• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Komen zeker nog terug.

Voor derde x er gelogeerd.Tevreden

• Totaaloordeel over Hotel Dorhout Mees
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig en mooie natuur.Genoten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeterpunten

Genoten

Wij hebben genoten. Alleen kwamen we de 2de avond er pas achter wat het geluid was wat we regelmatig hoorden. Wij hadden kamer 103 boven de schuifdeuren van de ingang van het hotel. Was allemaal wel goed verzorgt en schoon. Ontbijt was ook op en top

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed verzorgt en gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Snapte de kamer boven de ingang niet. Zou deze niet hebben gerealiseerd

Zeer goed hotel

Mooie kamer, fijne bedden. Apart toilet! Zeer vriendelijk personeel. Het ontbijt was perfect echter alleen heel druk , daardoor oogde het rommelig en duurde het lang voordat de tafels afgeruimd werden. Ook wat extra licht in de badkamer zou fijn zijn.

• Totaaloordeel over The Ostendian
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes, vriendelijk warm welkom.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt op zich perfect, heel erg druk daardoor oogde het rommelig. Duurde ook lang voordat tafels afgeruimd werden.

Altijd goed

Laatste keer budget 1 overnachting goed. Ontbijt perfect. Thanks...tot de vlgd x

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Altijd goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tapijt veel vlekken op de kamer

Aanrader!

Verblijf is goed en rustig. Eten is goed, denk aan hoofdgerecht en na gerecht. En ontbijt is super. Jammer van de voorgerecht ik ben de naam van de gerecht vergeten 27 sept. Ziet er mooi uit maar was heel erg zuur. Ik heb buikpijn van gekregen. Maar voor de rest een aanrader. Leuke rustige omgeving.

• Totaaloordeel over Hotel Woudschoten
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt en hoofdgerecht en de rustige omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Graag naar de wensen van je klanten luisteren. Ipv de zure voorgerecht wilde we brood
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig hotel - alles erop en eraan!

De ontvangst, de kamer en badkamer, het ontbijt, de diners, de omgeving: alles uitstekend! Een zeer relaxed verblijf! Een opmerkelijk punt: de wijnen zijn stevig geprijsd, met plm. 10 Euro per glas.

• Totaaloordeel over Schloss Hotel Holzrichter
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ontvangst, de kamer en badkamer, het ontbijt, de diners, de omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -

Niet zo geweldig

Bij aankomst bij het hotel de gouden karper bleek onze reservering te zijn geannuleerd . Er werd direct gewezen naar Voordeeluitjes ,zij hadden volgens hen de fout gemaakt , echter kwamen ze er achter dat de fout bij het hotel zelf zat. Geen excuses alleen maar wat er niet mogelijk was ipv in oplossingen te denken. Het weekend waarop wij ons hadden verheugd viel gelijk al in het water. Ook de oplossing die zij ons konden bieden was niet geweldig, we moesten 2x van kamer wisselen en mijn zoon zou 10 km verderop de 2e nacht moeten gaan slapen. Al met al een nare ervaring. Ook het personeel was niet erg vriendelijk , de enige die hier een positieve uitzondering op waren de eigenaresse en haar dochter. Zij probeerde het ons toch nog enigszins naar de zin te maken. Het eten was overigens prima ,en de kamers gedateerd en erg klein. Bij het afrekenen was ook de rekening niet in orde. Wij gaan hier zeker niet meer terug.

• Totaaloordeel over Hotel Café Restaurant De Gouden Karper
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging en eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Personeel wat vriendelijker laten zijn tegen de gasten
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prima hotel

In algemene zin een prima hotel. Erg schoon en netjes onderhouden. Personeel erg vriendelijk. Géén WIFI wat wel is aangegeven, hier moet verbetering in treden. Dit is niet meer van deze tijd en kost de bezoeker veel geld om op een andere manier contact te maken. Overige toestellen met verbinding via WIFI hebben dan géén zin. Je kunt niets opzoeken.

• Totaaloordeel over Hotel Zum Bürgergarten
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prma hotel met erg vriendelijke personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark AAnschaf van een goede WIFI
  • Reisgezelschap Met partner

Het was prima vertoeven in het Brinkhotel

Fijne ruime kamer, prima eten, Aardig personeel.

• Totaaloordeel over Brinkhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark N.v.t.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t.
  • Reisgezelschap Met partner

gezellig hotel met lekker eten

Fijn lang weekend gehad, erg mooi gewandeld in de buurt.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark maaltijden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark lieven geen rokers toelaten
  • Reisgezelschap Met vrienden

5 sterren voor dit hotelarrangement om er 'helemaal' tussen uit te kunnen zijn!

Positieve service attitude van de medewerkers.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De positieve 'service attitude' van de medewerkers.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het C.V. systeem.
  • Reisgezelschap Met partner

prima jammer dat bolderman het veel goedkoper aanbied

x

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark x
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark x
  • Reisgezelschap Met een groep

Hele fijne gemoedelijke sfeer

Warme sfeer, en de rust die er hangt geweldig. Tot slot kan je er ook lekker eten. Personeel is altijd vriendelijk. Wij zijn nu voor de derde keer maar is zeker niet laatste keer.

• Totaaloordeel over Wellnesshotel Spabron
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Gėėn
  • Reisgezelschap Met partner

Goed geslapen, goed eten, goede locatie

We kwamen om te wandelen in het prachtige Limburgse heuvellandschap en dit hotel biedt een uitermate goede locatie om veel routes te bewandelen. Het eten was verrassend lekker, personeel vriendelijk en goede bedden. Meer hadden we niet nodig!

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De locatie, avondeten, prijs/kwaliteit-verhouding
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het hotel is op een aantal punten gedateerd maar oké voor een paar nachten en voor hetgeen wij kwamen (wandelen)
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie kamer met goed bed!

Kamer was van alle gemakken voorzien! Prima! Maar ontbijt was vreemd... eieren waren op en bruinbrood ook. Duurde kwartier voordat dat geregeld was. Personeelkrapte?

• Totaaloordeel over A-Hotel Oosterhout
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie zeer goed!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Letten op ontbijt!!

maakt verwachtingen waar

• Totaaloordeel over Göbel's Vital Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark conform verwachting
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi park voor enige dagen

Prima naar ons zin gehad. Restaurant goed om te eten. Supermarkt alles wat nodig is. Verlichting kan beter in het huisje, moeilijk om 's avonds een boek te lezen. Over het algemeen schoon, vegen of dweilen on de bedden is wel nodig.

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zie boven

Goed hotel

Prima hotel, alleen in de omschrijving van voordeel uitjes staat dat het hotel rolstoel vriendelijk is en dat klopt niet, want om in het restaurant te komen moet je aan alle kanten een trap op.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Laux
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed geholpen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet rolstoel vriendelijk

alles klopt

• Totaaloordeel over Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague - Scheveninge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark aan zee
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark restaurantkaart beknopte keuze

uitstekend hotel, goed verzorgd

Vriendelijk personeel, nette kamer. werd tussentijds op orde gebracht als je dat wilde. ontbijt en diner prima in orde. Lunch kan ik niet beoordelen vanwege het feit dat we een grote fiets tocht maakten. Niets dan lof. Enig minpuntje: de lift gaat maar tot de 3e verdieping. Als je zoals wij op de 5e zit moeten er nog een aantal trappen genomen worden.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Authentieke inrichting
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met partner

prima verblijfplaats voor een korte trip

mooie kamer op de begane grond goed ontbijt avondeten lekker, maar wel langdurend na het eten koffie met een likeurtje

• Totaaloordeel over Hotel 't Wapen van Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goed gelegen vlakbij het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben genoten. Prachtig hotel, vriendelijk personeel, eten en drinken prima. Alleen maar lof

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen maal positief
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douche vloer beetje glad

Prima voor paar dagen

Wij waren hier een paar dagen, lastminute. En daarvoor is het hotel prima. Ontbijtbuffet helemaal goed en uitgebreid. Hotel is leuk , voor mensen die slecht ter been geen aanrader. Wij hadden 2 keer diner. 3gangen . Eten is oké, maar voor ons iets zo dat we de overige dagen ook voor het hotel kozen om te eten. Saladebuffet is echt top. Kamer was ruim.badkamer met douche wel wat aan de krappe kant. Kan ook wat renovatie gebruiken. Jammer van de oude handdoeken. Verschillende kleuren en met rafels zo ook het beddengoed.

• Totaaloordeel over Haus Hohenzollern en Haus Ambiente
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bedden ruime kamer,
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Even een frisse wind erdoor heen

Goed en schoon hotel

Heerlijk genoten van de omgeving

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij het eten de gratis consumpties van de wijn mag ook aangevuld worden met zoete wijn ,aan de bar is hij wel te krijgen tegen betaling maar tijdens het eten van half zes tot half 9 in de eetzaal is deze niet te krijgen dat was t enige minpunt

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer