We hebben genoten van n heerlijke lamer, goed bed, mooie badkamer en n super ontbijtbuffet. En dat alles in n prachtige omgeving
Prachtig gelegen in de natuur. . Goede parkeermogelijkheid. Zeer vriendelijk personeel. Schone kamer en badkamer en lekker eten en drinken. Op de kamer misten we goede leeslampen . Er stonden op de kleine nachtkastjes heel grote schemerlampen (met kap) die onvoldoende licht gaven. In de badkamer geen plaats je toiletspullen op te zetten. Maar de sfeer in hotel en ontbijt etc zijn prima.
Zeer goed hotel ,keuken zeer goed ,personeel heel vriendelijk
We zijn alzo vaak geweest maar elke meerwerk een verrassing
Park was netjes, winkel was goed gesorteerd en restaurant was goed en gezellige mensen, huisje was standaard en we hadden een mooie uitvalbasis richting omliggende steden en attracties. Tanken E10 moet je net onder Aken zijn voor 50 cent lager per liter als in Nl.
Goed was mooi schoon! We hadden alleen helaas niet onze welkomsdrankje en hapjes gekregen
Heel net hotel, zeer vriendelijk personeel. Daarbij het eten was super en de bedden waren ook goed!
Leuk, maar het huisje had helaas geen airco waar wel mee geadverteerd werd. Het was 27 graden binnen. Dat vonden wij echt jammer. Ook was het huisje niet echt schoon. Verder alles prima.
Alles oké m.u.v. het badkamertje met zeer geringe afmetingen. Het open douchegedeelte had slechts een afmeting van 50 x 57 cm. Na het douchen was een groot gedeelte van de vloer nat!
Voor mensen die minder te been zijn is het niet echt geschikt. Er wordt niet over een trap gepraat maar je moet een flinke trap op voordat je eventueel de lift kan nemen naar je kamer. Op de kamer erg benauwd en geen airco aanwezig.
De vloer is zo glad, dat het gevaarlijk is. Het is nu paar weken geleden gebeurt maar ik zit nog met de naweeen Blauwe plekken overal en van knie tot tenen flink gekneusd. Lopen en autorijden gaan gelukkig weer wat beter PLuspunt: De mensen in het hotel leefden mee en zorgden voor een rolstoel. Maar dit is niet wat we dachten te doen, Volgende dag naar huis voor een foto
MIJN VERBLIJF WAS DIK IN ORDE ETEN DRINKEN EN ACCOMODATIE TOP EN PERSONEEL BIJZONDER VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM DE KAMER WAS OKE MAAR DE BADKAMER WAS EEN BEETJE AAN DE KLEINE KANT VOLGENDE KEER MISSCHIEN KAMER UPGRADEN VOOR DEZE PRIJS EEN GROTE AANRADER EN VOOR HERHALING VATBAAR
Goed hotel leuke kamers. Wij hadden een kamer slapen op een bovenverdieping. Klein minpuntje de trap is een beetje stijl. Eten was heel goed. En de bediening heel vriendelijk. Aanrader
wij hadden een 6 persoons huisje geboekt , dit kon niet anders volgens mooi resort Bemelen IVM de hond ,wij kregen een 4 persoons huisje ,je kunt het ook een 2 persoons huisje noemen , er waren geen kledingkasten , de bedden waren te smal er was ook weinig om de koffers te plaatsen , 1 juni stond de schoonmaakdienst bij ons want wij waren al uitgescheckt volgens hun , de omgeving is schitterend dat is een pluspunt , maar over het algemeen vonden daar tegenvallen , en in een van de hoeken vond ik een snoepje ( winegum) dat kan beter schoongemaakt worden , onder de bank lag ook troep . met vr Groet E Muis
Rust, modern, volledig! Alles was aanwezig, om een uitstekend verblijf te hebben. Wij komen hier zeker nog terug.
Gezellig gemoedelijk vriendelijk
Mooi park.kommen nog wel eens !
Wij zijn er vier dagen geweest en ons heerlijk vermaakt. Ik las ander dingen over dit hotel maar dat hebben wij totaal niet ervaren. Ligging is perfect als je niet lang kan lopen. Ligt heel dichtbij het centrum van gulpen.Als je slecht ter been bent ze hebben ook kamers op de begane grond. Wij zijn vriendelijk ontvangen en als je van je rust wil genieten is dit een mooi hotel ervoor.
goed hotel al wel wat jaren oud, gedateerd.
Een leuk hotel midden in de stad, dus de auto het hele weekend niet hoeven gebruiken. Gezellig personeel en super mooie kamer. Top weekend gehad.
Prima Hotel! Goed eten en prima kamers met goede bedden. Vriendelijk personeel.
Zeer slecht toegankelijk voor minder valide
Het is een mooi park, en de omgeving super fijn om te fietsen. Ook genoeg leuke dorpjes op korte afstand om lekker te eten of een kopje koffie te drinken.
Afwas bleef 3 dagen buiten staan. Voorraad van ontbijt was matig. 2 gangen diner was te zuinig.
Het huisje was van alle gemakken voorzien deaal voor de allerkleinsten. Leuke shows en atracties op het park. Alles keurig netjes en schoon en kindvriendelijk personeel..
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer