Een betaalbaar hotel met een uitgebreid ontbijt buffet. De locatie is gunstig. De kamers op de 2e etage zijn niet groot en kunnen wel wat klein onderhoud gebruiken. Verder prima schoon, goed bed en badkamer.
geweldig
Fijn hotel, vriendelijk personeel en fijne, ruime kamer. Kussen wel wat aan de kleine kant. Lekker ontbeten en gedineerd.
Goed hotel, mooie ligging, genoeg in de buurt te doen
We hebben genoten van het verblijf in het gastvrije Woodbrook. Prima accommodatie en heerlijk gegeten
Het eten was ondermaats vooral het dinerbuffet was inspiratieloos en had nauwelijks smaak. Bovendien verschilde het nauwelijks van dat van de vorige dag De drankjes bij het eten werden pas na een kwartier opgenomen en nog een kwartier later bezorgd
In een oud klooster. Beetje oudbollige kamers maar dat past hier ook. Moderne kamers passen zeker niet in dit geheel.
Schoon, vriendelijk personeel, lekker eten Alleen slechte bedden
fijne locatie, leuke bediening,prima verblijf, de ontvangst was prima, maar het kopje koffie bleef uit, dat vonden we een min puntje..
Ontzettend lieve mensen , wat een warme douche super
Het hotel is gedateerd maar schoon. Het ontbijt en diner is goed. Het hotel ligt centraal. We hadden kamer 4. De weg er naar toe heeft rare hoge opstapjes. Ook op de kamer zit een hoge opstap. Gevaarlijk. Ik heb een lelijke smak gemaakt.
Mooie grote kamer, zag er netjes uit. Alleen had de dame van de receptie beter kunnen uitleggen dat als je de lift wilt gebruiken je ook je kamerpasje eerst moet gebruiken voordat je de verdieping kunt aanklikken..
Deze keer bijontvangst ( vorige jaar november 1e keer) weinig warmte. Vorig jaar werden onze kofers naar de kamer gebracht, zo lief. Nu waren we gewoon een gast. De sloten van de kamers maakten erg veel lawaai, jammer. Je hoorde iedereen thuiskomen. Eten was prima. Bij het ontbijt waren er te weinig croissants of broodjes. Deze tweede keer was minder dan de 1e.
Goede ontvangst, prima gegeten, ook aan mensen met allergieën/intoleranties gedacht. Mooie omgeving, landelijk.
We hebben het hotel als prima ervaren met onze groep van 40 personen. Het betrof een groep met mensen met LVB. Helaas was de communicatie voorafgaand aan onze reis erg slecht. Men reageerde niet op mails, ook niet na meermalen het verzoek te reageren. Ook vonden wij de capaciteit bij het buffet erg minimaal voor het grote aantal mensen die er tegelijk op af gingen. We hadden geluk dat het de hele week erg mooi weer was waardoor we buiten konden eten maar anders was het bijna niet haalbaar om allemaal tegelijk in het restaurant te zitten. Het personeel was erg vriendelijk die week. We hebben verder een mooie week gehad.
alles was top. kamer, receptie, ontbijt, ligging en den Haag zelf was prettig het is geloof ik 4 sterren hotel, daarom 4 sterren. echte aanrader
Leuke locatie, houd rekening met steile wegen en ligging. Weing open on Altstad. Hotel zelf is gedateerd mar wel schoon. Personeel redelijk vriendelijk en behulpzaam. Eten redelijk tot goed. Arrangement in zijn geheel prima.
Prachtige plek om te ontspannen en tot rust te komen. Een bezoek aan de Veluwse bron maakte het compleet.
Mooie grote kamers en schoon het eten was ook prima
Mooie kamers, geweldig personeel, heerlijk eten, prachtige locatie, kortom we hebben fantastische dagen gehad.
Vriendelijke ontvangst, we mochten zelfs kiezen uit 3 kamers. Helaas was er geen airco, maar we hebben de "koelste" kamer uitgezocht. Kamers zijn eenvoudig, maar schoon. Ontbijt was prima en het eten in het restaurant was heerlijk. Heerlijke tuin om in te ontbijten/dineren. Ook de theetuin is heerlijk om te vertoeven.
Mooi huisje waarbij binnen alles af is (keukenlinnen, badhandoeken), gezellig ingericht.
Het boeken ging heel gemakkelijk
In de boekings bevestiging van voordeel uitjes staat dat mijn boeking een comfort kamer van 30 vierkante meter zou zijn. Werkelijk was dat een budget kamer van 20 vierkante meter. Twee tegen elkaar geschoven bedden, waarvan een bed strak tegen de muur stond en waar je over elkaar heen moest kruipen om toilet bezoek s'nachts. De rekening bevestigt mijn gelijk.
Erg mooi hotel, heel mooie comfort kamer, heerlijk eten (de kok krijgt een 10 met een griffel) en heel heel prettige bediening. Ik raad dit hotel van harte aan.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer