Mooi huisje gelegen op een zeer goed onderhouden park in een mooie omgevinf.
Vlieland en het hotel zijn een goed verblijf. Het hotel is een prima uitvalsbasis voor wandelen, het dorpje in, fietsen. Mooi uitzicht op de haven!!
Geweldige service aardige bediening en het eten was heerlijk.
Vriendelijk personeel, schone en mooie kamer, heerlijk eten en gratis parkeren. Tot ziens!
Hotelkamer goed, ontbijt matig.
Gezellig gelegen in het centrum van Bolsward.
Ligt midden in de Polder v Witteveen ,mooie locatie. Leuk ontvangst mooie Kamer schitterend Restaurant met Bar en Zitjes mooi gedecoreerd.en s,morgens per fect ontbijt en smiddags lekkere lunch,en s,avonds perfect Diner..en Personeel is rondom geweldig Wat wil je nog meer ,juist nog een keer.
Vriendelijk personeel, centraal gelegen, bij aankomst een gratis soepje, bubbels bij het ontbijt en na 21 u kregen we een nachtmutsje aangeboden.
Goed gelegen aan het water rustig lekker ontbijt vriendelijk personeel uniek gelegen om net over de grens Duitsland te bezoeken en natuurlijk kort bij outlet Roermond
De kamer was prima, lekker warm en goed sanitair. Schoon en ruim. Het ontbijt goed, ik miste wat meer gevarieerd fruit, voor de rest heel lief verzorgd door het personeel. Het diner s'avonds vonden we wat minder. Dit zat bij de prijs vd aanbieding inbegrepen. Het kon beter, in ieder geval met de groente en variatie. Voor de rest goed verblijf.
Super vriendelijk personeel, fijne bedden en kussens, topontbijt, fijne sauna. Dorf Alm heeft heerlijk eten wat erbij ingebrepen zat 1 dag.
Fijn park met huisjes die iets wat verouderd zijn maar toch knus met openhaard en interieur. Alle huisjes grenzen aan de natuur en het park heeft voldoende faciliteiten. Tijdens winterperiode leuke uitvalbasis voor diverse kerstmarkten zoals op 5 kilometer Kronenburg .
Prachtige kamer/chalet met alles erop en eraan. Kregen ook nog een fantastisch ontbijtbuffet. Alleen de puzza in t restaurant was niet bijzonder
Oké
Prettig, vriendelijk personeel. Leuk, modern en sfeervol hotel. Mooie schone kamers, goede bedden. Goed eten in restaurant en een leuke coctailbar boven. Goede prijskwaliteitverhouding.
Net hotel met goede faciliteiten en goed ontbijt.
Hotel. Epe land is een goed schoon hotel, kamer is oké badkamer prima, Prima ontbijt maar veel keus uit vers fruit, brood en beleg. Heel vriendelijk personeel. Ook het avondeten smaakte heel goed.
Lekker hotel met lekkere bedden en een top ontbijt.
We kennen het park al jaren, prijs/kwaliteit is goed. Hadden 1 probleempje met de vloerverwarming, monteur was binnen een uur aanwezig Positief puntje van kritiek: op sommige plekken is het schilderwerk verslechterd, m’n trap en badkamer. Op badkamer is hierdoor een beetje schimmelvorming ontstaan
Goede locatie en prima hotel. Kamer (de luxe) was heerlijk en schoon., Ontbijt prima. Restaurant en bar ook goed. Maar 1 lift en dat duurt wel even. Ook de check in liet te wensen over. 1 persoon die amper duits sprak en niet kon helpen en een ander die te druk was waardoor het allemaal lang duurde (25 min)
Matig
Fijn hotel voor een paar fijne dagen. Gastvrij en gemoedelijk. Ruime kamers voorzien van alles wat nodig is voor een verblijf. Vriendelijke bediening die voor je klaarstaat.
Medewerkers / studenten zijn vriendelijk en gastvrij. Onze kamer was netjes en schoon enwe kregen een goed ontbijt. De diners vonden we wat minder. Wij begrijpen dat de leerling koks het culinaire bereiden onder de knie moeten krijgen. maar dan zou de prijs ook echt naar beneden aangepast moeten worden. .
Mooi huisje, klein maar prima voor 2 personen. Heel netjes en nieuw. Sauna en jacuzzi helemaal perfect en makkelijk te bedienen. Hrlk om na een lange dag in bij te komen. Een echte super mooie aanvulling op ons verblijf. Park is Hrlk rustig en vlakbij Holten en Rijssen en mooie natuurgebieden om te wandelen, fietsen of winkelen. In de keuken misten we alleen een wok en een spatel om te roeren in koekenpan. Maar ach, we hebben ons prima gered. Zeker voor herhaling vatbaar.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer