Service gericht en vriendelijk

We hebben genoten van n heerlijke lamer, goed bed, mooie badkamer en n super ontbijtbuffet. En dat alles in n prachtige omgeving

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eerder benoemd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 1 Koffiehoek had geen( werkende) verlichting 2 koffie bij het ontbijt was er bitter( niet in kmr en niet in restaurant trouwens) 3 warme kamer, airco of ventilator zou welkom zijn :-) 4 koelkast zou ook fijn zijn 5 inloopmatje bij deur naar de tuin? 6 viltjes onder de bureaustoel:-) 7 smart TV? En het hoofdbord v h bed zag er nogal smoezelig( vuil ) uit PS er was een rolstoel die met moeite langs de slagboom kwam. Zou handig zijn wanneer dat paadje iets ruimer zou zijn

Gastvriendelijk onthaal

Prachtig gelegen in de natuur. . Goede parkeermogelijkheid. Zeer vriendelijk personeel. Schone kamer en badkamer en lekker eten en drinken. Op de kamer misten we goede leeslampen . Er stonden op de kleine nachtkastjes heel grote schemerlampen (met kap) die onvoldoende licht gaven. In de badkamer geen plaats je toiletspullen op te zetten. Maar de sfeer in hotel en ontbijt etc zijn prima.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen. Vriendelijk personeel. Uitstekend eten en drinken.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark In de kamer betere leeslampen en lampje met sensor bij badkamerdeur. Plankje/vakje bij wastafel voor toiletspullen.

Zeer goed hotel ,keuken zeer goed ,personeel heel vriendelijk

• Totaaloordeel over Hotel Eeserhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer goed

Goed en mooi

We zijn alzo vaak geweest maar elke meerwerk een verrassing

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden aan de zachtekant je zakt naar de buiten kant of binnen kant waarom geen hele hoeslakens voor onder blijft mooi zitten en is voor de schoonmaaksters Makkelijker dan de losse
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk park en mooie omgeving

Park was netjes, winkel was goed gesorteerd en restaurant was goed en gezellige mensen, huisje was standaard en we hadden een mooie uitvalbasis richting omliggende steden en attracties. Tanken E10 moet je net onder Aken zijn voor 50 cent lager per liter als in Nl.

• Totaaloordeel over EuroParcs Gulperberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak huisje kan beter

Mooi!

Goed was mooi schoon! We hadden alleen helaas niet onze welkomsdrankje en hapjes gekregen

• Totaaloordeel over Maek Hotel Antwerp Central - Handwritten Collectio
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hele vriendelijke bediening bij het ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets beter naar de reservering kijken of er al is betaald en of ze wat extras hebben

Geweldig!

Heel net hotel, zeer vriendelijk personeel. Daarbij het eten was super en de bedden waren ook goed!

• Totaaloordeel over Van der Valk Zaltbommel - A2
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark We hebben genoten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er is nogal wat onderhoud aan de wegen, daardoor iets moeilijker te bereiken. Jammer dat de gemeente de borden niet aanpast vwb de knooppunten om te fietsen.

Leuk

Leuk, maar het huisje had helaas geen airco waar wel mee geadverteerd werd. Het was 27 graden binnen. Dat vonden wij echt jammer. Ook was het huisje niet echt schoon. Verder alles prima.

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuk om met kinderen naar toe te gaan
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Investeer in de schoonmaak en airco’s
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Leuke locatie op de Veluwe.

Alles oké m.u.v. het badkamertje met zeer geringe afmetingen. Het open douchegedeelte had slechts een afmeting van 50 x 57 cm. Na het douchen was een groot gedeelte van de vloer nat!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuk hotel op een mooie locatie.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het badkamertje optimaliseren!

Oud bollig

Voor mensen die minder te been zijn is het niet echt geschikt. Er wordt niet over een trap gepraat maar je moet een flinke trap op voordat je eventueel de lift kan nemen naar je kamer. Op de kamer erg benauwd en geen airco aanwezig.

• Totaaloordeel over Romantik Landhotel Doerr
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel erg vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco op kamers en lift vanaf beneden etage

badkamer is gevaarlijk, in 1 tel onderuit

De vloer is zo glad, dat het gevaarlijk is. Het is nu paar weken geleden gebeurt maar ik zit nog met de naweeen Blauwe plekken overal en van knie tot tenen flink gekneusd. Lopen en autorijden gaan gelukkig weer wat beter PLuspunt: De mensen in het hotel leefden mee en zorgden voor een rolstoel. Maar dit is niet wat we dachten te doen, Volgende dag naar huis voor een foto

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Zonheuvel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark stroeve vloer in badkamer

PRIJS KWALITEIT TOP

MIJN VERBLIJF WAS DIK IN ORDE ETEN DRINKEN EN ACCOMODATIE TOP EN PERSONEEL BIJZONDER VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM DE KAMER WAS OKE MAAR DE BADKAMER WAS EEN BEETJE AAN DE KLEINE KANT VOLGENDE KEER MISSCHIEN KAMER UPGRADEN VOOR DEZE PRIJS EEN GROTE AANRADER EN VOOR HERHALING VATBAAR

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark BIJNA ALLES
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark BADKAMER AAN DE KLEINE KANT
  • Reisgezelschap Met vrienden

Hebben heel erg naar ons zin gehad

Goed hotel leuke kamers. Wij hadden een kamer slapen op een bovenverdieping. Klein minpuntje de trap is een beetje stijl. Eten was heel goed. En de bediening heel vriendelijk. Aanrader

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuk hotel voor een paar dagen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De trap in de kamers iets minder stijl maken
  • Reisgezelschap Met partner

huisje was erg klein en warm

wij hadden een 6 persoons huisje geboekt , dit kon niet anders volgens mooi resort Bemelen IVM de hond ,wij kregen een 4 persoons huisje ,je kunt het ook een 2 persoons huisje noemen , er waren geen kledingkasten , de bedden waren te smal er was ook weinig om de koffers te plaatsen , 1 juni stond de schoonmaakdienst bij ons want wij waren al uitgescheckt volgens hun , de omgeving is schitterend dat is een pluspunt , maar over het algemeen vonden daar tegenvallen , en in een van de hoeken vond ik een snoepje ( winegum) dat kan beter schoongemaakt worden , onder de bank lag ook troep . met vr Groet E Muis

• Totaaloordeel over Resort Mooi Bemelen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De natuur omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark schoonmaken kan beter

Uitmuntend!

Rust, modern, volledig! Alles was aanwezig, om een uitstekend verblijf te hebben. Wij komen hier zeker nog terug.

• Totaaloordeel over ibis Leuven Heverlee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging en parking
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark is moeilijk om dat nog te kunnen verbeteren

Gezellig gemoedelijk vriendelijk

• Totaaloordeel over Hotel Herrloh
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooi park veel te beleven

Mooi park.kommen nog wel eens !

• Totaaloordeel over Vakantiepark Eiland van Maurik
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Was een net park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen VRT op onze tv.jamer !

Een mooi rustige plek

Wij zijn er vier dagen geweest en ons heerlijk vermaakt. Ik las ander dingen over dit hotel maar dat hebben wij totaal niet ervaren. Ligging is perfect als je niet lang kan lopen. Ligt heel dichtbij het centrum van gulpen.Als je slecht ter been bent ze hebben ook kamers op de begane grond. Wij zijn vriendelijk ontvangen en als je van je rust wil genieten is dit een mooi hotel ervoor.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Les Jumeaux
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark lekker rustig hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vin op de kamer voor de warme dagen zou heerlijk zijn.

prima hotel wel gedateerd

goed hotel al wel wat jaren oud, gedateerd.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Monopole
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging in valkenburg
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark veel bijkomende kosten sevice kosten en parkeerkosten.
  • Reisgezelschap Met partner

Een leuk hotel midden in de stad, dus de auto het hele weekend niet hoeven gebruiken. Gezellig personeel en super mooie kamer. Top weekend gehad.

• Totaaloordeel over Boutiquehotel Dokkum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig personeel Lekker eten Mooie/schone kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter letten op wat er op kamernummer wordt bijgeschreven, in ons geval scheelde dat bijna €100. Er waren andere mensen of personeel die drankjes of eten op onze kamer nummer lieten schrijven.
  • Reisgezelschap Met partner

Prima Hotel! Goed eten en prima kamers met goede bedden. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel aan de Linge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke plek en ligging aan de Linge

Slecht

Zeer slecht toegankelijk voor minder valide

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 5
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer parkeerplaats voor het hotel

Mooi park

Het is een mooi park, en de omgeving super fijn om te fietsen. Ook genoeg leuke dorpjes op korte afstand om lekker te eten of een kopje koffie te drinken.

• Totaaloordeel over TopParken Résidence Valkenburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie uitstraling en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak en onderhoud van de woning liet te wensen over. Dit ook vermeld bij de receptie.

Te weinig personeel

Afwas bleef 3 dagen buiten staan. Voorraad van ontbijt was matig. 2 gangen diner was te zuinig.

• Totaaloordeel over Hotel aan de Linge
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer aandacht voor kwaliteit

Super mooi park

Het huisje was van alle gemakken voorzien deaal voor de allerkleinsten. Leuke shows en atracties op het park. Alles keurig netjes en schoon en kindvriendelijk personeel..

• Totaaloordeel over Familie Resort de Tovertuin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kindvriendelijk leuke atracties netjes en schoon.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar