All-inn formule is een meerwaarde. Diner buffet zeer gevarieerd. Ideaal voor een korte vakantie ,leuke uitstapjes in d buurt mogelijk
Niks was open zwembad niet restaurant niet en winkeltje niet
Een heel fijn, vriendelijk, netjes hotel. Erg vriendelijke mensen. Dichtbij het centrum. Goede parkeergelegenheid en je kan de fietsen goed kwijt in de overdekte fietsenstalling.
Het hotel ligt op ideale lokatie, net buiten centrum, maar wel op 1 minuut afstand van het centrum.
Erg genoten van het arrangement, met heerlijk eten en vriendelijk personeel
Leuk verblijf gehad. Alleen het huisje was totaal niet schoon. Bij het uitklappen van de bedbank lagen er nog allemaal etensresten tussen het matras. Onder de bedbank was het vies. Ook kraakt de bank heel erg! Mijn dochtertje van 4j vond een batterij op de grond. Er lagen sokken van een andere gast in het bed (in 1 van de stapelbedden). Koekenpan was heel erg vies, tijdens afwassen was de spons meteen al zwart. De douche is heeel klein, je kan amper je jaren wassen. Alle gordijnen waren half kapot. Lamp aan de voorkant van het huisje was kapot, dus moest met me telefoon het sleutelgat zoeken.
Gezien de reviews had ik er meer van verwacht. Personeel is vriendelijk maar heeft geen binding met de klanten. Is alleen bezig met het bijwerken van de lijstjes. Prima ontbijt. Bij het diner geen keuze menu.
Meer kan ik er eigenlijk niet aan toevoegen. Of het moet zijn dat het hotel in een prachtige rustige omgeving ligt.
Mooie Lodge-kamers, ruime en netjes. Lekkere plek met zitjes voor de deur in je eigen hoekje. Omgeving is prachtig: op een paar meter afstand starten vele wandel- en fietsroutes. In de buurt zijn ook veel eet en drinkgelegenheden die je lopend of op de fiets kunt bereiken.
Voor een eendaagse overnachting prima, geen adres voor een langere vakantie.
Ik vond het niet de moeite waard voor het bedrag dat we hebben betaald. De sauna deed het niet, waardoor we niet van die faciliteit hebben kunnen genieten. Bovendien was het uitchecken om 11 uur erg vroeg en het inchecken om 15.00 uur heel laat."
Mooie schone kamer, heerlijk ontbijt, lekkere 3 gangendiners en boven al heel klantvriendelijke medewerkers in alle onderdelen van dit hotel.
Wij hebben een ontspannen weekend gehad. Ontbijt en diner waren prima verzorgd. Groot assortiment. Bediening erg vlot en vriendelijk. Kamer oké.
Personeel heel gastvrij. De kamers waren keurig schoon. ( complimeten voor de dame , die vriendin is geworden van SKY onze hond, die zorgt dat de kamers weer brandschoon worden) Ontbijd was precies goed. Niet te veel maar ook niet te weinig. Wandelroutes beginnend vanuit het hotel. De dagmenu's waren uitstekend. Kortom. We hebben een heerlijk weekend gehad.
In de prettige sfeer met vriendelijk personeel kom je echt tot rust. De mooie wellness en natuurlijk de prachtige omgeving maken van Gerlos een top vakantie bestemming.
Het is erg goedkoop wat een groot pluspunt is. Dan krijg je wel een vies huisje (vooral de douche bah!). Voor mij is dat zeker de moeite waard. Er is veel te doen op het park en de omgeving is mooi. Dus als je het niet erg vindt om meteen alles schoon te maken, met zelf meegebracht schoonmaakgerei, dan raad ik het aan.
Wat gedateerde bungalows waarbij een 4 persoons bungalow meer op een poppenhuisje lijkt qua woonkamer en stoelen Wel veel vertier voor kinderen.
Van aankomst tot vertrek een Prima verblijf, Personeel erg vriendelijk en behulpzaam met alles. Prima bedden, schone kamers en sanitair. Compliment voor het Welkomsdiner. Het ontbijt was veelzijdig voldoende en vers. Het jonge Horeca Personeel verdiend een grote Pluim . Complimenten Aanrader voor iedereen. Vriendengroep 8 pers. Omanido
Vooral de schoonmaak had maar 1 fte in principe een halve te weinig , we moesten zelf achter handdoeken aan en de kamer is in die 4 dagen niet schoongemaakt .
Echt zonde van ons geld. Eigenaar vreselijk onvriendelijk. Blijkbaar als je om 4 uur in komt checken is dat "na openingsuren" en moesten we blijkbaar een nummer bellen. Bizarre reactie. Vervolgens, aan gekomen in ons krot. Ik noem het zo want staat nog net niet op instorten. Vies, goor en heb zelf eerst moeten schoonmaken omdat het zo smerig was. Schimmel zat overal. Vervolgens roddeld de eigenaresse met een andere vrouw. Blijven ze ons strak aankijken en geven verder geen krimp. Heel erg naar. Ik ga zelf nooit meer naar ooststappen, omdat ik bang ben dat ik dezelfde toestanden aantref. Nooit nooit meer. Voordeeluitjes, geen aanrader dit!!!! Geen zaken meer mee doen!
Goed.
Was even lekker weg
Wij hadden arrangement voor 2 nachten half pension. Nog nooit meegemaakt dat diner keuze ( 2 keuzes voorgerecht,2 keuzes nagerecht) 2 dagen hetzelfde is, zelfs hetzelfde voor hele maand! Goed opgelost: mochten ander voorgerecht kiezen, hoofdgerecht en dessert vonden wij prima voor 2de keer!
Kamer, en zwembad waren goed. De sauna viel erg tegen. Geen mogelijkheid om water toe te voegen waardoor de lucht in de sauna te droog was. Ontbijt was uitstekend
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer