Netjes en schoon

Vriendelijke ontvangst bij de receptie.

• Totaaloordeel over Landal Kustpark Texel
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima receptie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ratten bestrijden
  • Reisgezelschap Met partner

Fijne kamer en schitterende omgeving.

Een fijne ruime kamer en prima sanitair Prachtige natuur in de omgeving. Gulpen is een gezellig dorp met leuke terrasjes aan de Gulp en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. En je bent snel in plaatsen in de buurt die zeker de moeite waard zijn.

• Totaaloordeel over Hotel Gulpenerland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Erg netjes en perfecte ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Jammer dat het restaurant zondag en maandag gesloten is.

Top was het!!

Vriendelijk, schoon en heerlijk eten!

• Totaaloordeel over Hotel Van der Maas Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk behulpzaam, goed eten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douce in bad, veel opstapjes, dranger op de deur, masker veel geluid

Een fijn hotel

Het was een net en fijn hotel heel vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over HUP
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een gezellig verblijf
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eventueel inloopdouche

Leuke locatie

Is erg weinig ruimte om het huisje door de schommel En terras zit in de schaduw slechte keus want er is voor het huisje betere plek als de schommel slimmer wordt weggezet En erg smalle bedden

• Totaaloordeel over Roompot Kustpark Egmond aan Zee
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie super
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets meer kijken naar indeling buitenruimte
  • Reisgezelschap Met partner

Het hotel is helaas wat verouderd en kan wel een update gebruiken.

Het eten is goed verzorgd en meer dan voldoende, de kamer is wel ruim maar ietwat gedateerd, de gordijnen waren waardeloos te kort en te licht, Douchen in het bad is ook niet fijn en kan gevaarlijk zijn zeker omdat er veel oudere mensen zijn, het toilet is erg laag ook niet fijn voor ouderen.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Algehele renovatie

Een net en groot hotel

Fijne ligging, je fietst zo vanuit hotel de duinen in. We hebben 2 dagen geweldig gefietst. Zeer mooie omgeving! Ook is Egmond een leuk dorp. We hadden een arrangement met diner en ontbijt. In buffetvorm. Was ook zeer goed. Ze stonden ook bij diner vers te bakken en te wokken. Erg uitgebreid en zeer lekker! Kamer was prima, niks op aan te merken. Volgens mij allemaal nieuw. Heb maar 1 minpuntje en dat is hoe je je fiets in de fietsenstalling moet zetten Je moet dan tussen de geparkeerde auto's in de garage naar de stalling zoeken. Was dan uiteindelijk in een donkere hoek. Ze hadden er 3 stallingen gecreëerd wat erg smal was. Verder alles prima in orde. Had er wel langer willen verblijven. Heb van alle faciliteiten geen gebruik gemaakt. Daar waren we er te kort voor.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten zeer uitgebreid en erg lekker
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Fietsenstalling
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel maar toch een min puntje

Hotel en personeel niets op aan te merken Wat wij minder vonden is het diner geen keuze het was “ eten wat de pot schaft” je kon niet van de kaart bestellen

• Totaaloordeel over Landgoed Hotel Tatenhove Texel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen massa toerisme
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Menu kaart bedden waren voor een mindervalide kamer aan de lage kant
  • Reisgezelschap Met partner

Goede ontvangst ruime accommodatie prima verzorgd ontbijt en diner

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Zonheuvel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Houden zo

geweldig

Schitterend hotel gelegen in een mooie rustige omgeving geschikt voor wandelingen, fietstochten en verdere uitstapjes. Wij hadden een kamer in het nieuwe gebouw, gelegen tegen het oorspronkelijke gebouw. Ruime mooie kamer en badkamer met balkon. Goed toegankelijk voor mindervaliden middels een lift. Zeer goed ontbijtbuffet. Tevens in het hotel een restaurant aanwezig. Ruime parkeergelegenheid voor de auto aanwezig. Goed voor de rustzoekers

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Klosterhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark lift en minder valide kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Prima vakantie.

Mooie kamer in bungalow. Goed ontbijt en prima verzorgde maaltijden savonds. En heel vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk personeel, en heerlijk eten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Mooi huisje mooie uitzicht

Huisje was top uitzicht was geweldig

• Totaaloordeel over Landal Hillview Resort Grandvoir
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aardige mensen goed restaurant en accommodatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er staat bezem schoon achter laten maar er was geen bezem

Fijn

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was ok
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Na de recensies die ik had gelezen was ik wel geschrokken van dat de huisjes heel vies waren en het park ook Maar dat was nú helemaal niet zo, ons huisje was echt super schoon en het park zag er hartstikke netjes uit

• Totaaloordeel over Landal Sluftervallei
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Met partner

Gastvrij ontvangst, goed ontbijt, heerlijke bedden en schone kamers. Eten was goed en lekker!

Positieve ervaring geweest, wederom. Vorig jaar ook geweest en nu met mijn echtgenoot. We hebben genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel, de accommodatie was schoon en netjes en het eten was prima verzorgd. Kortom een aanrader voor wie even lekker naar Limburg wil en verzekerd wil zijn van een goed hotel waar gastvrijheid in het vaandel staat.

• Totaaloordeel over Maashof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging is prachtig, erg vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Voor vegetarische gasten mag kaart iets uitgebreider worden dan nu

Oudbollig hotel

Personeel erg aardig en doen hun best . Voor de rest ouwe meuk . Kleine kamer laag bed ouderwetse badkamer met veel dicht gemaakte plekjes . Eten redelijk maar echt hotel eten .. Sfeerloze eetzaal echt eet zaal . Jammer van zo een locatie dat best wat potentie heeft . Grote renovatie en het is prima

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans

• Totaaloordeel over Kasteel Schaloen Vakantiewoningen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lokaiie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter ontbijt

Erg goede ervarinh

Prima naar ons zin hier gehad, vriendelijk personeel , kamer wat warm om opgelost met aanwezige airco. Eten was een plus

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douchewaterdruk mag wat hoger
  • Reisgezelschap Met partner

Goeie bedden, fijne en hulpzame bediening, heerlijk eten, what else?

Vrijwel alles in het hotel was perfect. Het personeel, het eten, de behulpzaamheid van het personeel, de kamer, het bed, enz. Helaas was de mobiliteit in de omgeving beperkt door de overstromingen van 2021. Er werd nog steeds intensief gewerkt om bruggen en fietspaden te herstellen. Evengoed hebben we fijne fietstochten kunnen maken, soms eerst met de auto, soms eerst met de trein om bij een beginpunt te komen.

• Totaaloordeel over MayHotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark reeds vermeld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zwembad was er helaas niet
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel op prima locatie

Goed hotel op prima locatie, je loopt zo het centrum in, lekker uitgebreid ontbijt, prima bedden

• Totaaloordeel over MABI City Centre
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitgebreid ontbijt, tussen 5 en 6 uur gratis wijntje in de bar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lamp naast het bed deed het niet

Het was fantastisch.

Het was een heerlijk weekend. Vriendelijk personeel. En we troffen het met het mooie weer. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Hotel Zeezicht Vlieland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ligging en het uitzicht
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het ontbijt was soms wat rommelig.
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel met vele ontspanningsmogelijkheden aan een betaalbare prijs

We hebben een paar mooie dagen gehad in dit hotel, reeds voor de derde keer. Het eten was lekker met genoeg variatie. Ideaal gelegen voor sportieve wandelaars. Mooi zwembad met sauna en mogelijkheid om te bowlen. De all inclusive formule vanaf 17 h was ook oké.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede all inclusive formule. Veel ontspanningsmogelijkheden, zoals bowling, zwembad, sauna, biljart, fitness... Goed voor wandelaars
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Geweldig, even in een andere wereld

Leuke mensen en een mooi landgoed in een historisch belangrijk gebied Het was een kort bezoek van twee overnachtingen maar zeker om nogmaals te bezoeken

• Totaaloordeel over Landgoed Halsaf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rust n ambiance
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Voor herhaling vatbaar

Inchecken via mail lukte niet. Naar de ontvangst was zeer hartelijk. Prachtig historisch gebouw, oa een oud klooster, waarin zeer ruime kamers, echter met heel hoge ramen. De monniken mochten immers alleen naar de lucht kijken Heerlijke bedden, te dikke kussens, sliep half zittend. Fietsen konden binnen gestald worden. Heerlijke horeca, jammer genoeg geen lounge of bar, maar dat werd opgelost, we mochten in de ontbijtzaal nog nazitten. Prachtige fiets omgeving. Kortom, prima plek!!

• Totaaloordeel over SEPHS Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heb ik al beschreven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een zitje waar je kunt zitten voor een drankje.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Meestal goed hoor alleen met diner doen we niet meer altijd veel bijbetalen voor weinig eten

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aardige mensen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het eten is erg apart beter om ook wat gewone gerechten te serveren,dit was weinig en weinig keuze

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer