Erg leuk hotel, vriendelijke medewerkers, perfecte locatie

Zoals gezegd hierboven prima locatie, goed parkeren. Erg vriendelijke medewerkers. Maar helaas op beide dagen dat wij er waren veel geluidsoverlast. Eerste avond een feest in het hotel met tot na half 2 in de nacht rumoer. Op de tweede dag was er in de middag tot half 7 in de avond een feest waardoor je eigenlijk niet op de hotelkamer kon verblijven. Zo ontzettend veel lawaai. Het hotel is echt aan te raden maar ik zou volgende keer eerst informeren of er evenementen gepland zijn...

• Totaaloordeel over Golden Tulip Hotel Central
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruime kamer, vriendelijke medewerkers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zorgen dat de hotelgasten niet zoveel geluidoverlast ervaren

Top hotel

Heel mooi hotel , alles even netjes , en er was veel te doen. Lekker eten en onze kamer had uitzicht op de zee. Personeel is ook heel vriendelijk. Zeer geslaagd en zeker goed voor een herhaling.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi locatie met eigen parking

Rustig en net hotel.

Fijne en rustige omgeving. Goede parkeergelegenheid. Ontvangst en personeel erg goed en vriendelijk.

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Donkere kamers
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig hotel, diner prima, ontbijt goed verzorgd, klantvriendelijk personeel, prijs kwaliteit prima

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben genoten in dit prachtige hotel

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wil graag de nieuwsbrief ontvangen.Al vaak om gevraagd maar nooit gekregen
  • Reisgezelschap Met partner

Ruime kamer, goed ontbijt. Dichtbij tramhalte voor snel vervoer naar de binnenstad. Jammer dat er gee schone handdoeken werden geleverd tijdens het hele verblijf (3 nachten)

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Zur Post
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer, ontbijt, diner
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen schoonmaak en schone handdoeken tijdens hele verblijf (4 dagen, 3 nachten)
  • Reisgezelschap Met partner

Ik hoop dat er even na gekeken kan worden.over de prijs. En personen voor 1 kamer gebruik.

We waren met 3.personen.kamer voor 3 had goed geweest.maar goed 2 kamers.ik dacht 1 persoons kamer.maar was ook voor 2 personen.ik vond het dan geen voordeeluitje meer,want er werd voor 2 persoons gerekent.terwijl ik daar alleen lag.dus de prijs vond ik dan geen voordeel.veder was het allemaal prima.maar als ik de volgende keer 3 boekt verwacht ik dan toch wel een prijs dat je ziet staan.beetje gek 2 personen zijn goedkoper uit dan ik nu alleen moest betalen.

• Totaaloordeel over Hotel de Korenwolf
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Was gewoon prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prettig verblijfmaar tevermel gasten vanaf vrijdag avond

Op woensdagavond , donderdag en vrijdagochtend verliep alles zeer prettig, masr op vrijdag avond waren er ineens zeer veel gasten in het hotel. Dus lange wachtrijen in restaurant en veel eten in schalen bijna leeg kwamen 18.10u in restaurant en met moeite zitplekje voor ons twee en dat bleef zo zaterdag en zondagochtend helaas ....ben net lopen afha kelijk van rollator hiervoor waren bij veel gasten weinig begrip drongen voor zuchten behoorlijk achter mij dit voelt niet prettig want wat ik zelf kan doen doe ik graag zelfstandig lukt het niet helpt mijn man mij hierbij het aangename om lekker te eten in het restaurant was helemaal weg helaas en de bediening renden zich de benen uit hun lijf jammer hadden het ons dit wel iets anders voorgesteld.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging en gezellig hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer verdeling dinertijden en maximaal aantal gadten per keer zodat je rustig eten kunt pakken een plaats zoeken minder kange rij 20 personen teveel
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel vlakbij station en centrum

Hotel is super, bestaat al sinds 1905 maar heeft moderne en nieuwe inrichting. Is erg schoon en kamer was erg ruim. Prima locatie vlakbij station maar ook op loopafstand van centrum

• Totaaloordeel over Hotel Hohenstaufen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en vriendelijk gastvrij personeel
  • Reisgezelschap Met een groep

heerlijk genoten

genoten van het leuke hotel de rust en mooie omgeving

• Totaaloordeel over Mössems
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gezellig en erg leuke locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nee
  • Reisgezelschap Met partner

Professionele en vriendelijke eigenaren met hart voor hun zaak. Heerlijk ontbijt

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant De Eenhoorn
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Wij hebben een geweldig verblijf gehad in dit hotel.

Prima geholpen

Drempel bij ingang kamer is lastig

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig hotel, op toplocatie!

Als je van wandelen houdt ben je hier op de juiste plek. Wanneer je de deur uitstapt sta je meteen op de wandelroute, naar je bent ook na 3km in het centrum van Cochem. Het eten is heerlijk, mooie plek om te zitten bij de open haard en een supermooie bar om s’avonds een lekkere cocktail te drinken. Wij komen zeker nogmaals terug.

• Totaaloordeel over Moselromantik Hotel Weissmühle
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk eten, fantastische ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Folder van Wandelroutes
  • Reisgezelschap Met vrienden

Het was fantastisch heerlijk hotel heel mooie kamer en lekker gegeten

• Totaaloordeel over Golden Tulip Hotel Central
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel centraal
  • Reisgezelschap Met vrienden

Wederom een heerlijk verblijf in dit hotel gehad.

Wat wil je nog meer? Er zijn zoveel voorzieningen dat je het hotel niet uit hoeft.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles

Perfect hotel!!

Hotel ligt even buiten het centrum. Met de auto naar de binnenstad; net doen i.v.m. moeilijk parkeren. Een 3-daagse OV-kaart voor € 16,00 binnen 10 min. aansluiting op de binnestad. Tram/Metro-halte ligt 4 min. lopen vanaf het hotel. Parkeren bij het hotel is ruim en gratis. Momenteel is men druk bezig met aanleg nieuwe kozijnen. Kamer is gezellig en zeer functioneel en schoon op enkele kleine oneffenheden. Bedmatras is wat aan de hardere kant. Doucheruimte krap, maar zeer functioneel! Uitstekend licht. Warmwatervoorziening incl. verwarming uitstekend. Airco voor de zomermaanden aanwezig. Ruime keuze bij het ontbijt en is uitstekend! Warme maaltijden zeer gevarieerd en Duitse hoeveelheden. Tenslotte personeel: zeer vriendelijk; je voelt je er echt de gast. Leuke kerstmarkt (halte 'Rathaus' en/of 'Jahnplatz' (nog meer [grote winkels]. Hotel ten zeerste aanbevolen!!

• Totaaloordeel over Brenner Hotel Bielefeld
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie uitgebreide recensie hierboven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen; perfect hotel!

Tegen gevallen!

Een mooie locatie. We kwamen om 21.00 uur aan helaas ging de bar al dicht maar kregen nog een half uur voor een glaasje. Het ontbijt eerste dag prima de tweede dag helaas veel wat al op was. Kamers niet schoon, geen kledinghangers, geen prullenbak ook niet in de badkamer. Bij de handdoeken wissel hebben ze de deur open gelaten stond svonds gewoon open. Plus punt uitstekende bedden en heel vriendelijk personeel maar niet voorbereid op hun taken. Jammer een tegenvaller.

• Totaaloordeel over Landgoed Overste Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijke bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt en schoonmaak

Goed hotel, vriendelijk. Schone kamers

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service, lekker eten. Schone kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verwarming n paar graden lager ;)
  • Reisgezelschap Met een groep

Geweldig arrangement!

Heerlijk hotel, keurige verzorging! Lekker ontbijt en eten. Super arrangement!

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gemoedelijk!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Aanw receptie

Minder sfeervol

Door de zakelijke inrichting en benadering medewerkers was het minder sfeervol dan verwacht. Zeker toen en een groep kwam werd de service minder of verdween geheel. Jammer.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lift voor alle etage's. Gehorigheid aanpakken.

Goed hotel

Hotel was goed. Lampenkappen in kamer waren vlekkerig. Bedden waren prima en badkamer goed. Het eten in het restaurant was uitstekend en vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer mag iets moderner zijn

Mooi weekend gehad in Maastricht

• Totaaloordeel over Gr8 Hotel Maastricht Aachen Airport
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top locatie met perfecte verzorging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles perfect
  • Reisgezelschap Met vrienden

Keurig hotel in sfeervol pand

Het was een keurig hotel met ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. We hadden een schone en gezellige kamer met een goed bed. Ook de badkamer was netjes. Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid. Wij hadden twee fietsen gereserveerd en al betaald via Voordeeluitjes alleen bleek dat deze niet in het beheer van het hotel waren maar deze moesten via de MyHotelBike app gereserveerd en betaald worden maar dit stond dus niet goed vermeld. Fout van Voordeeluitjes.

• Totaaloordeel over Best Western Hotel Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke personeel en keurige nette hotelkamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een douchedeur ipv douchegordijn omdat deze tegen je aan plakt.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer