Geweldig hotel

“Wij zijn van begin tot eind zeer tevreden geweest. Prima ligging bij mooie looproutes en op loopafstand van centrum en pistes , gastvrij personeel, mooie en schone kamers en een uitzonderlijk goed ontbijt.”

• Totaaloordeel over Hotel Edelweiss Willingen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie omschrijving maar onbijt subliem en uitgebreid

Fantastisch hotel.

Wij waren nu voor de tweede keer in dit hotel en het was nog net zo goed als de eerste keer.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was erg goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij zouden het echt niet weten
  • Reisgezelschap Met partner

Topparken de zijn naam er aan!!

Weer een heerlijke week gehad op de schele berg! Een leuk huisje en wat zo heerlijk is je bent zo aan de wandel in een prachtig bos of heerlijk over de heide! En als je je fiets mee hebt dan is het heerlijk genieten van prachtige knooppunten routes!

• Totaaloordeel over TopParken Landgoed de Scheleberg
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hele leuke personeelsleden, behulpzaam en vriendelijk! Het ligt in een prachtige omgeving !
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ik ben zelf een poets en dan kijk je dus met andere ogen naar het schoongemaakte huis! Dan vind ik het wel een dingetje als er nog patat achter de bank van de vorige vakantie gangers ligt. En dat de roosters gewoon vol zitten met stof! En dat er onder het bed ook aardig veel stof onder de bedden lag! Maar zoals ik al zei ik kijk dat misschien ook kritischer naar. Verder was het een heerlijke plek om te zijn en hebben we het ook nog super getroffen met t weer!

Heerlijk gastvrij hotel

Gastvrij modern hotel Heel vriendelijk personeel Goed en heerlijk ontbijt en diner. Mooie wandelroutes in directe omgeving

• Totaaloordeel over MayHotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Modern, gastvrij en vriendelijk personeel en heerlijk eten en drinken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -

Het was leuk en goed

Alles was perfect

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers met honden misschien beter isoleren inv met blaffen
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Welness

Een heerlijk ontspannen verblijf

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamers, ontbijt en restaurant
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het kamerslot werkt slecht

voldoet aan de verwachting

goed hotel met een prima ontbijt, jammer dat de bijbehorende bar 's avonds gesloten is. Het hotel ligt iets te ver buiten het centrum van de stad dus een consumptie in de hotelbar had leuker geweest

• Totaaloordeel over Hotel Flanders Lodge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark rustig en netjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark bar en restaurant die wel aanwezig zijn ook openen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel met vriendelijk personeel

Beetje kale binnenkomst doordat er niemand achter de receptie stond , maar we konden wel zelf gedeeltelijk inchecken . Kamersleutel aktiveren lukte niet . Verder heerlijk gegeten en prima kamers waar wij een upgrade voor hadden gekregen. Vooraf al online gegevens doorgegeven .

• Totaaloordeel over Amrâth Berghotel Amersfoort
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Loopafstand centrum en dierenpark . Zomers mooi terras
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Positief: beloning voor geen schoonmaak tussendoor

Prima hotel

Ziet er sfeervol uit, onderhoud en afwerking kan nog verbeteren.

• Totaaloordeel over Hotel Huis van Bewaring
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douche was een kleinstraaltje en douche gordijn, afwerking kan ook beter. Schilderwerk en tegelwerk.

prachtig hotel en restaurant

Erg schone, ruime en gezellige kamer. Er is op de kleinste details gelet. Een schapje in de douche om de shampoo op te zetten, en een handvat om je vast te houden. Een regendouche, Een bakje bij het nachtkastje om de afstandsbediening op te bergen. Sfeerlampjes aan bed met leeslampje. voldoende stopcontacten, kluisje, hangers in de kast, etc etc etc. Het restaurant was gezellig ingericht, het personeel supervriendelijk en ruim aanwezig. Er is aandacht voor de klant, we gaan zeker nog eens terug!!!! Het was een mooi arrangement en een zeer vriendelijke prijs. Ongelooflijk!!

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark
  • Reisgezelschap Met partner

Super netjes..vriendelijk personeel..eten was super vers en gezellig

Super gezellig

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een dikke 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeterpunten
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Mijn ervaring was prima. Bungalow was schoon/netjes . Ondanks de kou heb ik toch op mijn manier kunnen genieten Lekker in het bos een wandeling gemaakt. Bedden vond ik heerlijk slapen ,ook qua hoogte ivm knie problemen met in en eruit komen. TOP. IK had huis nr 29 . Ik zou t zeker aanbevelen. Vr groet jeanne .

• Totaaloordeel over Vakantiepark Sallandshoeve
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Alleen

Mooie locatie van het hotel

Prijs kwaliteit redelijk/goed

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ligging van het hotel,het uitgebreide ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer veel te warm
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig hotel super Buffet alleen maar complimenten.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Erg mooi
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Does cabine de kranen beetje lastig

Prima hotel

Prima hotel , aardig personeel , prima eten en drinken. Voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Hotel Du Commerce Oostburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima in orde
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets
  • Reisgezelschap Met partner

een heel fijn weekend gehad

Heerlijk gegeten ,vriendelijk personeel , schone kamer goede bedden. op een steenworp van het strand

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Victoria - Bergen aan Zee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijk en proper hotel.

• Totaaloordeel over Hotel de Korenwolf
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede prijs-kwaliteitverhouding, prima ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -
  • Reisgezelschap Met partner

Voor deze prijzen top locatie.

Mooie locatie vlakbij de natuur. Mooie gerenoveerde kamers met een goed bed. Gastvrij en vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel positief
  • Reisgezelschap Met partner

Genoten van dit gave verblijf!!

Vriendelijk personeel. Rondleiding is echt heel leuk en we hebben heerlijk gegeten!

• Totaaloordeel over ss Rotterdam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn personeel. Heerlijk ontbijt!
  • Reisgezelschap Met partner

Alles naar wens verlopen.

Alles in orde.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rust
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Teveel "verengelsing" mails & personeel.

Sfeervol schoon hotel

We zijn net terug van een heerlijk verblijf in Hotel Golfzang Prachtige kamer met zeezicht gehad en mooie slim ingerichte badkamer We zaten boven het restaurant waar het heerlijk vertoeven was Keurige bediening en lekker eten Schoonmaken s'nachts is prima maar dan niet stoeien met de meubels. We konden de tweede nacht er niet van slapen. Irritant De sauna is mooi en keurig afgewerkt Mis alleen de saunaregels ( bijvoorbeeld stilte in de sauna) bij binnenkomst en wat informatie bij de sauna's zelf Stoomsauna ging pas na meerdere x ren drukken stoom produceren Als je tenminste wist dat je een knop moest indrukken Sommige lieten de Infrarood lampen aan staan. Terwijl je bij het verlaten de lampen ook uit kunt drukken. Als je een info bordje voor de sauna hangt weet iedereen het Voor de rest sfeervol ingericht Het hotel zelf ook

• Totaaloordeel over Strandhotel Golfzang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark infobordjes bij de sauna cabines/ Geen stoelen hardhandig schuiven in het restaurant s'nachts

Zeer goed verrblijf

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging

Geweldig verblijf

Bijzonder fijn verblijf in een mooie ambiance. De keuken is in één woord fantastisch en dat geldt ook voor het attente personeel.

• Totaaloordeel over Vaeshartelt Maastricht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne ambiance en attent personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vanwege hygiëne geen honden toestaan in het restaurant
  • Reisgezelschap Met partner

In rustige omgeving genoten.

Naam hotel was veranderd ( was nu Fletcher) dit graag vooraf melden. Oud maar mooi hotel. Mooie ruime, nette kamer. Inhoud van arrangement was goed overgenomen. Helaas was sauna kapot

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige, mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Op kamer infokaart o.i.d. met tijden ontbijt, zwembad etc.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi, schoon huisje op een overzichtelijk park

Betreft een mooi overzichtelijk park met mooie en schone huisjes. Hebben daar 2 nachtjes overnacht en misschien door de tijd van het jaar, was het bijzonder rustig. Na een dagje Maastricht kwamen we weer in een oase van rust 'thuis' in ons huisje.

• Totaaloordeel over Resort Mooi Bemelen
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark overzichtelijk en rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer