Heel positief

Fijne buffetten bij zowel ontbijt als diner. Vriendelijk personeel !!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven.

Alles goed geregeld

• Totaaloordeel over Roompot Marinapark Volendam - Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes

Gastvrijheid

Hotel dichtbij het station maar ook dichtbij het centrum van Leiden

• Totaaloordeel over Tulip Inn Leiden Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Restaurant Rubens gaat pas om 18.00 uur open
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten

Bij aankomst in het donker en regen, de receptie was er niet meer. In het restaurant zeiden ze, gebouw 1, voor ons niet duidelijk, stonden met onze koffers. Terug de auto in en de parkeerplaats zoeken, pikkedonker. Nauwelijks verlichting. Gelukkig wel laadpalen. Geparkeerd, ooo beiden defect. Toch geparkeerd en volgende dag gevraagd en verwezen naar een andere parkeerplaats met auto-oplaadpunten tov het Hotel. Op de kamer geen waterkoker. Verder is alles goed gegaan

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel Verse salades
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Spek en eieren zou het personeel moeten gaan bakken, de pannetjes waren gelijk aangekoekt
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prijs kwaliteit is prima, heerlijk eten, vriendelijke medewerkers

• Totaaloordeel over Hotel Bitburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima

Leuk uitje fijn hotel

Goede actie. Let wel op dat kosten niet dubbel worden gerelend

• Totaaloordeel over Hilton Düsseldorf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruim en nette kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prijs juist opnemen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooie locatie ,lekker wandelen onze hond mocht ook mee , Prima kamer gehad alles naar wens eten ook prima

• Totaaloordeel over NH Koningshof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt in rustig gebied veel bos
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Abdijbar geen honden toegelaten geen goede zet

Goed en schoon hotel!

Het hotel is goed onderhouden en schoon. Het ontbijt is goed en er is genoeg keus. Twee minpuntjes: de weg ernaast, die hoor je ook in de kamer en de verwarming die heel veel lawaai maakt. Als je stilte nodig hebt om te slapen dan is dit een probleem. Het lawaai is er altijd, dus ook 's nachts.

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Groningen Martiniplaza
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en voldoende parkeergelegenheid bij het hotel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De verwarming die continue raast.
  • Reisgezelschap Met partner

We zijn 2 nachten geweest, erg vriendelijk personeel, fantastisch mooie grote kamer. Ontbijt alles vers en lekker, serieus goede koffie ! Diner goed verzorgd en smakelijk. Hotel zeer gezellig aangekleed voor kerst, en de bar klein maar groot genoeg om lekker iets te drinken na het diner. Ik zou er zeker nog een keer naar toe willen.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk, schoon, en gewoon fijne plek
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kan ik zo even niet bedenken

Prima, schoon hotel.

Hotel staat in het dorp, is bijna niets op aan te merken, superschone kamers, lekker bed , goed ontbijt er ontbrak niets. We vonden het alleen onpersoonlijk, bij het inchecken hebben we zeker een kwartier gebeld voor er iemand kwam en bij het uitchecken werd de kaart aangepakt en verder.....niets. (Het was rustig in het hotel) Tip; laat u even zien bij het ontbijt en vraag of uw gast een fijn verblijf heeft gehad bij vertrek. Mooi hotel in mooi dorp.

• Totaaloordeel over Hotel Van der Maas Ootmarsum
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bijna alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zichtbaar zijn voor de klant
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prima diner en ontbijt vriendelijk personeel goede locatie

Goede prijs kwaliteit met enig ongemak van de passerende treinen. Diner was prima maar een keuze menu zou nog fijner zijn. Parkeren zou gratis moeten zijn. Zie bv booking.com

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten en drinken vriendelijk en goed personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geluid passerende treinen en parkeerkosten.
  • Reisgezelschap Met partner

Leuke dagen gehad in Zuiderduin. Aan te raden voor iedereen. Goed ontbijt en diner buffet. Ook leuke brasserie en ook zeer schappelijke prijzen.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was prima.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou het niet weten

Perfecte locatie en medewerkers

Gewoon alles top en service

• Totaaloordeel over Best Western Hotel Slenaken
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Perfect

Fijne ervaring

6 tot 7 december. 1 nacht verbleven met ontbijt. Alles tot in de nopjes geregeld. Heerlijk geslapen. We kwamen niks te kort. Veel Nederlanders niks mis mee. Zou er weer heen gaan als we er in de biirt zouden moeten zijn. Het enige nadeel dat sommige mensen denken dat ze eem tank.als auto hebben en daardoor in een beperkte parkeergarage 2 plaatsten bezet houden

• Totaaloordeel over Hilton Düsseldorf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed bereikbaar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeer gelegenheid
  • Reisgezelschap Met partner

Alles gematigd goed. Niets overdreven.

Eten en drinken ruim voldoende en genoeg keuzes. Kamers ruim voldoende. Wastafelkraan zou vervangen moeten worden. Stroef en oud. Douches te v.v. thermosstaatkranen. Te veel wisselend warm en koud. De douchecabines zijn, voor de mensen die er waren, te klein. Hoofdzakelijk oudere (55+) mensen. Sommigen wat fors en moeilijk bewegend en moeilijk lopend. Open inloopruimte met zitje en afschermwand is voldoende. Daardoor mee bewegingsvrijheid en gemakkelijker om elkaar te helpen zoals thuis. Zelf zou ik hier niet zo snel naar terug gaan. Vakantie is behalve goed eten en drinken, ook je thuis voelen in de ruimten waar je verblijft. Dat had ik op de badkamer zeker niet. Misschien ben ik thuis verwend, maar ik vond het erg behelpen. De 7 die ik geef is verder zeker verdiend voor eten, service, bedden.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima bedden en kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere indeling badkamer en beter sanitair.

Prima verblijf

Ben hier al eerder geweest en is goed bevallen

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker dicht bij het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Andere koffie bij het ontbijt

Super goed

Mooi net hotel, lekker uitgebreid buffet en avond eten En goede service en parkeerplaats. Alles top

• Totaaloordeel over Golden Tulip Hotel Central
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel, met goede faciliteiten op mooie plek

Prima hotel, met goede faciliteiten op mooie plek (aan doorgaande weg) op rand van centrum Osnabrück. Het heeft een uitstekend Restaurant en ook het ontbijt was uitstekend. Enige minpuntje vond ik dat het te warm was op de kamer.

• Totaaloordeel over Vienna House by Wyndham Remarque Osnabrück
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark locatie, hygiëne, restaurant, ontbijt, parkeergarage onder hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark minder warm op kamer
  • Reisgezelschap Met partner

Een fantastisch verblijf !

Gastvrije ontvangst en alles dik naar wens ! Het is de derde keer dat ik hier kom, nu samen met een paar nieuwe vrienden. Iedereen enthousiast over het hotelletje, net als de omgeving. En heerlijk dat de singles een kamer kunnen boeken, zonder toeslag ! Een aanrader alom !

• Totaaloordeel over Wolffhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Uitstekend!

We hebben een heel fijn verblijf gehad in dit mooie hotel. Alles is tot de puntjes verzorgd. Lekker dinerbuffet en super vriendelijk personeel! We komen graag nog een keer terug.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie gerenoveerd hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden. Wij vonden het persoonlijk fijn dat het 2 x een 1 persoonsmatras was met 2 losse dekbedden
  • Reisgezelschap Met partner

Tweede keer voor ons en weer super bevallen! Geweldige ligging, schitterend hotel, mooie skybar en lekker eten met een glimlach

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks

Heel goed hotel

Geweldig naar onze zin gehad wat een fijn hotel

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een dikke tien
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Weet ik niet

Fijn, rustig, bosrijk

Omgeving prima, hotel oké, kamer wel erg gedateerd en te klein voor 2, geen afzuiging in badkamer. Ontbijt prima, personeel vriendelijk en behulpzaam!

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel vriendelijk, oplossingsgericht, ontbijt goed!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien de budget kamers renoveren?

Genoten

Lekker bed, goede kamer, geen last van de weg en lekker ontbijt en vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over MyHotel Steenwijk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bed en ontbijt

Prima website

Duidelijk omschreven wat er allemaal in de prijs is inbegrepen. Goede omschrijving van de accomodatie.

• Totaaloordeel over Hotel Hoogeveen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hotel met mooie gerenoveerde kamers, ruim van opzet. Uitstekende Brasserie en Sushi restaurant.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een iets ruimere keuze bij het ontbijtbuffet.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer