Het waren fijne dagen! Het gratis openbaar vervoer is super.
De diner en ontbijtzaal waren plaatjes om te zien, een kunstenaarsdorp als Ootmarsum waardig. De kamer had uitzicht op een pannendak, niet zo leuk. Ontbijt was uitstekend. Misschien een tip om in de advertenties te vermelden of er al dan niet een lift aanwezig is in het gekozen hotel.
Jammer dat de terrasdeur was afgesloten. Dit had moeten worden vermeld bij de boeking van de kamer. Verder was het een onhandige instap bij de douche bad combinatie. Een douche in een bad is niet comfortabel.
Blij verrast met dit hotel, super service! Geweldig ontbijt. Ruime kamers met goede bedden. Bus stopt voor de deur en daardoor alles binnen bereik. Super dagen hierdoor in Maastricht gehad! Als ik dan 1 klein minpuntje mag noemen. Het was vrij warm overal in het hotel. Maar we hebben het echt goed gehad!
Vriendelijk ontvangst, kamer groot en van alle gemakken voorzien! Jammer dat er overdag geen gelegenheid is om iets te nuttigen! Het italiaanse restaurant is werkelijk goed en gezellig! De spa en zwembad zeer schoon !
De kamer heeft een upgrading nodig. Fantastisch goede keuken! Heerlijk gegeten!
XXXXXX
een heel leuk hotel. wij zijn hebben er 2 overnachtingen gehad. kamers waren leuke maar niet compleet. bijv geen kluisje aanwezig. het eten was de 1e dag voortreffelijk en een nette snelle bediening. vnl geserveerd door dames. 2e dag was bij het eten slechte bediening er ging heel wat fout; diverse keren een verkeerd menu geserveerd, duurde lang'; en op onze onze offerte stond op 2e dag een 4 gangen verrassingsmenu, maar we kregen een 3 gangen menu gepresenteerd ondanks onze reclamatie. de bedienning was vnl van heren? verder het hotel ligt in een erg mooie omgeving waarbij je fijn kunt wandelen en/of fietsen.
Hotel Gravensteen ligt bijzonder centraal in het centrum van Gent. We verbleven in uitstekende en rustige kamers aan de achterzijde. De kamers waren schoon en de badkamer heeft een prettige douche. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kortom we hebben genoten van ons verblijf in Gent.
Ontbijt was prima, duurde soms wel lang voordat er iets aangevuld werd. Kamers waren goed schoon. In de hal kan de vloerbedekking wel een keer vervangen worden. Deurkozijnen hier en daar beschadigd. Slechte wifi, niet altijd bereikbaar,
Top hotel
Het Hotel is goed toegankelijk. Netjes, schoon, goede bedden en service
Leuk
Prima hotel. Goede bedden, netjes en schoon, handdoeken aanwezig, pakketje van Rituals om te gebruiken, waterkoker met thee en koffie. Vriendelijk bij de receptie. Misschien iets oudbollige uitstraling. Dichtbij het centrum van Valkenburg. Parkeren bij het hotel was wel erg krap. Weinig plek en sommige gasten kunnen miet goed parkeren.
Dit was voor ons een eerste ervaring met Voordeeluitjes.nl en het heeft voor ons blij verrast. Zeer eenvoudig via hun te boeken bij de partner (Roompot/Landal) en voor een zeer aantrekkelijke prijs. En uiteraard kun je extra besparen als je flexibel in je agenda bent, zoals nu van zondag t/m dinsdag. Alles was perfect geregeld. He enige wat je nog moest doen was gewoon genieten!
Heel slecht , slechte bedden. Onbijt dag 1 goed. Dag2 heel slecht. Geen goede schoonmaak. Geen Portier nachts. Dus geen aanrader
Hotel voldeed aan verwachtingen: prima kamer/ bed en badkamer. Locatie net buiten centrum Nes was top. Ontbijt prima en klantvriendelijkheid personeel was erg goed.
Hotel Nickisch in Schüttorf is een heel goed hotel. Heel aardig en bekwaam personeel dat zeer behulpzaam is. Een goede sauna met fijne grote handdoeken. Voortreffelijk ontbijt en ook heel goed diner
Het hotel, ontbijt en diner buffet is goed. Personeel is vriendelijk! De tv op de kamer mocht wel iets groter zijn.
Het gevoel van echt met vakantie zijn, relaxed en kwalitatief prima hotel
Prima locatie voor nette prijs.
Een vriendelijke ontvangst en duidelijke antwoorden op vragen! Mooie locatie en een goede kamer. Het eten was prima en de service was uitstekend!
Prima hotel en een heerlijk ontbijt en goede service. Zeer schoon. Het enige minpuntje is de douche. Een hele slappe waterstraal en niet echt warm.
Hotelkamer er gedateerd en kamer oud . Het ontbijt valt erg tegen .
Nette, pas gerenoveerde kamers Mooie ligging & vlakbij het centrum
Munsterstraat 20