Fijne schone kamer

Mooie ligging

• Totaaloordeel over Roompot De Graaf van Egmont
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er is geen bemande receptie
  • Reisgezelschap Met partner

De bedden waren echt niet grappig zo hard

Slechte bedden, en helaas in 3 overnachtingen geen schoonmaak gehad. Je moest er echt om vragen blijkbaar

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Duisburg City
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed bereikbaar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie schoonmaak / bedden

Was heel goed

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Leugermann
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Te zachte bedden in de nieuwbouw

Prima hotel

Kamers zijn wat achterhaald. Stretcher bed voor 3de persoon kon ook beter. Douche was geweldig. Erg gezellige zitjes beneden ook. Ontbijt en diners waren helemaal goed. Keuze voor vegetarisch eten mag iets meer zijn. Kortom we hebben ons prima vermaakt en het naar onze zin gehad.

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Erg gezellige zitjes beneden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers iets moderniseren

Op zich een fijn hotel.

De vloerbedekking is aan vernieuwing toe. De fohn deed het niet en de kraan werd gloeiend heet, daar moest je wel mee oppassen.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark verder oke
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark op tijd renoveren de kamers
  • Reisgezelschap Met partner

Het was een heerlijke week in Hotel Am Fang. Goed eten en een fijne kamer.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Het was heerlijk in hotel De Korenwolf

De kamer was prima, het bed goed. Ik miste alleen een bureaulampje. De badkamer was klein maar alles was aanwezig. Het ontbijt was voortreffelijk. Een heel ruime keuze. Het hotelpersoneel was vriendelijk en behulpzaam. Gulpen is een mooie plaats met veel restaurants. Doordat we vlak voor kerst waren zag Gulpen er zeer sfeervol uit met alle lichtjes. Er was gratis parkeren op een groot parkeerterrein vlakbij het hotel. Gulpen is een aanrader.

• Totaaloordeel over Hotel de Korenwolf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed verzorgd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbrekende bureaulamp
  • Reisgezelschap Met partner

voor deze prijs kan het beter.

in de gemeenschappelijk ruimte is het meubilair versleten en de zittingen doorgezakt. 2 dagen zonder tv en telefoon. dit was op de aankomst dag al doorgegeven ivm vervangen nieuwe tv we zouden er niets van merken. jammer.

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prijs en kwaliteit kan beter
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark gemeenschappelijk ruimte vervanging meubes

Heerlijk

Fijn hotel, heerlijke ervaring. Zo relaxed na 2 dagen

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging, fijnevkamets, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met vrienden

gezellig hotel op een mooie plek

een gezellig familiehotel met mooi uitzicht op de rijn

• Totaaloordeel over Hotel Rheinlust
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Altijd geweldig!

Altijd weer fijn om hier te arriveren, gemoedelijke sfeer. Vriendelijk personeel. Heerlijke kamers.

• Totaaloordeel over Strandhotel Golfzang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie beoordeling
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark NVT

Terug naar voor het jaar 0

Schattig hotelletje met een nostalgisch gevoel: bruine tegeltjes met groen sanitair. Nog van voor de TeeVee op de kamer (die dee het even niet). Maar de bedden zijn prima, het ontbijt ook. Avondeten kan ik niet aanraden. Maar alle waar naar zijn prijs, kun je gewoon doen

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Rothkopf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs/kwaliteit
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Diner

super!

Wij hadden een erg schoon en mooi huisje. Was lekker knus en rustig.

• Totaaloordeel over Landgoed Ruwinkel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een gastvrij kindvriendelijk en voor ons ook een leuk park.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt

Mooi modern huisje

Netjes ingericht. Fijne ligging. Goede ov verbinding met het centrum van Amsterdam Het enige wat jammer was was het goedkope Ikea meubilair. Zit niet prettig en gammel.

• Totaaloordeel over EuroParcs Poort van Amsterdam
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Fatsoenlijk meubilair
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel in Antwerpen met super aardig personeel.

Wat ons stoorde was ,s nachts een zoemend geluid Waarvan, weten we niet. Wij konden er niet van slapen. Een warmtepomp misschien? Personeel wist het ook niet. Zoeken het uit. Kregen nog een presentje van Antwerpse handjes (koekjes) voor het ongemak,

• Totaaloordeel over Maek Hotel Antwerp Central - Handwritten Collectio
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen zoemend geluid ,s nachts

prima hotel

Prima hotel, dichtbij station en stad. Kamers zijn ietwat gedateerd, kunnen wel een opknapbeurtje gebruiken

• Totaaloordeel over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goeie uitvalbasis
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kamers een beetje opknappen

Prima hotel

Ruime kamer. Zeer schoon. Goed eten. Vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed gelegen. Parkeerplaats.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter inspelen op grote drukte in het restaurant
  • Reisgezelschap Met partner

geweldig hotel met geweldig personeel

locatie, op een duin, super. Prachtig uitzicht vanuit de sky bar. buffet is een aanrader. afhankelijk van windrichting, tata steel luchtjes.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark keuken en personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark grotere kussens bed
  • Reisgezelschap Met partner

Een heerlijke tijd met fantastisch personeel.

We hebben in het Velotel 3 overnachtingen gedaan met ons 50 jarig huwelijk. Het personeel maakte het verblijf tot een van de leukste en gezelligste overnachtingen ooit. Daarnaast is het hotel rustig, schoon, gezellig en met een uitstekende keuken.

• Totaaloordeel over Velotel Brugge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark de service en klantvriendelijkheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ga zo door

Prijs- kwaliteit goed

Prima hotel, goede maaltijden , dichtbij zee

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs / kwaliteit
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen tweepersoonsbed en verwarming op laatste avond werkte niet
  • Reisgezelschap Met partner

Een fijn weekend met vrienden

Bij aankomst kregen we 3 zeer ruime kamers. Heerlijke diners en ontbijt buffetten. Bij de dinners en ontbijt was het wel erg druk waardoor er soms lege schalen waren helaas,

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Net hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien het eten op tijd aanvullen, vooral bij zulke grote groepen

fijn hotel

goed en fijn hotel om te verblijven, misschien iets basic maar voor ons geen probleem. vriendelijk personeel, goed en vers ontbijt, personeel achter de bar prima mooi uitgangspunt om vlakbij centrum Valkenburg te verblijven.

• Totaaloordeel over Hotel Schaepkens van St. Fijt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark koffie-thee op de kamer

Dicht bij centrum

Kussens waren erg hard, kamer en badkamer waren erg stoffig en smoezelig heeft een upgrade nodig. Ontbijt was prima persoon was vriendelijk. Geen goede stoelen in de kamer konden ook.niet in de lobby zitten omdat deze afgesloten is na 20 uur.

• Totaaloordeel over Saillant Hotel Maastricht City Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt prima en de plek midden in centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Upgrade kamers

Het hotel was oké!

Het hotel voldeed aan onze verwachting.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij hadden via 'voordeeluitjes' een De Luxe kamer met balkon gereserveerd. Na inchecken bleek dat het een 'Comfort kamer' was. Gelukkig was er nog een De Luxe kamer met balkon beschikbaar. Wie is verantwoordelijk: voordeeluitjes of het hotel??

Fijn hotel, lekker eten.

Het is een mooi hotel met een fijne ligging in de hoofdstraat van Westerbork. Kamer was netjes. Bed ligt heerlijk. Wel wat moeite gehad met het verwarmen van de kamer maar dat is met wat hulp goed gekomen. Ook erg fijn dat we gebruik konden maken van de wellness tegenover het hotel. Eten in het restaurant was echt heerlijk. Wel jammer dat we 26 euro hebben betaald voor een fles wijn die online maar 5,50 bleek te kosten. Ik snap dat er winst gemaakt moet worden maar dat is wel een erg groot verschil. Maar verder een fijne tijd gehad daar en zeker een aanrader om is te bezoeken.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel, Restaurant
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel, fijne ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer