fantastisch ⁰

Na vele jaren weer in mijn geboorte plaats geslapen op een plek met veel herinneringen

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vlakbij het station en trein
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee

Niet voor herhaling vatbaar

Chalet was we schoon , zeer vochtig! Matrassen waren nat ! Weinig licht op het park ! Lampen stuk denk ik !?

• Totaaloordeel over Landal Beach Resort Kamperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark We gezellig aangekleed vanwege de kerst
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere verlichting op het park , paden waren slecht / hobbelig bestraat /asfalt ! Droge matrassen in de minder kamer
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Goed en gezellig hotel

Vriendelijk en gastvrij personeel en gezellige sfeer. Kamers zijn wel wat gedateerd en vergen hier en daar wat reparatie of vernieuwing. Maar goed, daar is de prijs ook naar. De ligging is 10 min lopen van het centrum en direct aan het station. Parkeren in de garage van het hotel is mogelijk. Wel moet je de plek van te voren reserveren en de kosten per dag hiervoor bedraagt €18,50. Kort gezegd een prima hotel voor een prima prijs.

• Totaaloordeel over Townhouse Maastricht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellige sfeer en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vernieuwing van de kamers is een aanbeveling
  • Reisgezelschap Met partner

Uitstekend hotel, ruim,schoon en perfecte bedden.

Uitmuntend hotel. Voor de tweede keer geboekt. Helemaal icm het arrangement. Aanrader

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Luxe en ruime kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Soms wat gehorig als er kinderen rennen de verdieping boven je. Verder goed geïsoleerd.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Inchecken ging even lastig maar prima opgelost. Restaurant is te klein maar het personeel regelt wie naar een vrijgekomen tafel kan op een goede manier. Kamer en toiletruimte zijn goed. Bed ligt goed maar onderlaken is aan de kleine kant

• Totaaloordeel over ibis Styles Rotterdam Ahoy
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets ruimer bedlaken

Heerlijk!

Fantastisch verblijf, alles heel goed verzorgd.

• Totaaloordeel over Gastenverblijf Rodenburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Privé en compleet. Alles heel verzorgd.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Liever een Nespresso apparaat dan een sensor.

Een perfecte kerstavond

De kamers hadden alles wat ze moesten hebben De kerstmenu was delicious en het personeel was uitermate vriendelijk en professioneel Ze hebben volledig rekening gehouden met mijn alcoholallergie

• Totaaloordeel over Churchill Hotel Terneuzen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was perfect
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets

Goed hotel.

We hebben hier 1 nacht en 1 dag vertoefd. Het is ons goed bevallen.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed bed en heerlijk ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.

Fantastische kamer, geweldig eten

Top. Alles is perfect

• Totaaloordeel over Courtyard by Marriott Amsterdam Airport
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima eten: ontbijt, lunch- en dinerbuffet voldoende keus.

• Totaaloordeel over Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zacht bed

Superfijn& goed verzorgd

Prettige kerstdagen hier gehad ! Vriendelijk personeel die met alles vlot reageert. Kamer supermooi uitzicht op zee.

• Totaaloordeel over Two Brothers Noordwijk Beach
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitzicht en personeel en ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sauna meer Regels wbt schoenen/ Slippers aan
  • Reisgezelschap Met een groep

Vindt het een redelijk park en huisje

Slechte schoon gemaakt Overal spinnen kopen vloer vies Ver lopen voor je bij huisje bent met je spullen beetje jammer veders goed om daar te zitten

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter schoonmaken en zorgen dat mensen eten hebben als ze op park aan komen er was niets open om te eten
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Uitstekend hotel inclusief uitgebreid ontbijtbuffet

Makkelijk te boeken verblijf. Uitstekend hotel met binnendoor gang naar de parkeergarage. Grote schone kamer met uitstekende bedden.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark schoon en prima bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een tweede lift is welkom (al besef ik dat dit moeilijk te realiseren is), vooral als de kamermeisjes 's morgens met hun schoonmaak karren naar boven gaan; dan is het soms wel lang wachten. Een paar stoelen of een bankje naast de lift zetten is een oplossing voor diegenen die niet zo lang kunnen staan.
  • Reisgezelschap Alleen

Gezellig hotel. Van alle gemakken voorzien. Buffet super.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles onder 1 dak
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Extra bubbelbad
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Het was een geweldig verblijf.

Prachtige kamer en geweldig vriendelijk en behulpzaam personeel. Het dinerbuffet en ontbijtbuffet is gewoon fantastisch en zo veel keus. Dit hotel is zijn 4 sterren meer dan waard.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark In een woord GEWELDIG

Heerlijke plek

Mooie locatie om nog eens terug te komen

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke medewerkers dat zeer belangrijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De bedden staan los van elkaar en de vloer is glad dus schuiven ze snel uit elkaar dat hebben we als slecht ervaren

alles prima

In de keuken is geen vergiet aanwezig, wel een gemis, geen verlichting onder de keukenkastjes, dus geen licht op het aanrecht, je werkplek. vanaf de weg naar je chalet is het s,avonds erg donker, mis de ingang naar parkeerplek zou prettig zijn als er fluoriserende huisnummer plaatjes op de paaltjes bij de inrit voor de auto komen want het is erg donker.

• Totaaloordeel over RCN Vakantiepark de Schotsman
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 7
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zie tekst
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Mooi hotel op goede locatie!

Hotel in mooi pand gevestigd, qua inrichting sfeervol vanwege de kerstperiode. Misschien qua inrichting beetje toe aan een update? maar door de ligging, lekker eten én sympathieke bediening ervaren als een fijn, gezellig uitje!

• Totaaloordeel over Bilderberg Grand Hotel Wientjes
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ideale ligging, sfeervol pand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kleine update qua inrichting

Een rustig en plezierig verblijf.0

Voor de zoveelste keer verbleven we het weekend in het Mercure hotel in Duisburg. Na de door mij ingediende “klacht” van vorig jaar, had ik dit jaar GEEN opmerkingen. Alles was in orde. Goed voor een herhaling.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Was oké.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.

Bij het inchecken hoorden we dat we borg moesten betalen van 150€

De borg was voor gebruik van jacuzzi als er water schade kwam dan was je borg weg Tevens we hadden geboekt met ontbijt maar bij aankomst en inchecken kon je pas rond 8:30 ontbijten niet eerder helaas konden we er geen gebruik van maken maar ontbijt voor 2 was 55€ maar kregen maar 25€ ervan terug dus dat was niet fijn.

• Totaaloordeel over Hotel en Restaurant Infinity
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Teleurgesteld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Communicatie

Lekker ontspannen!

Met mijn partner lekker in warm water gezwommen en tussendoor even iets drinken in de Brasserie. Het diner in de Bron was lekker en aardig personeel! Goed uitgebreid ontbijtbuffet! Wij komen graag terug!

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gunstige ligging en goede prijs voor 2 nachten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schilderwerk kamerdeur van hotelkamer nakijken?
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk ontbijt lekker zwembad en dan ook nog een sauna een woord geweldig

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sauna zwembad
  • Reisgezelschap Met partner

Voldeed aan de verwachtingen.

• Totaaloordeel over Wolffhotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets
  • Reisgezelschap Met partner

Prima verblijf bij aardige mensen

In alle opzichten een fijne herberg: goede kamer, uitstekend ontbijt, gastvrije mensen, mooie omgeving. Aanbevolen!

• Totaaloordeel over Herberg De Eexter Os
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijkheid, locatie, ontbijt, eigenlijk gewoon alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen grote zaken, kleinigheden kunnen altijd beter.
  • Reisgezelschap Met partner

Zeer overzichtelijke website met mooie bestemmingen

Ik boek regelmatig korte vakantie bij voordeeluitjes. En dat bevalt prima.

• Totaaloordeel over Landal Cape Helius - Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig hotel. Fijne kamer