Het was geweldig

Eten personeel hotel perfect

• Totaaloordeel over Schloss Hotel Holzrichter
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Compleet plaatje is goed

Fantastisch !

Wederom een meer dan goed verblijf gehad bij hotel Eeserhof.

• Totaaloordeel over Hotel Eeserhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De mindervalide kamer aanpassen (badkamer)
  • Reisgezelschap Met partner

Uitstekend hotel in rustige omgeving

Prima hotel, vriendelijk en professioneel personeel, ruime kamer, uitstekend eten

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie toelichting
  • Reisgezelschap Met partner

Goede uitvalsbasis voor fietsen en wandelen

Halfpension ontbijt ruime keuze, diner keuze uit twee standaard menu’s. Prima eten zonder fratsen. Ruime keuze aan verschillende bieren Kamers schoon wel wat gedateerd

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Knus hotel goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kapstok haakjes in de kamer gang en een plankje in de douche voor douche schuim op te zetten
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel met prima voorzieningen

Via voordeeluitjes een overnachting geboekt bij hotel Mennorode. Afrekenen ter plaatse was niet goed gegaan (teveel betaald) maar na gesprek bij receptie is dit meteen gecorrigeerd. Restaurant en drankjes zijn behoorlijk aan de Prijs, en bediening niet superattent maar de kamer was prima in orde en ontbijt ook een groot feest. Overall fijn verblijf en je loopt zo het bos in, prachtige omgeving. Gaan we nog een keer doen!

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt heel goed en prijs voor overnachting via voordeeluitjes prima!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Restaurant mag iets minder duur voor wat je krijgt.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Rustig, mooie kamers, mooi uitgangspunt

Goed ontbijt, mooie kamers, rustig

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker ontbijt, mooie kamers, vriendelijk personeel
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel met goede ligging

Goed en net hotel. Vlakbij bij de tramhalte welke je naar het centrum of stadion brengt. Ontbijt erg uitgebreid en goed. Jammer is alleen dat de parkeergarage ontzettend duur is. 24 euro voor een nacht.

• Totaaloordeel over Best Western Plus Hotel Köln City
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging en ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer was erg warm en de "airco" blies geen koele lucht.

Positief

Bediening zeer vriendelijk. Eten ok maar alleen frietjes is wel spijtig. Kamers proper behalve de gang en terras. Komen misschien nog eens terug.

• Totaaloordeel over Hotel aan de Linge
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer mooi gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hygiëne
  • Reisgezelschap Met vrienden

Fijn hotel met een goed restaurant

Het is een fijne uitvalbasis voor een fietsvakantie

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant De Zwaan Raalte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark de keuken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark dunnere dekbedden

Super hotel goed eten

Mooi hotel rustig gelegen eten perfect hele leuke bediening

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige ligging goede service lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets
  • Reisgezelschap Met vrienden

Goed verblijf voor zo'n prijs

Goed gerund familie bedrijf. Wij hadden een zeer ruime kamer met onder andere een bank wat erg fijn is om lekker te lezen. Het ontbijt was erg goed met voor elk wat wils. Het avond eten goed maar qua groenten wat sober. Ook de desserts waren eenvoudig. Wifi was erg zwak, maar daar is van tevoren op het meededelingenblad voor gewaarschuwd. Toeristen belasting was minder dan vermeldt.

• Totaaloordeel over Landgasthof Wüllner
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn Hotel om te verblijven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere Wifi

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gratis minibar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco in t restaurant is koud

erg goed

Een gastvrij hotel, met zeer vriendelijk personeel. Ontbijt en diners, drankjes e.d. prima. Het hotel ligt prachtig, mooie tuin, boszicht, mooie omgeving (Markelo).

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ik vind de entreehal nogal leeg en donker. Daar zou wat meer licht en lucht in aangebracht kunnen worden
  • Reisgezelschap Met partner

Een rustig hotel met veel faciliteiten

Een groot en servicegericht hotel, met diverse faciliteiten. Het tekort aan voldoende personeel is (net als overal) merkbaar, met name in het restaurant. Het is er overal schoon en het ontbijtbuffet is top!

• Totaaloordeel over NH Conference Centre Leeuwenhorst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, ontbijtbuffet
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Snelheid bediening restaurant
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Upgraded kamer en goed half pension

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Emmen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijkheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad

Heel vriendelijk

Heel centraal hotel en supergoede parking

• Totaaloordeel over Golden Tulip Hotel Central
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ruimere kamer

Afschuwelijke ervaring in Het wapen van Ootmarsum

Onaangename aanvaring met eigenaar over kamersleutel, die wij in de tas gestopt zouden hebben en meegenomen naar het centrum en daar zijn kwijtgeraakt op de 1ste dag van 4daags voordeeluitje. Het uitje was van vrijdag t/m maandag. Op mijn vraag of de schoonmaakster misschien de sleutel per ongeluk in haar schort had laten zitten, reageerde hij boos en vroeg of ik zijn personeel niet wilde beledigen want die deden dat nooit. Toen we op maandagmorgen de reservesleutel inleverden hing ineens de sleutel er weer en waren de dames schoonmaaksters er ook weer. Op de vraag of een excuus niet op zijn plaats zou zijn naar ons toe was het antwoord "nee" en het bleef blijkbaar onze schuld. Hebben gezegd dat wij een niet positieve review zouden geven. De kamer was gedateerd maar schoon en het eten was ook goed voor de prijs die het uitje kostte maar de service gruwelijk

• Totaaloordeel over Hotel 't Wapen van Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark dichtbij centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark service
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk hotel om leuke uitstapjes te maken

Mooie kamer en heerlijk eten en ontbijt en nog prima tip van de eigenaar om naar lac de la Gileppe te gaan wat is het daar prachtig.

• Totaaloordeel over Hotel de Plank
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima hotel met vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeerplaats is vaak erg druk omdat ook gasten van buiten komen eten

goed hotel vriendelijke bediening

Een goed hotel met goede voorzieningen. Priam maaltijden en een restaurant waarin men op gepaste afstand van elkaar zit. Eenvoudige maar goede kamers. Prima verzorging en vriendelijk personeel. Gevarieerd aanbod van maaltijden

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark een aanrader
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark parkeren in de omgeving
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prachtig gelegen hotel met goede verzorging

Goed hotel met prima kamer.Het eten was goed (1 keer 3-gangen menu en 2 keer buffet). Er kon binnen en - vanwege het prachtige weer- ook buiten worden gegeten. Het ontbijtbuffet was ook goed. De drankjes waren aan de prijzige kant (glaasje wijn voor € 8)

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prachtige ligging.Groot buitenterras
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Het was een ultieme ervaring

Wij hebben 4 fantastische dagen gehad. Alle medewerkers van het hotel waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het eten was zeer goed en de bediening was zeer vriendelijk en adviserend. Wij waren zeer verrast dat we Prins 2 kregen toegewezen. Het was een zeer ruim appartement die recent was opgeleverd.

• Totaaloordeel over Grand Café Hotel Zeezicht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het personeel, het eten en het personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ik kan niets bedenken
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel in mooie omgeving

Navigatie instellen op Bad Salzig Bediening en kamers goed ,eten erg lekker. Te weinig parkeerplaatsen ook omdat reizigers van treinstation ook daar parkeren. Misschien ook vermelden dat er geen lift aanwezig is in het hotel. Weinig te doen in het dorp zelf ook in het hotel geen lunch of andere lekkernijen aanwezig Zou fijn zijn als je wat vroeger terug komt je iets kan eten of iets van een bittergarnituurtje kan nuttigen. Prachtige omgeving met prima uitvalbasis naar andere steden zoals Rudesheim,St Goar, Koblenz, Cochem.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt en diner prima, vriendelijke bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat achterstallig onderhoud

Wat een slecht hotel.

Wat een waardeloos hotel, begon al bij het inchecken mensen achter de receptie zeer geïrriteerd. Drank kon je alleen uit de automaat halen maar die werkte niet. Eerste keer ontbijten was alles op en werdt ook niet aangevuld. Op de kamer werkte het toilet niet, werdt ook niks aangedaan. Douche aan alle kanten lek. We waren er drie dagen en er is niks aan de kamer gedaan, zelf uiteindelijk ergens schone handdoeken en toiletpapier op de kop getikt. Ik zo dit hotel bij niemand aanraden. We schrijven eigenlijk nooit een recensie, en we komen in een jaar best in veel hotels, maar hier moet je niet willen verblijven. Er was wel een pluspunt er zit een Georgië restaurant aan het hotel vast en daar kan je verschrikkelijk goed eten.

• Totaaloordeel over Astoria City Resort
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Met partner

Super personeel en zeker complimenten voor de koks. Mijn eet wensenlijstje hebben ze 100% waargemaakt. Heerlijk om eens lekker te kunnen eten als vegetarier , het was ook een lust voor het oog

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel

Prettig verblijf, erg gastvrij

Prettig verblijf, erg gastvrij. De kamers zijn klein en gedateerd. Ze kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.

• Totaaloordeel over Hotel Anno Nu
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Restaurant
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers zijn oud en gedateerd

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer