Huiselijke sfeer in mooi hotel op een mooie locatie en alles goed verzorgd.
Mooi huisje goede bedden
Wij verbleven in een vrij nieuwe bungalow, alles was aanwezig en schoon. Ook hoe de bungalows geplaatst zijn en de aanleg van de beplanting is sfeervol. We hadden prachtig weer, hebben veel in de omgeving gefietst!
Vanuit onze kamer keken we op de parkeerplaats, een brug en een boom. Erg jammer.
Kamers straatzijde last van passage autoverkeer Suggestie menu’s niet slecht maar jammer dat na 1 dag een suggestie menu niet meer verkrijgbaar was
opmerking: slechts een lift en erg klein. een beugel om vast te houden in de douche zou heel fijn zijn.
Personeel is heel aardig en behulpzaam. Ontbijt en diner zijn goed.
Aankomst was sfeerloos. Sfeer kwam pas nadat de 2 bussen van de reisorganisaties aankwamen.
Alleen maar genieten en je wordt verwend.
Wat een leuk hotel. Het hotel is gesitueerd in een voormalig Treinstation. Heel mooi verbouw met veel oog voor detail zoals de glas in lood ramen.
Pracht bungalow .
Voor ouderen is het enigszins moeilijk,want er is geen lift. En douchen in het ligbad gaat moelijk.
De kamer was optimaal ingericht. Prima bed en kussens, een makkelijk zitje tv met diverse mogelijkheden. Badkamer was voldoende, alleen douche in bad, was voor mij wat ongemakkelijk, kan er moeilijk in en/of uit. Tijdens douchen tegen het glazen schot gestoten, waardoor een opening ontstond en de hele badkamer blank stond. De eetzaal was ongezellig, beetje zakelijk. het ontbijt zelf was voldoende, niet overdadig. De bar werd iedere avond druk bezocht, gezellige zitje en de mogelijkheid nog een hapje te eten. Omgeving uitstekend, dicht bij het centrum. Was een fijne plek om een paar dagen te verblijven.
Mooie kamer en gunstige ligging
Een jong, enthousiast team van gemotiveerde mensen biedt hier de gasten niet alleen heel goede maaltijden met veel variatie, maar ook de klantvriendelijkheid is perfect.
Kamer groot maar gedateerd Tv oud ! Badkamer stroomde over naar de kamer Bed slecht of matig [rugpijn overgehouden Eten was goed daar waren we tevreden over
Een prachtige formule die je, voor deze prijs, niet veel tegenkomt. We waren op de hoogte dat de accomodatie wat 'verouderd' is en hier en daar vraagt om een renovatie. Alvast succes aan de uitbaters. Echter stoorden wij ons daar niet aan. We kregen wat we verwacht hadden: een ruime kamer, rijkelijk buffet, gratis drank binnen de aangegeven uren en vriendelijk personeel.
een mooi gezellig familie hotel. een goed ontbijt. er zou meer uit het restaurant gehaald kunnen worden, door 's avonds een lekker vers diner aan te bieden, en de bar langer open te houden. wij hadden een kleinere kamer, waar de ruimte perfect was ingedeeld, maar weinig plek was om te kaarten of een gezelschapsspel te doen. als je dan beneden gezellig in de bar kunt zitten, geeft dat een grote meerwaarde.
Mooi groot hotel. Prachtig gelegen. Schone kamers. Eten was heerlijk
Wij hebben genoten van de rust die het hotel en de omgeving uitstralen.
Reeds 5 maal te gast geweest. Telkens weer genieten. Vriendelijk personeel, steeds ons terwille. Zeer lekker en uitgebreid ontbijt, voor ieder wat wils, top diner, zeer smaakvol.
Mooi bosrijk park, vriendelijk behulpzaam personeel. Sfeervol restaurant met heerlijke gerechten. Handig het inchecken en uitchecken Huisje is wel gedateerd. Het voortraject vanaf boeken tot inchecken verliep niet vlekkeloos. Dat zijn wij niet gewend bij Roompot.
Goede ontvangst, lekker eten. Mooie omgeving om te wandelen. Hond is ook welkom.
Het is heel fijn om vanuit de hotelkamer naar het sauna gebied te lopen. ER zijn voldoende faciliteiten om een hele dag door te brengen. Veel opgietingen en vooral de klankschalen sessie ie geweldig.
Het was een erg leuk park. We vonden het wel erg groot qua afstanden. De uitgang naar het bos was wel dichtbij, maar veel rul zand. Mn vriendin kon er met haar rollator niet door. We zijn veel weg geweest, voor ons was erg niet veel te doen.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer