Fijn verblijf

Super aardig personeel en alles top geregeld

• Totaaloordeel over Motel B
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima geregeld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks
  • Reisgezelschap Met partner

Super verblijf, super gastvrouw, mooie locatie

Mooie locatie, mooie kamer, goed ontbijt

• Totaaloordeel over Boutiquehotel Villa de Hazelaar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles goed, onbeperkt koffie, thee, fruit
  • Reisgezelschap Met partner

Zou een dj en live muziek zijn dit weekend maar was niets te doen.

Hotel was redelijk. Goed eten maar hotel kamer liet te wensen over. Verwarming werkte niet. Douche kwam weinig water uit de douchekop. Werd ons verteld bij de receptie dat er een dj zou zijn zaterdag en vrijdag live muziek, maar niets was minder waar. Dus in de avond niet veel te doen.

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat meer reuring in het weekend

Een heel fijn hotel!

Wij, echtpaar, verbleven 3 nachten in dit hotel en kunnen u melden dat het een aangenaam hotel is. Kamer prima, ruim en ook schoon. Het ontbijt was ruim voldoende en het personeel was ook zeer vriendelijk. Kortom, een aanrader.

• Totaaloordeel over Hotel Bad Emser Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie kamer, fijn ontbijt, plezierige contacten met het personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark wij maakten gebruik van een avonddiner. Dit eten maakte deel uit van de aanbieding. Het eten ervaarden wij als onvoldoende
  • Reisgezelschap Met partner

Hotel tot in de puntjes in orde

Heel fijn hotel in Düsseldorf. Ligt iets verder van centrum, maar goed te bereiken met u-Bahn, dat op wandelafstand ligt.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer nette kamers
  • Reisgezelschap Met vrienden

Alles naar wens. Vriendelijk en behulpzaam

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed bereikbaar, dicht bij het centrum. Aan te bevelen
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijk hotel aan de bosrand

Wij waren als familie met volwassen kinderen voor een weekend in Lochem. Het hotel ligt prachtig aan de rand van het bos en je kunt hiervandaan meteen starten voor leuke wandelingen. De omgeving is mooi en de routes duidelijk gemarkeerd. Het personeel van het hotel is heel vriendelijk en behulpzaam. De kamers waren klein maar schoon en met goede bedden. Wij hadden een diner arrangement geboekt en hebben lekker gegeten en gedronken. De keuze was groot en alles smaakte heerlijk. Wij hebben ook gebruik gemaakt van het zwembad in de buurt en de bowlingbaan van het hotel. Al met al een geslaagd en vermakelijk weekend in de Achterhoek

• Totaaloordeel over Hotel Bosrijk Ruighenrode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk, leuke faciliteiten, mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij hadden graag een drankenkaart gezien om een keuze te kunnen maken en de prijzen te zien
  • Reisgezelschap Met een groep

Super aanbieding

Was echt een super hotel ,netjes en verzorgd

• Totaaloordeel over Roompot Marinapark Volendam - Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super netjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen alles was top

Geweldig hotel in luik

Goede ontvangst, mooie kamers, heerlijk comfort, lekkere bedden en zeer schoon.

• Totaaloordeel over Mercure Liège City Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super!!!alles

Fijn en schoon hotel

Altijd zijn er wel minpuntjes te bedenken maar perfectie bestaat ook niet. Onze minpuntjes zijn Slechte wifi gehorige eetzaal omdat er geen stoffering is Bij het ontbijt waren het brood en de pancakes droog En er was geen bad op de kamer in tegenstelling wat de kamer doet vermoeden

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs kwaliteit was goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bovenstaande punten verbeteren

Prima hotel

Prima hotel goed ontbijt en het diner is er smakelijk en je ken rustig bij vragen als je nog wat wil Het bed lag ook goed en de douche was lekker warm water

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Je ken er voor een redelijke prijs diner gebruiken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Goed maar veroudert

Wij waren 15 jaar geleden ook al eens in het mercure hôtel, Alles nog steeds dik in orde, alleen is het hôtel wel wat veroudert. Welkomstdrink gekregen, ontbijt was ook goed en ook de overnachtingsprijs was zeker niet duur. Al bij al zeker ok.

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Duisburg City
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vlakbij centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hôtel wat vernieuwen (bv. Vloerbedekking)
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Helemaal top.

Dit is een top hotel. Fantastische kamer. Ontbijt en diner helemaal goed. Absolute aanrader.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Leugermann
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig luxe en grote kamer. Zeer schoon.
  • Reisgezelschap Met partner

Knus en schoon hotel. Zeer klantvriendelijk.

• Totaaloordeel over Hotel Spaander Volendam, BW Signature Collection
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Alles 9k voor ons

We hebben weer een fijn weekendje gehad,opvallende veranderingen qua kerstversiering alsook aanbod ontbijt veel beter dan vorig jaar,ook fruit-en drinkaanbod bij receptie een fijne meerwaarde

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Duisburg City
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Beter ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het is wat oudbollig maar ondanks is er alles 9k

Prima hotel

Keurig hotel, prima lounge/bar. Ontbijt en diner uitstekend. Personeel subliem

• Totaaloordeel over Tulip Inn Leiden Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bar/lounge heel gezelkig en huiselijk

Geweldig en dichtbij centrum

Geweldig lokatie mooie kamer en dichtbij centrum wat erg gezellig is en veel te zien

• Totaaloordeel over College Hotel Alkmaar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi oude lokatie en moderne van binnen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bar

De Zwaan is schitterend

Mooi hotel met zeer vriendelijk personeel en fantastisch eten. Echt een aanrader

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant De Zwaan Raalte
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk en goed
  • Reisgezelschap Met partner

Net en rustig hotel, prima restaurant en erg vriendelijke bediening!!

Positieve ervaring in meerdere opzichten.

• Totaaloordeel over Hotel Anno Nu
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Parkeren achter het hotel, mooie ligging midden in het dorp. Strand op 2 km loopafstand.
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel en centraal ligging ook met OV

Diner erg lekker. Ontbijt ook goed. Kamers prettig.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Met OV ook goed te bereiken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen tips
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk gegeten, mooie omgeving om te wandelen, komen zeker nog eens terug.

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rust

Makkelijk en ruime keuze

Het zoeken naar een hotel gaat zeer makkelijk. Veel aanbod!

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten was erg goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Duurde vaak lang dat we moesten wachten op het eten en dat soms niet warm genoeg was. Bediening heeft behoorlijk moeten aanpoten (te weinig personeel) de bedden waren voor mij te zacht. En toen we voor de eerste kwamen werd er parkeren uitgelegd

Niet!

Onderweg naar het hotel werden we opgebeld dat we niet konden komen… we kregen een alternatief in Duitsland. Zeer eenvoudig hotel, maar oké je moet zelf de slingers ophangen. Alaixan houden we nog tegoed. Het vreemde is, dat we 10 minuten na boeken zelf wilden annuleren, maar dat zou ons 90% van de prijs kosten. We hopen dat het allemaal nog goed gaat komen….

• Totaaloordeel over All in Alexain Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nog niet geweest
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nog niet geweest

Top!!

Kamer: mooi en schoon Bedden: super lagen erg lekkker! Onbijt: leker!!! erg druk waardoor je in een andere ruitme gezet werd ...die er super gezelig uitzag !! ( niet dus) de school kantine ziet er nog gezelliger uit. En wat erg iriitant is dat medewerkers steeds kijken of er al plek is voor de wachtende in de gang en dan doorgaven een 2tje of een 4tje

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt ruimte
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Een aangename verrassing

Vriendelijke ontvangst, heerlijk drie gangen menu, goed ontbijt, zeer goede bediening. Kamer was piekfijn in orde.

• Totaaloordeel over Leerhotel Het Klooster
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het geeft extra sfeer door de aanwezigheid van de leerlingen van de hotelschool

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer