Om de Carnaval in het zuiden te ontvluchten hebben wij met vrienden in jullie mooi hotel gelogeerd. Perfecte locatie om een paar dagen te verblijven. Onze kamer was ook perfect. Personeel en het aangeboden ontbijt en diner was super goed. We hopen een keer terug te komen het was voor herhaling vatbaar. Ga zo door. Vriendelijke groet, fam Bosch en fam Palmer
Schone kamer, lekker bed, kussens mogen wat minder gevuld. Sober maar heerlijk ontbijt met erg lekker brood, avondeten was lekker. Personeel uitermate vriendelijk. Restaurant gezellig aangekleed.
Gastvrij, ruime kamer maar verwarming in kamer door climet control max 17,7 graden. We hebben een kacheltje gekregen maar met baby in kamer was dit gevaarlijk. Wieltje van kacheltje was ook kapot. Door lage temperatuur heb ik niet de moed gehad om lekker in bad te zitten. Verwarming badkamer deed het ook niet. Dit hotel is prima met mooi weer maar niet in winter. Ik vond trouwens de kleding van het personeel erg saai en grijzig. Ook een bloemetje van echte bloemen staat mooier op balie. Dit zijn bijzaken maar kou in kamer en badkamer was wel een probleem.
Het hotel ligt aan de boulevard dus de straat oversteken en je bent op het strand. Het winkelstraatje ligt om de hoek.
Vriendelijk personeel, ruime en schone kamers en geweldige diners!!
Wc erg vies,schimmel in de pot na het verteld te hebben is het schoongemaakt maar voor 80% Schimmel in badkamer. Lampen in eetgelegenheid erg stoffig dus ook boven het eten. Vriendelijk personeel ,meeste erg jong Toen ik s'Avond's om half 9 om koffie vroeg kreeg ik als antwoord dat het 20 minuten ging duren omdat alles in de vaatwasser stond... Erg gehorig,hotelkamer begaande grond... Iemand in boven hotelkamer veel lopen s'nacht's
Kamer ging wel eten goed wel vaak lauw Personeel praat soms Nederlands Zitjes en bar gezellig was erg rustig dus hoop dingen dicht of afgesloten wat begrijpelijk is ga zeker nog een keer terug als het park ook open is
Genieten
Personeel vriendelijk. Eten goed. Mag wel iets meer variatie in en wat meer toetjes bij dinerbuffet. De rest weinig op of aanmerkingen ons prima vermaakt.
Zeer warm en vriendelijk welkom met warme Chocolademelk met slagroom. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Zijn belangstellend en niet opdringerig. Kamer netjes en schoon met koffie en thee aanwezig. Fijne stoelen op de slaapkamer waar je heerlijk in kan TV kijken of een boek lezen. Was echt genieten hier!
Wij verbleven in het sfeervolle carlton Square Hotel in Haarlem. Perfecte ligging om te voet de stad te verkennen. Vriendelijk personeel en een fijne comfortabele kamer.
Er was niets wat niet overeen kwam met wat ze beloofde.Prijs kwaliteitsverhouding was zeer goed.
Eigenaren zijn vanuit hun droom gestart met deze B&B. Dat zie je terug in hun betrokkenheid en gastvrijheid. Het was een zeer plezierig verblijf
Goed hotel. Midden in het bos. Kamer is schoon. Wel klein. Eten is goed. Fijn dat er een sauna is. Hotel is niet modern en heeft charme. Goede prijs kwaliteit verhouding
Mooie ligging, hele goeie prijs-kwaliteit verhouding. Keuzemenu met 3 opties elke dag. Heel hondvriendelijk, mocht in elke zaal mee. Lekker ontbijt met lokale jam in 10 smaken, erg leuk! Eitje naar keuze. Prima allemaal!
Maar ik zal er niet gouw weer heen gaan zijn geen drink gelegen heden overdag maar het personeel was vriendelijk
Onze wellness kamer had een fijne sauna en groot bubbelbad Mooie schone badkamer en een groot fijn bed Wij zijn eerder in Inntel Eindhoven geweest maar vonden dit hotel prettiger en zeker schoner Het ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker Utrecht zelf is natuurlijk fantastisch door de hoeveelheid winkels en restaurantjes
Prettig verblijf,goede compensatie I.v.m. stroomonderbreking.
Prima verblijf, wel schrikken dat op een avond het brandalarm afging en erg lang bleef bellen.
Zie "een zin verantwoording"
Het was in de basis een goed hotel met fijn faciliteiten en goede service. Helaas was er op maandag 16 feb tussen 10 en 14u geen water beschikbaar, dit was pas in het hotel per poster op sommige plekken(dus niet bij inchecken) bekend gemaakt, hierdoor kon ik pas laat douchen en is er ook geen roomservice geweest. Tevens zat mijn kamer in een gang waar meerdere kamers gerenoveerd werden, dit is geen probleem voor mij, ik begrijp dat dit ook moet gebeuren maar dit had bij inchecken wel aangeven mogen worden, en als ik geweten had hoelaat ze in de ochtend zouden beginnen met lawaai maken dan had ik daar rekening mee kunnen houden met de tijd dat ik ging slapen. Verder was het een fijn verblijf en heb ik vooral enorm genoten van de rust in de wellness
Wij hebben een vier dagen all in verblijf gehad, Om vanaf daar te skiën in Winterberg. overall een fantastisch weekend. Prima kamers, lekker en gevarieerd eten. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Leuk restaurant, fijne sauna en zwembad. Heerlijk wandelen. Kortom lekker voor paar dagen weg.
Over het algemeen prima tevreden. Het Hotel straalt aan de buitenkant geen 'Hotel' uit. Het was even zoeken. Bij binnenkomst in het Hotel was het wel even iets anders dan wij gewend zijn van een Hotel. De receptie is tevens de kassa voor de bungalows waar je boodschappen kunt afrekenen (campingwinkel gevoel). Je kijkt tevens uit op het zitgedeelte voor het zwembad. Dit zitgedeelte blijkt tevens de ontbijt locatie te zijn. Gelukkig herken je s'morgens deze ruimte niet meer terug en is het een verzorgde ontbijt gelegenheid. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd en is verder prima verzorgt. De keuze is voldoende. De hotelkamer die wij hadden was netjes, ruim en van alle gemakken voorzien. Wat wij wel gemist hebben in het Hotel is een bar waar je s'avonds nog even gezellig wat kunt gaan drinken en de dag kunt afsluiten.
Geen problemen met voordeel uitjes
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer