Matig tevreden

Ik sliep met twee kinderen op het zuiderzee park in een glamping voor 4 personen. Tent en plek voldeden prima. Mooi gesitueerd. Mijn Kids gingen naar walibi wat op 5 min afstand zit. Het park zelf ziet er verzorgd uit. Het restaurant en de in-door speelplaats het zwembad zeer verouderd smoezelig en ongezellig. De beachbar die er wel leuk uitziet was gesloten en het was meivakantie! Het restaurant bij de indoor speelplaats is vergelijkbaar met een snackbar en duidelijke te merken dat er een personeelstekort is. Veel beter is het om naar beachclub Nu te gaan betere service mooi terras lekker eten

• Totaaloordeel over EuroParcs Zuiderzee
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Handig gekregen naar Wallibi
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad aanpakken, terras restaurant uitnodigend maken, beachbar open in d3 vakanties
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Mooie kamer, goed ontbijt.

• Totaaloordeel over Ibis München Messe
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ruime kamer, goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Gevraagd naast de lift ivm mobiliteit, onze kamer lag het verst van de lift vandaan …
  • Reisgezelschap Met partner

Alles prima: ontvangst, kamers, ontbijt, maaltijden, service; GEWELDIG!

We waren met het hele gezin:, kinderen en kleinkinderen (totaal 13 personen) 3 dagen in Hotel Bad Laasphe, om ons 55-jarig huwelijk te vieren. Het waren 3 heerlijke dagen: de kamers en de bedden heel goed, de maaltijden heerlijk, biljart, zwembad, sauna, muziekavond en bowlen, het heerlijke weer met groot terras: wat hebben we genoten!! EN, complimenten voor het personeel!

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zou het niet weten.
  • Reisgezelschap Met een groep

goed hotel in een rustige omgeving.

Fijn hotel als uitgangspunt om Twente beter te leren kennen.

• Totaaloordeel over Hotel Wapen van Delden
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede prijs/ kwaliteitsverhouding
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.
  • Reisgezelschap Met partner

De ligging van het hotel is ideaal t.o.v. het mooie centrum van Dokkum. Voor fietstochten ook een prima vertrekpunt. Personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam, goede keuken en uitstekende bedden.

• Totaaloordeel over Hotel van der Meer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, sfeervolle inrichting en personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kast op de kamer i.p.v. kledingrek
  • Reisgezelschap Met een groep

niet geweest

Helaas heb ik dit uitje weken geleden al moeten annuleren i.v.m met ziekte ..jammer genoeg

• Totaaloordeel over Hotel Thermen Bussloo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark niet geweest
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark niet geweest
  • Reisgezelschap Met vrienden

Goed hotel maar wel wat oud

• Totaaloordeel over Paping Hotel
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 8
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Onderhoud
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel zeer goede service

Prima hotel. Ook goede en accurate service. Vriendelijk personeel. Het is schoon en verzorgd in een heel mooie omgeving. Avond eten is eenvoudig maar prima. Goed ontbijt.

• Totaaloordeel over Hotel Seemöwe Eifel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging aan het meer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Avond eten wat meer keuze zou mooi zijn.

Ongeregeld.

We kwamen om 3 uur aan in het hotel. Incheck van het hotel was vanaf 2 uur. Uiteindelijk kregen we om half 5 de sleutel van de kamer. De kamer was prima. Bij het ontbijt was er genoeg keuze maar lag er allemaal erg lang waardoor het oud/koud was.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Moers
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zorgen dat de kamers op tijd klaar zijn.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Heel fijn.

Een fijne bediening en een heerlijke keuken.

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ik zou niet weten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het toilet in de badkamer is erg laag. vooral voor ouderen is dit lastig.

fantastisch

Een heel mooi hotel in een prachtige omgeving. De ruime kamers zijn in bijgebouwen die aan een fraaie binnentuin liggen. Het diner (in buffetvorm) was bijzonder goed en gevarieerd. Op Koningsdag waren er bij het dessert een oranje-tompouce: de lekkerste die wij ooit hadden gegeten!

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prachtige omgeving, bijzonder hoofdgebouw, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark n.v.t.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Een heel mooi nieuw vakantiepark!

We hebben gelogeerd in een heel nieuw, ruim huisje op park de Woeste Hoogte. Het was een ruim huisje met grote tuin en terras. Ook had het een grote schuur. Het park ligt centraal in een heel mooie omgeving . Je kunt veel fietsen/ wandelen of leuke uitjes doen op kleine afstanden.

• Totaaloordeel over Vakantiepark De Rimboe en De Woeste Hoogte
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging. Huisje is heel goed. Het huis heeft airco en goed tuinmeubilair met parasol
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er moet gekeken worden naar de verlichting in het huisje. De lampjes naast de bedden zijn heel zwak. je kunt hier niet bij lezen. De verlichting aan de plafonds is juist iets te fel. De kussens bij de bedden kunne voller/steviger
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Overnachting

Personeel supervriendelijk ,eten was allemaal goed alleen kamer voel tegen. Je moest bijna op je buik liggen voor bij een stopcontact te kunnen,Door schuine kan dakkapel moest je naar voren buigen en bukken,je kon niet zo uit bed stappen. Na douchen handdoek gepakt zit groot gat in en beenruimte bij wc heel krap.Altijd goeie ervaring met dit hotel maar nu kamer waren we niet blij mee.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel heel fijn en vriendelijk.Goed eten en ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ruimte voor benen bij toilet.Controle handdoeken,lampenkappen die scheef zaten

Goede service en schoon

Leuke ontvangst met koffie en zeeuwse bolus. Ruime kamer en schoon.

• Totaaloordeel over Hotel Bij Boone
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lift

Aangenaam verrast

We hadden gekozen voor dit hotel omdat het gunstig lag net over de grens in Duitsland. Bij aankomst werden we aangenaam verrast. De kamer was zowat nieuw (pas gerenoveerd), ruim en een klein balkon. Het restaurant en de bar waren gezellig ingericht en het eten was heerlijk. Je kon savonds aan de bar nog een drankje krijgen. Leuke bediening en ook veel locale mensen die nog een drankje kwamen doen. Smorgens een goed verzorgd ontbijtbuffet, geen straf dat we daar 2 maal van konden genieten.

• Totaaloordeel over Hotel Meyerink
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gewoon een goed hotel in een mooie streek van Duitsland
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kan niets verzinnen …

Alles uistekend!

Mooie kamers en zeer schoon. Bijzonder vriendelijk personeel. Restaurant uitstekend.

• Totaaloordeel over Hotel van der Meer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Weer een geweldig verblijf gehad.

Voor de tweede keer geweest. Was weer super. Niets is teveel, je word als gast echt in de watten gelegd. Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Het personeel is heel vriendelijk, het eten is heerlijk en de kamer is super schoon.

• Totaaloordeel over Hotel Derichsweiler Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eigenlijk alles!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien een tafeltje op het balkon.

Goed en zuiver hotel

Receptie super, Kamer zeer goed. Vriendelijk personeel, ontbijt was ruim voldoende maar niet echt kwalitatief goed. Ligging van het hotel optimaal zeker vanwege de mogelijkheid daar fietsen te huren.

• Totaaloordeel over Verrassingshotel Noordwijk
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging nabij het strand en kamer prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt iets betere kwaliteit aanbieden
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijke korte vakantie op een mooi eiland

Prettige kamers, schoon. Goede faciliteiten in hotel. Vriendelijk personeel en lekker ontbijt. Mooie centrale ligging. Rustige sfeer en heerlijk stil op de kamer.

• Totaaloordeel over WestCord Hotel Schylge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn dat er een behoorlijk aantal oplaadpunten zijn voor de fiets. En we hebben dijn gebowld.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi uitzicht met heerlijk eten!

We hadden het weer wel mee, maar wat een toplocatie. Van begin tot eind genoten. Goed ontbijt en heerlijk 3 gangendiner.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets meer keuze ontbijt misschien. Maar op zich prima
  • Reisgezelschap Met partner

Alles prima en vlot geregeld

Alles prima en vlot geregeld.

• Totaaloordeel over De Oringer Marke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eigenlijk alles. Prima ontvangst, ruime kamer, goede bedden, grote badkamer, leuk balkon en een goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee, ga zo door.

• Totaaloordeel over Roompot Cape Helius - hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtige ligging, voor wandeling en fietsen een heerlijk verblijf met goede bedden het ontbijtbuffet was geweldig en het 3 gangen diner was culinair lekker. Al met al een 10. Komen zeker terug

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Echt een aanrader voor diegene van de natuur houd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tijdens het eten, ontbrak de steakmes voor de entrecote

Rustig, schoon, vriendelijk

Vriendelijk personeel, rustig hotel, goede kamer

• Totaaloordeel over Hotel Docklands
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer keuze aan fruit en yoghurt bij ontbijt

Genoten!

Fijn team, mooi restaurant, lekker eten en prachtige kamers! Samen met mijn moeder genoten van Texel. Oma kan niet makkelijk eten. Het team dacht mee, zodat ze toch ook iets op haar bord had en we samen konden genieten. Thankx

• Totaaloordeel over Boutique Hotel de Smulpot Texel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk en meedenkend
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark douche is koud omdat het open is, gordijn...

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer