Het was een fijn en gezellig huisje
Sauerland is mooi en Hotel Alpin doet recht hier aan.
Aardige mensen
Alle dingen die we bij het arrangement hadden moesten we zelf om vragen. Verder was de kamer niet schoon. Onder het bed lagen nog rozenblaadjes van anderen en we vonden zelfs nog een stuk kaas onder de kast.
Het ontbijt was niet wat je verwacht van zo'n mooi groot hotel
Ontgoochelend en dit vooral wat betreft het diner. Dit kon enkel om 18u en als je toch wat later kwam, kreeg je alles aan een sneltempo geserveerd. Ligging hotel was ook nogal afgelegen.
Alles prima verlopen,kamer goed schoon. Wij waren er om twee uur konden al in ons kamer.
Jammer dat er een renovatie was van Hotel Leonardo. Geen bericht hierover ontvangen. Wel héél onprettig om hierbij aanwezig te zijn in dit Hotel. Als ik het had geweten.....geen boeking. Dim lawaai en overal werkmensen.
Mooie setring, schone kamers, lekker eten en vriendelijk personeel
Alles prima
Het is een hotel met een restaurant waar je heerlijk kunt eten. De kamers zijn ruim met een mooie badkamer en heerlijk bed.
Mooi hotel vriendelijke mensen ,en een super goed ontbijt ,parkeren tegenover hotel gratis . Met één woord geweldig.
Wij hebben genoten van het hotel. Mooie en vooral schone kamer met heerlijke bedden. Volgende morgen een lekker uitgebreid ontbijt. Oftewel wij zijn zeer tevreden ovef het Hilton hotel.
Het enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat het bij het ontbijt op zondag wel heel erg druk was, maar verder was alles helemaal naar wens.
Aardig hotel vlakbij het mooie cebtrum van Hasselt. Kamers “gemiddeld”. Bijv. geen kluisje. Parkeergarage is enkele honderden meters lopen. Ontbijtbuffet best redelijk.
Fijn en gezellig hotel met heel gastvrij personeel. Alles is schoon, kamers perfect. Eten in buffetvorm is heerlijk met veel keus. Vanuit hotel zo het bos in wandelen tot vreugde van onze hond. We hebben genoten en zeker voor herhaling vatbaar!
Heel goed hotel met prima ontbijt. Alleen jammer van die ene nacht met heel veel geluid overlast. Kamer boven ons veel geluid van muziek en stoelen schuiven midden in de nacht en dat een paar uur lang. Deze keer hadden we pech en hebben dat hier nooit eerder meegemaakt.
De ontvangst was professioneel en hulpvaardig. De kamer was prima. Het personeel vriendelijk.
Algehele indruk is prima. Bedden waren prima, goede douche en goed ontbijt. Echter vond ik de verlichting in de kamer zelf matig, maar ook in de badkamer. En dat in deze tijd de WiFi niet (goed) werkt is een misser. Keuze van TV kanalen was beperkt.
Fijn en net hotel, schone kamer en fantastisch ontbijt!
Alles goed geregeld.zijn hier dit jaar ,o.a. met U.S.A. gasten meerdere dagen geweest. Geen problemen.
Erg mooi hotel, met een prachtige ligging! We hebben er heerlijk gegeten, en het personeel was erg vriendelijk
Prima park om te vertoeven, gezellig, knus, schoon, goed verwarmd en alles voor handen: afwasborstel, afwasmiddel, 3 schotelsplakken en 2 afwasmachineblokjes. Van keukenmateriaal ook alles erop en eraan. Zelf moet je het volgende meenemen; - handdoeken zowel voor je handen als voor je lijf - handzeep - shampoo / lichaamszeep - föhn - theedoek - WC- rol(len) (er zat eentje op de houder maar ik zag geen voorraad haha) - Etenswaren, dus ook zout, peper, etc.. er ligt niks eetsbaars klaar zeg maar Maar goed, dat kun je ook allemaal lezen in de beschrijving dus wij kwamen niets te kort! Ik weet niet of het gebruikelijk is maar via voordeeluitjes ben je iets duurder dan als je rechtstreeks bij het park zou boeken... Ik dacht altijd dat deze site extra voordelig was en kwa extra's bood het park hetzelfde aan bleek achteraf. Al heb ik wel een tegoedbon gekreken voor een wijnproeverij aan huis ter waarde van 105euro. wellicht is dat dan het extraatje... (maar daar heb ik zelf geen interesse in)
Mooi hotel, prachtige kamers super vriendelijk personeel en een lekker gevarieerd ontbijt. Echt een aanrader
Was prima verzorgd
Munsterstraat 20