aangenaam hotel met vriendelijk personeel

All-inn formule is een meerwaarde. Diner buffet zeer gevarieerd. Ideaal voor een korte vakantie ,leuke uitstapjes in d buurt mogelijk

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer gemoedelijk hotel Verhuur electrische fietsen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douches zijn zeer glad en geen mengkraan.

Ruk

Niks was open zwembad niet restaurant niet en winkeltje niet

• Totaaloordeel over Camping Hengelhoef
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles

Heel fijn hotel

Een heel fijn, vriendelijk, netjes hotel. Erg vriendelijke mensen. Dichtbij het centrum. Goede parkeergelegenheid en je kan de fietsen goed kwijt in de overdekte fietsenstalling.

• Totaaloordeel over Hotel Meyerink
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, netjes en vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er is alleen een regendouche, maar een losse douchekop zodat je beter kunt afspoelen

Fantastisch gelegen in Ootmarsum

Het hotel ligt op ideale lokatie, net buiten centrum, maar wel op 1 minuut afstand van het centrum.

• Totaaloordeel over Stadshotel Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede lokatie, lekker kneuterig, prima kamer, lift aanwezig. Vriendelijk familie bedrijf, aardig en staan open voor alles.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien keuzemenu.
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel en vriendelijk personeel

Erg genoten van het arrangement, met heerlijk eten en vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verlichting in de kamer kan beter
  • Reisgezelschap Met vrienden

Het huisje was niet schoon

Leuk verblijf gehad. Alleen het huisje was totaal niet schoon. Bij het uitklappen van de bedbank lagen er nog allemaal etensresten tussen het matras. Onder de bedbank was het vies. Ook kraakt de bank heel erg! Mijn dochtertje van 4j vond een batterij op de grond. Er lagen sokken van een andere gast in het bed (in 1 van de stapelbedden). Koekenpan was heel erg vies, tijdens afwassen was de spons meteen al zwart. De douche is heeel klein, je kan amper je jaren wassen. Alle gordijnen waren half kapot. Lamp aan de voorkant van het huisje was kapot, dus moest met me telefoon het sleutelgat zoeken.

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Je kunt onbeperkt gebruik maken van het park en het zwembad. In en uit lopen wanneer je wilt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schonere huisjes
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Had er meer van verwacht

Gezien de reviews had ik er meer van verwacht. Personeel is vriendelijk maar heeft geen binding met de klanten. Is alleen bezig met het bijwerken van de lijstjes. Prima ontbijt. Bij het diner geen keuze menu.

• Totaaloordeel over Landgoed Hotel Tatenhove Texel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten is prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Loop alles eens na. Koffiezetapparaat stond bij een stopcontact die niet werkte. Toiletbril onderkant was niet schoon. Vitrage zat een gat. Regendouche werkte niet. Terrasje was groen.
  • Reisgezelschap Met partner

Gemoedelijk hotel met vriendelijk personeel en ruime schone kamers.

Meer kan ik er eigenlijk niet aan toevoegen. Of het moet zijn dat het hotel in een prachtige rustige omgeving ligt.

• Totaaloordeel over Familiehotel Hesborner Kuckuck
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eigenlijk is alles positief
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark misschien nog een bureau waar je aan kunt zitten in de kamer.

Super B&B/Hotel en omgeving

Mooie Lodge-kamers, ruime en netjes. Lekkere plek met zitjes voor de deur in je eigen hoekje. Omgeving is prachtig: op een paar meter afstand starten vele wandel- en fietsroutes. In de buurt zijn ook veel eet en drinkgelegenheden die je lopend of op de fiets kunt bereiken.

• Totaaloordeel over Hotel Erve Bruggert
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes, ruim, erg vriendelijk, gemoedelijk, bosrijk, rustig, veel faciliteiten in de buurt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De bed/bank zit niet zo lekker

Eenvoudig maar schoon.

Voor een eendaagse overnachting prima, geen adres voor een langere vakantie.

• Totaaloordeel over Saillant Hotel Brull
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Boeken voor één nacht !
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen, eigen keuze van dit hotel.

Slecht

Ik vond het niet de moeite waard voor het bedrag dat we hebben betaald. De sauna deed het niet, waardoor we niet van die faciliteit hebben kunnen genieten. Bovendien was het uitchecken om 11 uur erg vroeg en het inchecken om 15.00 uur heel laat."

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De kamers waren schoo
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tijden veranderen

We hebben genoten!!

Mooie schone kamer, heerlijk ontbijt, lekkere 3 gangendiners en boven al heel klantvriendelijke medewerkers in alle onderdelen van dit hotel.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke en behulpzame medewerkers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Genoten

Wij hebben een ontspannen weekend gehad. Ontbijt en diner waren prima verzorgd. Groot assortiment. Bediening erg vlot en vriendelijk. Kamer oké.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Breukelen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima verzorgd. Interieur hotel gezellig.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco soms te koud.
  • Reisgezelschap Met partner

Gastvrij en veel natuurgebied.

Personeel heel gastvrij. De kamers waren keurig schoon. ( complimeten voor de dame , die vriendin is geworden van SKY onze hond, die zorgt dat de kamers weer brandschoon worden) Ontbijd was precies goed. Niet te veel maar ook niet te weinig. Wandelroutes beginnend vanuit het hotel. De dagmenu's waren uitstekend. Kortom. We hebben een heerlijk weekend gehad.

• Totaaloordeel over Gasterij Berg en Dal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij ontvangst, aardig personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien hier en daar een nieuw behang in het restaurant. Hier en daar begint er een puntje los te laten. ;-)
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig hotel in een prachtige omgeving.

In de prettige sfeer met vriendelijk personeel kom je echt tot rust. De mooie wellness en natuurlijk de prachtige omgeving maken van Gerlos een top vakantie bestemming.

• Totaaloordeel over Alpenhotel Tirolerhof Gerlos
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, goed eten en een mooie wellness. Sfeer is relaxed.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.
  • Reisgezelschap Met partner

Goedkoop en dat merk je ook

Het is erg goedkoop wat een groot pluspunt is. Dan krijg je wel een vies huisje (vooral de douche bah!). Voor mij is dat zeker de moeite waard. Er is veel te doen op het park en de omgeving is mooi. Dus als je het niet erg vindt om meteen alles schoon te maken, met zelf meegebracht schoonmaakgerei, dan raad ik het aan.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goedkoop, veel te doen, mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Huisje was erg vies. Zelfs het schone beddengoed was vies.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Mooie omgeving maar bungalows gedateerd

Wat gedateerde bungalows waarbij een 4 persoons bungalow meer op een poppenhuisje lijkt qua woonkamer en stoelen Wel veel vertier voor kinderen.

• Totaaloordeel over Landal Coldenhove
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kindvriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bungalows upgraden
  • Reisgezelschap Met partner

Van aankomst tot vertrek een Prima verblijf

Van aankomst tot vertrek een Prima verblijf, Personeel erg vriendelijk en behulpzaam met alles. Prima bedden, schone kamers en sanitair. Compliment voor het Welkomsdiner. Het ontbijt was veelzijdig voldoende en vers. Het jonge Horeca Personeel verdiend een grote Pluim . Complimenten Aanrader voor iedereen. Vriendengroep 8 pers. Omanido

• Totaaloordeel over Carlton President
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Complimenten voor ons gehele verblijf
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Het personeel wilde wel maar er was te weinig personeel

Vooral de schoonmaak had maar 1 fte in principe een halve te weinig , we moesten zelf achter handdoeken aan en de kamer is in die 4 dagen niet schoongemaakt .

• Totaaloordeel over Hotel Du Commerce Oostburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het personeel wilde wel maar ze kwamen gewoon te kort .
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer personeel
  • Reisgezelschap Met partner

Vreselijk verblijf, doe dit niet!

Echt zonde van ons geld. Eigenaar vreselijk onvriendelijk. Blijkbaar als je om 4 uur in komt checken is dat "na openingsuren" en moesten we blijkbaar een nummer bellen. Bizarre reactie. Vervolgens, aan gekomen in ons krot. Ik noem het zo want staat nog net niet op instorten. Vies, goor en heb zelf eerst moeten schoonmaken omdat het zo smerig was. Schimmel zat overal. Vervolgens roddeld de eigenaresse met een andere vrouw. Blijven ze ons strak aankijken en geven verder geen krimp. Heel erg naar. Ik ga zelf nooit meer naar ooststappen, omdat ik bang ben dat ik dezelfde toestanden aantref. Nooit nooit meer. Voordeeluitjes, geen aanrader dit!!!! Geen zaken meer mee doen!

• Totaaloordeel over Oostappen Vakantiepark Boschbeek
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden, huisjes, hygiëne!!!! Eigenaars

Naar verwachting.

Goed.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Was even lekker weg

• Totaaloordeel over Landal Het Vennenbos
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Graag eerder aangeven als zwembad dicht is

Goed hotel,goeie keuken

Wij hadden arrangement voor 2 nachten half pension. Nog nooit meegemaakt dat diner keuze ( 2 keuzes voorgerecht,2 keuzes nagerecht) 2 dagen hetzelfde is, zelfs hetzelfde voor hele maand! Goed opgelost: mochten ander voorgerecht kiezen, hoofdgerecht en dessert vonden wij prima voor 2de keer!

• Totaaloordeel over Babylon Hotel Heerhugowaard - Alkmaar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark menu voor diner

aller is goed

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 8
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark andere beden
  • Reisgezelschap Met partner

Kamer was goed en het ontbijt uitstekend

Kamer, en zwembad waren goed. De sauna viel erg tegen. Geen mogelijkheid om water toe te voegen waardoor de lucht in de sauna te droog was. Ontbijt was uitstekend

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het ontbijt