Dit hotel is niet super nieuw, toch hebben ze kamers een flinke upgrade gegeven. Onze ervaring is daarom bijzonder positief. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden gekozen (vanwege een niet te verklaren prijsvoordeel) voor het 2-nachten plus 1-diner arrangement. Dat was gunstiger qua prijs dan de losse kamerboeking. Dat was werkelijk een enorme teleurstelling. Vermoedelijk een aangepast menu? In elk geval totaal smaakloos en weinig fantasierijk. Heel jammer want dat maakt het verschil tussen voor ons 4 en 5 sterren. Ontbijtbuffet is overigens prima. Onze suggestie zou zijn: lekker logeren en het diner laten voor wat het is. Er zijn genoeg andere prima restaurants in de buurt.
leuke plek goede ontvangst. kamers oke
Personeel niet zo vriendelijk Geen open baar vervoer Taxi veel te duur Geen super markt
positief en zeer leuke locatie, weer zat mee en dat maakt alles natuurlijk ook leuker. Ben hier al vaker geweest en blijft leuk om dit hotel en de mooie omgeving te bezoeken.
Leuk weekend in een zeer goed hotel. Wij komen hier al jaren. En naar volle tevredenheid, Vlak bij het strand en een leuk plaatsje. Vriendelijk personeel en zeer schone kamers
Alles was super
Wij hadden een prima kamer, zeer goed ontbijt, prima ligging voor start fietsroutes, Restaurant/taverne Moeke zeer goed van eten en drinken, een gezellig geheel (combinatie Hotel/Moeke) Wij waren er vroeger al eens geweest, en toen was het ook dik in orde. Ook het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ruime kamer, schoon. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Vrij eenvoudig ontbijt, maar je kunt geen luxe ontbijt verwachten voor die prijs. Wij waren heel tevreden.
Goede keuken, welness netjes, voldoende parkeren. Beetje gedateerd, toch voldoende comfort.
Alles aanwezig , netjes maar terras was niet te proper.
We werden goed ontvangen; de kamer was zeer ruim; Zowel het ontbijt als het avondeten was prima. Zorgvuldig bereide hoofdgerechten.
Wij reeds eerder in de bonte wever en dat is goed bevallen, vandaar we terugkomen zijn.
5 dagen fijne vakantie gehad.
Leuk hotel met vriendelijk personeel. Wij hadden een 2 daags ontbijtarrangement met welkomstdrankje en bites. Wij hebben helaas geen welkomstdrankje en bites ontvangen. En we hadden bij het inchecken een restaurantrekening van €20,- openstaan terwijl we net binnen waren. Omdat de meneer van de receptie dit opmerkte en wij dit een beetje weg lachten omdat dit niet kon, want we waren net pas gearriveerd..gingen we ervan uit dat dit van onze rekening was afgehaald. Maar helaas was dat niet gebeurd, en is dit alsnog door een medewerkster van de receptie opgelost. Wel fijn dat er een klein winkeltje is waar je iets lekkers te snoepen en een drankje kunt kopen.
Begon al bij inchecken, vanaf 14 uur. Er kwam iemand binnen om 14:20 uur. Bloed heet overal binnen, je kon wel frisdrank nemen. Als je een biertje zou willen miet je tot 17 uur wachten. De lift is nog steeds stuk, mensen die slecht ter been zijn miet alles met de trap. Toilet in de kelder terras op de eerste verdieping. Dus moet je vaak naar t toilet heb je een probleem. Het teras was een puinhoop, plassen water volle asbakken lege glazen kapotte parasol enz. Kamer zag er netjes uit. Maar wij hebben een ander hotel gezocht, dit is niet wat we willen. Ja de reviews niet gelezen anders hadden we dit niet geboekt. Dit wist u van tevoren werd er gezegden er werd totaal niet gezegd u krijgt iets terug. Maar dat hebben we maar voor lief genomen.
Mooi hotel, prima ontbijt, goede ligging. Inderdaad wat gehorig en warm in de kamer
Fijne aanbiedingen en goede afhandeling
Het was een heel mooi hotel met fijne bedden,goed eten en vriendelijke bediening in een heerlijke rustige omgeving..
Mooi boetiek hotel in een oud pand. Alle verblijven zijn mooi ingericht. Fijne bedden en douche. Lekker ontbijt
Wij verbleven in de Simonis suite. Mooie suite! Je waant je terug in de tijd in dit stadshotel midden in het centrum met een rijk verleden. Ontbijt top geregeld! Personeel heeft ook een (streek)taxi voor ons geregeld, omdat we in Den Hout een bruiloft hadden. Fijn dat zij dit voor ons wilden doen.
Eindelijk een interieurontwerper die begrijpt hoe mensen die een paar nachten in een hotelkamer verblijven die gebruiken. Geen kasten waarin dingen uit het zicht verdwijnen, maar een verhoging met ruimte genoeg om 2 koffers open uit te stallen. open planken om dingen op te leggen, stangen met hangers voor de jassen. Grote TV voot het bed. Ik had wel graag meer licht in de kamer gehad, speciaal bij het bed. Kamer is echter niet geschikt om vanuit te werken want er is geen bureau.
Hotel in centrum. Personeel behulpzaam en vriendelijk.
Gezellig hotel goed gegeten vriendelijk personeel
Vriendelijk hotel met gezellige binnenplaats waar ook gegeten kon worden. Perfecte ligging om de omgeving te verkennen. Loopafstand van treinstation en opstapplaats voor een Rhein cruise. Ruim voldoende ontbijt buffet, en avondeten met liefde bereid. Ruime kamer met balkon wat handig was voor de hond. Prima prijs/kwaliteit verhouding voor een paar dagen vakantiegevoel.
Sfeervolle accommodatie, vlak bij centrum, toch rustig. Goed restaurant, attente bediening.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer