Heerlijk genieten

• Totaaloordeel over Landgoed Ruwinkel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuk vakantiepark

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs/kwaliteiten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden matrassen verbeteren

Mooi weekend gehad

Leuke plek in een prachtige omgeving, zeer gastvrij ontvangen. Genoten van het ontbijt met veel zelfgemaakte heerlijkheden.

• Totaaloordeel over Herberg De Eexter Os
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij, kennen de omgeving goed, heerlijk ontbijt met veel zelfgemaakte heerlijkheden.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zo doorgaan...

zeer fijne week gehad

zeer positief

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark te veel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark verlichting in de bungalow kan beter
  • Reisgezelschap Met partner

Alles wat ik nodig had ❤️

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alle rust van dien

Heel leuk!

Heel leuk!

• Totaaloordeel over Two Brothers Noordwijk Beach
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aardige medewerkers
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Warm en hartelijk ontvangst, zeer personeel

Ook het park en de (tuin)woning waren fantastisch. Schoon, goed gelegen in een mooie omgeving.

• Totaaloordeel over Resort Boschmolenplas
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bij aankomst twee kleine onvolkomenheden gemeld. Die werden direct en adequaat opgelost. Chapeau voor monteur en de schoonmaakster
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij boeking kunnen aangeven dat men een woning kan boeken waar geen huisdieren hebben verbleven. Of anders geen tapijt neerleggen en grondig schoonmaken!

Fijn weekend weg!!

Genoten van het huisje, het park en de omgeving!

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Veel activiteiten. Veel informatie over het park al een week voor aankomst en bij aankomst nog eens een mooie folder over de omgeving en dingen te doen. Fijn dat het winkeltje ook in de late namiddag nog broodkeuze had. Een goed assortiment.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het bestelsysteem van de snackbar ging niet lekker. Het zwembad water was ècht niet warm genoeg toen het buiten koud was. Een glijbaantje voor kinderen in het zwembad zou ook fijn zijn.
  • Reisgezelschap Met een groep

Mooi park

Fijn weekje uit

• Totaaloordeel over Landal Twenhaarsveld
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prijs kwaliteit horeca verbeteren
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben 3 geweldige dagen gehad in westduin,fijne ruime kamer met ligbad,ontbijt vers en uitgebreid, diner heerlijk. Dichtbij strand en mooie omgeving, gaan we vaker naar toe.

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig hotel

Leuk verblijf gehad

Wij zijn hier enkele jaren geleden al een keertje geweest we hebben wederom een fijn verblijf gehad

• Totaaloordeel over Sunparks Kempense Meren - Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Je kunt van alle faciliteiten al gebruik maken en om 15.00 in je kamer

Voor herhaling vatbaar!

Vorig jaar had ik mijn jeugdvriendin meegenomen naar Thermaalbad Arcen ter ere van ons 50-jarige vriendschap! Dit was ons zo goed bevallen dat we het dit jaar herhaald hebben! We hebben opnieuw enorm genoten van het tijdloze bij kunnen praten in het thermaalbad en van de faciliteiten op locatie!

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles op 1 locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vanwege onbereikbaarheid t.g.v. de winterse weersomstandigheden moesten we omboeken. Het viel ons erg tegen dat we EUR 50,00 moesten bijbetalen!
  • Reisgezelschap Met vrienden

Perfecte ervaring met hele goede faciliteiten en service.

Perfecte ervaring met hele goede faciliteiten en service.

• Totaaloordeel over Leonardo Hotel Hannover
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prima!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De bedden zijn voor ons te zacht. Wellicht een topper erop doen. Tevens werken met katoenen beddengoed. Voelde nu synthetisch aan.

leuk, gezellig

uitstekend hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, prima kamers, netjes schoon, goede bedden, goed eten en drinken. Goede locatie. Kortom een aanrader.

• Totaaloordeel over Stadsherberg de Wijnberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark leuk, gezellig, prima kamers, eten en drinken helemaal goed.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark verwarming in de badkamer.
  • Reisgezelschap Met partner

prima hotel en lekker gegeten

Prima hotel. Alles was netjes en we hebben lekker gegeten. Jammer dat er op de 4 persoonskamer geen 4 stoelen aanwezig waren en dat we niet goed de koffers kwijt konden.

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark x
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark x
  • Reisgezelschap Met vrienden

Zeer net hotel, vriendelijk personeel. Veel faciliteiten in en rondom het hotel. Zeker een aanrader!

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer netjes

We hebben genoten.

Het is een mooie omgeving. Lekker gewandeld. De kamer was redelijk schoon. Het eten was heerlijk. Aardig personeel.

• Totaaloordeel over 't Wapen van Marion
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie kamer. Fijne douche

Uitstekend verzorgd

Alles liep vlekkeloos. Prima plek om te vertoeven

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima ligging ten opzichte van ski oord Mooie wandel omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er kon geen raam of deur open voor frisse buitenlucht
  • Reisgezelschap Met een groep

De boeking was niet doorgegeven aan het hotel

Onze boeking stond niet in het systeem van het hotel. Uiteindelijk kregen we een zeer slechte kamer (hoewel we voor een comfort deluxe hadden betaald), en geen bonbons. Na klagen werd onze kamer kamer wel veranderd, en kregen we het chocolade cadeau. Het eten was goed, het hotel is goed gelegen, en ontbijt is ook prima. Het hotel an sich is erg verouderd en het tapijt overal is vies. Voor een nacht was het ok, maar niet meer :)

• Totaaloordeel over Parkhotel Valkenburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het eten, ontbijt, beetje zwemmen, badjas en slippers, en goed gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark het tapijt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Fantastisch hotel voor een mooie prijs

Top verblijf. Alles super netjes geregeld. Vriendelijke personeel en mooie kamers. Plus, en niet geheel onbelangrijk, goed ontbijt.

• Totaaloordeel over Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Opmaak van het hotel, personeel, ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Enige zeurpuntje, als ik echt iets moest verzinnen, kitranden van de douche zagen er niet meer helemaal fris uit. Viel vooral op omdat de rest super netjes was.

Was weer geweldig

Waren voor de 7e x hier en toen we op onze kamer waren merkten we dat we geen tot hele slechte wifi hadden, en dit hadden we nog nooit hier meegemaakt. Bij receptie gemeld en we hebben zonder problemen een andere kamer gekregen. Echt goed geregeld En ook het ontbijtbuffet en dinerbuffet waren weer heerlijk. Komen tuurlijk ook weer terug

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Helemaal niks
  • Reisgezelschap Met partner

Was heel goed verzorgd alleen de kamer waar wij in zaten was niet beschikbaar wegens onderhoud wij hadden een kamer gekregen waar vloerbedekking in zat dat was met aan zicht niet fris zaten vlekken in en niet hygiënisch voor honden op de kamers

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen huisdieren waar vloerbedekking in zit

Mooie omgeving

Lekker geslapen en eten

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ga zo door
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bed kussens kunnen beter

fijn verblijf

mooi hotel , fijn verblijf gehad , lekker ontbijt

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark in centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark plafon kamer verfen

goed hotel. fijne kamer.

• Totaaloordeel over City Hotel Gouda
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Midden in de stad maar rust in het hotel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark heb ik niet

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer