Prima bed lekker eten

Leuk hotel in mooie omgeving, aardige mensen, lekker eten

• Totaaloordeel over Hotel Willmeroth
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een extra bolletje ijs
  • Reisgezelschap Met partner

Prima mooi gelegen sfeervol hotel

Fijn hotelaccommodatie met een gezellige lounge. Vriendelijk behulpzaam personeel.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeervol hotel in een mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere uitleg over gebruik van de verwarming

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Ontbijt en diner waren heel goed. Het personeel in één woord klasse. De kamers wat gedateerd, maar het is een oud hotel, er valt nog wat onderhoud te plegen.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel goede service, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Extra pluspunt: wij gingen een dag eerder weg, maar ontvingen ongevraagd een tegoedbon ter compensatie.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De kamers zijn gedateerd, met name de badkamer.
  • Reisgezelschap Met partner

Na wat perikelen met Voordeeluitjes over de kamergrootte in relatie tot de kosten werd dit door het hotel naar tevredenheid opgelost door ons na 2 dagen naar een grotere kamer te laten verhuizen. Verder het verblijf als goed ervaren.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging in het landschap
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark niet alles is even schoon
  • Reisgezelschap Met partner

Goede huis en maaltijden door vriendelijke mensen

We hebben genoten

• Totaaloordeel over Hotel Im Tannengrund
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fantastisch
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De hoofdkussens
  • Reisgezelschap Met partner

Klantvriendelijke opvang/bediening, beperkt comfort, ontbreken nachtbeheer

Rustig gelegen. Kamers gedateerd, ontbreken interne telefoon/nachtbeheer/radio/klok. Geen dagelijkse verversing linnengoed/handdoeken e.d. Onderhoud sanitair/elektra behoeft updates en frequent onderhoud. Liftruimte is zeer beperkt. Gordijndelen ontbreken.

• Totaaloordeel over Moselhotel Peifer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige ligging.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie vorig
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima verblijf voor een paar dagen

Heb verblijf gekozen ivm wandelen Pieterpad. Ligging is ideaal.

• Totaaloordeel over 't Hooge Holt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ideale ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mis klein winkeltje
  • Reisgezelschap Met partner

Ons verblijf was heel fijn

Wij hebben een paar fijne dagen gehad in Hotel Am Fang. Bij aankomst werden we heel hartelijk welkom geheten en kregen we goede uitleg van de gang van zaken. Het hotel was eenvoudig maar prima. Kamers eenvoudig, maar heel schoon. Eten was goed. Ontbijt eenvoudig maar meer dan genoeg keuze. De koffie met gebak was top. Het diner was zonder meer goed. Gerechten waren warm, er was volop groente, toetje prima. Uitgaande van de prijs/kwaliteit verhouding waren wij zeer tevreden. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark eenvoudig maar goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Fijn hotel. Vriendelijk en rustig

Het hotel is prima. Eten is prima en het personeel is zeer vriendelijk. Rustige omgeving. Heerlijk geslapen. Een echte aanrader.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk rustig. Goed eten en orina
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooi hotel, fantastisch diner, leuk personeel!

Ze mogen alleen weleens alle koffieautomaten vernieuwen, de koffie en cappuccino zijn niet te drinken. Het lijkt wel water, belachelijk voor z'on hotel!

• Totaaloordeel over Hotel Vier Jahreszeiten am Schluchsee
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heb ik al gemeld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Heb ik al gemeld
  • Reisgezelschap Met partner

Leuke tijd doorgebracht in het hotel. Goede service, goed eten, mooie omgeving

• Totaaloordeel over De Watermölle
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn verblijf , prima eten .

We hebben het naar onze zin gehad .

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prettige ligging , mooie wandelmogelijkheden , vriendelijk personeel .
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het bed was niet ideaal

Helemaal tevreden, genoten!

Mooie omgeving, vriendelijk ontvangst, aardig, hulpbereid personeel, niets lijkt te veel. Fijne kamer, informatie over allerlei recreatieve activiteiten, plekjes waar je kunt zitten lezen of praatjes maken, zowel binnen als buiten, je hebt de natuur onder handbereik, ook ben je moeilijk ter been.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven (beleving)
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ik zou het niet weten
  • Reisgezelschap Met partner

Zeer goede en prettige ervaring

Goed hotel zeer vriendelijk en enthousiast personeel. Ik had per mail naar een type autokamer gevraagd, ze konden niets beloven maar namen het wel mee. Bij aankomst kreeg ik de kamer waar ik om gevraagd had. Super service. De kamer is ruim en schoon. Museum wat er bij zit is erg leuk om te zien. Leuke restaurants in het hotel. Zeer de moeite waard

• Totaaloordeel over V8 Hotel Köln @Motorworld
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel zeer vriendelijk, kamer en museum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met partner

geweldig gelegen midden in de stad

Het hotel is in Romeinse style gestyleerd met behang en afbeeldingen van de Romeinse tijd. De hoge kamers geven een ruime beleving. Ontbijt en service prima.

• Totaaloordeel over ibis Styles Trier
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark in de stad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Alles super behalve even een minpuntje regelen voor een ziek iemand was schijnbaar net teveel gevra

Het chalet was prachtig en leek als precies wat we even zochten in mijn situatie! Alleen de foto getoond bijVoordeeluitjes liet helaas niet zien dat het eetgedeelte bestond uit” een hoge tafel en 2 barkrukken zonder leuning,waar ik niet op kon zitten ivm mijn ziekte..ik heb gelijk gevraagd of het mogelijk was om voor de paar daagjes dat we er waren er een klein laag tafeltje neer te zetten! “Maar dat konden en hadden ze niet, terwijl er overal zelf buiten stonden!,,”Teveel werk?! Ik met met mijn leukemie,met veel spierpijn en andere bijwerkingen over heel mijn lichaam…was diep teleurgesteld !! Dat waren dit jaar de paar daagjes dat ik eindelijk even wegkom door mijn ziekte. Erg teleurgesteld!

• Totaaloordeel over RCN Vakantiepark Toppershoedje - Hotelaccommodatie
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie bovenstaand stukje

Prachtig park

Wij hadden de waterwoning kijkend over de haven. Groot voor vier personen , heerlijke bedden.

• Totaaloordeel over Roompot Marinapark Volendam
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes onderhouden en schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark In en uitcheck tijd.10 uur is echt te vroeg en heel ongezellig om snel te ontbijten en op te ruimen.

Gewoon een Toppark.

We komen er al jaren en hebben het gevoel van thuiskomen.

• Totaaloordeel over Roompot Ferienresort Bad Bentheim
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het park is in perfecte staat van netheid en onderhoud.
  • Reisgezelschap Met partner

Een prima hotel en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Het hotel is prima, niet luxe maar kun je voor die prijs ook niet verwachten. De kamers zijn ruim, eenvoudig maar vooral superschoon. Kies vooral voor een kamer met rijnzicht- de kamers aan de straatzijde hebben een waardeloos uitzicht en daar rijden ‘s nachts talloze vrachttreinen. Dat hoor je zelfs in de kamers met rijnzicht een beetje! Wij hadden een kamer met balkon en die hebben sowieso zicht op de Rijn. Als je goed ter been bent, is lopen naar t centrum (ca 1 km) goed te doen. Bushalte is niet ver (ca 300m) maar ‘s avonds na 19.30/20.00 rijden er geen bussen meer! Het eten is niet uitgebreid en eenvoudig maar best wat keus. En echt keuzemenu’s zijn er niet, alles wordt als buffet opgesteld. Koffie, thee, water en frisdrank is inclusief en wijn en bier moet je inderdaad (meteen en cash) afrekenen.

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hele schone kamers en mooi uitzicht als je met rijnzicht boekt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark All inclusive is ook inclusief alcoholische drankjes…. Dus pas de naamgeving aan naar vol pension plus basisdrankjes. Busdienstregeling kan beter! Al zal het hotel daar niet veel aan kunnen veranderen. Zo ook de tip om een bushalte voor het hotel te realiseren…

Alles tiptop in orde!!

Een fijn hotel met mooie kamers en prima eten. Bediening netjes. Alles goed geregeld.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Badkamer met extra's zoals een sunshower
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig hotel aan de rand van het centrum

• Totaaloordeel over Vienna House by Wyndham Remarque Osnabrück
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer goed hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kussens
  • Reisgezelschap Met partner

Super vriendelijk, eenvoudige maar heerlijke keuken.

Eenvoudige, maar goed verzorgde kamers. Standaard ontbijt met verse producten en dagelijks goed aangevuld met extra groenten en fruit. Bijzondere waardering voor de milieuvriendelijke aanpak, geen gebruik van onnodige extra verpakkingen en plastiek, super! Vriendelijke bediening, familiale sfeer en heel hulpvaardig. Pluspunt is zeker het gratis gebruik maken van de trein, station dichtbij het hotel.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eenvoudige gerechten, top bereiding door de kokkin
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien wat variatie bij het ontbijt als je er meerdere dagen verblijft.

echt geweldig

hele vriendelijke mensen,zowel in de bediening als bij de receptie. echt een aanrader.

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prima ligging222
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nee

Mijn ervaring was redelijk

Ik heb het prettig ervaren.

• Totaaloordeel over Gr8 Hotel Sevenum
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De bedden zijn ideaal
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een koelkast
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijk personeel, prima keuken.

Mooi hotel, wat gedateerd, kleine kamers, maar prima voor een paar dagen. Ontzettend uitgebreid ontbijt. Veel parkeergelegenheid, heel rustig, midden in het bos.

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rust en ruimte buiten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Munsterstraat 20