Prima website

Duidelijk omschreven wat er allemaal in de prijs is inbegrepen. Goede omschrijving van de accomodatie.

• Totaaloordeel over Hotel Hoogeveen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hotel met mooie gerenoveerde kamers, ruim van opzet. Uitstekende Brasserie en Sushi restaurant.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een iets ruimere keuze bij het ontbijtbuffet.

Plezierig verblijf

Alles keurig schoon en een prachtig uitzicht in het hotel en op onze kamer.

• Totaaloordeel over Hotel Bismarckhöhe
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Even de douche opnieuw nakijken
  • Reisgezelschap Met vrienden

Fijne sfeer

Vriendelijke ontvangst. Lekker eten. Kamer leuke sfeer. Sanitair wat gedateerd maar wel schoon.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De lift, aantal en staat van zijn mag verbeterd voor zo'n groot hotel
  • Reisgezelschap Met partner

Was een net en goed hotel.Bij binnen komst goed en aardig geholpen.

goed ontvangst . Mooie nette hotelkamer. Ontbijt was heel goed.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Amsterdam
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark alles okee

TOP IN HET BOS

Een mooi hotel, niet te groot, gelegen aan de rand van het bos. Een mooie kamer met een ludieke indeling: bed staat schuin en achter de halfhoge wand is een soort natte hoek geplaatst inclusief bad. Ruime verlichting. De kamer heeft vloerverwarming en die moet wel even op gang komen. Zowel in het hotel als in het naast gelegen bosrestaurant hebben we uiterst vriendelijk personeel aangetroffen. Het ontbijt was uitgebreid met een grote keuze in de koffiemachine. In deze tijd van het jaar was de bezetting minimaal, maar dat geeft ook wel weer rust De menukaart is niet zo uitgebreid; zeker als je er 3 of 4 nachten zou verblijven. In onze kamer misten we een wissertje om de douchevloer even droog te maken voor de volgende en een stang om je eventueel aan bast te houden. Nu zijn er 4 gladde tegelwanden. De prijs voor wat het hotel biedt is zeer schappelijk.

• Totaaloordeel over Boshotel Overberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark rust
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark reeds genoemd

Goed eten en drinken

Sauna en zwembad waren oké. De lift was te klein en nogal armoedig en vies!!

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lift

Zeer goed hotel

Al diverse malen dit hotel geboekt is erg goed

• Totaaloordeel over Vienna House by Wyndham Remarque Osnabrück
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede kwaliteit en service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bar personeel in de avond mag zeker vriendelijker
  • Reisgezelschap Met vrienden

Goed hotel

Goed hotel wel wat gedateerd met een nieuwe badkamer , lekker ontbijt en avondeten.

• Totaaloordeel over Gasterij Berg en Dal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het avondeten was een 3 gangenmenu tussen de gangen door duurde te lang.

Fijn Hotel

Al vaker hier gelogeerd en steeds een prettige sfeer goed eten en alles aanwezig om je te laten genieten

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Pas nieuwe vloerbedekking in de gangen ziet er netjes uit
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien binnenkort ool de kamers nieuwe vloerbedekking
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn verblijf in een groene rustige omgeving

Mooie rustige bosrijke omgeving fijn gelegen huisje waar je in alle rust kan ontspannen.

• Totaaloordeel over Roompot Park de Peel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden en meubilair in woongedeelte en bijzet tafeltjes
  • Reisgezelschap Met een groep

Bijzonder mooi familie hotel. Aardige mensen. Het eten.....verrukkelijk

• Totaaloordeel over Hotel Weinebrugge
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hondje mee, geen probleem
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Geweldig mooi hotel!!

Sfeervolle ambiance, mooie kamers, zeer gastvrije uitbaters. Kortom: een aanrader! We komen hier zeker nog eens terug!

• Totaaloordeel over Schloss Hotel Holzrichter
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou het echt niet weten!

Goed Hotel, slechte receptie

Wat een ontvangst, dame aan de receptie sprak nauwelijks, snapte niets van boekingen / reserveringen. Als ze sprak was de taal onduidelijk, kon geen Nederlands, ook geen Engels of Duits, en van Frans sprak ze heel zacht iets binnensmonds. Na veel uitzoekwerk en laten zien van reserveringen heeft ze de kamer voor 1 nacht ingevoerd, terwijl we meerdere nachten geboekt hadden. Geen aanrader dus.

• Totaaloordeel over Mercure Liège City Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vervang de receptioniste direct
  • Reisgezelschap Met partner

Voor de zoveelste keer dat ik in Zuiderduin ben geweest is het altijd weer genieten.

Ook nu weer een aanvulling in de sauna de opgieten. En het was altijd al genieten.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, schoon fijne wellness en aan de kust
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer die wij dit keer hadden stom de kledingkast te dicht op/bij het bed

Het was weer TOP!!!

Wij hebben het weer reuze naar onze zin gehad. Het personeel is gastheer/vrouw, wij voelden ons weer welkom en dat doet goed. Kamers zijn prima en hebben er weer heerlijk gegeten. Personeel is onder elkaar zo collegiaal en vriendelijk en die sfeer proef je, daar verblijf je écht met veel plezier.

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij, sfeervol, goed restaurant, verhouding prijs en kwaliteit is oké. Wij vinden het dusdanig positief dat we er zéker naar terug willen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij gaven reeds de tip om een invalide parkeerplaats te creëren
  • Reisgezelschap Met partner

Niet wat we er van verwacht hadden

Hotel is mooi. Maar welness is 3 x niets . Heel klein. Geen zwembad , geen bubbelbad en water en shampoo was niet aangevuld. Er waren 2 sauna,s waarvan er 1 defect was. Badjas kun je huren voor 12.50 per persoon.( wat ook niet bij de beschrijving stond)

• Totaaloordeel over Hotel Mariënhage
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel , goede bedden en personeel was vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Duidelijke omschrijving en foto,s plaatsen
  • Reisgezelschap Met partner

Goede kamer,veel ruimte.Eten goed Vriendelijk personeel. Locatie uitstekend. Hygiëne geweldig. Conclusie een geweldig hotel.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hygiëne uitstekend.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eigenlijk niet
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk hotel en goed ontbijt.grote kamer.

Kan 'n voordeel zijn qua diner hebben zij keuze uit vlees of vis 3gangen.maw geen menu kasrt dat vonden wij minder.we eten niet zo veel dan is 3 gangen vaak te veel.

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligtcerg gunstig voor wandelaars.verder heeft Epen niet zo veel te bieden.erg vriendelijke mensen die daar werken.!!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 2 zeepjes per kamer niet zoals nu een zeepje voor 2 personen.
  • Reisgezelschap Met partner

Een fantastisch hotel direct aan zee.

Wat een fijn hotel direct aan zee. Goed verzorgd en nog splinternieuw! Het personeel is heel vriendelijk. De inrichting heel gezellig. Het eten heel lekker! Wij komen graag een keer terug!

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nieuw-Direct aan zee-Gezellig ingericht-Vriendelijk personeel-Van alle gemakken voorzien-Dichtbij grotere steden.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

was een super Hotel

de kamer was schoon het ontbijt was goed en lag midden in het centrum

• Totaaloordeel over ibis Styles Trier
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark was super
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nee

Leuk hotel- kleine(nette) kamer

Net geluid arm hotel- aan 1 kant van het bed, weinig tot geen ruimte om in en uit te stappen- niet fijn 's nachts. Douchegordijn is niet echt ideaal(veel wateroverlast) en niet meer van deze tijd. Parkeerkosten aan de hoge kant(17,50€).Voor de rest goeie plek buiten het centrum, maar met bushalte bijna voor de deur. Je bent zo in het centrum. Evenals de tram richting Scheveningen. Er is een restaurant, maar alles wat je wil eten, wordt buiten de deur bij derden besteld en kun je de ontbijtzaal nuttigen. Duur rond de 30/45 minuten.

• Totaaloordeel over Best Western Hotel Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging net buiten het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opmaak bedden- kan zeker beter
  • Reisgezelschap Met partner

Kamer zeer eenvoudig, het eten super goed

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De vloerbedekking eruit en pvc laten leggen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Andere voorziening voor de bovenkamers b.v lift

TOP

Vriendelijk personeel Bij het ontbijt was Paul de gastheer Niks is hem teveel Je wordt op je wenken bediend hij is heel attent. Dit maakt je verblijf mooi met zulke mensen. Bedankt Paul

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aanrader
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Had beter gekund.

Ontzettend jammer dat een bekend geboortehuis, niet zo heel veel meer betekend. Het staat veraf. Er is geen mogelijkheid voor het nemen van een kop koffie of iets alcoholisch. Je bent verplicht op je kamer te blijven zitten of de auto te pakken om iets te kunnen nuttigen. het enige wat wel goed is -"het ontbijt". De kamers zijn schoon, echter als je wat corpulent bent zijn de bedden echt te smal. een "twijfelaar" of zelfs iets smaller. Wij vrij slanke mensen en toch hadden wij moeite met de breedte. De kamer, echtpaar met 1 klein kind was GOED. Het hotel heeft potentie genoeg om de bar te openen, maar door personeelsgebrek niet mogelijk. Zolang dit niet opgelost is, zou ik dit hotel niet aanbevelen.

• Totaaloordeel over Hotel Haus Duden
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark kunnen naar mijn optiek niet gegeven worden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark bar openen
  • Reisgezelschap Met een groep

Locatie, kamer en personeel waren fantastisch

Dit hotel was een grote positieve ervaring. Ontbijt is zeer uitgebreid en het personeel is echt aardig. Ze zijn duidelijk trots op hun hotel en het is te zien dat de onderlinge sfeer goed is. Het verrassingspakket was een stoof van wild op een bedje van grove pasta: echt klasse, heel smakelijk. Kortom: een aanrader!

• Totaaloordeel over Hampshire Hotel Avenarius
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, goede sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eigenlijk geen

Munsterstraat 20