We hebben echt een 'Geweldig' weekend gehad! Hotel/kamer was netjes en schoon! Mooie uitzichten! Het eten was ruim voldoende en heerlijk! De hele dag door gratis koffie/thee en frisdranken, gratis tickets voor het openbaar vervoer, let wel op mindervaliden op station Boppard is GEEN lift aanwezig! Koblenz is zeker de moeite waard voor een bezoek. Voor deze prijs zeker een aanrader! Personeel was ook erg vriendelijk.
Een heel mooi hotel, prachtige ligging. Leuke plaatsen in de regio. Eten was super.
Boven verwachting . Nette, schone kamers, flesjes water in de kamer , ontbijtbuffet was zeer uitgebreid . Bij aankomst geen receptiebezetting , 'sochtends wel door een aardige receptionist . Jammer dat er geen badjassen en badslippers in de kamer aanwezig waren voor de sauna die verder overigens top was . We komen zeker terug .
Het hotel ligt op een geweldige locatie. Voor mensen die slecht ter been zijn en kampen met longaandoeningen en die toch graag naar het strand willen gaan is het geen aanrader . Het hotel is mooi de kamers mooi en schoon . Het ontbijt en diner buffet heel goed verzorgd. Zeer vriendelijk personeel. Enige minpunt de bedden en de kussens .
Het eten was minimaal en zeer beperkte keuze , 1 vleesgerecht, 1 visgerecht , 2 soorten groenten, 2 soorten aardappel ( frituur product) Het personeel was wel heel erg vriendelijk , snel , bekwaam en behulpzaam. De kamers waren netjes en heel schoon. Wel jammer dat je smiddags €5,= euro moet bijbetalen voor 1 plakje cake bij de koffie/ thee.
Super vriendelijke ontvangst bij inchecken. Prachtige romantische kamer met mooie badkamer. Heerlijk uitgebreid ontbijt met weer vriendelijke service. Het was voor ons een super ervaring❤️
Heerlijk genoten! Hotel is super,diner aldaar was top. Bedden zijn niet fantastisch helaas. Sinds lange tijd weer eens bij Elysium geweest. Wat een fabriek is dat geworden helaas. Er zijn lekkere saunas maar ik vind het veel te groot en onpersoonlijk geworden. Restaurant viel erg tegen. Heel veel plekjes mag je niet zitten als je met z'n tweetjes bent, wat een onzin! Zwembad binnen was veel te ondiep.
Ik kan alleen maar zeggen TOP
Netjes,gastvrij, prachtig oud onderkomen,heel goede prijs kwaliteit in mooie omgeving. Zelfs een verwarmde ruimte voor eigen meegenomen ebikes
Personeel is vriendelijk. Het concept is goed. Wat je krijgt voor je geld is goed. Sommige meubels waren stuk. Hier en daar kan het een nieuwe verfbeurt gebruiken. Het is heel gehorig. Ik hoorde de buren praatte hoesten en hun tv In de ochtend ging ergens rond kwart voor 6 een wekker af. 10 min nog eens en 10 min nog eens.
De kamers waren zeer ruim. Wel gedateerd, maar geen defecten en keurig schoon
Heerlijke locatie en hotel. Vriendelijk personeel
Wij komen hier graag Mooie huisjes Goede ligging Zomers het prachtige zwembad Aanwinst nu het vernieuwde restaurant We hebben heerlijk gegeten ! We komen zeker weer terug
Het hotel ligt schitterend middenin de natuur. Aardig personeel. Uitstekend ontbijt met alles erop en eraan. De eerste avond stom er soep met broodjes op ons menu, heerlijk. De tweede avond was het eten echt beneden peil. De vis en het stoofpotje waren heerlijk, maar het groente garnituur was niet te eten. Geen frietjes erbij. En als dessert als enige keus een lava cakeje. We werden ook naar onze tafel gewezen alsof het enorm druk was, terwijl er slechts 6 stellen waren. Maar het grootste probleem blijven de kamers. Echt gedateerd. De hele slaapvleugel ziet er zeer onaantrekkelijk uit. Wastafel in de kamer. Bedden niet opgemaakt, om 16.00 kwam men vragen of we nog iets nodig hadden qua handdoeken. Heel vreemd
Het is een wat vervallen hotelletje. Dat is gewoon zonde van de geschiedenis wat erachter zit. Jammer dat ze het niet bijhouden. Eten was prima en personeel super vriendelijk.
Mooie kamer, heerlijk eten, vriendelijk en goed personeel.
Mooi, net hotel. Ontbijt en dinerbuffet goed verzorgd met veel keuze. Vriendelijk personeel.
Top locaties, prachtig mooi hotel en fantastisch personeel. Echt een aanrader. Wij gaan zeker nog een keer terug!!!
Mooie en schone kamer midden in de stad en lekker ontbijt
Prima kamer met mooi uitzicht, vriendelijk personeel en gezellige zitjes overal, top ontbijt! Fijne shuttel service en alles netjes schoon!
wij hadden Hotel kamer 24 was gewoon goed We hebben er een vrijdag avond gegeten. eten was prima, Het voor gerecht de soep was niet meer warm. Hebben we aan geven, wij hadden het idee dat dit gelijk is op gepakt. Dat zagen we bij andere mensen die ook soep gebruikten, de damp kwam er af. Misschien een aanbeveling dat ze de borden warm maken kan ook niet veel af koelen. Het personeel was vriendelijk, zowel die we vrijdag avond hadden, bij eten. En die we smorgens hadden bij het ontbijt. voor ons geslaagd weekend. groetjes Johan Vredenbregt
Perfecte locatie
Hotel ligt in een mooie wijk met veel restaurants en musea. Het centrum is 20 minuten lopen. Maar met de tram die voor de deur vertrekt, ben je er helemaal zo. Kamers zijn schoon. Ontvangst is welkom. Ontbijt is heerlijk.
Net hotel met mooie kamer. Fijn ontbijt, vriendelijk personeel
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer