Dicht bij centrum

Kussens waren erg hard, kamer en badkamer waren erg stoffig en smoezelig heeft een upgrade nodig. Ontbijt was prima persoon was vriendelijk. Geen goede stoelen in de kamer konden ook.niet in de lobby zitten omdat deze afgesloten is na 20 uur.

• Totaaloordeel over Saillant Hotel Maastricht City Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt prima en de plek midden in centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Upgrade kamers

Het hotel was oké!

Het hotel voldeed aan onze verwachting.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij hadden via 'voordeeluitjes' een De Luxe kamer met balkon gereserveerd. Na inchecken bleek dat het een 'Comfort kamer' was. Gelukkig was er nog een De Luxe kamer met balkon beschikbaar. Wie is verantwoordelijk: voordeeluitjes of het hotel??

Fijn hotel, lekker eten.

Het is een mooi hotel met een fijne ligging in de hoofdstraat van Westerbork. Kamer was netjes. Bed ligt heerlijk. Wel wat moeite gehad met het verwarmen van de kamer maar dat is met wat hulp goed gekomen. Ook erg fijn dat we gebruik konden maken van de wellness tegenover het hotel. Eten in het restaurant was echt heerlijk. Wel jammer dat we 26 euro hebben betaald voor een fles wijn die online maar 5,50 bleek te kosten. Ik snap dat er winst gemaakt moet worden maar dat is wel een erg groot verschil. Maar verder een fijne tijd gehad daar en zeker een aanrader om is te bezoeken.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel, Restaurant
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel, fijne ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .
  • Reisgezelschap Met partner

Wat een lieve mensen die dit hotel beheren, zo gastvrij!

Het hotel is op zich een eenvoudige accomodatie. Wel van veel gemakken voorzien. En het is schoon en netjes. Heerlijke bedden. Wat kleine badkamer, maar je kunt er heerlijk in douchen. Voortreffelijk uitgebreid ontbijt en heerlijke 3 gangen diner. Alles goed verzorgd. De vriendelijkheid van de gastvrouw zorgt ervoor dat jij je heel welkom voelt. Je bent er thuis. De omgeving is geweldig. Dichtbij de Rijn. Niet ver van de Lorelei en Koblenz. Niet onvermeld mag blijven de gratis ov kaart die verstrekt wordt.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een aanrader voor alle jaargetijden wat ons betreft
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat stuk is(toilet beneden bijvoorbeeld) of repareren of afsluiten.

Prima hotel

Prima , net hotel. Ontbijt kan wat uitgebreider, erg simpel! Vriendelijk personeel!

• Totaaloordeel over De Oringer Marke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gratis parkeren en voldoende parkeer ruimte
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lampen boven de tafels dikke laag stof erg onhygiënisch

geweldig

Een leuk hotel. Goed eten en leuke entertainment. Het personeel is geweldig. Zo leuk

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ja eh alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ja dat is persoonlijk. Maar de dekbedden zijn erg zwaar
  • Reisgezelschap Met een groep

Heel gezellig en ongedwongen en heel goed verblijf gehad

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer goed en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Onze kamer mocht wel 'n renovatie van de badkamer hebben

bij het diner maar keuze uit 3 menus

• Totaaloordeel over NH Utrecht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark keurige bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark meer keuze voor het menu
  • Reisgezelschap Met vrienden

Uitstekend hotel, met erg vriendelijk personeel...lekker ontbijt buffet, en heerlijk a la carte menu

Heerlijke 3 dgn gehad, hotel ligt net buiten vlissingen maar is erg dichtbij t centrum en andere steden (Middelburg Goes Domburg ect.)... Net achter de duinen, dus je bent in n paar minuten op t strand voor n wandeling...wat ook kan over de duinen of met fiets ... Wat betreft personeel, erg vriendelijk ...hotel is gezellig ingericht ...en prijs is uitstekend met wat je krijgt!.... Een aanrader...

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hotel ligt achter de duinen, dus 1 minuut lopen en je bent bij de zee, parkeren voor t hotel...erg vriendelijk personeel...goed eten voor n betaalbare prijs...schone en nette kamers....en voor rokers niet onbelangrijk " n rook ruimte naast de hoofd ingang, en buiten op je balkon of zitje
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel, wat verouderd maar verder top

Ontbijt en diner zijn goed verzorgd en zeer smakelijk. Vriendelijk personeel en gelukkig niet zo zakelijk. Kamer wat verouderd maar verder netjes. We misten wel een koffie en thee hoekje...

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige plek midden in de natuur
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Het was weer fantastisch

• Totaaloordeel over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie voorgaande
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een antislipmat in het bad

• Totaaloordeel over Avani Museum Quarter Amsterdam Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aardig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks

Aanrader

Mooi hotel Zeer sfeervol Vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant De Zwaan Raalte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitgebreid ontbijtbuffet Goed diner
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Budgetkamer mag geüpdatet worden

Weer alles top!

Zoals altijd is dit hotel echt super!

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark N.v.t.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t.
  • Reisgezelschap Alleen

fantastisch

Naar hele drukke dagen hebben wij lekker genoten van onze weekend

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Een heerlijk hotel om te verblijven!

Wij hadden, net als twee jaar geleden, halfpension. Het ontbijt en drie-gangen menu zijn nog steeds geweldig! Super aardig en behulpzaam personeel. In december hoef je maar 5 minuten te lopen en sta je midden in het centrum en op de gezellige kerstmarkt! Het enige wat ons verbaasde, was dat om 22.00 de verlichting op de kamer gedimd werd. Er was geen mogelijkheid om de lampen weer feller te zetten. Verder was alles top!

• Totaaloordeel over VIA PLAZA Meppen by Hackmann
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging van het hotel en alles is aanwezig voor een fijn verblijf.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vermelden dimmen van de verlichting op de kamer na 22.00 uur.
  • Reisgezelschap Met partner

goede service en mooie locatie

voor herhaling vatbaar

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

leuke locatie

Mooi hotel waar we op aanraden van zus zijn geweest. We waren met vier en één kamer was echt heel vuil. Netten aan de muren en helemaal niet proper! Eten was ook maar zus en zo ondanks zus het wel goed vond toen .Valt dan wel tegen natuurlijk.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark KUISEN

Heel fijn hotel.

Weekendje Norg was heel fijn. Het hotel Ademt gemoedelijke sfeer uit . Bedden uitstekend. Personeel heel vriendelijk.

• Totaaloordeel over Grand Café Hotel Karsten
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Er heers gemoedelijke sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Toch ook op standaard kamer een koffie en thee service

Heerlijke overnachting gehad!

Wij hebben een heel prettig verblijf gehad in dit hotel. Het ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum, wat wij als erg fijn hebben ervaren. Het hotel was schoon en netjes, en de kamer was niet op aan te merken. De bedden lagen lekker en er was genoeg ruimte voor je koffer. Het ontbijt was uitgebreid en lekker, er was voor iedereen genoeg keuze. Wij zouden dit hotel zeker aanraden

• Totaaloordeel over KONNEX INN Nordhorn by Hackmann
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer schoon goed uitgebreid ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Alles was perfect in orde!

Inchecken verliep vriendelijk en ruim voor tijd. Schone kamer en sanitair. Diner- en ontbijtbuffet was uitgebreid en van goede kwaliteit. Zwembad en wirlpool rustig en schoon. Op loopafstand van het strand en horeca

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Niets wat niet aan mijn verwachtingen voldeed!!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -
  • Reisgezelschap Alleen

Was geweldig.lekkere ontbijt vriendelijke personeel nette kamers

Was de super geweldige lokatie

• Totaaloordeel over Crowne Plaza Utrecht - Central Station
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kussens op de bank

Geweldig verblijf in sfeervol oud treinstation in Bad Bentheim Dld

De auto parkeer je direct naast het hotel voor circa €6,- per dag. Het hotel is een oud treinstation. Het is authentiek en sfeervol als hotel ingericht. De kamers zijn schoon met badkamer en wc en tv. Het ontbijt is overvloedig en lekker evenals het diner. De medewerkers zijn vriendelijk. Wij logeerden in het hotel tijdens de kerstperiode en genoten van de kerstversieringen.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede parkeergelegenheid, authentiek gebouw
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet

Heerlijk Hotel

Het Hotel ligt midden in Epen. Rondom zijn veel wandelmogelijkheden. Maastricht en Valkenburg zijn dichtbij. Met de bus naar Maastricht gaat erg eenvoudig. Het Hotel is gezellig ingericht. Het ontbijtbuffet is uitstekend. De gerechten op de menukaart (wij hebben 4 keer diner gehad) smaken uitstekend. De bediening is goed en ze zijn beleefd. Ze doen hun best om de gasten zich 'thuis' te laten voelen. De kamer en het sanitair zijn schoon.

• Totaaloordeel over Hotel Berg en Dal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ?

Was prima

Prijs kwaliteit goed

• Totaaloordeel over Landal Park de Peel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Is netjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Jammer dat restaurant vroeg sluit min puntje

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer