Wij waren er maar 1 nachtje. Maar het is een goed hotel, en een heel goed uitgebreid ontbijt!
Het is altijd heerlijk om het warme water in te gaan, voelt weldadig. Alleen vinden wij het jammer dat er 2 badpakdagen zijn en dat de bron met alle mineralen gesloten is.
Fijn hotel prima eten en ruime kamer
Goed hotel gelegen op een gezellig pleintje met goed Italiaans restaurant aan de overkant. Ontbijt was uitgebreid met lekkere koffie verse broodjes koffie gekookt eitje. Kamers groot met hoge plafonds. Enkel jammer van de vloerbedekking daar we dat niet hygiënisch vinden en stoffig.
Wij zijn door de eigenaresse zeer vriendelijk ontvangen, en heeft ons diverse tips gegeven voor bezienswaardigheden in de omgeving. De eigenaresse kookt zelf en heeft ons 2 avonden verwend met heerlijke 3 gangen menu's. Parkeren kan achter het Hotel.
Ongezellig, slecht eten en nog slechtere wijn. Kamers heel oud en ongezellig. Bedden laag en niet fris. Kussens alleen maar klonten. Personeel heel ongemotiveerd Het was all in maar we hebben steeds ergens anders gegeten en een wijntje gedronken dus het was een heel duur verblijf.
Via Voordeeluitjes geboekt voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alles was prima, van kamer tot ontbijt en diner. Echt boven verwachting. In Gronau was deze dagen een hele knusse Kerstmarkt, en ook om te winkelen is dit een prima stad. Hier komen we zeker terug, ook in een ander jaargetijde en dan nemen we de fietsen mee, de omgeving leent zich daar uitstekend voor. Als ik dan een opmerking moet maken is dat de douchecabine in onze kamer aan de buitenkant flink verroest was. Verder was alles keurig en schoon.
Kamer, eten alles super lekker en mooi. Zeker voor herhaling vatbaar.
Voor de tweede keer dat wij hier waren, en wederom uitstekend bevallen, dus wederom voor herhaling vatbaar…….
Vaker in deze regio geweest en nu in Barchem. Bonaparte is een mooi gelegen hotel. Positief: Het eten was van bijzonder hoge kwaliteit. Prachtige omgeving Leuk en gastvrij personeel Minder positief: Onze kamer zou een boetiek kamer moeten zijn maar dat zag je er niet van af Zeer gehorig Er was sprake van koffiecupjes maar dan heb je wel een apparaat nodig, bij navraag bleek dat deze er niet was. Al met al toch tevreden
Uitstekend verblijf voor bezoek Düsseldorf
Via voordeeluitjes gereserveerd. Prima ligging voor een avondje ziggodome. Verbinding me de metro was top. Net hotel.
Dit was ons tweede keer , erg tevreden .
Goede ontvangst, vriendelijke mensen
Al meerdere keren in dit hotel verbleven en nog steeds tevreden. Goed uitgebreid ontbijt, ruime kamer en je kan ook gebruik maken van zwembad en sauna. Rustige omgeving om te wandelen en te ontspannen.
Vriendelijke ontvangst. Mooie, ruime kamer.en badkamer. Goede bedden. Heerlijk verblijf in een rustige omgeving. Uitgebreid en heerlijk ontbijt en een superlekker 3 gangen-diner, kon aangepast worden op dieetwensen. Ongedwongen sfeer en voor herhaling vatbaar!
Positief over Voordeeluitjes. Na vergissing mijnerzeids, prima telefonisch opgelost. Prijs/ kwaliteits verhouding goed.
Zeer mooi opgeknapt hotel, aardig personeel en zeer behulpzaam, maken al snel een praatje, en hebben oog voor de alleenstaande of eenzame mens. Het eten zowel bij ontbijt als buffet was heerlijk en varieerde dagelijks. Mooie omgeving zo in de duinen, en in de omgeving leuke dorpjes waar je heen kunt gaan. En heerlijk uitwaaien aan het strand.
Top weekend. Leuke stad, fijn hotel, vlakbij station en je loopt vanaf hotel zo de binnenstad in. Top ontbijt in gezellige ruimte van het hotel. Ik kom hier zeker nog terug. Gratis parkeren bij Ikea Spaarnwoude en dan 3 minuten met de trein naar Centraal station Haarlem.
Wij kregen de kamer zoals verwacht, wat prettig was. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het hotel was wel erg druk vanwege een concert van André Rieu in de MECC naast het hotel, wat begrijpelijk is. Wij hadden dit arrangement geboekt via Voordeeluitjes, inclusief een 3-gangendiner. Helaas bleek bij aankomst dat dit diner niet beschikbaar was, zonder dat dit vooraf aan ons was gecommuniceerd. In plaats daarvan werd een buffet aangeboden. Dit was erg jammer, aangezien wij hier bewust niet voor hadden gekozen en geen liefhebbers zijn van deze vorm van dineren. Het voorgerecht was prima. Het hoofdgerecht was qua smaak redelijk tot goed, maar het vlees was veel te gaar en daardoor erg droog. Het dessert stelde nog meer teleur: extreem zoete toetjes die voor ons echt niet te eten waren. Wij laten zelden iets staan, maar dit lukte helaas niet. Volgens NH Hotel hadden wij niets te klagen omdat het buffet een hogere waarde zou hebben dan het 3-gangendiner. Voordeeluitjes neemt hierin helaas geen verantwoordelijkheid en schuift alles door naar het hotel, terwijl wij simpelweg niet hebben gekregen waarvoor wij hebben geboekt. Daarnaast was de drankkeuze zeer beperkt: 5 frisdranken, 3 wijnen en 1 bier. Rode wijn was prima, maar onze gebruikelijke drankjes waren niet beschikbaar. Positief was wel dat water, koffie en thee onbeperkt waren. Het ontbijt was voldoende en in orde. Al met al een verblijf met goede punten (kamer, personeel, ontbijt), maar de gebrekkige communicatie en verantwoordelijkheid rondom het diner – zowel bij het hotel als bij Voordeeluitjes – hebben onze ervaring helaas negatief beïnvloed.
Ruime kamers. Goede service. Gratis koffie/thee voorzieningen
Fijne sfeer, zeer vriendelijk personeel.
Wat een leuk plekje is dit! Hele mooie huisjes, super leuk ingericht en heel schoon! Ontbijt is een aanrader, heerlijk!
Makkelijk geregeld via Voordeeluitjes.nl Het hotel ligt in Hoog Catherijne, op loopafstand van het Centraal Station, winkels, cafés en restaurants. Fietsenkelder op loopafstand. Centrum is vanuit hier ook prima bereikbaar. Fijne ruime rustige kamer, vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt en het ruikt er super lekker . Bagage opslag mogelijk. Aanrader
We hebben genoten van het wellnessbad, goed hotel eten is prima. Personeel is vriendelijk en een mooie omgeving
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer