Prima hotel.

Prima hotel en een heerlijk ontbijt en goede service. Zeer schoon. Het enige minpuntje is de douche. Een hele slappe waterstraal en niet echt warm.

• Totaaloordeel over Hotel De Vier Seizoenen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De douchekop

Omgeving prachtig voor fietser

Hotelkamer er gedateerd en kamer oud . Het ontbijt valt erg tegen .

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Villa Vennendal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verbouw oude kamers en maak je vier sterren waardig

Nette, pas gerenoveerde kamers Mooie ligging & vlakbij het centrum

• Totaaloordeel over Golden Tulip De Medici
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Automatische verlichting in toilet dimmen of een schakelaar plaatsen om ook weer uit te doen, indien gewenst

Leuke dagen

Paar leuke dagen gehad hier

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten is prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Moet echt opgeknapt worden

Zeer prettig hotel

We hadden een fijne kamer met mooie badkamer en een goed bed. Ontbijt en tweegangen diner zijn tot in de puntjes verzorgd en heel smakelijk. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Interessante plaatsen zoals Trier en Beilstein zijn binnen een uur te bereiken. Een boottocht op de Moezel is een aanrader: opstapplaats op een steenworp van het hotel.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Villa Melsheimer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig en warm
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet van toepassing
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben ons lekker kunnen ontspannen.

Niet rolstoelvriendelijk: om binnen te komen te komen moet je of een paar trappen op, of een steile helling beklimmen. Binnen is het wel ok. Het eten was soms nogal zout. Met grote groepen was de eetzaal nogal rumoerig. Leuk die robot waar de gebruikte spullen op geplaatst kunnen worden. Prettig zwembad en sauna.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zwembad, sauna, personeel, bedden, lift.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ingang rolstoel toegankelijk maken: je hebt veel oudere mensen als gast. Kaartmateriaal voor de omgeving, om met de auto te rijden.

Tophotel in centrum Rotterdam

Ons verrassingshotel was het NH Atlanta in het centrum van Rotterdam. Het is spannend om zo last minute de locatie door te krijgen, maar we waren niet teleurgesteld. Een prachtige inkomhal verwelkomt je, net als het vriendelijke personeel. De ene kamer was al wat ruimer dan de andere, maar alles was proper en in orde. Het bed is wel steenhard, net een plank. Mijn echtgenoot en bevriend koppel hebben hier heerlijk op geslapen, voor mij was het te hard. De ramen zijn enorm isolerend. Je hoort niets van het stadsleven buiten als ze dicht zijn Het ontbijtbuffet werd geserveerd in een prachtige zaal en was enorm uitgebreid. We konden op zondag tot 12u ontbijten, en hebben hiervan ook geprofiteerd. Ik geef geen 5 sterren omwille van het harde bed, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. We hebben verder een top verblijf gehad!

• Totaaloordeel over Verrassingshotel Rotterdam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Midden centrum, overdekte (betalende)parking vlak langs hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hardheid matras

Geweldig.

Wij hebben dit verblijf zeer fijn ervaren. Huisje was schoon,netjes en goed onderhouden. Voorzieningen op het park waren zeer goed.

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark te veel om op te noemen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zou het niet weten
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Eenvoudig maar goed

Kamer en bed waren goed, douche vertoonde wat zwarte tegelnaden maar was voor de rest goed en compleet uitgerust. Ontbijt was goed.

• Totaaloordeel over Park Inn by Radisson Hasselt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark over het algemeen goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark douches tegelnaden opnieuw inwassen.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Goede communicatie, makkelijk te boeken.

• Totaaloordeel over Tulip Inn Leiden Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dichtbij station, goed ontbijt , vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Matrassen, airco. Opknapbeurt kamer
  • Reisgezelschap Met vrienden

Fijn hotel, erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Heel goed, met name de ligging van het hotel, midden in het centrum van Valkenburg is erg fijn. En de gastvrijheid.

• Totaaloordeel over Hotel Botterweck Valkenburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Klein koelkastje ontbreekt.
  • Reisgezelschap Met partner

Netjes schoon en goed bereikbaar

• Totaaloordeel over Roompot Kustpark Egmond aan Zee
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes
  • Reisgezelschap Met partner

fijn park met veel bomen/ geen open kale vlakte

zie boven

• Totaaloordeel over Landal Bospark 't Wolfsven
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gunstig gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Heel fijn hotel dicht bij centrum heerlijk ontbijt vriendelijk behulpzaam personeel

Ik heb het hele arrangement als geweldig ervaren

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 9
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Lekker geslapen en goed ontbijt. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Amstelveen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed

Helemaal top

Alles was prima in orde.

• Totaaloordeel over Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles

Geweldig!

Heerlijk verblijf gehad op het Marinapark. Mooie ruime woning met alles voorhanden. Balkonnetje met uitzicht op de jachthaven. Huisje was mooi schoon, goede bedden en fijne douche. Park zelf is niet standaard Roompot/Landal. Geen activiteiten. Enkel een parkshop en fietsverhuur. Dat is allemaal dik inorde. Fietsverhuur gaat soepel en medewerkers zijn behulpzaam en zeer vriendelijk.

• Totaaloordeel over Landal Marinapark Volendam
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruime woning, mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets

Goede communicatie, slechte deal

Heel spijtig..hoge verwachting helemaal niet ingelost.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Villa Melsheimer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark We boekten de basiskamers. Dit was een kleine kamer zonder daglicht?! Als je wat gang licht wilde, moest de verduistering naar boven en dan kon het hele hotel binnen kijken, want het lag aan een gang waar iedereen passeerde naar ontbijt of parking. Deze kamer of een normale met daglicht, dan moesten we 40 euro bij betalen voor 3 nachten?! Ik vind dit smakeloze praktijken en hierdoor erg teleurgesteld. Laatste dag was het eten echt goed, de 2de dag was een ramp ( gesuikerde aspergesoep en veel te zoute spinazie en platte rösti) en de eerste avond gewoon te weinig. De welkomstdrank, glaasje ice tea peche met ijsblokjes en dat in de Moezelstreek? De vakantie was zoals het drankje: alles zag er veelbelovend uit maar bij het eerste slokje wist je: we zijn ******en uitgekomen. En dit na het veelbelovende filmpje van voordeeluitjes?

Yop hotel

Prima goede bediening

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eten was matig
  • Reisgezelschap Met partner

Ik ben niet in een hoera stemming

Park en accomodatie was goed Huisje vond ik slecht bij binnen komst vol met spinnewebben plafon huisje vol met limonade vlekken wc deur en tegels waren vies terras lag allemaal glas scherven Dit huisje zou ik niet voor de tweede keer ingaan

• Totaaloordeel over Center Parcs Limburgse Peel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Park opzich is goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De natuur moet niet de overhand krijgen bij de huisjes
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel in een prachtige omgeving

Gewoon goed; waar voor je geld. Wageningen is een bezoekje waard maar ook vanuit het hotel wandel je zo een bosrijke omgeving in met ruime wandelpaden en heel veel rust.

• Totaaloordeel over Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer mooie bosrijke omgeving en een goed hotel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee

Ik heb een heerlijk verblijf gehad in hotel De Doelen in Groningen

Het was een fijne kamer, aardig personeel en een perfecte ligging.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel De Doelen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging en gastvrijheid
  • Reisgezelschap Alleen

Goede prik-kwaliteit verhouding

Schoon hotel, prima eten. Leuke omgeving als je van wandelen houdt Klein minpunt te weinig parkeerplaatsen bij het hotel

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gemoedelijk hotel. Gratis koffie Thee en frisdrank gedurende de dag
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeergelegenheid

Onvoldoende

Eten een 9 Bedden 8 Personeel veel te weinig 3 man die voor het avondeten moeten zorgen. Waaronder de schoonmaker ! Kamers 8 In de avond geen vertier Parkeren een ramp. Een jonge dame die alles regelt.geen manager aanwezig . Meerderen lekkages in het gebouw. Gasten werd gevraagd om het licht uit te doen na 23:00 uur Alleen de jonge dame had affiniteit met het hotel. Maar voor de rest een leuke tijd gehad. Iemand die slecht ter been was kreeg een kamer 4 hoog.Maar de lift was net een week geleden gemaakt. Hoe dan ? Als er brand uitbreek Niet met de lift !!! Kopjes te weinig. Glazen te weinig. Je moet jezelf vermaken. Omgeving is schitterend Als je er heen gaat neem dan een comfort kamer aan de rijn zijde Anderen zijde is aan de weg en het spoor.

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Jonge dame die daar werkt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Onderhoud en personeel

Geweldig!

Hotel Watermolle was een leuk en gezellig hotel in een mooie omgeving. We hebben heerlijk 2 dagen gefietst. Het was een leuke aanbieding van voordeeluitjes.

• Totaaloordeel over De Watermölle
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt mooi gelegen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De fietsruimte zou beter kunnen.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer