Zeer positief, vriendelijk personeel en heel goed eten.
Het hotel is echt prachtig ingericht met mooie materialen en meubilair. Het ontbijt is zeer uitgebreid en het personeel is erg vriendelijk. Het buffet 's avonds is fantastisch met zeer veel verschillende gerechten en hapjes. De kamers zijn prima en je loopt vanuit het hotel zo naar het strand en de duinen zijn ook dichtbij.
Mooie ruime rustige kamer en heerlijk eten. Goed wandelen vanuit het hotel.
het huis was niet schoongemaakt. spinnenwebben in de lampen. het tochtte door het hele huisje. er zijn geen aanwijzingen waar je de hond zou mogen uitlaten. in 1 deel van het restaurant was de hond wel welkom, de andere helft niet; geen mededelingen waarom niet. eten was wel goed en het zwembad. ik had dit niet gekozen als ik dit van te voren had geweten. jammer van mijn vakantie
Zeer ruime mooi ingerichte kamer. Arrangement was inclusief een prima ontbijt, diner en fles water. Het is wat ver vanaf het centrum maar dichtbij het Telekom Forum.
1 week op park Weertenbergen geweest. Huisje 383. Mooi en schoon huisje behalve het bed matras dat was echt vies. Jammer dat de winkels op het park om 13.00 al dicht gaan.
Verblijf was nog helemaal gereed om 16.00 uur. Water werd nog doorgespoeld en. de technische dienst was nog bezig een rolgordijn te installeren
Zoals zovele jaren hebben wij weer een super lang weekend bij jullie genoten van ons verblijf. Wij raden U aan als een 5 sterren hotel. Tot Ziens
Inmiddels 17 keer in dit park geweest Blijft fantastisch
Mooi proper huisje, jammer dat de heg pas aangeplant was hier door volledige in kijk buren zagen ons in de living staan en wij hen, was minder aangenaam
Leuke aanbieding voor Landal Hochwald. Mooi huisje fijn met de hond gewandeld.
Hierdoor naar een ander park op het aller laatste moment. Alle plannen moeten omgooien. Heel jammer, want het leek mij een heel leuk park. Ik kan geen oordeel geven.
De kamer was net vernieuwd erg mooi en schoon alleen de oude gordijnen hingen er nog half kapot en veel licht doorlatend dat was jammer en zou nog tv meubel neerzetten ipv een tafeltje eronder maar we vonden het een fijn verblijf
Het verblijf met 2 overnachtingen bij Van der Valk in Zuidbroek was fantastisch.
We zijn al voor de 3e x geweest. Dat zegt genoeg!
Goede ervaring
Prima park leuke omgeving
Prima huisje op een net verzorgt park. Nadeel was wel dat de zittingen van de bank waren doorgezakt. Het zitten was op de bank niet fijn. De glazen werden niet goed schoon in de vaatwasser.Daarom 4 vd 5 sterren.
Personeel echt chagrijnig zowel restaurant als receptie (op een vrouw na en die was van de receptie). Lunch, brood erg hard, niet kauwbaar. Zag twee x een hond in hotel, omschrijving zegt huisdiervrij. Hotelkamer douchewand valt uit elkaar en sluit ook niet goed dicht. Banken/ stoelen to receptie echt vies qua vlekken, en ook veel te laag, je zit bijna op de grond. Ontbijtbuffet wordt slecht aangevuld
Leuk hotel, prima eten en goede bediening. Mooie locatie.
Mooi park met voldoende activiteiten en zeker voor de Kids. Het huis (32)voldeed niet aan de kwaliteit. Meubels stuk, zoals de bank en stoel gescheurd, lampenkap gescheurd, keukenkastjes sloten niet goed. In de slaapkamer lag het laminaat aan deels los Het bed was een bijeen geraapt zooitje. Douchecel erg gedateerd. Het huis was uitgeleefd.
Alles was gewoon super! We zijn er blij mee en we hebben er van genoten!
Prachtig omgeving! Erg leuk voor de kinderen, maar het huisje mocht wat schoner ;-).
Romantik Landhotel doet zijn naam eer aan. Het personeel is vriendelijk. De kamer middel-groot. De wellness is middel-groot. Op een paar puntjes na; verlichting deed het in een aantal saunaruimten niet en de douchekop viel telkens uit de glijstang was verder alle prima. We hebben genoten van het ruime ontbijtbuffet en de viergangen diners. Dus zeker de moeite waard.
vriendelijk hotel personeel en een goed restaurant en aanwezig zwembad, fitnes ruimte en sauna, . Hotel ligt in een mooie omgeving met mogelijkheden voor bezoek aan steden en natuur
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer