Warm onthaal

Alle personeel is zo vriendelijk, een echt warm welkom, zelfs de kachel staat op dat standje in het hele hotel.

• Totaaloordeel over Hotel De Bilderberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie centrale omgeving en ontzettend gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hier en daar een paar onderhouddingetjes

Prachtige omgeving

Gezellig hotel

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontzettend vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien waterkoker/koffiezetapparaten op de kamer

In 1 woord: GEWELDIG

Hotel/kamer was erg netjes en schoon! Ontbijt was erg uitgebreid en personeel erg correct en aardig! Kortom we hebben enorm genoten van het weekend!

• Totaaloordeel over 50|50 Hotel Belmont
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel! Erg correct!
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel, goede service en bediening

Waten voor de 2e keer in dit hotel. De centrale ligging bij spoor vinden wij prettig. Vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centrale ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .
  • Reisgezelschap Met vrienden

Het is een prima hotel, mooie locatie voor uitstapjes, fietstochtjes en wandelingen.

Het is een netjes hotel, vriendelijke uitstraling, vriendelijk personeel. Het ontbijt was prima. De kamers netjes. Verder prima hotel.

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging. Mooie uitvalsbasis voor uitstapjes dichtbij Vlissingen en Middelburg en vlakbij het strand.

Vriendelijk Warm Hartelijk en Gastvrij

Ik ben heel erg in mijn nopjes met dit Hotel. De Locatie is TOP ! Zeer Vriendelijk & Gastvrij personeel vanuit allerlei Culturen iets wat ik erg kan Waarderen. Fijne extra Services zoals heerlijk Ontbijt en verhuur van fietsen. Ook heel fijn dat altijd goed op onze koffers word gepast zodat wij er nog eventjes lekker op uit kunnen gaan om Amsterdam te verkennen. In Januari alweer geboekt voor de 3de x Dat zegt genoeg ! Echt een aanrader dit Cute Hotelletje Cornelisz ! Dankjewel !!

• Totaaloordeel over Hotel Cornelisz
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Perfecte ligging en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco

Hartelijk en zeer verzorgd

Eenvoudig hotel met goede parkeergelegenheid en schone kamer. Wij genoten 3 ochtenden van een prima ontbijt met voldoende keuze, goede producten en met grote zorg klaar gemaakt vers fruit. Dat laatste is heel goed, dus geen oude restjes erbij van de vorige dag wat vaker voor komt en niet fris smaakt. Alles vers. Het avondeten is eenvoudig maar ook met veel aandacht en liefde bereid en dat kun je goed proeven. De drankprijzen zijn netjes, eigenlijk zoals het hoort. Wij werden hartelijk ontvangen, kregen nog een borrel na de laatste maaltijd en wij zijn zeer tevreden en komen graag terug.

• Totaaloordeel over Hotel Sonneneck
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark maaltijden met zorg en liefde bereid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prima kamer, gunstig gelegen.

Hotel biedt waar voor zijn geld. Prima kamer en goed sanitair en douche. Ontbijt ruim voldoende en hotel gelegen op nog geen minuut van de start van de winkelstraten. Zeer uitgebreid winkelcentrum met vele eetgelegenheden. Parking Blauwe Boulevard ideaal gelegen voor dit hotel. Kosten 12 euro per 24 uur vanaf 1 januari 2026.

• Totaaloordeel over Holiday Inn Express Hasselt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede kamer en ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Het was ok

Verzoek ingediend bij boeken voor ligbad in plaats van douche. Niet gehonoreerd en ook geen uitleg gekregen waarom niet. Hebben ze geen kamers met ligbad meer? Geef me die informatie zodat ik weet dat ik geen Holiday Inn meer hoef te boeken. Kamer was ruim en schoon.

• Totaaloordeel over Holiday Inn Eindhoven Centre
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel beleefd niet overmatig informatief
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Communiceren: informer de klant waarom iets wel of niet kan.
  • Reisgezelschap Alleen

Top, heerlijk genieten

Zeer vriendelijk ontvangst, dineren is fantastisch, echt lekker en mooi opgemaakte borden.(wel betalen voor extra's) Het ontbijt is goed maar heeft niks extra's. De kamers zijn goed. We hadden nu een budgetkamer deze vonden we, nu we wat ouder zijn, toch wat aan de kleine kant. De kussens zijn wel erg dik, dus slim om je eigen kussen mee te nemen.

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top dineren, gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Keuze in kussens
  • Reisgezelschap Met partner

Gastvrij ontvangen Keurige kamer Prima keuzemenu 3 gangen diner Uitstekend ontbijt

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dichtbij station
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeergelegenheid is onduidelijk aangegeven en oogt niet erg veilig
  • Reisgezelschap Met partner

Net hotel met vriendelijk personeel, dicht bij de Dom.

Kleine kamer die oogt alsof hij nog niet helemaal af is, door betonnen muur en plafond. Prima bedden. Badkamer met regendouche (die ervoor zorgt dat het water de badkamer in spettert). Ontbijt is eenvoudig, maar goed verzorgt. Ook vega keuze voor de liefhebbers. Het station en de Dom op loopafstand. Koffers kunnen voor het inchecken al gebracht worden.

• Totaaloordeel over URBAN LOFT Cologne
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Net hotel met vriendelijk personeel, dicht bij de Dom.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark douchegordijn of schuifwand om water in de badkamer tegen te gaan.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Fijn hotel!

Fijn hotel! Netjes, schoon ( alleen even ook onder het bed zuigen). Qua sfeer is het niet natuurlijk geen boutique hotel. Bedden lagen redelijk , lekker geslapen. Wij gingen met de trein, ideaal even zoeken naar de ingang maar deze zit in Hoog-Catharijne. Uren shoppen en lekker je jas in het hotel laten. Voor de echte gezellige winkeltjes en restaurantjes gingen we naar de stad . Tip Soup-er! Coffee, Bakery& Soup. Wel mega klein dus weinig kans. Wij hebben gewoon even gewacht echt de moeite! We hadden een concert geboekt bij Tivoli, 1 minuut lopen dus ook lekker je jas in het hotel laten! Het ontbijt was fantastisch! Genoten van het verse brood, hele lekkere pannenkoeken met fruit, yoghurt en de lekkerste muesli (dit moet je natuurlijk wel even zelf maken:-)). Voor het diner zou ik afraden hier te eten, geen sfeer. We hadden kort de tijd dus even snel een hapje gegeten in het hotel. Maar dit vonden we geen succes. Al met en al dik tevreden!

• Totaaloordeel over Crowne Plaza Utrecht - Central Station
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ideaal gelegen!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien wat sfeer creeeren als mensen komen dineren. Het is echt sfeerloos . Lichten dimmen, kaarsje aansteken

Simpel hotel maar prima om 2 dagen te verblijven

Prima uitvalsbasis voor Keulen en Bonn

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Rothkopf
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten en ontbijt en vriendelijkheid personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Had liever een tweepersoonsbed gehad en parkeerplaats was tweede dag vol en moeilijk gratis plek in de omgeving te vinden
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel op een gunstige locatie

Fijn hotel, op een prima locatie om de kerstmarkt te bezoeken

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker ontbijt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima familie hotel. Mooie kamers. Heerlijk gegeten. Hotel prachtig in kerstsfeer.

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kleinschalig met aandacht voor de gast
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Wordt te duur voor aangeboden comfort

Huisje gehuurd voor 6 personen Slechts 1 wc met slechte afvoer Eetbank zit vreselijk ongemakkelijk tenminste voor onze leeftijd (70 plus)

• Totaaloordeel over Landal Hoog Vaals
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldige omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Upgraden accomodatie

Top Hostess van marokkaans afkomst

dankzij de hostess die ons welkom hete voelde wij ons erg welkom wat een schat ❤️

• Totaaloordeel over Best Western Plus Amstelveen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark top hostess
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark manager mag wel wat klantvriendelijkheid leren van deze hostess
  • Reisgezelschap Met een groep

Fantastische verwen dagen

Goed verzorgd, lekker eten heerlijk zwembad en zeer aardige bediening. In een woord “geweldig “

• Totaaloordeel over Romantik Parkhotel het Gulpdal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles

Heel fijn

Lekker even uit op het park

• Totaaloordeel over Landal Landgoed 't Loo
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Onderhoud uitstekend
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De apparaten bediening makkelijke maken voor ouderen

Super leuk park

Nette huisjes,,heel leuk park,,groot speel paradijs voor de kids..mooi restaurant waar je lekker kan eten..

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Heerlijk verblijf, verrukkelijk gegeten!

Wij waren met bevriend echtpaar en hebben hier 3 nachten geslapen. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen door het personeel. In ons arrangement was 2x het diner (2 gangen) inbegrepen. Wij konden vrij kiezen uit de kaart en van de specialiteiten. Het eten was meer dan verrukkelijk! De laatste avond hebben wij 3 gangen gegeten tegen een speciaal tarief. Wij hebben 2 fietstochten gemaakt van rond de 60 km, de eerste naar Groningen en de tweede rondje Drentsche Aa. Dit hotel is een aanrader.

• Totaaloordeel over Grand Café Hotel Karsten
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, schone kamer, uitstekende kok!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamer gedateerd

Uitstekend!

Wij waren er maar 1 nachtje. Maar het is een goed hotel, en een heel goed uitgebreid ontbijt!

• Totaaloordeel over De Zoete Inval
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service en goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Heerlijk ontspannen

Het is altijd heerlijk om het warme water in te gaan, voelt weldadig. Alleen vinden wij het jammer dat er 2 badpakdagen zijn en dat de bron met alle mineralen gesloten is.

• Totaaloordeel over Thermen Bad Nieuweschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark de kamers zijn mooi geworden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een extra stoel op de kamer i.p.v de poef zou prettiger zijn

Prima hotel

Fijn hotel prima eten en ruime kamer

• Totaaloordeel over NH Maastricht
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima hotel