Genoten!

Fijn team, mooi restaurant, lekker eten en prachtige kamers! Samen met mijn moeder genoten van Texel. Oma kan niet makkelijk eten. Het team dacht mee, zodat ze toch ook iets op haar bord had en we samen konden genieten. Thankx

• Totaaloordeel over Boutique Hotel de Smulpot Texel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark vriendelijk en meedenkend
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark douche is koud omdat het open is, gordijn...
  • Reisgezelschap Met vrienden

Comfortable, clean & cosy hotel excellent value

Lovely hotel, great staff, friendly & professional. Prijs/quality excellent

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Bitter en Zoet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Comfortable bed & room, great staff
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Menu good, but quality of the cooking could be improved.
  • Reisgezelschap Met partner

Heb genoten van de ontvangst, verzorging, maaltijden, in een woord super verblijf

In verband met mijn 80e verjaardag heb ik mijn kinderen en kleinkinderen uitgenodigd voor een driedaags verblijf in dit charmante hotel. Het voldeed geheel aan mijn verwachtingen, een goede keus dus voor een bijzondere gelegenheid!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met een groep

We hadden een fijn relaxed verblijf 3 nachten

• Totaaloordeel over Hotel Café Restaurant Prinsen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hartelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Moderniseren

Heerlijk wellness weekend

Fijne locatie en vriendelijk personeel! Met je badjas lopend naar de thermaal baden, super!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gemoedelijke sfeer en alle voorzieningen dichtbij
  • Reisgezelschap Met partner

Was heerlijk we hebben enorm genoten

Mooi hotel Goed ontbijt diner goed avond gezellig met wijntje ook goed

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 9

Het voelde als thuiskomen

Het hotel is erg leuk ingericht, personeel was erg aardig en hadden regelmatig een leuk gesprek met gasten. Kamer is top en bed slaapt lekker, ontbijt was heel goed en uitgebreid. Leuke locatie aan de haven en een leuke omgeving. Wij komen zeker een keer terug om meer van dit gedeelte van Amsterdam te ontdekken.

• Totaaloordeel over Four Elements Hotel Amsterdam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie, heerlijk eten, leuke skybar met geweldig uitzicht.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eigenlijk geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel, vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt

Mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Bad Bentheim. Het bijbehorende restaurant is prima, fijne biergarten achterin.

• Totaaloordeel over Hotel Nickisch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bedden en het ontbijt. Afgeschermde garage voor de fietsen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Er werd verbouwd waarbij keurig rekening werd gehouden met de gasten. Boorgeluiden waren jammer maar onvermijdelijk

Kamer.

Niet de kamer gekregen die ik geboekt heb.jammer

• Totaaloordeel over Göbel's Seehotel am Diemelsee
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lokatie Eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opletten wat iemand geboekt heeft
  • Reisgezelschap Met partner

Super leuk en mooi omgeving

Suite zeer ruim aparte slaap kamer ruime woonkamer zeer goede bank om te zitten t.v in de woonkamer en slaap kamer douche apart en bad zeer goed twee toilette dis perfect

• Totaaloordeel over Resort Bad Boekelo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving ,om te wandelen en fietsen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien iets moderner inrichting

Geweldige lokatie, prima restaurant

Hotel ligt in een prachtige omgeving. We logeerden in een boshuisje, dat was een echt fantastisch plekje met een tuintje. Het eten was bijzonder lekker. We hebben genoten!

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima lokatie

Super mooi hotel

Heerlijk hotel en super restaurant

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging

prettig

Vriendelijk ontvangst ,mooie ruime kamer (7) schone dousche wat gladde vloer. in laat (15.00) en uit chec vroeg (10.00) Later een bericht ontvangen dat er tegen meer prijs vroeger in en later uit mogelijk was. maar toe was de reservering al gedaan. Als je van hout en kan fietsen een schiterend eiland.

• Totaaloordeel over Hotel Nes Ameland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark in en uit chec aanpassen

super tevreden

waren even een lang weekendje weg en werden door een hele fijne gastvrouw heel erg aardig en goedlachs ontvangen. Kamers waren schoon en het eten was echt heel erg goed. Ontbijt was ook erg goed verzorgd, werd zelfs bij het ontbijt nog gevraagd of we een spiegelei of een roerei wilden hebben. Dus bij deze de 5 sterren super verdiend! En een gratis kaart voor vrij reizen in de omgeving met de trein, die nog geen 50 meter van het hotel af ligt.

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark eten en drinken super
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Heel fijn dat de hond mee kan naar dit hotel. Heel fijn.

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dat de hond mee kan

In 1 woord fantastisch

Vriendelijk personeel Kamer super netjes Schoon en verzorgd

• Totaaloordeel over Hotel 46
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging schoon en netjes en genoeg parkeer plaatsen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Super gastvrij

Gastvrij ontvangen. Ook personeel allemaal super attent en vriendelijk. Schone nette kamers en prima ontbijt.

• Totaaloordeel over Velotel Brugge
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeterpunten
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel om voor een paar dagen te verblijven en de omgeving te verkennen.

Hier boven weergegeven.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij het afrekenen desgevraagd aparte nota voor de afzonderlijke kamers

Voor herhaling vatbaar.

Wij waren 1 nacht in het hotel. De kamer is schoon en mooi ingericht. Wij zaten in de bongerd Prachtige omgeving midden in de natuur. Inclusief 3 gangen menu. Konden van heel de kaart kiezen. Het was prima diner. Met een lekkere pinot grigio. Het ontbijt was volop keus. Met verschillende eieren en beleg zoet en hartig. Met zelfs gerookte zalm. Wij komen graag terug voor een langer verblijf.

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel De Beyaerd
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gerenoveerd hotel
  • Reisgezelschap Met partner

Goed en schoon hotel , prima ontbijt en ruime kamer

Prima hotel , mooie ligging voor uitstapjes naar diverse kust plaatsen .

• Totaaloordeel over Hotel Bij Boone
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, netjes, ruime kamers

Was een perfecte vakantie

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Hotel in prachtige omgeving met goede service door vriendelijk personeel.

Ligging van het hotel is prachtig voor toeristen die de rust, natuur en cultuur waarderen. Bediening en service door het personeel is uitstekend en het eten is heerlijk. Minpuntje is de gehorigheid van de kamers en het gegeven dat huisdieren blijkbaar wel zijn toegestaan.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, service en eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen huisdieren toestaan
  • Reisgezelschap Met partner

Genoten van verblijf en omgeving.

Heerlijke keuken, aardig personeel, fijn buitengebeuren . Leuke plek voor allerlei aktiviteiten. Kamer en hotel heeft voldoende voorzieningen om bij slecht weer binnen door te brengen. Helaas betaal je bij 1 persoon booking bij Voordeeluitjes het volle bedrag halfpension voor 2 personen ( 3 overnachtingen) Dus ga ik de volgende keer rechtsstreek bij het hotel booken. , dan kost het €235 minder !! Ik voel me echt bekocht.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging en goed restaurant
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen idee
  • Reisgezelschap Alleen

Gastvrij hotel

Fijn hotel met wat verbeterpuntjes. Hotel ligt ad overkant van het restaurant, maar dat wisten we. Kamers zijn schoon, maar wel wat verouderd, vooral de bedden zijn aan vervanging toe. Badkamer heeft geen afzuigsysteem. Geen airco if climat control, dus kan in de zomer erg warm zijn. Wel een fijn balkon en goede stoelen binnen.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel, eten in het restaurant is ook erg hoed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden
  • Reisgezelschap Met partner

Prettig verblijf gehad in een mooi hotel!

Hotel ligt in een mooie omgeving. Grote kamers. Grote parkeerplaats. Afgesloten fietsenstalling! Wij hadden één regenachtige dag tijdens ons verblijf en hebben gebruik gemaakt van de Thermaalbaden. Mooie fietstochten in de omgeving o.a. langs de Maas. Het dorp Arcen ligt op 2 km. Zeker een plek om nog eens terug te komen.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke en behulpzame medewerkers! Ontbijt uitstekend!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Munsterstraat 20