Een fijn verblijf.

Gemoedelijk netjes, een aanrader om hier te verblijven.

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 9
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Spekjes bij het ontbijt.

Geweldig.

Een heel leuk en gezellig hotel met aardig en geïnteresseerd personeel. Heerlijk gegeten.

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima.
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn gastvrij hotel. Heerlijk ontbijt en dinerbuffet! De informatie vooraf over parkeren was duidelijk. Alles was goed geregeld. De kamer was ruim, lekker zitje, mooi uitzicht en alles was heel schoon.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dichtbij het strand
  • Reisgezelschap Met partner

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijk ontvangst met een glaasje bubbels. Ons 3 gangen diner konden we kosteloos omboeken naar een Mexicaans buffet inclusief drankjes. Het bed lag heerlijk en het ontbijt was geweldig uitgebreid en lekker.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Amersfoort A1
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 1 grote positieve ervaring!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Met partner

Gewoon goed, niets op aan te merken

Prima concept. Goede kamer, goed eten en drinken. Geen aanmerkingen, alleen wel ouderwets. Maar stoorde niet.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs kwaliteit prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien update kamers. Maar stoorde mij niet.
  • Reisgezelschap Met partner

Goed maar wel wat verouderd.

Goede ruime kamer met een dubbele jaccuzi bijgeboekt. Wel verouderd, en de kamer was s'nachts erg warm.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hilversum-De Witte Bergen
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke prijs
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers opknappen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie grote kamer en een zeer ruime badkamer.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark N.v.t.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mogelijkheid om verwarming uit te zetten.
  • Reisgezelschap Met partner

Heel donker kamer en harde bedden

Lekker bad kamer kan beter!

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn thermaal bad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou wat ge-update moeten worden

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Een accommodatie die wel een makeover kan gebruiken. Maar het all inclusive concept is prima. Het eten is goed. Ook de kamer was prima, goede bedden en schoon.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het eten en drinken was goed. Kamer was ook prima en schoon.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het hele hotel kan een update gebruiken.
  • Reisgezelschap Met een groep

Topervaring!

De SS Rotterdam is een prachtige tijdcapsule. Wij hadden een arrangement. Prima hut, uitstekend 3 gangen menu in het gezellige Lido restaurant. Speciale pluim voor de vriendelijke en alerte bediening. De tour van het schip incl. De machinekamer was zeer interessant. Echt een aanrader.

• Totaaloordeel over ss Rotterdam
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Klantgerichte service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Matras had een kuil. Niet de kwaliteit die bij de rest van de beleving past.
  • Reisgezelschap Met partner

Alles was perfect van kamer tot restaurant.

Mooie kamer en alles was netjes en schoon..zeer vriendelijk personeel. Het diner is ook zeer goed.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen opmerkingen.
  • Reisgezelschap Met partner

Heel vriendelijk personeel en warme ontvangst. Rust en ruimte. Heerlijk ontbijt en een kamer waar je je heerlijk kunt ontspannen.

• Totaaloordeel over Landgoed de Horst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rust, goed eten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet

Helemaal goed

Mensen in hotel Karsten allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Kamer fantastisch, schoon, gezellig, heerlijk bed. Eten en ontbijt lekker

• Totaaloordeel over Grand Café Hotel Karsten
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig warm schoon

Geweldige verblijf

Met partner 1 nacht verbleven in dit piekfijne hotel. Mooie kamer gekregen met de aanpassingen die ik vraag wilde. Heel fijn diner buffet ruime keuze aan gerechten in een sfeervol restaurant. Lekker gegeten. Leuk personeel in het hotel erg vriendelijk andere nationaliteiten aanwezig onder het personeel heel prettig contact mee gehad. Compliment ook voor deze mensen. Locatie prachtig zo op het hoge duin. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet
  • Reisgezelschap Met partner

Alles op het park was dicht, receptie alleen in de ochtend open

Bij aankomst kreeg ik bij de receptie te horen dat de winkel,het restaurant en de snackbar allemaal gesloten waren wegens vakantie. Dit was bij het reserveren niet vermeld op de site.

• Totaaloordeel over Roompot Bungalowpark Schin op Geul
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het huisje was prima,goeie bedden, de keuken was ook compleet uitgevoerd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere informatie verstrekken over het gesloten zijn van alle horeca in verband met vakantie.
  • Reisgezelschap Alleen

Zorgeloos genieten

Wat heerlijk. Alles onder één dak. Relaxen, sporten en heerlijk eten. We hebben er zelfs een extra nachtje aan geplakt.

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Voor elke leeftijd.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Graag een koffie apparaat ipv oplos op de kamer.
  • Reisgezelschap Met partner

super ontvangst en goed personeel

Goede ontvangst, duidelijke aanwijzingen, goede begeleiding/toezicht bij eten

• Totaaloordeel over MayHotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goed personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark poetswerk kan beter

Vriendelijk en persoonlijk

Een fijn park, waar je tenminste nog persoonlijk welkom wordt geheten. Geen gedoe met apps en codes, maar de menselijke maat. In het huisje ontbrak het ons aan niets.

• Totaaloordeel over Landgoed Ruwinkel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark persoonlijke benadering
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark betere bedden

Ontspannen weekje

Vanaf de aankomst op maandagmiddag 13.00 uur tot en met het vertrek op vrijdag rond 10.30 uur konden we doen en laten wat we wilden zonder ons te hoeven bekommeren om eten voorbereiden of andere huishoudelijke taken. Het all-inclusive arrangement wat we hadden voorzag erin dat we heerlijk eten en drinken kregen. Het zwembad en de sauna hebben we frequent bezocht en kegelen in de kelderkast is lastiger dan je zou denken. Met de gratis Sauerlandkaart hebben we twee dagen gebruik gemaakt van gratis busvervoer naar Willingen en Schmallenberg. Om te wandelen is de directe omgeving van het hotel zeer geschikt. Helaas was het weer deze dagen niet zo goed, veel regen. Een paraplu was dus wel nodig.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging, mooie accomodatie

Schitterende accommodatie.

We hebben een geweldig verblijf gehad in een prachtige accommodatie. Alles is er top geregeld. Een uitstekend restaurant en de ligging van Vaeshartelt is uniek.

• Totaaloordeel over Vaeshartelt Maastricht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark unieke locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Relaxed

Wij (echtpaar 60+) hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht in de knusse hotel. Het personeel is vriendelijk en attent. Het ontbijt en diner zijn goed verzorgd en smakelijk. Genoten van de fijne bosrijke omgeving en de gezellige bowling. Het dorp Lochem is pittoresk met leuke restaurantjes en terrassen. In de omgeving zijn volop mooie wandel en fietsroutes en bezienswaardigheden.

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Knusse sfeer, mooie locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verwarming op de kamer alvast aanzetten op de dag van aankomst, nu duurde het lang totdat de kamer op temperatuur was.

Klachtafhandeling

Klachtafhandeling nog niet afgehandeld,van weekend 9 januari 2026

• Totaaloordeel over EuroParcs Poort van Amsterdam
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitzicht over het polderlandschap in de winter
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer achterstallig onderhoud uitvoeren,kachel op tijd aanzetten.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

prettig en goed verzorgd

goed maar eenvoudig eten, fijn zwembad, vriendelijk personeel, schone voldoende ruime kamer

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark all inclusive en het zwembad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark het eten was opgewarmd en n zelf gemaakt
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig hotel dicht aan zee

Goed hotel lekker dicht bij het strand

• Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dicht bij strand, mooi hotel, altijd diner in buffet vorm
  • Reisgezelschap Met partner

Een mooi park voor de zomer

Heel goed met slagboom om op het park te komen. Mogelijkheden om op het park te eten was beperkt

• Totaaloordeel over Center Parcs Parc Sandur
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruim op gezet
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Restaurant was zeer beperkt

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer