Klachtafhandeling nog niet afgehandeld,van weekend 9 januari 2026
goed maar eenvoudig eten, fijn zwembad, vriendelijk personeel, schone voldoende ruime kamer
Goed hotel lekker dicht bij het strand
Heel goed met slagboom om op het park te komen. Mogelijkheden om op het park te eten was beperkt
Een heel mooi park en groot parkplaza voor kleine kinderen genoeg te beleven. Wat betreft het huisje, wat betreft inrichting niets op aan te merken. Alleen zijn de huisjes zo slecht geïsoleerd, het tocht van alle kanten waardoor we het koud hadden en binnen niet warm kregen . Verwarming gaat niet hoger dan 22 graden. En wat betreft de badkamer deze was erg vies tegels bij de wastafel/ douche, er lag zelfs nog afval op de grond van de vorige vakantie. gangers .
Fijne omgeving en accommodatie
Een fijn hotel dat zich vooral richt op gasten met een hond. Op de kamer een mand en voer bakken die klaarstaan plus wat lekkers. Bij de ingang van het hotel en landhuis , bakken met handdoeken voor vieze pootjes. En honden zijn welkom in het restaurant. Mooie omgeving met wandel routes
Makkelijk boeken, geen verborgen kosten, je weet wat je krijgt
Geweldig genoten
De kamer voldeed aan de verwachtingen maar het ontbijt en het diner was uitstekend. Het personeel was ook vriendelijk en enthousiast.
Het park gaf een huiselijk gevoel
Deze accommodatie moet je niet in de winter verhuren naast accommodatie parkeren is niet mogelijk en alle voorzieningen zijn alleen per auto te bereiken
Fijne ligging van het hotel met vriendelijk personeel. Zowel het avondeten als het ontbijt was prima verzorgd.
mooi huisje
In de winter goed te doen mede door het hotel. Koud terug en snel weer warm in gezellige sfeer
We zijn er nu 3 keer geweest en 't is weer goed bevallen dus dat zegt genoeg wa
Prima, duidelijke site, gemakkelijk te boeken
Fijn park heel erg groot ook! Een aanmerking dat je de trolley niet per dag kon uren heel erg jammer, want nu hebben ze de hele week stil gestaan en verdien je er niets mee!
De inrichting van het hotel was de sfeer en verzorging super.
Huisje schoon, gezellig en praktisch ingericht voor als je met een hond hier bent. De open haard is écht een pluspunt als je in februari hier bent. Op het park een leuk restaurant met zeer vriendelijk personeel.
Wij komen al vele jaren op "De Schaapskooi", maar moeten helaas vaststellen dat het park inmiddels leidt aan achterstallig onderhoud. De chalets zijn verregaand verouderd en tonen binnen diverse ouderdomsverschijnselen als schade aan de wanden, sluitingsdefecten aan de koel-vries combinatie en waterkoker. Maar ook krakende kastdeuren en vloerdelen en veel te harde bedden. Steek de handen uit de mouwen Roompot en ga aan de slag!
Erg genoten ! Alles goed geregeld! Vriendelijk personeel! (Erg belangrijk) dikke plus voor de garagefaciliteiten! De storing van uitgangspoort heb ik begrip voor en werd supersnel opgelost! Wel een nadeel: nadat we er al een aantal malen geweest zijn toch nog bijna verdwalen! Wat een organisatie moet hier wel achter schuil gaan! Als de gezondheid het toelaat komen we zeker terug!
Gezellig en goed onderhouden park, mooie ligging, keurige huisjes, en voor elk wat wils.
Enige aanmerking was continu haperend internet en onbeveiligd wifi. Verder kamer was prima inclusief goede bedden en brandschoon. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. Was zeker voor herhaling vatbaar. Mer vr.gr. Fam.Diets
Park niet veel bijzonders, chalet alles aanwezig. Eetkamerstoelen waren nieuw, zaten prima. De bank was hard, de zitting te kort/niet diep genoeg (zitgedeelte). Je zat te rechtop. Sommige matrassen waren doorgelegen of scheef (berg op liggend naar bv buitenkant bed). TV mag ook wel iets groter. Ijskast sloot niet goed, wc deur ging steeds open als je die niet extra dicht duwde. Afzuigkap filter vielen steeds los. Veel gewandeld. Veel mogelijkheden om te fietsen. Medewerkers vriendelijk en behulpzaam. App werkte en werkt niet. Ook niet om digitaal in je chalet te komen. Frieten eerste dag op 6 februari veelste zout. (Vergeten door te geven aan medewerkers)
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer