Kamer, en zwembad waren goed. De sauna viel erg tegen. Geen mogelijkheid om water toe te voegen waardoor de lucht in de sauna te droog was. Ontbijt was uitstekend
Mooi park en leuke omgeving.
Bij smartfoto. nl heb ik mijn code niet kunnen verzilveren. Jammer
Lekker met de hond kunnen wandelen op en om het terrein. Wel jammer dat hij bijna nergens naar binnen mocht. Huisje was netjes. Zaten in een gewone comfort huisje. Bij Limburgs café een heerlijke vlaai gegeten. Bij de pizzaria een pasta gehaald. De smaak was goed, maar het was vooral pasta. Dus niet helemaal waar voor je geld. De patat was ook te simpel voor wat het kostte. Het eten haalt dus het aantal sterren naar beneden. Het park met faciliteiten en hygiëne scoort 5 sterren. Voor een ontspannen weekend weg met hond of kind raad ik dit park zeker wel aan!
Geweldige week gehad alleen jammer het het huisje mag wel wat schoner zijn voor de nieuwe huurders zowel de vloer als de ramen , de vloer hebben wij zelf gedweild was echt smerig . Voor de rest alles goed, vriendelijk personeel
Wat een super park is dit met geweldige huisjes en een top restaurant waar je heerlijk kan eten
Goed verblijf gehad, ruime kamer en badkamer, de kamer op zich zou wel een schilderij of zo kunnen gebruiken, voelt kaal aan. Niet gezellig! Ontbijt prima, lunch oké, en avondeten prima. Drankjes volop!
Voordeeluitjes.nl had voor de locatie De Bosgraaf een prima en compleet arrangement samengesteld.
Alleen jammer dat men geen aandacht gaf aan het feit dat we 55 jaar getrouwd waren
Fijne plek
Standaardkamers, maar super schoon en functioneel en belangrijk: heel goede bedden. De diners zijn van goede kwaliteit en gevarieerd. De ligging van het hotel is ideaal met het mooie centrum letterlijk om de hoek. Heel veel respect voor de manier waarop deze twee mensen dit hotel runnen.
Mooi hotel, prima ontbijt, gastvrij en vertrouwen
Alles perfect was super
Mijn ervaring is prima ben al vijf keer geweest lekker te wezen voor mensen op leeftijd
De blokhutten op het park zijn erg luxe en van alle gemakken oorzien !
Bij aankomst was het zeer slecht. Een verschimmeld huisje. Vreselijk stank waar de mussen niet dood gevonden willen worden. Bankstel onder mega vieze schimmelvlekken. Bed onder schimmel. Vloer half verrot. Put lucht uit de ewc en douche. Niet best. Wij zijn de volgende ochtend na dat wr savonds laat overgeplaatst zijn naar een ietje betere huisje weggegaan uitgecheckt. Camping was zeer slecht onderhouden. Zwembad vol schimmels en kapotte randen.
De check in gaat snel en vriendelijk. De kamer wordt op tijd schoongemaakt dus de senioren kunnen 's middags al een dutje doen. Prima uitvalsbasis voor shoppen, wandelen en bezienswaardigheden te bezoeken. Jammer dat er op de website van voordeeluitjes vermeld stond dat er in het standaard arrangement een koelkast op de kamer stond. Na melding hiervan is dit snel aangepast.
Ik ga elk jaar naar zuiderduin hotel met de hond ,lekker ontbijt lief voor de honden ,mooie kamers
Een warm welkom. Fantastische gastvrouw. Mooi,schoon,heerlijk ontbijt en diner. We hebben genoten en gaan zeker terug.
Minder TV meubelen in verval .Stofzuigers ruikt naar hond bij zuiver.
Rustig park. Prima te doen voor een weekend
Compleet en goed verzorgd
Mooie omgeving
We hebben genoten van een ruim en schoon huis en een mooi en rustig park
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer