Gastvrij hotel

We hebben een fijn verblijf gehad. Ruime en schone kamer, badkamer en keukentje. Fijn dat er koffie- en theefaciliteiten op de kamer waren. Het ontbijtbuffet is goed gevarieerd. Het dinerbuffet is ons ook goed bevallen. Er werd goed op mijn dieetwensen ingespeeld. Zwembadje en bubbelbad met de ruimte er omheen, prettig, netjes en schoon. Je loopt vanuit het hotel zo het strand op voor een wandeling.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles goed bevallen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles was prima

We hebben genoten!

We kregen een prachtige kamer met balkon, het eten was uitstekend en het personeel zeer vriendelijk!

• Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer, hygiëne, eten en personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een beetje te warm op de kamer.
  • Reisgezelschap Met partner

Hadden hier meer van verwacht

Bij binnenkomst was het eerste wat opviel twee tot op de draad versleten fauteuils. Daarnaast viel de vaatwasser de keuken in en werkte de sluiting van de terrasdeuren niet

• Totaaloordeel over Landal Kustpark Texel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad niet eerder dicht doen Check huisjes die door derden worden verhuurd

lekker relaxt

lekker kunnen revalideren van mijn knie operatie

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede prijs
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Echt een aanrader.

Locatie top. Dienstverlening vriendelijk. Kamer prima. Ontbijt fantastisch. Diner goed. Leiden en musea aanrader.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Leiden Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie is top.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Vriendelijke mensen, heerlijk eten

Gezellig. Goede keuken Attente meewerkers

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig verblijf
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er was geen lift lastig met grotere tassen

Niet hygiënisch badkamer.

De snoeren van de tv onder het bureau vol met stof. Bruine vlekken in de rand van het toilet en in de wc-pot onderin. Douchegordijn dikke bruine tand onderin. Dus goor en beschimmeld!

• Totaaloordeel over Two Brothers Noordwijk Beach
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ontvangt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hygiëne
  • Reisgezelschap Met partner

Een hotel dat zijn prijs niet waardig is

Beste, Als ik 263 eur moet betalen voor 2 nachten ga ik ervanuit, ondanks de naam voordeeluitjes, dat ik toch enige kwaliteit mag verwachten voor wat betreft de kamer. Het verbaasde mij dan ook dat wij de ontvangst te horen kregen dat wij een upgrade van de kamer hadden gekregen met stadsuitzicht. Die hadden wij volgens mij zelf al geboekt. Niettemin gewoon naar de kamer gegaan. Dat bleek vervolgens niet meer dan een stinkende hok te zijn (afvoer die volgens mij niet meer goed functioneerde) met een uitzicht op de flat ernaast. Alles viel op zijn plaats toen wij uitcheckten: daar kregen we te horen dat het hotel vanaf die dag gesloten zou worden voor renovatie. Verder vriendelijk personeel maar daar is ook alles mee gezegd. Dus als dit jullie toegevoegde waarde is met het aanbieden van deze accommodates dan vrees ik voor jullie toekomst op lange termijn

• Totaaloordeel over Park Inn by Radisson Hasselt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie boven

Slechte communicatie over werkzaamheden

Pas een paar dagen voor aankomst kwam er een mailtje dat er meerdere werkzaamheden gepland waren in het hotel tijdens ons verblijf. Hierdoor waren diverse dingen gedurende het verblijf gesloten geen bistro, geen sauna, s' avonds geen water en stroom. De laatste 2 resulteerde in koud douchen omdat het enige tijd duurt voordat alles is opgewarmd. Kamer, ontbijt en de pub waren niets op aan te merken.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed buffet zowel s'avonds als ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere communicatie over werkzaamheden
  • Reisgezelschap Met partner

Prima naar onze zin gehad

Alles was prima voor elkaar.

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Veelzijdig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Heerlijk verblijf

Erg genoten van het heerlijke bed, eten en zwembad! Zeker een aanrader!

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijke bed, eten en zwembad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sauna toevoegen
  • Reisgezelschap Alleen

Geweldig!

Prachtig hotel, uitstekende ligging, vriendelijk personeel en heerlijk eten!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Iedereen die er werkt is vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -
  • Reisgezelschap Met vrienden

Avsoluut geen 4* hotel, zeer gedateerde kamer en enorm slappe matrassen. Vlekken in het tapijt.

Zie titel, wel prima ontbijt. Geen 4* ontbijtruimte!

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zeer gedateerd

Geweldig!

Genoten van ons verblijf. Ruime, schone kamer, uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Ruime kaart voor diner.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Victoria - Bergen aan Zee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel. Schone kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark *

Sfeervol park!

Leuke comfortabele bungalows in een mooi aangelegd park met veel voorzieningen!

• Totaaloordeel over Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Duidelijkheid over toelating honden in restaurant
  • Reisgezelschap Met vrienden

Alles was goed geregeld en al onze wensen werden geregeld

• Totaaloordeel over Golden Tulip Hotel Central
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zo doorgaan

Heerlijk geweest.

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De buitendeur die vanzelf opengaat
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

2x en dat was weer topervaring!

Lekker geslapen,lekkere bedden Top gegeten Gezellige lounch Mooie omgeving Aardig behulpzaam personeel

• Totaaloordeel over De Klomp-Charme Hotel en Restaurant
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen maar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tja geen idee
  • Reisgezelschap Met vrienden

Nou gewoon niks op aan te merken

• Totaaloordeel over WestCord Strandhotel Seeduyn
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede liggung
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Menukaart iets toegangkelijker maken

Prima aanbieding

Verblijf in een mooi hotel half-pension, met vanuit het hotel korting op verschillende uitjes in de buurt.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hotel Bentheimer Hof is een voormalig stationsgebouw. Dit vonden wij erg leuk en het is sfeervol ingericht. Het ontbijt is een buffet, met prima aanbod. De ligging is prachtig, je loopt zo het bos in. Het centrum is op loopafstand. Zeer vriendelijke gastheren/vrouwen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een waterkoker en koffieapparaat op de kamer zou fijn zijn.

Relaxed en luxe verblijf

Weldadige rust op het mooie landgoed, keurige en royale kamer met goed bed en ruim uitzicht.

• Totaaloordeel over Landgoed de Horst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vrijwel alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 1. Geen makkelijke zitgelegenheid voor 2p op de kamer 2. Geboekt via Voordeeluitjes - te getalen bedrag aan de balie was toch ineens bijna €30 hoger ivm 'reserveringskosten' > was niet aangekondigd in boekingsbevestiging. Verder niet moeilijk over gedaan, maar toch...

Heel positieg

Lekker eten, vriendelijke bediening, Wel gek dat mijn kamer niet dagelijks werd opgekuist.

• Totaaloordeel over Rüters Parkhotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijkheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opkuisen kamer,geen aangepaste prijzen voor alleen reizigers
  • Reisgezelschap Alleen

Prima aanbieding

Overzichtelijk te boeken en geen verborgen prijzen

• Totaaloordeel over Hotel Thermen Bussloo
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top personeel en faciliteiten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De spa/welness is heerlijk, jammer dat veel bezoekers zich niet aan de huisregels houden.

Geweldig park.

Geweldig park,prachtige ligging,mooie schone accommodaties,ik raad het iedereen aan.

• Totaaloordeel over Landal Marinapark Volendam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging,mooie schone accommodaties
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 2 schemerlanpjes meer in de accommodatie,dan is het nog gezelliger.

Prijs kwaliteit is goed!

Lekker eten , gezellig kroegje. Snelle service. Kortom we komen zeker nog 1 keer!

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer