Weer een hele leuke week gehad met prima verzorging door hotel Ameland

• Totaaloordeel over Hotel Ameland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer en ontbijt

droomweek

We hadden een geweldige midweek in Gut Funkenhof. Alles werkte mee. Het weer kon niet beter. De omgeving is erg mooi. Maar eigenlijk hoef je niet weg. Rondom het hotel zijn genoeg lekkere plekjes om te zitten. Het eten is prima. De buffetvorm vonden erg leuk. Veel Nederlandse gasten, wat aanleiding gaf tot gezellige praatjes.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gezellig,
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De WiFi zou verbeterd kunnen worden

Geweldig, ontzettend genoten!

Een vriendelijk ontvangst! Een fijn knus huisje, S'morgens een heerlijk ontbijtje! Mooi uitzicht!

• Totaaloordeel over Hotelhuisjes Andijk
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed bed, uitstekend ontbijt! Netjes en schoon. Behulpzaam
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeter punten. Voor ons was het allemaal top!,

Heerlijke week gehad

We hebben het ontzettend getroffen qua weer (het was de hele week super weer). De Banjaard is een ruim opgezet en rustig park. Binnen 5 minuten afstand van zee is absoluut top! Ons huisje viel een beetje tegen. Badkamer en toilet erg gedateerd en daarom ook niet erg fris. Verder zag het er prima uit maar het geheel kan zeker een update gebruiken.

• Totaaloordeel over Roompot Noordzee Résidence De Banjaard
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruim opgezet, heerlijk dicht bij het strand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Toilet en badkamer erg gedateerd en geen goede hygiëne
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Prijs kwaliteit in orde!

Goed verblijf. Ontbijt top!! Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Breukelen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, Parking.Ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verlichting badkamer.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Unieke ervaring van zon, zee, strand en luxe!

We zijn heerlijk uitgerust en hebben prachtige wandelingen gemaakt. Het hotel ligt zo heerlijk dicht aan zee dat je geen minuut kunt vergeten waar je bent. Het personeel is erg vriendelijk en we hebben heerlijk gegeten en gedronken. We hadden bovendien enorm geluk met het prachtige weer!

• Totaaloordeel over WestCord Strandhotel Seeduyn
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig lux hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets wat het waard is om op te schrijven
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig hotel, vriendelijke menesen, mooie ligging.

Ik heb het naar mijn zin gehad.

• Totaaloordeel over Hotel Spaander Volendam, BW Signature Collection
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeren met slagbomen enz. niet makkelijk

Leuk park

Mooi park met veel faciliteiten

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer ligbedjes voor het buitenbad aanschaffen
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prima hotel, goed ontbijt en diner.

Vanaf het hotel waren plaatsen als Haarlem en Zandvoort goed per fiets ( knooppuntenroutes) bereikbaar. Het goede weer maakte de trip zeer geslaagd!

• Totaaloordeel over Courtyard by Marriott Amsterdam Airport
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Plaatsen als Haarlem en Zandvoort waren goed bereikbaar per fiets
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 2 ipv 1 stoel op de kamer
  • Reisgezelschap Met partner

Een sympathiek kleinschalig hotel.

Hotel bij Boone is ons uitstekend bevallen, keurige schone kamers en vriendelijke bediening. Het eten was lekker en in de omgeving kun je heerlijk fietsen.

• Totaaloordeel over Hotel Bij Boone
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige ligging, leuke plaatsen op korte afstand

Mooi hotel prachtige omgeving

Alleen het 3 gangen diner duurde veel te lang. 2 uur en 15 min!!! Dat moet veel sneller. Smaken waren wel goed. De bedden vonden wij te zacht

• Totaaloordeel over Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Omgeving gehele ambiance
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eten moet sneller

Geweldig!

Heel netjes, verzorgd en georganiseerd park. Gezellige sfeer.

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk, gemoedelijk personeel, mooi en ruim opgezet park.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wasrek was sterk verouderd

Prachtig gelegen hotel

Mooi hotel op prachtige lokatie. 'S morgens een heerlijk ontbijt. Alleen jammer van de honden in de ontbijtruimte. Wij zijn met het ov naar de stad gegaan ongeveer 10 minuten lopen en dan op de P&R met lijn 10 of 3 naar de stad.

• Totaaloordeel over Vaeshartelt Maastricht
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie in een prachtig park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen honden in de ontbijtruimte

Alles prima

Mooie omgeving Prima eten en drinken Vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie bovenstaand
  • Reisgezelschap Met vrienden

Een heerlijk rustige plek zonder poes pas

Rustig, netjes, heel vriendelijk en voorkomend personeel, fantastisch ontbijt met verse broodjes van bakker Franssen!

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel relaxte sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien koffie of thee voorziening op kamer
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn en mooi Hotel met een prima ontbijt

Wij hebben echt hele mooie dagen gehad. Goede en vriendelijke ontvangst, prima kamer, lekkere douche en een lekker ontbijt

• Totaaloordeel over Hotel Ameland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging en ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Actief vragen wat we komen doen en waar ze ons mee van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld fietsverhuur, wandelroutes, wadlopen, etc…..

Rustig park,

Fijne tijd gehad, prima genoten van alle rust.

• Totaaloordeel over Landal Landgoed Aerwinkel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede accommodatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vaatwasser maakt niet helemaal schoon

Prachtig complex

Mooi rustige locatie. Hotelkamers prima al zijn sommige gedateerd.

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Inrichting kamer, badkamer

Locatie

Goede locatie en zeer goede en behulpzaam personeel wij zouden er zo weer heen gaan

• Totaaloordeel over Hotel Botterweck Valkenburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het is wel een beetje gehorig
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Zorgeloos van de omgeving genieten

Alles wat je nodig hebt is in het hotel of de directe omgeving. Fijne, nette kamer met balkon.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie, ruim opgezet
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer keuze voor vegetariërs
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prachtig gebied en fantastisch eten

Het hotel ligt in een prachtig bosrijk gebied, op loopafstand van het dorpje Wolfshagen. Het eten was elke keer fantastisch verzorgd. Zowel het ontbijt als het avond eten. De keuze is niet oneindig groot, maar de kwaliteit en smaak zijn top. Wij hadden een kamer in een bijgebouw op 100 mtr lopen van het hotel. Een ruime kamer, maar wel een hele kleine badkamer. Wij hadden geluk dat het de week mooi weer en droog was, anders zal het toch als een minder punt ervaren worden. De bedden waren prima. We hebben uitstekend geslapen. Het geheel is een drie-sterren waardig.

• Totaaloordeel over Hotel Im Tannengrund
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prachtige ligging en uitstekend eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Prachtige dagen gehad

Mooie omgeving, veel gefietst, genoten van het mooie weer.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Breukelen
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige kamers, uitgebreid ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers zijn erg warm, airco systeem kan het niet aan. Doordat aan de voorzijde de snelweg lig en achterzijde het treinspoor kon je de ramen niet opzetten i.v.m. geluidsoverlast.

Het was geweldig

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een steun in de douche

Lang wachten

Door het grote aantal gasten konden de bediening en keuken niet binnen redelijke tijd het diner serveren. We zaten om 1900 aan tafel en om 2130 werd het dessert geserveerd.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Enorm mooie ligging ( in de Achterhoek)
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter anticiperen op het aantal gasten voor het diner en terras

Prima verblijf gehad

Mooie locatie, het weer was natuurlijk geweldig! Vriendelijk personeel, fijn dat er een binnenzwembad was. Woning zelf wat met name de badkamers betreft is gedateerd net als de keuken. Meubilair in de woonkamer is wel vernieuwd. Onze tuin was wel heel erg klein…

• Totaaloordeel over Landgoed Het Grote Zand
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie boven mbt de badkamers en keuken, matrassen waren erg zacht
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Munsterstraat 20