Prima Hotel! Goed eten en prima kamers met goede bedden. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel aan de Linge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke plek en ligging aan de Linge
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Slecht

Zeer slecht toegankelijk voor minder valide

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 5
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer parkeerplaats voor het hotel

Mooi park

Het is een mooi park, en de omgeving super fijn om te fietsen. Ook genoeg leuke dorpjes op korte afstand om lekker te eten of een kopje koffie te drinken.

• Totaaloordeel over TopParken Résidence Valkenburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie uitstraling en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak en onderhoud van de woning liet te wensen over. Dit ook vermeld bij de receptie.

Te weinig personeel

Afwas bleef 3 dagen buiten staan. Voorraad van ontbijt was matig. 2 gangen diner was te zuinig.

• Totaaloordeel over Hotel aan de Linge
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer aandacht voor kwaliteit

Super mooi park

Het huisje was van alle gemakken voorzien deaal voor de allerkleinsten. Leuke shows en atracties op het park. Alles keurig netjes en schoon en kindvriendelijk personeel..

• Totaaloordeel over Familie Resort de Tovertuin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kindvriendelijk leuke atracties netjes en schoon.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Alles goed geregeld

We kwamen een dag te vroeg maar was geen probleem ,kregen vlot een kamer voor 1 nacht incl. Diner en ontbijt

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hygiene
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeer mogelijkheden
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel in het centrum van de stad

Uitstekend hotel met klantvriendelijk en behulpzaam personeel. Het hotel heeft een zwembad en prima bedden. Het fantastische ontbijtbuffet is bijzonder uitgebreid. Fijn is de binnendoorgang van de parkeergarage naar het hotel.

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Duisburg City
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark bijzonder klantvriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Alleen

Het hotel viel ons tegen , weinig te doen

Bij aankomst gedacht dat we een kamer zouden krijgen met balkon! Daar speciaal om gevraagd en telefonisch contact gehad met voordeeluitjes. Maar kregen een kamer zonder balkon met uitzicht op een muur, Dan moest je met een trap naar beneden waar ons stond zonder raam en ontzettend warm . Dus waren erg teleurgesteld. Het hotel was saai , je had wel een ruimte beneden maar daar zat nooit iemand. Alles was wel heel schoon, ontbijt was heel goed, maar het avond eten was heel gewoon begrijp echt niet waar die 10 vandaan komt. Douchen in bad , niet aan te raden voor oudere personen.

• Totaaloordeel over Romantik Landhotel Doerr
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruim parkeren -hygiëne
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Heel slechte wifi

Bedienend personeel niet professioneel

Bediening en eten matig . Personeel niet professioneel.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer prima.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Personeel horecavaardigheden aanleren!

Goed klant vriendelijke mensen

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gast vriendelijke personen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Boven de twee meter ook schoon maken

uitstekend

Prima verblijf voor een korte vakantie

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark leuk gelegen aan de rijn/ dranken bij de prijs inbegrepen/alles was goed verzorgd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt

Mooi park huisje minder

Huisje niet schoon, deuren lopen niet soepel, plinten los. Wel goede douche.

• Totaaloordeel over EuroParcs Zilverstrand
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging bij water
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Openingstijden winkel en snackbar Receptie beter
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk hotel, centraal, schoon en vriendelijk personeel

Het is een fijn hotel om te verblijven. Alle bezienswaardigheden zijn hier in de buurt. Dus het ligt lekker centraal. Netjes schoon en verzorgd. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Totaaloordeel over BANKS Antwerp
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centrale ligging en schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Luxe Hotel met een prima ontbijt

Helaas waren ze aan het renoveren waardoor er geen ventilatie was, het was een sauna. Na 1 nacht kregen wij een andere kamer die niet op de zon lag. De service van het Hotel was geweldig.

• Totaaloordeel over Hotel Remarque
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt vlakbij het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Dure parkeerplaats
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi park van alles te doen en schoon logde

fijne dagen gehad

• Totaaloordeel over Vakantiepark Eiland van Maurik
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Alleen

De tijd heeft stil gestaan met prima ontbijt

oudbollig hotelkamer en hotel Goed ontbijt en vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Karl Noss
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een upgrade is niet overbodig

Mooie nette accomodatie.

Alles was aanwezig in de keuken. Mooie jacuzzi. Fijne buitenkeuken.

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Veel privacy
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hardere matrassen

Fantastisch!

Een typische parel van Voordeeluitjes zoals we dat gewend zijn. Wat een prachtig gestileerd hotel is dit. Zo smaakvol en chique. Alles klopt. Ontbijt overvloedig en heerlijk, geweldig terras om ’s avonds lekker te zitten met een bord pasta en een wijntje. Kamers superschoon, groot en compleet ingericht. Nee, hier is niets maar dan ook niets op aan te merken. Zelfs niet op de prijs…. Dank, Voordeeluitjes, het is jullie weer gelukt.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Valies
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig ingericht hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Als ik dan na lang zoeken toch iets moet aangeven: we misten een doosje tissues. Maar hoe belangrijk is dat?

Altijd heel fijn !!

Ik ben nu al een paar keer in Hotel Ameland geweest, en echt; altijd super fijn !

• Totaaloordeel over Hotel Ameland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen maar positief!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien een keertje nwe bedden?

Prachtige fiets omgeving.

Het huisje is van alle gemakken voorzien. Veel serviesgoed en bestek, een vaatwasser en oven. Goed terrasmeubilair met een parasol. Er is zelfs een 2e tv op 1 slaapkamer en een was/droog machine aanwezig. Het huisje was niet goed schoon en er is weinig privacy. Het zwembad is heel klein.

• Totaaloordeel over Landal de Vlinderhoeve
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige fietsomgeving. Gunstige ligging t.o.v. de prachtige steden Deventer en Zutphen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak kan beter

Slecht

Huisje was niet schoon. Thermostatische douchekraan was defect. Melding gemaakt. Maar kreeg te horen dat de man van de technische dienst met vakantie was. Hier heb je als bezoeker geen boodschap aan. Veel schade in het huisje zelf. Televisie werkte niet. Kreeg een andere in mijn handen gedrukt en of ik die zelf maar even wilde aansluiten. Bestek en pannen waren ook niet schoon. Zwembad was heel beperkt open, want ze hadden geen toezicht. Ook hier heb ik als bezoeker geen boodschap. Dus zeer slechte ervaring over Oostappen Arnhem.

• Totaaloordeel over Oostappen Vakantiepark Arnhem
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Niet meer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zorg voor service.
  • Reisgezelschap Met partner

Gastvrij, heerlijk ontbijt. Schoon.

• Totaaloordeel over Hotel Nes Ameland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Extra kussen in de kast

Geweldige gastvrijheid en accomodatie

Prima ruime kamer. Iets te zachte bedden voor ons. Maar wat een nette kamer, ook brandschoon. We waren er in een koele week, dus misten de airco niet. Onbijt en diner waren fantastisch. Erg aardig personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Kloster Hirsau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging in gezellig dorp
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco regelen, boxspringbdden

Perfect personeel!

Op zich een mooie locatie, nadeel weinig parkeerruimte. Ook de kamers zijn lastig bereikbaar op de bovenste verdieping. Dat wordt, slecht gecommuniceerd. Ontbijt en warm eten is smakelijk en prima verzorgd.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel, vriendelijk en behulpzaam,aam
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers beter bereikbaar maken. E meer parkeer gelegenheid.
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn schoon hotel met veel privacy en mooie omgeving

We waren hier voor de tweede keer. Veel privacy, veel rust, schone kamers en douche. Ontbijtbuffet was precies onze smaak. Het standaard 3 gangen menu elke dag weer verrassend en gewoon smakelijk. Het hotel en de omgeving (terras, zwembad en ligweide) rondom het hotel werden goed onderhouden. De dame die ons diner opdiende, deed dat, hoewel ze dat in haar eentje deed, op rustige en prettige wijze. Kortom; we komen vast weer terug.

• Totaaloordeel over dS Hotel Gronau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prijs kwaliteit en privacy
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt,

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer