Goed en prijsgunstig

nvt

• Totaaloordeel over Center Parcs de Eemhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijke mensen in een superschoon hotel met heerlijk eten.

Super ervaring . Fijn klein hotel met aandacht voor de gasten. Zeer vriendelijke mensen . Alles is echt heel erg schoon en netjes. Prima bedden en een goede badkamer. Het eten is meer dan voortreffelijk, met smaak en aandacht gemaakt. Het ontbijt is te gek voor woorden, zelfs Holle bolle Gijs zou er te veel aan hebben.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Vijlerhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bijna alles perfect
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De trappen zijn het enige minpuntje

Geweldig hotel

Vriendelijk en schoon hotel. Kamer zou wel eens geschilderd kunnen worden

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamer

Helemaal goed

• Totaaloordeel over Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Was heel goed

We hebben genoten verblijf was goed

• Totaaloordeel over Landal Beach Resort Kamperland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien een ander keuken die is wel verouderd
  • Reisgezelschap Met partner

In een mooie omgeving is Mennorode een leuke plek om te overnachten.

Zijn vriendelijk ontvangen, goed gegeten en goed geslapen!!! Sommige zaken zijn wel aan een "update" toe, maar daar ze reeds mee begonnen. Personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en nemen de tijd voor je!

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, goed restaurant en mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers kunnen wel een update gebruiken. Zijn schoon en netjes, maar niet meer dan dat.

Boven verwachting

Zonder verwachting vertrokken, en wij waren blij verrast. Een kamer direct naast het zwembad, heel fijn. Zwembad lekker warm en ook groot. De gerechten op het menu konden zonder enig probleem worden vervangen. En ook het laten proeven van een hele lekkere sherry bij het nagerecht was ook zeer welkom. Het ontbijt is heel goed. Dat voor een kort verblijf er niet standaard wordt schoongemaakt is ook helemaal prima. De twee losse bedden vond ik minder prettig, maar voor twee nachten niet echt een heel groot probleem. Kortom een prima verblijf, voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel vriendelijk personeel, prima zwembad en heel goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een kleine upgrade van meubilair, en vervangen vloerbedekking door PVC wellicht.
  • Reisgezelschap Met partner

Uitstekend hotel en fijn verblijf

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke mensen. Zeer ruime kamers

• Totaaloordeel over ibis Styles Trier
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark .
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .

top!

erg leuk hotel, zou er graag terugkomen.

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk personeel, heerlijk eten en topbedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark bij vraag rustige kamer, dit serieus nemen

op de bedden na GEWELDIG

Een zeer mooi hotel midden in de bossen met een geweldig restaurant. Zeer vriendelijk personeel en een geweldig uitgebreid ontbijt buffet. De bedden daarintegen waren zo zacht dat we smorgens geen rug meer overhadden.

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden vernieuwen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie welness en zwembad.

• Totaaloordeel over Parkhotel Horst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving. Veel wandelmogelijjheden. Gratis parkeren. Redelijk dichtbij snelweg. Zeer goeie prijs/kwaliteit verhouding.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kussens iets te hard

Prima hotel

Prettig en vriendelijk.

• Totaaloordeel over GuestHouse Hotel Kaatsheuvel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk Zeer goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Graag ook aan diëten denken zoals lactosevrije producten e.d. Op kamer uitleg thermostaat en televisie.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Het verblijf was voortreffelijk.

Alles was prima verzorgd. Zowel de kamer als het ontbijt en diner. Alles heerlijk fris en schoon. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader alleen wat mooier weer maar dat heeft niks met het hotel maken.

• Totaaloordeel over Hotel Eeserhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima in orde.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet
  • Reisgezelschap Met partner

Ons verblijf is zeer goed bevallen.

De mensen van het hotel waren heel gastvrij; de kamer was prettig; de badkamer heel goed. Het ontbijt en het diner was heel goed verzorgd.

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging is ook erg gunstig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark n.v.t.

Zeer slecht

Als eerste krijg je een avond voor aankomst te horen dat de keuken is gesloten en dus geen ontbijt. Welkomstdrankje met gebak niet gehad. Badkamer met veel gebreken. Föhn werkte niet, water liep niet weg en ga zo maar door. Voor ons nooit meer… We hadden 4 kamers geboekt en bij alle kamers was wel iets

• Totaaloordeel over Campanile Hotel 's-Hertogenbosch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Teveel om op te noemen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Geen schone kamer

De kamer was niet schoon. Voordat wij de Thermaalbaden in gingen, hebben we dit bij de receptie aangegeven. Ze zouden het meteen oppakken. Toen we laat in de avond terugkwamen, was het nog steeds niet gedaan.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ontvangst op zaterdag
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hygiëne in de kamer en in de baden

Schwimmbad geschlossen, Essen teuer, keine Reinigung

Der Empfang war freundlich, aber vieles passte nicht. Schwimmbad/Wellness öffnet erst Ende des Monats - keine Entschuldigung, kein Rabatt, nichts. Das Café war geschlossen. Der Hund ist geduldet, aber nicht willkommen - kein Leckerchen kein Körbchen, er darf auch nur in abgeteilte Bereiche. Essen ist gut, aber überteuert. Der Service war wirklich ausgesprochen gut. Das Frühstück war auch gut. Das Zimmer hatte Blick aufs Dach und in den Hinterhof und war sehr unpersönlich gestaltet. Das Badezimmer stand nach dem Duschen komplett unter Wasser bis zur Toilette hin. Reinigung des Zimmers hat nicht stattgefunden. Es sollte einen Gutschein geben, wenn man auf die Reinigung verzichtet, aber noch nicht einmal dieser Zettel wurde abgeholt. Im gesamten Flur keine Reinigung. Kostenlose Parkplätze und e-Ladesäulen waren positiv.

• Totaaloordeel over Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gratis parken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hygiene, Wellness auch wirklich öffnen
  • Reisgezelschap Met partner

Altijd zeer makkelijk te boeken en je vindt hier de leukste hotels!

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel! Dagje gefietst op jullie e bikes, pracht omgeving!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets

Geweldige B&B

Prima verblijf gehad, schone kamer en goede bedden. Leuke en rustige omgeving, je hoort de stilte! En een prima stel eigenaars en personeel die het werk met liefde doen met aandacht voor de gasten.

• Totaaloordeel over Bed and Breakfast In de Hei
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Reisgezelschap Met partner

Leuke locatie voor een korte vakantie

4 persoonsbungalow is voor een bezetting met 4 personen te klein.

• Totaaloordeel over Resort Mooi Bemelen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede plek voor tal van activiteiten in de directe omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer privacy

Vriendelijk en gastvrij

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Klein maar goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vooral doorgaan

Een heerlijk verblijf

Een heerlijk weekend in een ruime comfortkamer. Schoon, goede bedden en een temperatuur die je naar eigen wens kunt aanpassen. Ook het diner en het ontbijt waren van goede kwaliteit. Bij het ontbijt is er een ruime keuze en alles was vers en werd goed aangevuld en bij- en schoon gehouden.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig, klantvriendelijk, flexibel, schoon.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De wifi laat soms te wensen over.
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijk en gastvrij hotel!

Goed eten! De all-inclusive drankjes wel beperkt in tijd (van 17.30 tot 20.30 uur) en aanbod (geen alcohol vrij bier).

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk, je voelt je thuis.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alcoholvrij in pakket.
  • Reisgezelschap Met partner

The hotel was closed for the season

I cannot give any star. We arrived at Hotel am Park Stadtkyll and the hotel is closed for the season. While I received an e-mail the day before we arrive asking if our luggage are ready for the trip. We arrived at the reception of the hotel and nobody is present to receive us. There is a telephone number that we can contact so we called. The lady came and told us the hotel is closed. She was really surprised because all the bookings are cancelled. She contacted another hotel, Hotel Bitburg so we can transfer and stay there. We are thankful that there is alternatieve and the lady did her best to help us. So we drove to Hotel Bitburg which is one hour drive. We are very disappointed because all our planned activities are in Stadtkyll. We contacted Voordeeluitjes and explained the situation. They will investigate the situation and they will inform us the result. The fault is not on our side and we are waiting for an answer and expecting a compensation for the inconvenience. We lost the first day of our holiday, driving from one hotel to another. So they transfer us and we stayed in Hotel Bitburg , all inclusive arrangement. The hotel staff are friendly but the atmosphere is not good because the hotel are almost empty. In the restaurant , we are only 6 people in total plus the staff who are taking food from the buffet. The food is not delicious and the breakfast is too basic. The bar is open from 17:00 until 22:00. But most of the time the lady is not present to serve us, she is nowhere to be found. This is the first time we experienced this awful situation. We are expecting and waiting for the response of Voordeeluitjes.

• Totaaloordeel over Hotel am Park Stadtkyll
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark The hotel is closed how can I give points
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Voordeeluitjes should up to date of the situation of the hotel
  • Reisgezelschap Met vrienden

Munsterstraat 20