K*t

Om te huilen

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .?
  • Reisgezelschap Met partner

Het hotel ligt prachtig. Erg vriendelijk personeel. De buffetten zijn zeer goed , zowel het ontbijt als het avondeten. De kamers zijn riant, zeer schoon en nieuw. Bedden prima. Afsluitbare fietsenstalling met je kamer card. Gratis fitnessruimte met s hitterend uitzicht

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie omschrijving

was gewoon leuk

was gewoon leuk

• Totaaloordeel over Roompot Beach Resort
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark lekker rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kan ik zo effe niet benoemen
  • Reisgezelschap Met partner

Veel moois voor een mooie prijs

Wij waren voor de tweede keer in Am Fang. Allereerst omdat er zoveel moois in centrum van Bad Laasphe en ruime omgeving te zien is. Helaas geen Kerstmarkt, zoals wèl in Wetzlar (rommelig ivm met bouwactiviteiten rond de Dom) en in Marburg (2 zelfs, op de Markt heel sfeervol). Verder een schitterend wandelgebied met heel veel bronnen, Ilsebron, Lahnbron etc om maarvwatvte noemen. Am Fang beviel ons opnieuw goed, prima etensbuffet met behoorlijke keuze. Vriendelijke mensen aan de receptie en in het restaurant. Comfortabel bed met echt Duitse dekbedden. Kamer netjes met balkon met uitzicht op Bad Laasphe. Groot zwembad. Badkamer netjes maar met het douchegordijn van dun plastic moesten we dagelijs een plakkerige strijd leveren. Geen kluisje op de kamer. Eén ding vonden wij zeer onprettig en onbegrijpelijk: het is niet toegestaan voor de gasten die 's middags op stap gaan en dus geen gebruik maken van de lunch tussen 13:00 en 15:00, die gewoon in het All Inclusive arrangement zit, om een lunchpakketje te maken en mee te nemen. Wij kennen een diverse hotels waar men dit aanmoedigt en waar er al een papieren zakje ligt voor gasten die er op uit trekken. Onderdeel van All Inclusive dus. Am Fang verkoopt lunchpakketjes voor €8,50! Snapt u het? Mijn insziens een voorbeeld van penny wise and pound foolish.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service, luxe hotel, lekker eten, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schf het buiten all inclusive verkochte lunchpakket af.
  • Reisgezelschap Met partner

Top locaties en goed verzorgd

Fijne dgn gehad en genoten van Haarlem

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Gewoon fantastisch hotel

Zeer goede ligging tov kerstmarkt. Binnen 6 minuten met u 78/79 naar de Altstad. Heerlijke bedden en fantastisch ontbijt

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles

Goed en vriendelijk

goed met een mooie ligging

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark voldoende parkeerruimte
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark verwarming in de badkamer

mooi weer maar op Klein Vink is niets te doen

Ons verblijf vond plaats bij mooi wandelweer. Maar goed ook want verder was er op het park niets te doen. Ja je kon een pizza uit een automaat trekken maar dat was het dan ook.De ligging van het park is mooi te noemen in een bosrijke omgeving. Het huisje maakt een uitgeleefde indruk. Het hoogstnodige is aanwezig maar verder maakt het een verouderde indruk. Iets anders is Resitance Klein Vink waar mooie moderne woningen staan. Maar daar zal wel een heel ander prijskaartje aanhangen. Kortom we hebben iedere dag veel gewandeld en de omgeving rond het park tot in Duitsland toe goed verkend.

• Totaaloordeel over Roompot Klein Vink
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark in bosrijke omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark oudbouw afbreken en moderne panden terugbouwen

Is ok

Alleen onduidelijkheid over welkomstdrankje

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie lokatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een beetje gedateerd

Super goed verblijf

Een top aanbieding voor een perfect verblijf in het Hilton hotel Düsseldorf.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was bijzonder goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeterpunten

Voldoende

Veel gedoe als je gedeeld wil betalen voor 2 kamers. Ook wordt er voor de 2e keer toeristen belasting berekend. Eveneens als bij de boeking. Dit is i.o. met manager weer terug gedraaid. Airco op kamer lawaaierig. Drankjes aan de bar duur.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruime opzet, ook de kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie opmerking hierboven

fantastisch!

Zelfs buiten het aantrekkelijkste seizoen was dit een top ervaring waarvan we met volle teugen hebben genoten. We werden, op z'n Limburgs, warm ontvangen! Een top aanrader in Riemst!

• Totaaloordeel over Bed and Breakfast De Oude Winning
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer leuke en aangename B&B
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

heerlijk ontspannen

fijne ruime kamer en bedden. heerlijk ontbijt. vriendelijk personeel en 2 dagen toegang tot het termaalbad

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark fijne kamer en bedden. vriendelijke personeel, fijn termaalbad.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -

Zie boven

Zie boven

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie boven
  • Reisgezelschap Met partner

Heel goed en verzorgd hotel.

De stad Dusseldorf is slecht bereikbaar met openbaar vervoer vanaf het Hotel

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Düsseldorf Kaarst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Openbaar vervoer
  • Reisgezelschap Alleen

Heerlijk rustig verblijf en prima kamer

Een keurig en rustig hotel met mooie kamer en goed ontbijt. Nabij het strand voor heerlijk uitwaaien en ook dichtbij de altijd gezellig stad Middelburg. Je kunt hier prima tot rust komen. Voor herhaling vatbaar!

• Totaaloordeel over Hotel Bij Boone
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker rustig en prima kamer
  • Reisgezelschap Alleen

Heel goed en plezierig goed

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Reisgezelschap Met partner

Gemoedelijke, kleinschalige sauna, vriendelijke bediening.

Zie boven.

• Totaaloordeel over Bronsbergen Wellness
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prettige sfeer, locatie is prachtig.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 1 whirlpool voor max 4 personen is erg weinig.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Fijne rustige sfeer

Veel rietgedekte huisjes wat een rustgevende landelijke sfeer geeft. Vanaf park zo de hei op en bos in. Genoeg te doen in omgeving.

• Totaaloordeel over Landal Het Land van Bartje

• Totaaloordeel over Hotel Seemöwe Eifel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bed en kussen

Leuke aanbieding, makkelijk geboekt

Vond de aanbieding via internet bij voordeeluitjes. Snel geboekt, makkelijke handeling. Binnen paar minuten geboekt en klaar. Direct info vd officiële site van roompot. En ook dat was zo betaalt en klaar. Nachtje met Wellness in Arcen. Top

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Grote kamers, schoon en heerlijk welnesscentre

Prima hotel.

Prima hotel, prima ontbijt en heerlijk diner in buffetvorm. Wij hadden een arrangement met volpension en vanaf 17 uur tot 23 uur drankjes.

• Totaaloordeel over Parkhotel Nieheim
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Buffet, goede hygiëne, zeer vriendelijke eigenaar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -

Prima Hotel

Wij waren hier 3 dagen halfpension en die waren prima, mooie schone kamer, en goed bed. Het ontbijt was uitgebreid en s’ avonds een 3 gangen keuze menu met een ruime keus. Het was allemaal even smakelijk en de Kerstsfeer in het Restaurant maakte het sfeervol. De bediening was vriendelijk en behulpzaam. Het enige wat ons wel opviel was dat er vooral veel zakenmensen komen, ook omdat er in het Hotel een Conferentie Centrum is. Voor een paar dagen was dit voor ons geen probleem, maar voor een langere tijd niet onze voorkeur.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede lokatie en prima hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een hoger toilet

Super mooi hotel

Mooi hotel en heerlijk eten, heel veel keus en vriendelijk personeel.TOP

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel mooi en sfeervol ingericht
  • Reisgezelschap Met partner

Hotel op zich is prima. De parkeerservice erg matig en bereikbaarheid ronduit slecht.

Bij de boeking was duidelijk vermeld "Parkeren op eigen terrein". Dit blijkt nagenoeg onmogelijk. Erg klein en nauw parkeerterrein, ongeveer 20 parkeerplaatsen is veel te weinig voor alle gasten. Bovendien blijkt de mooie ruime ondergrondse parkeergarage van het Centraal Station een prachtig en nog goedkoper alternatief dan "op eigen terrein". Het is logisch dat een hotel midden in het centrum van een stad lastig bereikbaar is. Maar als het naastgelegen restaurant "Locals" prachtig roze is uitgelicht en het hotel niet dan is het zoeken naar een speld in een hooiberg! Er drie keer langs gereden voordat we het vonden!

• Totaaloordeel over Hotel Haarhuis
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Erg vriendelijk personeel. fantastisch ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeren in garage promoten ipv eigen terrein.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer