Prettig

Wij zijn vriendelijk ontvangen en de kamer was keurig. Ietwat verwarrend om de weg te vinden, je moest de 'Toiletten' deur gebruiken om van de zitkamer/bar naar de slaapkamer te gaan.

• Totaaloordeel over Grand Café Hotel Karsten
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie hierboven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark reeds gesteld

goed hotel luisteren niet

geen toiletten bij het restaurant veel te ver lopen voor mensen met darmproblemen ook de koffie op de kamer poeder zo 1980 geen hotel heeft dat meer ik had kamer 2109 met 2 meter uitzicht voor 160 euro een nacht 2 pers met buffet

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark parkeren en personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark toilet bij restaurant en een koffie cup app op de kamer

Verrassend.

Het voldeed aan onze verwachtingen.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Andere uitrijkaart.

Alles was perfect.

Alles was Perfect.

• Totaaloordeel over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 9
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 0

Top verblijf

We hebben enorm genoten van het heerlijke, knusse boutique hotel. Zowel de eigenaren als de medewerksters zijn uitermate vriendelijk en welwillend je een fijn verblijf te bezorgen. Het uitgebreide ontbijt en het diner zijn kwalitatief erg goed en de wellness is een prettige aanvulling op het comfort van het hotel.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Weigels Bergfreiheit
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie hierboven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zoals reeds bekend het upgraden van enkele badkamers

Leuke ervaring

Boeking ging snel en probleemloos

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldige service. Het personeel is fantastisch. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Weten zeer pragmatisch problemen op te lossen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De kamers en vooral het sanitair is gedateerd.

Teleurstellend

Er staat in de omschrijving ontbijtbuffet. Dit was er de 1ste ochtend niet omdat er maar een paar hasten waren. Begrijpelijk maar als je 175 euro per nacht betaald dat is dat niet acceptabel. Brood uit de vriezer koude scrabbeld eieren, kaas wat omgekruld en uitgedroogd was. De volgende morgen wel buffet dat was even een verschilletje. De kamers waren klein en zeer gehorig. Prijs/kwaliteit was niet ok

• Totaaloordeel over Bilderberg Hotel 't Speulderbos
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt aan de tand van een prachtig bos
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prijs naar beneden als men niet aan beloofde kunnen voldoen. Zeker in voorseizoen is max 110 eiro ruim voldoende
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel op een rustige, maar Prachtige locatie.

Voor ons helemaal prima. Maar voor anderen misschien niet. In het dorp Tweng is niks, alleen benzinepomp. Maar het is een prima uitvalsbasis. In de winter de gratis skibus voor de deur en zit tussen 2 skigebieden in. Wij hebben veel gewandeld. Mag gewoon op de langlaufloipe in dat gebied. Hotel zelf, lekker rustig en bijzonder goed schoongemaakt. Prima kamers en fijne sauna 's. Personeel ook vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt en avondeten ook goed. Wij gaan zeker terug, ook eens in de zomer.

• Totaaloordeel over Landhotel Postgut
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Behulpzaam en mooi rustig gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark In de koelkast flesjes/blikjes drinken te koop
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel en prima personeel

Goede ligging, fijn bed, heel goed ontbijt. Klein minpuntje is dat er weinig keus is bij de hoofdgerechten. Jammer dat er geen verse jus bij het ontbijt was. We hebben genoten .

• Totaaloordeel over Golden Tulip Hotel Central
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service, prima hotel en een geweldig ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat meer keus bij de hoofgerechten. Bv iets van pasta. Dat hebben we gemist.
  • Reisgezelschap Met partner

Als je 5 dgn logeert is eten prima maar steeds hetzelfde cq opgewarmde combinaties van vorige keer. Kaas bijv bij ontbijt waren randen hard van het liggen dus niet vers opgemaakt. Kibbeling proefde je van vorige dag Gehaktballen waren uit blik dus uit de fabriek. Ontbijt omelet prima maar het moest wat compacter zijn dan gerulde, waarvan je ei proefde van vorige dag/ dagen Verder was bediening geweldig vriendelijk petje af! We hebben genoten vd sauna!!! Wel heel jammer niet naakt in zwembad te kunnen! Parkeergarage beetje krapjes pffff We komen zeker nog eens terug!

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Reeds vermeld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Reeds aangegeven

Leuk hotel.

Gezellig hotel met prima lopend buffet.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark All unclusive

Alles is goed

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Reisgezelschap Met partner

Schone kamers met goede bedden. Het eten was boven verwachting goed. Het was gevarieerd, lekker én warm. Het personeel is zeer vriendelijk. Er zijn voldoende activiteiten voor jong en oud en ook de beautysalon is echt een aanrader! Je hoeft je geen minuut te vervelen. Het enige wat wij jammer vonden is dat er geen cocktails geserveerd werden. Met een huismerk drankje kon er wel een mix gemaakt worden met één ander drankje, maar dat is toch anders. Maar dat is dan ook echt het enige minpuntje. Verder hebben wij 2 fantastische dagen gehad!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, zeer klantvriendelijk en het eten was boven verwachting
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Cocktails serveren
  • Reisgezelschap Met vrienden

Zo als gewend, alles goed geregeld.

Gaan er met plezier heen.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gewoon goed.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nieuw matrassen.
  • Reisgezelschap Met partner

Top hotel op een top locatie

Leuk hotel op een top locatie en direct aan zee. Arrangement via Voordeeluitjes inclusief 3 gangen diner is een goede keuze. Kamer is aan de kleine kant. Sauna en zwembad is lekker na een lange strandwandeling in het mooie Noordwijk.

• Totaaloordeel over Two Brothers Noordwijk Beach
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet echt relaxt met kinderen in de welness.

Geweldig..

Het was gezellig, ontbijt was erg goed. We hebben heerlijk geslapen. Personeel was erg vriendelijk..

• Totaaloordeel over Hotel 1851
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles was goed..

Knus en gezellig hotel

De kamer was klein met een smal tweepersoonsbed. Maar alles was aanwezig en netjes . De deal is in deze periode met fietsen erbij niet handig qua weer. Maar de rest is prima verzorgd.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Victoria - Bergen aan Zee
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Groter bed

Geweldig verblijf.

Geweldig verblijf, prachtige sauna,meer dan goed ontbijt maar het avondeten vond ik deze keer wat minder. Ooit een warm buffet in de avond gehad,dat vond ik meer een aanrader.Jammer dat die keuze er dit keer niet was.

• Totaaloordeel over Hotel Thermen Bussloo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig park en hotel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Avondeten in buffetvorm

We hebben super genoten.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heerlijk park in fantastische omgeving

Ik heb genoten op dit park, de ligging is fantastich, je loopt zo de duinen in of naar Egmond aan Zee, gezellig plaatsje waar (bijna) alles ook nu open was. Het huisje was dikke prima, alles wat ik nodig had, was aanwezig. Vond het wel jammer dat het restaurant alleen op de aankomstdag geopend was, hierdoor kan je dus niet even een drankje of een hapje op het park doen. Verder helemaal tevreden, kom zeker nog eens terug!

• Totaaloordeel over Roompot Kustpark Egmond aan Zee
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Openingstijden buiten seizoen
  • Reisgezelschap Alleen

prima hotel

zeker een aanrader , vriendelijke mensen , goede service !

• Totaaloordeel over Bilderberg Residence Groot Heideborgh
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark als je een vraag of opmerking hebt wordt het meteen serieus opgepakt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark haakjes in de badkamer

Prima hotel.

Prachtig wandel en fiets gebied.

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centraal gelegen

Geweldig!

Wij hebben genoten van dit mooi hotel op een mooie locatie waar alles klopte. In alles is voorzien en alles is uitstekend onderhouden en netjes.

• Totaaloordeel over Strandhotel Golfzang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gewoon geweldig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tip is ga zo door

Vriendelijke bediening, lekker eten

Uitgebreid ontbijtbuffet en savonds veel keuze van eten. Ook heel lekker. Ook de desserts zijn uitgebreid en zeer lekker. De slaatjes zijn ook heel lekker. All inclusief formule Ook zeer interessant. Mooie ruime kamers met balkon en mooi uitzicht.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er stond op ons balkon een asbak vol cigarettenpeuken

Fijne week gehad

Het is een mooie omgeving, alleen het weer werkte niet helemaal mee dus we willen het ook wel eens zien in het voorjaar zien wanneer de bomen weer blad hebben. Dus we gaan zeker nog een keer terug! Chalet was prima en de prijs ook redelijk.

• Totaaloordeel over Landgoed Ruwinkel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuk park in een mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak kan beter, keuken is wat vergeeld doordat het denk niet regelmatig schoongemaakt wordt. In de keukenkastjes bovenin vliegenpoep, ik denk nog van de zomer? Maar ik snap het ergens ook wel omdat de tijd die ze krijgen om schoon te maken niet veel is. Misschien toch extra halfjaarlijkse schoonmaakbeurt om zoiets aan te pakken? (Tip)

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer