Vriendelijk personeel. Ga zo door.
Een ouder hotel , maar prima locatie voor mooie wandelingen of mountainbike tochten . Geweldig mooie omgeving , zeer behulpzaam en gastvrij personeel . Goede bedden , een sobere kamer met douche. Maar een geweldige krachtige warm waterstraal , heerlijke om te douchen. Het ontbijt is goed redelijke variatie , gelukkig niet al teveel zoetigheden , veel diverse vleeswaren en kaas.Heerlijke eieren , veel variatie bij de yoghurt en kwark. Warme maaltijd is goed , als je 1 of 2 weken hier bent zal de variatie wel wat beter kunnen .Sauna en zwembad is óók fijn. Twee minpunten Slechts één koffieapperaat in de eetruimte , dus moet je geduld hebben . De lift IS Klein en Zéér traag EN gaat niet verder als de 3de verdieping. Maar als je een wandeling van 10 tot 15 kilometer kan maken , dan is naar de 4de of 5de verdieping lopen een EITJE..
Prettige ontvangst en fijn personeel, ontbijt en diner waren prima.
Alles prima
Zeer gastvrij. Personeel doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Eten uitstekend je komt niks te kort.
Fijn hotel alles in orde .
Een heel mooi en rustig gelegen hotel. Echt verwennerij. Junior suite was ruim en schoon. Zeer vriendelijk personeel
Een aanrader voor iedere.top !!
Typisch conferentiecentrum: groot, vele zalen. Voor die functie uitstekend maar voor individuen mist het daardoor wat intimiteit. Je moet ook grote afstanden lopen om naar het zwembad te komen. De sauna, reden waarom we voor dit hotel hadden gekozen, bleek buiten bedrijf.
2e keer dit hotel bezocht , zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten, keurige kamer met goede bedden en nederlandse tv
een heel prettig verblijf
Goede prijs/kwaliteits verhouding, prima kamer en douche
Op groot park zijn alle verblijven geweldig gesitueerd in de natuurrijke omgeving hetgeen een geweldige rust geeft. Goed onderhouden verblijven met voldoende comfort. Ingrediënten voor een fijn verblijf.
Temperatuur in restaurant te koud. Het schoonmaken van de roosters in het restaurant met een plumeau tijdens het ontbijt is ongepast.
Het is een goed hotel, aardig personeel, mooie omgeving. Alleen het ontbijt kan iets uitgebreider.
Je moet natuurlijk van de stijl van de kamers houden, wat wij uiteraard doen. ( geweldig) Zeer mooie en propere warme kamer de prinsen- kamer. Waarin aan alles gedacht is. Met veel opbergruimte. Zalige bedden. Voorzien van een grote badkamer, met douche en bubbelbad ook weer kraaknet. ( Eén heel klein minpuntje, voor mij persoonlijk was het hoofdkussen TE zacht.)
Prima ligging om te wandelen of om met de auto op pad te gaan. Goede kamer met balkon. Goed ontbijt. Avondeten in buffetvorm, is prettig voor een alleen reizende, omdat je niet hoeft te zitten wachten op de volgende gang. Kwaliteit ging wel. Het bedienend personeel bij het avondeten zou gebaat zijn met een cursus vriendelijkheid.
We hebben genoten vh nh hotel in Noordwijkerhout. De service kamers ontbijt zwembad in een woord geweldig.
De molenwaard is voor een gezin met kleine kinderen een super leuke vakantie bestemming. Ook veel te doen in de omgeving daarnaast. Het personeel is vriendelijk, denkt mee en kletst gezellig. Park en huisjes zijn zeer aangenaam en schoon.
Prachtige bungalow met een grote tuin op een rustig en groen park. Genoten van de rust en de ruimte
Prachtig hotel van waaruit je heel veel wandeltochten kunt maken. Het personeel is erg vriendelijk, de kamer zeer schoon en de bedden slapen prima. We hadden halfpension geboekt om ook te genieten van de geweldige keuken. Kortom een aanrader!
Hotel slecht maar omgeving mooi, Voordeeluitje onwaardig, wij zijn het van jullie anders gewend
Hotel ligt idyllisch in de natuur, ideaal voor fietsers en wandelaars.
Goed en ruim verblijf. Geen keuzemenu.
Was een super mooie chalet en de ligging geweldig
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer