Om te huilen
Het hotel ligt prachtig. Erg vriendelijk personeel. De buffetten zijn zeer goed , zowel het ontbijt als het avondeten. De kamers zijn riant, zeer schoon en nieuw. Bedden prima. Afsluitbare fietsenstalling met je kamer card. Gratis fitnessruimte met s hitterend uitzicht
was gewoon leuk
Wij waren voor de tweede keer in Am Fang. Allereerst omdat er zoveel moois in centrum van Bad Laasphe en ruime omgeving te zien is. Helaas geen Kerstmarkt, zoals wèl in Wetzlar (rommelig ivm met bouwactiviteiten rond de Dom) en in Marburg (2 zelfs, op de Markt heel sfeervol). Verder een schitterend wandelgebied met heel veel bronnen, Ilsebron, Lahnbron etc om maarvwatvte noemen. Am Fang beviel ons opnieuw goed, prima etensbuffet met behoorlijke keuze. Vriendelijke mensen aan de receptie en in het restaurant. Comfortabel bed met echt Duitse dekbedden. Kamer netjes met balkon met uitzicht op Bad Laasphe. Groot zwembad. Badkamer netjes maar met het douchegordijn van dun plastic moesten we dagelijs een plakkerige strijd leveren. Geen kluisje op de kamer. Eén ding vonden wij zeer onprettig en onbegrijpelijk: het is niet toegestaan voor de gasten die 's middags op stap gaan en dus geen gebruik maken van de lunch tussen 13:00 en 15:00, die gewoon in het All Inclusive arrangement zit, om een lunchpakketje te maken en mee te nemen. Wij kennen een diverse hotels waar men dit aanmoedigt en waar er al een papieren zakje ligt voor gasten die er op uit trekken. Onderdeel van All Inclusive dus. Am Fang verkoopt lunchpakketjes voor €8,50! Snapt u het? Mijn insziens een voorbeeld van penny wise and pound foolish.
Fijne dgn gehad en genoten van Haarlem
Zeer goede ligging tov kerstmarkt. Binnen 6 minuten met u 78/79 naar de Altstad. Heerlijke bedden en fantastisch ontbijt
goed met een mooie ligging
Ons verblijf vond plaats bij mooi wandelweer. Maar goed ook want verder was er op het park niets te doen. Ja je kon een pizza uit een automaat trekken maar dat was het dan ook.De ligging van het park is mooi te noemen in een bosrijke omgeving. Het huisje maakt een uitgeleefde indruk. Het hoogstnodige is aanwezig maar verder maakt het een verouderde indruk. Iets anders is Resitance Klein Vink waar mooie moderne woningen staan. Maar daar zal wel een heel ander prijskaartje aanhangen. Kortom we hebben iedere dag veel gewandeld en de omgeving rond het park tot in Duitsland toe goed verkend.
Alleen onduidelijkheid over welkomstdrankje
Een top aanbieding voor een perfect verblijf in het Hilton hotel Düsseldorf.
Veel gedoe als je gedeeld wil betalen voor 2 kamers. Ook wordt er voor de 2e keer toeristen belasting berekend. Eveneens als bij de boeking. Dit is i.o. met manager weer terug gedraaid. Airco op kamer lawaaierig. Drankjes aan de bar duur.
Zelfs buiten het aantrekkelijkste seizoen was dit een top ervaring waarvan we met volle teugen hebben genoten. We werden, op z'n Limburgs, warm ontvangen! Een top aanrader in Riemst!
fijne ruime kamer en bedden. heerlijk ontbijt. vriendelijk personeel en 2 dagen toegang tot het termaalbad
Zie boven
De stad Dusseldorf is slecht bereikbaar met openbaar vervoer vanaf het Hotel
Een keurig en rustig hotel met mooie kamer en goed ontbijt. Nabij het strand voor heerlijk uitwaaien en ook dichtbij de altijd gezellig stad Middelburg. Je kunt hier prima tot rust komen. Voor herhaling vatbaar!
Heel goed en plezierig goed
Zie boven.
Veel rietgedekte huisjes wat een rustgevende landelijke sfeer geeft. Vanaf park zo de hei op en bos in. Genoeg te doen in omgeving.
Service prima
Vond de aanbieding via internet bij voordeeluitjes. Snel geboekt, makkelijke handeling. Binnen paar minuten geboekt en klaar. Direct info vd officiële site van roompot. En ook dat was zo betaalt en klaar. Nachtje met Wellness in Arcen. Top
Prima hotel, prima ontbijt en heerlijk diner in buffetvorm. Wij hadden een arrangement met volpension en vanaf 17 uur tot 23 uur drankjes.
Wij waren hier 3 dagen halfpension en die waren prima, mooie schone kamer, en goed bed. Het ontbijt was uitgebreid en s’ avonds een 3 gangen keuze menu met een ruime keus. Het was allemaal even smakelijk en de Kerstsfeer in het Restaurant maakte het sfeervol. De bediening was vriendelijk en behulpzaam. Het enige wat ons wel opviel was dat er vooral veel zakenmensen komen, ook omdat er in het Hotel een Conferentie Centrum is. Voor een paar dagen was dit voor ons geen probleem, maar voor een langere tijd niet onze voorkeur.
Mooi hotel en heerlijk eten, heel veel keus en vriendelijk personeel.TOP
Bij de boeking was duidelijk vermeld "Parkeren op eigen terrein". Dit blijkt nagenoeg onmogelijk. Erg klein en nauw parkeerterrein, ongeveer 20 parkeerplaatsen is veel te weinig voor alle gasten. Bovendien blijkt de mooie ruime ondergrondse parkeergarage van het Centraal Station een prachtig en nog goedkoper alternatief dan "op eigen terrein". Het is logisch dat een hotel midden in het centrum van een stad lastig bereikbaar is. Maar als het naastgelegen restaurant "Locals" prachtig roze is uitgelicht en het hotel niet dan is het zoeken naar een speld in een hooiberg! Er drie keer langs gereden voordat we het vonden!
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer