Schitterend park

Een mooi bungalowpark voor jong en oud, centraal gelegen voor leuke uitstapjes om de omgeving van Weert beter leren kennen

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vele mogelijkheden voor jong en oud
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark de schoonmaak per bungalow verschilt, met gaat voor kwantiteit maar niet voor kwaliteit

Hotel is prima

Hebben 4 dagen geboekt voor Alpin Hotel in Schmallenberg. Bij aankomst was de kamer op de 5e etage. Daar kon je tot 3 hoog met de lift komen en moest je nog 2 etages met de trap. Daar ik geen trappen kan lopen, heb een rollator en een scootmobiel, moest ik € 60,= bij betalen voor 3 nachten. Dit stond niet in de boeking van Voordeeluitjes. Het Hotel en het eten is goed.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Buffet is goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark vermelden bij voordeeluitjes wat betreft de kamers.
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtige locatie aan de rand van Schoorl.

Hele fijne dagen gehad in Villa de Hazelaar. De studio is perfect voor iemand in een rolstoel. aangepaste douche met douchezitje. super lekker ontbijt met verse producten en lekkere glutenvrije broodjes. Er wordt overal rekening mee gehouden door gastvrouw Ans. Ben je jarig dan krijg je ook nog een lekker taartje bij het ontbijt. zelfs een eigengemaakt glutenvrij taartje. Wij komen zeker nog eens terug. Christie en Riens

• Totaaloordeel over Boutiquehotel Villa de Hazelaar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie, goede service.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Heel comfortabel verblijf

We hadden een ruime kamer met balkon en een extra zitje en lekkere bedden. Het ontbijt was heerlijk en het personeel heel vriendelijk. Het hotel ligt tussen het gezellige Nes en het mooie strand in. Wij komen graag nog een keer terug.

• Totaaloordeel over Hotel Ameland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ligging is uitstekend
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

leuk hotel in het centrum van het dorp

Heel aardig personeel, staan altijd voor je gereed. Alleen moet het een beetje opgeknap worden al zijn de slaapkamers wel pas vernieuwd. het enige minpuntje vonden wij dat we een bittergarnituur wilde en het lipe tegen vijf uur. Ze geen tijd hadden omdat het te druk in de keuken was voor het diner. het is een kwestie van in de frituur gooien en even later er weer uit halen. Er is weinig ruimte om je fietsen te stallen als je die zelf mee brengt. Maar voor de rest hebben wij 3 heerlijke dagen gehad.

• Totaaloordeel over Hotel Du Commerce Oostburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark heerlijk in het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark beneden zou het iets opgeknapt moeten worden er zaten nogal wat vlekken op de stoelen en het zou een verfje moeten hebben en er is weinig ruimte om je fietsen kwijt te kunnen
  • Reisgezelschap Met vrienden

prima in orde heerlijk genoten alleen slappe bedden maar verder geen klagen prima ontbijt vriendelijke ontvangst vr groet rien jullie ook bedankt

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark moeten ze zelf maar bekijken
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi, rustig en fijn hotel

Dit hotel is rustig gelegen. s'Nachts met venster open, totaal geen geluid te horen. s Morgens het mooie geluid van vogels, mooi. Kamer verzorgd. Eten zeker voldoende en ruim. Alle dagen avond eten met verschillende keuzes, afwisselend elke dag. Mooi zwembad. Maar ook super vriendelijke mensen, onthaal, bediening enz.... Dit is een aanrader.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Heel tevreden met ons verblijf

Onze kamer is voor treffelijk modern en schoon. De eigenaar is vriendelijk helpt je ook om je uit te leggen over alles dat in de buurt is en neemt de tijd voor je.

• Totaaloordeel over MOSELTEL Ernst/Cochem
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Klantvriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen alles is perfect

Fijn hotel

Ondanks de grootte een rustig hotel. Goede uitvalsbasis. Vriendelijk personeel. Fantastisch ontbijt. Eten in het restaurant matig.

• Totaaloordeel over Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer verse groente bij het diner
  • Reisgezelschap Met partner

in vergelijking met de vorige keren viel het tegen

Dat het arrangement iets minder was dan vorig jaar (All inclusive nu en ultra all inclusive, vorig jaar) dat was bekend. Helaas moest er bij de koffie of thee 's middags extra betaald worden voor het gebak. Dit in de vorm van een groen armbandje voor 5,00. Op de kamer bleek, dat er geen map meer was met bijzonderheden van het hotel (alarmeringen, belangrijke telefoonnummers e.d.) Ook was het kaartje met de vluchtroute verstopt achterin de kast op de plank. Vervolgens de receptie hierop gewezen met als antwoord: wij hebben een nieuw management en dus is het onnodig beoordeeld. Merendeels onvriendelijk personeel in de receptie. Wel hardwerkende en vriendelijk personeel in de restaurantzaal.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prachtige locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark blijf vriendelijk
  • Reisgezelschap Met partner

Kleine donkere kamer en badkamer

De kamer was klein en heel donker de badkamer heel klein op het toilet kon je met moeite zitten er was amper plaats tussen toilet en muur voor mij geen 4sterren waard eten was wel lekker maar je moest voor een sausje bij je vlees extra bij betalen ew hadden een all-in !! Personeel was wel heel vriendelijk en behulpzaam

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers
  • Reisgezelschap Met partner

hotel was goed , kamer erg klein en warm ,helemaal boven . Heb de korting voucher gebruikt [ 15.00 euro] is niet verrekend bij hotel , wacht nog steeds op teug storting ,nemen ook geen contact met mij op . ZEER SLECHTE SERVICE

• Totaaloordeel over Abdij Hotel Rolduc
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 0
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 0

Grandioos

Prachtige ligging, mooie ruime kamers, ontbijtbuffet zeer uitgebreid. Diner heerlijk. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Parkhotel Tjaarda
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fantastisch hotel geweldige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen het is prima

Ontbijtbuffet was goed

De sfeer is onpersoonlijk. De kamer was oudbollig.

• Totaaloordeel over Hotel Gulpenerland
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer moet opgeknapt worden

Zeer veel lawaaierig

Zeer vermoeiend weekendje met extreem veel lawaai door dag 1 tot 0:45 zeer veel harde muziek, dag 2 tot 0:00 harde muziek was in staat om naar huis te gaan doordat kind wakker bleef hierdoor.Als ik dit had geweten bleef ik liever thuis.Gebroken thuis gekomen.

• Totaaloordeel over Sunparks Kempense Meren
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Huisje prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Weten wat er is als activiteit (buiten) is .
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

erg gedateerd hotel

- Hotel ziet er erg smoezelig en gedateerd uit (wordt vloerbedekking ooit gezogen, zowel in de bezoekersruimte als de slaapkamer?). - Kamer waarvan de deur naar de douche niet dicht kon. - Het warme water was naar enige tijd 'op'. Lijkt wel of de boiler weer gevuld moest worden met warm water. - Douche erg klein. Je kunt je amper omdraaien. - De kitranden zwart van her verweren, erg vies. - Gordijnen op de kamer die er half afhingen. - Totale afwerking lijkt wel 50 jaar geleden voor het laatst te zijn uitgevoerd. - Gedateerde lift waarin amper plaats is voor 2 personen, laat staan met koffers erbij. Ik begrijp niet, dat jullie dit hotel-arrangement opnemen op jullie website. Pluspunten: - vriendelijk personeel - goed ontbijt

• Totaaloordeel over Hotel Malecot
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark - vriendelijk personeel - goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zie bovenstaande

Heerlijk rustig

Superfijn groot appartement in een dorp middenin de natuur.Goed ontbijt en vriendelijke eigenaar.

• Totaaloordeel over Haus Hohenzollern en Haus Ambiente
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centraal maar rustig gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Handdoek wissel in het appartement zou prettig zijn

Prima en goed voorelkaar

We hebben 3 leuke dagen gehad het Hotel was schoon en netjes het eten was prima en het ontbijt was ruim voldoende en voor de prijs is het een aanrader

• Totaaloordeel over Hotel Van der Maas Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centraal gelegen in het stadje
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Klein voor 6 persoons chalet

6 persoons chalet gehuurd. Ruimte te klein voor 6 personen. Schoonmaak was goed. Matras met kunststof hoes, wel hygiënisch maar ook zweterig. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Heidepark Veluwschkarakter
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt mooi in het groene hart van Veluwe
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Maak van een 4 persoons chalet geen 6 persoons chalet.

Mennorode is thuiskomen

Zeer mooie omgeving, zeer mooie fietsroutes en mooi weer.

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gastvrij, lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark In 1 woord TOP

Verschrikkelijk!!!

Een prachtig oud gebouw waar op dit moment de buitenkant wordt gerenoveerd. De eigenaars konden beter prioriteit geven aan het renoveren van de binnenkant. Verschrikkelijk vieze vloerbedekking met vlekken, krakende ledikanten, schuivende matrassen, een verveloze kast die niet fatsoenlijk dicht kan, laat staan op slot, plakkende handvaten van de deuren van de kamer en toiletten, geen t.v. (wat niet wordt vermeld in de advertentie). Onvriendelijke ontvangst door de dienstdoende receptioniste op 2 juni: waarom we zo vroeg inchecken? Niet afdoende behandeling door de dienstdoende receptiemedewerker op 4 juni van onze klacht dat wij niet tevreden zijn over ons verblijf. Volgens hem hadden we dit eerder moeten melden. Niet van: waarover ontevreden?

• Totaaloordeel over Abdij Hotel Rolduc
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De kwaliteit en sfeer van de kamers en de badkamers verheffen de 21e eeuw.
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig gastvrij verblijf !!!

Het is een geweldig mooie locatie en mooie goede kamer verder werden we gastvrij ontvangen en de eigenaars doen het zeer goed alles is prima en een goed ontbijt.

• Totaaloordeel over De Cyprian Bed
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles is goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Voor rokers zou het fijn zijn dat buiten overal mag roken zolang er niemand last van heeft .
  • Reisgezelschap Met partner

Alles perfect en makkelijk geteld.

Zeer tevreden.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer gemütlich
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douche ipv ligbad

goed hotel

WIJ WAREN TEVREDEN

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Prima kamer, goed eten, maar onpersoonlijke bediening

De kamer had, zoal beschreven, direct uitzicht op de Moezel, maar dit voordeel werd volledig tenietgedaan door de nooit stoppende verkeersherrie. Het hinderlijke lawaai was buiten te sluiten als je raam en deur dicht deed, maar dan werd de slaapkamer wel erg warm. Er was geen ventilator of koelingssysteem.

• Totaaloordeel over Hotel Traube
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitstekend ingerichte kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij warm weer moet raam dicht tegen verkeerslawaai; een koelsysteem is dan een must

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer