Alles geheel naar onze wens geweest
Zeer goed en vriendelijk personeel en kamer is goed en ontbijt en diner was uitstekend
Hotel is heel goed mooie ruime kamers Vriendelijk personeel. Auto in de garaje en mooie ligging aan boulrvaar.
Alles is oud en vervallen. De speeltuin, het zwembad.. het komt rechtstreeks uit de jaren '80. Wij waren er in de voorjaarsvakantie maar het leek een spookdorp. Personeel erg vriendelijk.
Zeer goed hotel, leuke kamer schoon, prima eten goede parkeerplaatsen gratis ,een aanrader, en zeer goed prijs kwaliteisverhouding voor herhaling vatbaar
Mooi gerenoveerd hotel. Schoon. Hele fijne locatie aan de rand van de stad. Eigen parkeerplaats. Heel vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Wij hebben ook lekker gedineerd in dit zeer sfeervolle restaurant. Al met al helemaal niks op aan te merken.
Fijne camping om het je gezin/familie te bezoeken.
Alles was heel goed,alleen de bedden schoven elke keer uit elkaar.Heerlijk en mooi verzorgd ontbijt buffet.De kamer erg ruim,en ook fijn een appart toilet.Dus al met al komen wij zeker nog weleens terug.En niet te vergeten geweldig personeel.
Prima hotel, goed van eten en drinken.
Prima verblijf
xxx
mooie kamer, netjes, restaurant sfeervol versierd voor Valentijn, fijn zwembad en lekker eten
Heerlijk gewandeld.
Uitgebreid ontbijt. Fijne baden
Door veel overlast van veel lawaai in verband met het kappen en het versnipperen er van heeft vooral voor mijn vrouw heeft daar heel veel last van gehad daar zij er voor haar rust was heeft er meerdere dagen last van ondervonden zijn ook wat eerder naar huis gegaan.
Geweldig personeel: zeer gemotiveerd, zeer behulpzaam en zeer vriendelijk en correct. Ontbijt: prima. Diner: prima keuken en gastvrije bediening. Kamer: gezellig ingericht, prima bedden en prachtige badkamer.
Uitstekend hotel! Eten was heel goed. En de omgeving leent zich om mooie wandelingen te maken.
Heel vriendelijk personeel, de variatie van het eten is top. Ook de kamer was echt zuiver en compleet.
Mooie ruime kamer met balkon en uitzicht op zee; grote parkeerplaats en extra uitgang richting centrum; ontbijt prima, buffet uitgebreid en voldoende keuze. Redelijke prijzen voor drankjes tijdens diner;
Dit hotel is vooral gericht op comfort. Grote kamer, ruim bed. Prima voorzieningen zoals een grote parkeergarage en een grote keuze bij heg ontbijt. Klein stukje lopen naar tram of bus om in andere delen van de stad te komen. Deaanbieding van Voordeeluitjes was eerst niet bekend bij de receptie, dd reservering wel. Tarief werd snel aangepast....
Heerlijk geslapen, heerlijk gegeten, goede verzorging, waar we veel last van hadden was het toilet dat veel te laag was. Volgens de receptioniste waren sommige vloeren verhoogd tijdens de renovatie maar de toiletten waren gelijk gebleven. Heel vervelend, er waren meer klachten binnen gekomen, voor ons een groot probleem!!!
Een groot vakantiehuis met 3 eetgelegenheden en toeren over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe was voor ons een SUPERTEGEKTEWAUWFANTASTISCHE vakantie.
Aankomst was prima, ontvangst met koffie en bitterballen. Vriendelijk personeel. En een nette en schone kamer. Leuke bar/restaurant. Ontbijt was prima en genoeg. Aanrader om lekker te wandelen.
Gezellig, vriendelijk, goede service, uitstekend ontbijt en lekker avondeten. Ligging op wandelafstand van thermenbad en centrum Bentheim. Meer moet dat niet zijn. Was 3e x en komen zeker nog eens terug.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer