In een woord: GEWELDIG!

We hebben echt een 'Geweldig' weekend gehad! Hotel/kamer was netjes en schoon! Mooie uitzichten! Het eten was ruim voldoende en heerlijk! De hele dag door gratis koffie/thee en frisdranken, gratis tickets voor het openbaar vervoer, let wel op mindervaliden op station Boppard is GEEN lift aanwezig! Koblenz is zeker de moeite waard voor een bezoek. Voor deze prijs zeker een aanrader! Personeel was ook erg vriendelijk.

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was perfect, zeker voor deze prijs

Zeker weer een aanrader

Een heel mooi hotel, prachtige ligging. Leuke plaatsen in de regio. Eten was super.

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij hadden kamer 22, wij hoorden 's nachts constant een brommend geluid. Ik meen dat het de afzuiging is

Fantastisch!

Boven verwachting . Nette, schone kamers, flesjes water in de kamer , ontbijtbuffet was zeer uitgebreid . Bij aankomst geen receptiebezetting , 'sochtends wel door een aardige receptionist . Jammer dat er geen badjassen en badslippers in de kamer aanwezig waren voor de sauna die verder overigens top was . We komen zeker terug .

• Totaaloordeel over INSIDE Nordhorn by Hackmann
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt buffet en de sauna .

Top weekend

Het hotel ligt op een geweldige locatie. Voor mensen die slecht ter been zijn en kampen met longaandoeningen en die toch graag naar het strand willen gaan is het geen aanrader . Het hotel is mooi de kamers mooi en schoon . Het ontbijt en diner buffet heel goed verzorgd. Zeer vriendelijk personeel. Enige minpunt de bedden en de kussens .

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldige locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere bedden en kussens

Voldoende

Het eten was minimaal en zeer beperkte keuze , 1 vleesgerecht, 1 visgerecht , 2 soorten groenten, 2 soorten aardappel ( frituur product) Het personeel was wel heel erg vriendelijk , snel , bekwaam en behulpzaam. De kamers waren netjes en heel schoon. Wel jammer dat je smiddags €5,= euro moet bijbetalen voor 1 plakje cake bij de koffie/ thee.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk, gezellig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bereid de keuze van het buffet uit

Echt een relax ervaring

Super vriendelijke ontvangst bij inchecken. Prachtige romantische kamer met mooie badkamer. Heerlijk uitgebreid ontbijt met weer vriendelijke service. Het was voor ons een super ervaring❤️

• Totaaloordeel over Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ook met gluten allergie goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeterpunt

Veel waar voor je geld

Heerlijk genoten! Hotel is super,diner aldaar was top. Bedden zijn niet fantastisch helaas. Sinds lange tijd weer eens bij Elysium geweest. Wat een fabriek is dat geworden helaas. Er zijn lekkere saunas maar ik vind het veel te groot en onpersoonlijk geworden. Restaurant viel erg tegen. Heel veel plekjes mag je niet zitten als je met z'n tweetjes bent, wat een onzin! Zwembad binnen was veel te ondiep.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Restaurant, personeel, ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden

TOP

Ik kan alleen maar zeggen TOP

• Totaaloordeel over Hotel Asteria
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark de beoordeling spreekt voor zich
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark n.v.t.

Heel gastvrij!

Netjes,gastvrij, prachtig oud onderkomen,heel goede prijs kwaliteit in mooie omgeving. Zelfs een verwarmde ruimte voor eigen meegenomen ebikes

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie uitvalsbasis voor wandelingen,fietsroutes en plaatsen om te bezoeken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een aantal kamers met bedden van 2.10m voor de langere gast

Veel achter stallig onderhoud

Personeel is vriendelijk. Het concept is goed. Wat je krijgt voor je geld is goed. Sommige meubels waren stuk. Hier en daar kan het een nieuwe verfbeurt gebruiken. Het is heel gehorig. Ik hoorde de buren praatte hoesten en hun tv In de ochtend ging ergens rond kwart voor 6 een wekker af. 10 min nog eens en 10 min nog eens.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs kwaliteit verhouding was oke
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meubels vervangen. Schilderen

Goed sfeer, Ruime kamers

De kamers waren zeer ruim. Wel gedateerd, maar geen defecten en keurig schoon

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie, ruime kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers zijn gedateerd. Plaats kluisjes. Maak kamers digitaal toegankelijk (Keycard(s))
  • Reisgezelschap Met een groep

Heerlijk

Heerlijke locatie en hotel. Vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Amrâth Berghotel Amersfoort
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie , schoon en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat zachte bedden

Prachtig park

Wij komen hier graag Mooie huisjes Goede ligging Zomers het prachtige zwembad Aanwinst nu het vernieuwde restaurant We hebben heerlijk gegeten ! We komen zeker weer terug

• Totaaloordeel over Resort Mooi Bemelen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kussens

• Totaaloordeel over Hotel Thermen Bussloo
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke mensen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer niet schoon.
  • Reisgezelschap Met partner

Gedateerd hotel op prachtige plek

Het hotel ligt schitterend middenin de natuur. Aardig personeel. Uitstekend ontbijt met alles erop en eraan. De eerste avond stom er soep met broodjes op ons menu, heerlijk. De tweede avond was het eten echt beneden peil. De vis en het stoofpotje waren heerlijk, maar het groente garnituur was niet te eten. Geen frietjes erbij. En als dessert als enige keus een lava cakeje. We werden ook naar onze tafel gewezen alsof het enorm druk was, terwijl er slechts 6 stellen waren. Maar het grootste probleem blijven de kamers. Echt gedateerd. De hele slaapvleugel ziet er zeer onaantrekkelijk uit. Wastafel in de kamer. Bedden niet opgemaakt, om 16.00 kwam men vragen of we nog iets nodig hadden qua handdoeken. Heel vreemd

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging. Uitstekend ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers renoveren, of liever afbreken en nieuwbouw plegen
  • Reisgezelschap Met partner

Heel leuk hotelletje met geschiedenis

Het is een wat vervallen hotelletje. Dat is gewoon zonde van de geschiedenis wat erachter zit. Jammer dat ze het niet bijhouden. Eten was prima en personeel super vriendelijk.

• Totaaloordeel over Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging en fijn personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beetje opknappen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie kamer, heerlijk eten, vriendelijk en goed personeel.

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk, gastvrij

Gastvrij hotel!

Mooi, net hotel. Ontbijt en dinerbuffet goed verzorgd met veel keuze. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie, nette kamers. Wij hadden zeezicht. Voldoende keuze bij het dinerbuffet.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Erg gehorig wanneer bovenburen op hakken lopen. In ons geval breide nachten tussen 2 en 3 uur.

In 1 woord geweldig!!

Top locaties, prachtig mooi hotel en fantastisch personeel. Echt een aanrader. Wij gaan zeker nog een keer terug!!!

• Totaaloordeel over The Saints Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles is gewoon fantastisch. Mooie kamer, heerlijke douche en lief personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Als ik dan ergens over moet zeuren dan is het dat het beleg wat beter aangevud moet/kan worden
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooie en schone kamer midden in de stad en lekker ontbijt

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Amsterdam Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Plek en bed
  • Reisgezelschap Alleen

Mooi hotel op toplocatie

Prima kamer met mooi uitzicht, vriendelijk personeel en gezellige zitjes overal, top ontbijt! Fijne shuttel service en alles netjes schoon!

• Totaaloordeel over Flonk Hotel Groningen Zuid, BW Signature Collectio
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, vriendelijk personeel, gezellige zitjes overal en lekker ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden liggen iets te zacht
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Voor ons een prima Hotel.

wij hadden Hotel kamer 24 was gewoon goed We hebben er een vrijdag avond gegeten. eten was prima, Het voor gerecht de soep was niet meer warm. Hebben we aan geven, wij hadden het idee dat dit gelijk is op gepakt. Dat zagen we bij andere mensen die ook soep gebruikten, de damp kwam er af. Misschien een aanbeveling dat ze de borden warm maken kan ook niet veel af koelen. Het personeel was vriendelijk, zowel die we vrijdag avond hadden, bij eten. En die we smorgens hadden bij het ontbijt. voor ons geslaagd weekend. groetjes Johan Vredenbregt

• Totaaloordeel over HCR 't Raedhus
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijkheid personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark heb ik aan geven.

Perfecte locatie

• Totaaloordeel over Vaeshartelt Maastricht
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Perfecte ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Als je arrangement boekt en betaald , zorg dat dit ook bekend is bij de balie
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel. Top ligging. Mooie wijk en zo in het centrum. Heerlijk ontbijt en gastvrij welkom

Hotel ligt in een mooie wijk met veel restaurants en musea. Het centrum is 20 minuten lopen. Maar met de tram die voor de deur vertrekt, ben je er helemaal zo. Kamers zijn schoon. Ontvangst is welkom. Ontbijt is heerlijk.

• Totaaloordeel over Hotel Rubenshof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles fijn en heerlijk.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Heb ik niet

Heel goed!

Net hotel met mooie kamer. Fijn ontbijt, vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles perfect