zeer aardig en een luisterend oor
Prima hoor
Goed hotel ondanks dat er wat opmerkingen zijn. Ruimte tussen bed en schuifpui was zeer krap, (K405). Licht in ontbijtzaal/restaurant ernaast, mag wat lichter. Bij incheck moest tijd van ontbijt aangeven. Nu ontgaat mij een beetje zolang er niet op gecontroleerd wordt.
Het leek er op dat er personeels tekort was. Alles duurde wat langer. 40 min in de rij voor inchecken. 30 min wachten voordat ontbijt werd aangevuld met broodjes en beleg. Prima kamer, schoon maar gedateerd en verouderde plekken te zien. Op de gang erg gehorig. Vriendelijk personeel.
Eten, drinken en klantvriendelijkheid echt een dikke 10! Alles wordt met ontzettend veel liefde gedaan en het eten is echt ongelofelijk goed. Hotel zelf is erg mooi en de locatie ook. Veel wandelroutes in de buurt dus je kunt alle kanten op
we zijn voor de twee geweest, maar nu was echt niks aan , zo slecht dat we een dag eerder zijn weggegaan.
het zelfde als hier boven
Warm welkom was letterlijk en figuurlijk. Aardige medewerkers maar de kamer was snik en snikheet. Er stonden wel gelukkig 2 ventilatoren die het ietsje aangenamer maakten. Ik heb medelijden met de mensen die de kamers moeten opruimen. Ontbijt was heerlijk en voldoende keuze. Ook de lunch die we daar gebruikten was heerlijk. Zwembad niet heel groot maar zeker de moeite waard. Jammer dat in het sport gedeelte geen krachttraining gedaan kan worden. Al met al gedateerd hotel maar goed toeven.
Fijne receptie,kamers prima,fijne douche en airco. Maar dan bad,met sauna.Veel schimmelasnslag en bruine aanslag waterputten. Gedateerd,veel stuk .
Mooi gebouw. Gunstig gelegen. Helaas kregen wij niet het arrangement wat wij via Voordeeluitjes.nl geboekt en betaald hebben... Dwz, geen fiets- en wandelroutes, geen stroopwafel, geen kamerupgrade. Ik zou zeggen; 'biedt het dan ook niet aan..
En heerlijk gegeten voor een knappe prijs
Heerlijk bed en heerlijk ontbijt
Alles was aanwezig, personeel was Top! Geweldige locatie, echte aanrader Wij komen zeker terug
Samen met vriendin Margreet een heerlijk weekendje weg. Echt genoten van de gastvrijheid, omgeving en het lekkere eten.
Vond het een prachtig gebouw en het hotel was goed bedden voor mij iets minder, maar verder heel goed
Alles was ok, het ontbijt op de eerste ochtend was erg goed.
Wij zijn hier veel vaker geweest en elke keer is het een beetje minder. Zowel door uitblijvend onderhoud (zwaar beschadigde deuren, barst in de wastafel, aanslag in de wc, vervuilde kitranden etc etc.) Scheuren in de muren. Ook inchecktijden steeds later, nu vanaf 16.00 uur ! LUnchen kan niet, echter dat is al heel lang. Wat ook NIET kan is tussen 11.00 uur en 15.00 is een drankje bestellen. Wat wel nog steeds goed is, is de keuken. Wél eentonig qua gevarieerdheid. DUs als je meerdere dagen geboekt hebt, kan het gebeuren dat je een keer hetzelfde krijgt, ondanks meestal keuze uit 3 gerechten.
Heerlijk verblijf met prima locaties in een fantastische omgeving met lieve mensen
Super hotel met vriendelijk personeel,lekker ontbijt en mooie kamers
Ligging super
Het is een top hotel. Je kunt er heerlijk eten. Geweldig personeel. Verder schoon en fijne kamers en bedden.
Dit park mag niet meer aangeboden wotde. Alles smerig, gammel en zeer gedateerd. Van receptie tot bungalow. Wij hebben na het inchecken een rondje door de bungoliw gedaan. Na 7 minuten hebben we de sleutel weer ingeleverd en zijn weer naar huis gegaan. Zeer slecht. Elke euro is te veel. Dat zoiets wettelijk gezien verhuurd mag worden is mij een raadsel.
Er is ontzettend goed voor ons gezorgd. Glutenvrij was zeer goed geregeld en voelde voor mij als geen probleem. Eten werd met zorg klaargemaakt. Kamers waren mooi ruim (genoeg ruimte om een kleine scootmobiel op te laden). Alles goed bereikbaar. Inloopdouche dus met minder mobiel heel goed te doen. We kwamen 1 avond erg laat terug, dat was geen enkel probleem.
Vriendelijke heer bij de receptie, De kamer is oké is netjes maar beetje oud. Werd dagelijks verschoond en opgemaakt Eten was goed en afwisselend ook het personeel was goed en correct
zie bovenstaande.
Munsterstraat 20