresseerd personeel. prachtige tuin achter, zonder stoelen. we hadden een basic, maar dan nog. slechte ervaring!
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer