Heel goed hotel mooie schone nettekamers met goede bedden. Heel lief en vriendelijk personeel Goed ontbijt en diner. Alles gewoon super voor elkaar
Heel gastvrij en plezierig om hier te vertoeven.
Heerlijk gegeten. Alleen jammer 3maal vlees. Mag wel iets meer groente keuze Zeer gezellige terras en restaurant. Fijne elektrische fietsen. Ruime keuze aan het ontbijt. Eigenaren zeer vriendelijk. Niet al het bedienend personeel even enthousiast mis gewoon passie voor het vak en vaak niet op elkaar afgestemd. goeie bedden, douche iets minder ( geen krachtige straal). Zwembad viel ook tegen. Schoonmaak matig tot niet alleen het bed rechtgetrokken en vuil meegenomen.
Heerlijk hotel in Scheveningen. In het minder drukke gebied, met een heerlijk binnen en buitenbad. Parkeergarage dichtbij, kan geboekt met korting dankzij het hotel. Mooie kamers en lekker ontbijt. Dus breng je weekend door in... Scheveningen!
Chalets zijn schoon. Wordt niet gewezen op het het feit dat je dient te reserveren voor eten. Tussentijdse schoonmaak zeker niet nemen. Wordt niet gedaan, en je geld krijg je niet terug hiervoor
Geweldige meedenkende medewerkers .Met goed ontbijt, goede kamer goed diner. Het hotel is een aanrader.
Mooi hotel,prettige bediening. Eten is prima.
een heel fijn weekend gehad
Mooi plekje voor een fietsweekend. Lekker gegeten in de beachclub. We komen zeker nog eens terug
Avond Buffet redelijk, balkon extra betalling kijk tegen een grote boom en garage, kamer 329
Gezellig en netjes ook leuke restaurantjes
Een aantal keer geboekt bij voordeeluitjes, maar nu vind ik dat de prijs toch wel erg hoog was, toch zeker voor de kwaliteit van de beach lodge
Heel gezellig gehad met de hele familie in een ruime woning op een mooi patk
Huisje niet schoon
Klantvriendelijk en servicegericht personeel. Uitzonderlijk goede keuken! Last but not least zeer prijswaardig!
Goed hotel Prima bediening
Zeer vriendelijk personeel! Ietwat gedateerde hotel, maar dat maakt de vriendelijkheid van het personeel weer goed. Verder alle benodigdheden aanwezig behalve airco(jammer) want het was best warm op de kamer. Eten ook goed, genoeg keus. Leuk voor een weekendje weg.
Het diner kostte 2 en een half uur tijd; te weinoig personeel. De kwaliteit was ok. Ik had een rustige kamer besteld , maar kreeg kamer 112, bij de lift en die maak harde leuiden bij de stops. Ik kon het raam van 112 niet slujiten.te
Mooi complex, hotel kamer zeer goed ,prettig personeel
Vriendelijk personeel, lekker eten ruime kamers ,, enig puntje mag wat opgefrist worden
We hadden een mooie kamer uitzicht op het water. Ontbijt best goed alleen jammer geen vleeswaren dat miste wel meer mensen.
Fijn Hotel
Fijn verblijf gehad in een mooie schone kamer. Erg sfeervol ingericht en heel handig geregeld met inchecken zonder fysieke receptie.
Wij hebben het ontzettend fijn gehad in hotel vd Valk Drachten. Vriendelijk personeel, fijne kamer met aico, en heerlijk eten.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer