Heerlijk hotel waar je helemaal tot rust kan komen. Ik kan het elk stel aanbevelen.
De eerste nacht werden we helaas gewekt door een paar honden die door hun baasjes achtergelaten waren in de hotelkamer, dus dit was erg vervelend. Na dit aangegeven te hebben zijn de mensen met de honden weggegaan, geen idee of dit moest, maar het "probleem" was in elk geval opgelost. Vriendelijke personeel, mooie kamer en een heerlijk uitgebreid ontbijt! Echt een aanrader!
Mooie accomodatie super schoon
Genoten van de gastvrijheid en de mooie omgeving
Fantastische dagen gehad heerlijk eten heerlijke kamer met fantastische bedden. Heel leuk en vriendelijk personeel.
Prettige, zeer vriendelijke ontvangst. Schone kamer, goede douche, heerlijke vloerverwarming, ruime kamer met 2 stoelen en een tafeltje. Recent gerenoveerd denken we. Kamer met balkon aan achterzijde is fijn, hotel ligt aan een doorgaande weg met verkeer. Goede parkeermogelijkheid. Half pension was goed, uitgebreid ontbijt en avondeten smaakvol klaargemaakt en gepresenteerd, gevarieerd vast menu. Enige minpunt is de tvontvangst, geluid is goed, beeld met veel storing, misschien door sneeuw op de ontvanger?
Verwacht geen luxe hotel, maar alles is netjes, het eten is prima en de omgeving moet je zelf opzoeken !!
Het was superfijn in hotel Amersfoort A1 van der Valk. De ontvangst met bubbels, de hotelkamer en het eten was echt geweldig.
Leuk en gezellig hotel! Levendig. Leuke bar. Bowling top. Perfect gelegen. Veel faciliteiten. Wij zijn niet tevreden over het ontbijtbuffet en avondeten. Heel massaal. Je moet er van houden. Bij ontbijt misten wij wel wat dingen als ui. Olijven, rucola feta etc. Verder zag de zalm er niet lekker uit en rook de roereieren heel gek. Personeel vanuit de keuken dat kwam aanvullen, vrij lomp en functioneel. We voelden ons een beetje in het leger :-). Maar verder echt leuk mooi en gezellig hotel!
Wat een gastvrijheid! Fijne ruime en zeer schone kamer, balkon erbij met mooi uitzicht. Goed ontbijt, zelfs een lekker lunchpakket mogen samen stellen en ook een heerlijk drie gangen diner gehad. Heerlijk weekend gehad!
Een mooi hotel, ruime kamers, vriendelijk personeel, heerlijk diner en een
Het hotel heeft ruime schone kamers die als je wilt dagelijks worden schoongemaakt. De klantgerichtheid van receptie tot medewerkers van het restaurants top. De ligging schuin tegenover het station is voor een 3 daagse citytrip Leiden gewoonweg perfect. Tel daar bij op dat zowel het ontbijt als het diner ook gewoon goed zijn (had iets meer keus mogen zijn) met andere woorden een heerlijke ervaring en we komen graag een keer terug.
Genoten van alle faciliteiten van dit hotel. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam! Sauna is een aanrader.
Alles was super.
Wij waren nog nooit in hotel zuiderduin geweest , maar het was een geweldige ervaring . Het ontbijt was overweldigend maar ook het diner in buffet vorm . In één woord super .
Mooi hotel met fijne sauna, smaakvol ingerichte kamer en heerlijk eten met live cooking. Deskundig en zeer vriendelijk personeel en parkeren voor de deur. Perfect.
zie boven
We hebben genoten van het verblijf in zuiderduin. Mooie ruime kamer en een heerlijk ontbijt en diner. Was zeer uitgebreid en alles werdt goed aangevuld. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Gaan er zeker nog keertje terug.
Vieze borden weinig keus met het ontbijt oud brood geen vleeswaren .Een verstopt fontein in de badkamer en heel erg koud in de hotelkamer
Mooie omgeving, aan de bosrand met veel wandel-fietsmogelijkheden, lekker eten en drinken en vriendelijk personeel.
Kamer met balkon met prachtig uitzicht
Hotel was dikke prima voor een nachtje weg met dochter. Kamer was schoon al stond de centrale verwarming stond wel wat hoog. Ontbijt was uitstekend! Restaurant van cp is wel slecht. Koude soep, oud brood en een kindermenu met koude patat
prima ontvangst, ruime kamer, eten echt goed, jammer dat sauna zo relatief klein & gedateerd is, tip; bouw sauna twee keer zo groot, jammer dat Kneipruimte oubollig is, overigens alle ruimten zijn goed schoon, kelder met bowlingbaan is vrolijke gezellige ruimte
Kort na onze boeking hadden we even spijt toen we alle slechte recensies lazen (over gedateerde kamers waar veel stuk was en ongeïnteresseerd personeel), maar de kamer was inmiddels prachtig gerenoveerd en het personeel heel vriendelijk. We vonden de badkmer wel wat klein (maar hij was praktisch ingedeeld). Verder moesten we €6 toeristenbelasting bijbetalen, maar toen we de volgende dag lieten zien dat dit al in de totaalprijs zat werd dit direct teruggestort.
prettige ontvangst, goede kamer, prima uitgebreid ontbijt en heel aardig personeel. Daarnaast fijn gedineerd. De sauna is ook een mooie aanvulling, schoon en compleet.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer