Heerlijk hotel

Wij zijn al meerdere keren geweest. Nu inclusief diner. Alles super goed geregeld maar er is 1 ding wat ik even kwijt wil nl. Er is niet gedacht aan vegetariërs. Nu was er volop groente etc. Misschien mijn fout. Ik had het moeten doorgeven. Verder prima hotel en veel te doen. Schone kamers. Wij komen hier graag terug. Willeke

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima bedden en we hadden een mooi uitzicht. Er werd naar je geluisterd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien inclusief een drankje.

Supervriendelijk & centraal gelegen

Centraal gelegen hotel, met parking. Supervriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Hector Zierikzee
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Aanbod kaart

Gastvrij

• Totaaloordeel over Merici Hotel Sittard
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark In centrum Sittard
  • Reisgezelschap Met vrienden

Comfortabel hotel met vriendelijk personeel

Ruime kamer met zitje. Jammer dat er geen mogelijkheid was om deur/ kamer ‚s nachts open te zetten

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ligging in het dorp en de parkeerplaats
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verlichting verdient aandacht.

• Totaaloordeel over Abdij Hotel Rolduc
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes

Heerlijk hotel

Heerlijk hotel, super leuk personeel en de kamer ook top!

• Totaaloordeel over Restaurant Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles top!

Heerlijk

Mooi hotel met veel faciliteiten. Heerlijk buffet, vlak bij het strand en in gezellig plaatsje.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Reisgezelschap Met een groep

Geweldig genoten

Het huisje was zo mooi en lekker schoon. We hadden fietsen mee maar jammer genoeg 1 dag gefietst Het was ons even te koud daarvoor Heerlijk gehad en voor herhaling vatbaar Toppie

• Totaaloordeel over EuroParcs De Wije Werelt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen Geen
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Het verblijf in het hotel heeft onze verwachtingen overtroffen.

Wij hadden 2 overnachtingen met halfpension geboekt op 24 en 25 december 2025. Dit voor een zeer redelijke prijs. Voor dit geld kregen wij 2 avonden een geweldig diner geserveerd. Ook het ontbijtbuffet was overweldigend. Het personeel was zeer vriendelijk en deden hun best om het de gasten naar hun zin te maken. De receptie en het restaurant waren leuk aangekleed voor kerst. Er stond warme schokolademelk en koffie en thee met wat lekkers bij de ingang. Dit was gratis voor de hotelgasten. Wij hadden de goedkoopste kamer maar het ontbrak ons aan niets. ( fijne bedden)

• Totaaloordeel over Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De maaltijden en het vriendelijke personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga zo door.

Hotelkamers moet nodig gemoderniseerd

Stofnesten overal. Geen warmwater in douche Verwarming is uit als je hem nodig bent, gaat aan als je hem niet nodig bent, Geen koffie of thee faciliteiten op de kamer.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeervol
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers upgraden

Genoten

Mooie kamer, goed ontbijt en heel vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Landgoed Overste Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 8
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark _

Very goed

Goed service, clean hotel

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Pool
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 4
  • Reisgezelschap Met partner

Het was netjes, schoon en iedereen was zeer behulpzaam.

Ons huisje was lekker dicht bij de Marketdome en was van alle gemakken voorzien. We hebben veel van het zwembad gebruik gemaakt en het gebruik van minder chloor is een hele verbetering en ook de lucht in de Marketdome is daardoor veel prettiger dan voorheen. Pizza bestellen is erg afstandelijk, want je staat bij een lege balie te zoeken naar alle opties op het bestelscherm en ik vind het voor die prijs belachelijk dat je met een roller op de balie dan nog zelf je pizza's moet snijden. Bij the Grille hebben we de laatste avond gegeten en mijn nichtje van 9 jaar wilde graag een hamburger met alleen maar ketchup en aangezien dit geen keuze was bij het kindermenu werd een gewone burger besteld zonder alle extra's. Aangezien een 3-gangen kindermenu 18,50 kost, waren wij zeer verbaasd dat voor een simpele hamburger en patat gewoon 30,- werd berekend. Dit staat natuurlijk niet in verhouding tot het kindermenu. Zorg dan iig dat een hamburger bij het kindermenu als keuze erbij komt. Dat vind ik een gemiste kans.

• Totaaloordeel over Center Parcs Port Zélande
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hygiene, ligging en uitstraling
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kindermenu bij the Grille en bestellen bij Pizzabalie.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Ontspannen

Heerlijk om in je badjas van je kamer naar de baden te kunnen lopen. Lekker ontspannen in de baden. Alleen jammer dat sommige dingen tegen extra betaling zijn.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk tot rust komen en ontspannen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen extra betalingen vragen voor sommige faciliteiten

Sfeervol en schoon

Sfeervolle, schone kamer met alle basisbenodigdheden aanwezig. Prima ontbijt en goed bereikbaar

• Totaaloordeel over ibis Styles Rotterdam Ahoy
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeervol en schoon
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt.

Mooi hotel, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt.

• Totaaloordeel over The Anthony Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie nette kamers in een mooi klooster met prachtige binnenplaat.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Haakjes aan de muur om de jassen op te hangen

Super hotel. Klantvriendelijk personeel

Had via voordeeluitjes geboekt,1xovernachtibg met ontbijt en 3ganfendiner. Werd afgelopen .maandag gebeld door hotel. Met de kerst is het restaurant gesloten. Maar ze hadden wel een gourmetbuffet en daar mochten wij gebruik van maken zonder extra kosten. Was super geregeld

• Totaaloordeel over Hotel Den Helder
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi schoon hotel lekker gegeten

Fijne dagen gehad

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 8
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamer was koud
  • Reisgezelschap Met partner

Top hotel schoon goed bedden top ontbijt vriendelijk personeel voor herhaling in het voorjaar gaan we weer beslist naar dit hotel

• Totaaloordeel over Hotel De Roode Schuur
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top vlakbij moeke een geweldig restaurant top in kerst sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga zo door

Fijne ervaring bij Hotel Mercure Tilburg

Fijn hotel met ruime kamers. Ontbijt was top! En het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam!

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Tilburg Centrum
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten en het personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Gewoon zo doorgaan!
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Mooie grote kamers en badkamer, vriendelijke ontvangst, goeie ligging, heel mooie kerstversiering

Met vier zussen kregen we op onze vraag 2 grote kamers naast elkaar en op het gelijkvloers. We werden ontvangen door een personeelslid dat nog maar 2 weken bezig was. Zij was heel vriendelijk en deed heel veel moeite om onze vragen over hotel en eventuele uitstappen te beantwoorden. Een minpuntje: op de piano onderweg naar het restaurant lag wel keiveel stof. Dat gaf geen goede indruk maar was nadat we het na 2 dagen toch maar gingen zeggen, meteen proper gemaakt. Goed idee was de chocolademelk en gluhwijn op de gang. Heel mooie kerstversiering ook.

• Totaaloordeel over Churchill Hotel Terneuzen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging, grote kamers, vroendelijk onthaal
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hardere matrassen
  • Reisgezelschap Met een groep

Enorm genoten

Van begin tot einde: helemaal goed. Het was wat kort (3 dagen en 2 nachten) maar dat is ook het enige minpunt.

• Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hele mooie ligging, met veel natuur.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De gebruiksaanwijzing voor de kluis. Daar heb je een loep voor nodig.
  • Reisgezelschap Alleen

Zeer mooi en goed hotel zeer vriendelijk Goed gegeten in het restaurant ook nog betaalbaar Ontbijt gewoon goed Ook, complimenten voor de juffrouw die het ontbijt klaar maakt

• Totaaloordeel over Hotel Palatino
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer goed prijs kwaliteit
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Alleen

Uitstekend.

Wij hebben genoten in dit hotel. Vriendelijk en behulpzaam personeel . Mooie ruime kamers.

• Totaaloordeel over Bilderberg Château Holtmühle
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes,heerlijk eten geqeldig ontbijt aardig personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zat nog wat stof op de lampen.

Heerlijk ontspannen

Geen minpunten te noemen. we hebben heerlijk ontspannen in het bad en s avonds prima geslapen on een goed bed.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel en erg rustig

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer