Om de Carnaval in het zuiden te ontvluchten hebben wij met vrienden in jullie mooi hotel gelogeerd. Perfecte locatie om een paar dagen te verblijven. Onze kamer was ook perfect. Personeel en het aangeboden ontbijt en diner was super goed. We hopen een keer terug te komen het was voor herhaling vatbaar. Ga zo door. Vriendelijke groet, fam Bosch en fam Palmer

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was top
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Genoten

Schone kamer, lekker bed, kussens mogen wat minder gevuld. Sober maar heerlijk ontbijt met erg lekker brood, avondeten was lekker. Personeel uitermate vriendelijk. Restaurant gezellig aangekleed.

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er mag hier en daar wel het één en ander vervangen worden

Redelijk

Gastvrij, ruime kamer maar verwarming in kamer door climet control max 17,7 graden. We hebben een kacheltje gekregen maar met baby in kamer was dit gevaarlijk. Wieltje van kacheltje was ook kapot. Door lage temperatuur heb ik niet de moed gehad om lekker in bad te zitten. Verwarming badkamer deed het ook niet. Dit hotel is prima met mooi weer maar niet in winter. Ik vond trouwens de kleding van het personeel erg saai en grijzig. Ook een bloemetje van echte bloemen staat mooier op balie. Dit zijn bijzaken maar kou in kamer en badkamer was wel een probleem.

• Totaaloordeel over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie en personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Cv kleding personeel en echte bloemen op balie

Mooi hotel aan zee

Het hotel ligt aan de boulevard dus de straat oversteken en je bent op het strand. Het winkelstraatje ligt om de hoek.

• Totaaloordeel over Two Brothers Noordwijk Beach
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bepaalde kamers zijn net uitgebouwde kasten. Echt niet te doen. Deze kamers zou ik nooit verhuren of het eerlijk beschrijven.

Een heerlijk hotel

Vriendelijk personeel, ruime en schone kamers en geweldige diners!!

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk en gastvrij, uitstekende keuken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Hoop verbeteringspuntjes

Wc erg vies,schimmel in de pot na het verteld te hebben is het schoongemaakt maar voor 80% Schimmel in badkamer. Lampen in eetgelegenheid erg stoffig dus ook boven het eten. Vriendelijk personeel ,meeste erg jong Toen ik s'Avond's om half 9 om koffie vroeg kreeg ik als antwoord dat het 20 minuten ging duren omdat alles in de vaatwasser stond... Erg gehorig,hotelkamer begaande grond... Iemand in boven hotelkamer veel lopen s'nacht's

• Totaaloordeel over Landgoed Oud Poelgeest
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark midden in de natuur
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark serieusere antwoorden op ietswat verteld wordt, beter schoonmaken

Goede

Kamer ging wel eten goed wel vaak lauw Personeel praat soms Nederlands Zitjes en bar gezellig was erg rustig dus hoop dingen dicht of afgesloten wat begrijpelijk is ga zeker nog een keer terug als het park ook open is

• Totaaloordeel over Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vieze vloerbedekking weg doen

Prima verblijf

Genieten

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles in een
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Leuk hotel

Personeel vriendelijk. Eten goed. Mag wel iets meer variatie in en wat meer toetjes bij dinerbuffet. De rest weinig op of aanmerkingen ons prima vermaakt.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel en genoeg te doen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer was erg warm en wat meer variatie kwa fruit bij ontbijt en toetjes bij diner.

Super vriendelijk personeel

Zeer warm en vriendelijk welkom met warme Chocolademelk met slagroom. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Zijn belangstellend en niet opdringerig. Kamer netjes en schoon met koffie en thee aanwezig. Fijne stoelen op de slaapkamer waar je heerlijk in kan TV kijken of een boek lezen. Was echt genieten hier!

• Totaaloordeel over Landhotel De Hoofdige Boer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Dubbelglas op de slaapkamer
  • Reisgezelschap Met partner

Prima verblijf in een heerlijke stad

Wij verbleven in het sfeervolle carlton Square Hotel in Haarlem. Perfecte ligging om te voet de stad te verkennen. Vriendelijk personeel en een fijne comfortabele kamer.

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets
  • Reisgezelschap Met partner

Er was niets wat niet overeen kwam met wat ze beloofde.Prijs kwaliteitsverhouding was zeer goed.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was volledig naar wens
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een wc korter bij het resaurant zou een verbeterpunt zijn.

Gastvrij en gepassioneerd

Eigenaren zijn vanuit hun droom gestart met deze B&B. Dat zie je terug in hun betrokkenheid en gastvrijheid. Het was een zeer plezierig verblijf

• Totaaloordeel over B
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid en ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Fijn verblijf

Goed hotel. Midden in het bos. Kamer is schoon. Wel klein. Eten is goed. Fijn dat er een sauna is. Hotel is niet modern en heeft charme. Goede prijs kwaliteit verhouding

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Omgeving is bos. Eten is goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Humus of muesli of oude kaas bij het ontbijt.

Prachtig plekje!

Mooie ligging, hele goeie prijs-kwaliteit verhouding. Keuzemenu met 3 opties elke dag. Heel hondvriendelijk, mocht in elke zaal mee. Lekker ontbijt met lokale jam in 10 smaken, erg leuk! Eitje naar keuze. Prima allemaal!

• Totaaloordeel over Wolffhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel vriendelijk, schoon en lekker!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het tv kijken ging op een manier die wij wat ingewikkeld vonden, en internet is een drama, maar daar kan het hotel niks aan doen.

Ligging goed

Maar ik zal er niet gouw weer heen gaan zijn geen drink gelegen heden overdag maar het personeel was vriendelijk

• Totaaloordeel over Abdij Hotel Rolduc
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Fijne wellness avond in hartje Utrecht

Onze wellness kamer had een fijne sauna en groot bubbelbad Mooie schone badkamer en een groot fijn bed Wij zijn eerder in Inntel Eindhoven geweest maar vonden dit hotel prettiger en zeker schoner Het ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker Utrecht zelf is natuurlijk fantastisch door de hoeveelheid winkels en restaurantjes

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Utrecht Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en fijne ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er was wat verwarrig waar het ontbijtbuffet was

Leuk park

Prettig verblijf,goede compensatie I.v.m. stroomonderbreking.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne medewerkers, leuke faciliteiten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t.
  • Reisgezelschap Met partner

Prima verblijf, fijne locatie, prettig dat we gebruik konden maken van een garage onder het gebouw

Prima verblijf, wel schrikken dat op een avond het brandalarm afging en erg lang bleef bellen.

• Totaaloordeel over Roompot De Graaf van Egmont
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijke bediening, indien aanwezig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark niet alleen wifi voor breedband
  • Reisgezelschap Met partner

leuk hotel, prima ontbijt. Mooie omgeving, gezellig dorp.

Zie "een zin verantwoording"

• Totaaloordeel over Hotel Zeebergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi gelegen aan de rand van het dorp, tegen de bossen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 's midags, ;s avonds mag de verwarming in de zaal wel hoger.
  • Reisgezelschap Met partner

Prima verblijf met een paar minpuntjes

Het was in de basis een goed hotel met fijn faciliteiten en goede service. Helaas was er op maandag 16 feb tussen 10 en 14u geen water beschikbaar, dit was pas in het hotel per poster op sommige plekken(dus niet bij inchecken) bekend gemaakt, hierdoor kon ik pas laat douchen en is er ook geen roomservice geweest. Tevens zat mijn kamer in een gang waar meerdere kamers gerenoveerd werden, dit is geen probleem voor mij, ik begrijp dat dit ook moet gebeuren maar dit had bij inchecken wel aangeven mogen worden, en als ik geweten had hoelaat ze in de ochtend zouden beginnen met lawaai maken dan had ik daar rekening mee kunnen houden met de tijd dat ik ging slapen. Verder was het een fijn verblijf en heb ik vooral enorm genoten van de rust in de wellness

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service en faciliteiten waren uitstekend
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De kussens mogen wel wat steviger, dit was nu meer een bank kussen als een hoofdkussen
  • Reisgezelschap Alleen

Prima hotel

Wij hebben een vier dagen all in verblijf gehad, Om vanaf daar te skiën in Winterberg. overall een fantastisch weekend. Prima kamers, lekker en gevarieerd eten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gevarieerd eten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Cv installatie vaker ontluchten. Moest de verwarming uitzetten anders teveel lawaai. En als er op de site staat dat er een dartbord is, is het handig om te vermelden dat het om softtip is. En dan daar ook wat pullen voor hebben.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Heerlijk vernieuwd hotel

Leuk restaurant, fijne sauna en zwembad. Heerlijk wandelen. Kortom lekker voor paar dagen weg.

• Totaaloordeel over Waldhotel Bärenstein
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Faciliteiten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets
  • Reisgezelschap Met partner

Prima uitvalbasis voor een paar daagjes Volendam

Over het algemeen prima tevreden. Het Hotel straalt aan de buitenkant geen 'Hotel' uit. Het was even zoeken. Bij binnenkomst in het Hotel was het wel even iets anders dan wij gewend zijn van een Hotel. De receptie is tevens de kassa voor de bungalows waar je boodschappen kunt afrekenen (campingwinkel gevoel). Je kijkt tevens uit op het zitgedeelte voor het zwembad. Dit zitgedeelte blijkt tevens de ontbijt locatie te zijn. Gelukkig herken je s'morgens deze ruimte niet meer terug en is het een verzorgde ontbijt gelegenheid. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd en is verder prima verzorgt. De keuze is voldoende. De hotelkamer die wij hadden was netjes, ruim en van alle gemakken voorzien. Wat wij wel gemist hebben in het Hotel is een bar waar je s'avonds nog even gezellig wat kunt gaan drinken en de dag kunt afsluiten.

• Totaaloordeel over Landal Marinapark Volendam - Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima uitvalbasis voor een paar daagjes Volendam en/of omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Geen problemen met voordeel uitjes

• Totaaloordeel over Vakantiepark BreeBronne
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuk park en rustig park en genoeg te doen er om heen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad vond ik niet sub tropisch

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer