Prima hotel

Prima hotel. De kamer had een mooi uitzicht op het meer. De badkamer mocht wel wat ruimer. De douchedeur ging niet helemaal dicht, waardoor het water via de deur op de vloer liep en je dus na het douchen een flinke plas water op de vloer had staan. Er was ook weinig ophang voorziening. b.v. Kapstokjes voor de jas op te hangen en op de badkamer een ophang mogelijkheid voor de handdoeken. ( Haakjes b.v. ) Alles was netjes en schoon. Het idee om bomen te planten i.p.v. de kamer te poetsen was een zeer goed idee. Ontbijt was ook zeer uitgebreid. Personeel was zeer vriendelijk.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging aan het Veluwemeer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie mijn verhaal eerder
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel voor citytrip in Dusseldorf

Parkeren kan in de ruime ondergrondse parkeergarage. Normaal 25 euro. Kregen een gratis uitrijkaart. Bij het inchecken kregen we wel de verassing dat we 50 euro borg per dag moesten betalen. We waren er 4 dagen dus moesten 200 euro meer betalen bij de checkin. Kamer was prima. Lekkere bedden, goede WiFi. Bij de liften op iedere verdieping een tappunten voor koud en of bruisend water. En een ruime inloopdouche. Ontbijt wat uitstekend en uitgebreid. Gebakken eitje, omelet of roerei. Zalm, brie, pancakes. Luxe broodjes, vers fruit etc. De omgevings omschrijving van voordeeluitjes is misleidend. Luxe hotel in hartje dusseldorf. Het hotel ligt in een zakendistrict ingeklemd tussen kantoren van PWC en BDO. Als je het hotel uitloopt en naar rechts gaat en de straat uitloopt (500m) kom je bij de trams (U77 en U78) richting Düsseldorf hbf kom je na 5 a 6 haltes in het centrum uit. De andere kant op kan je met de U78 naar Duisburg reizen. Bij uitchecken stond er om 11:30uur een rij vanaf de receptie tot aan de bar.

• Totaaloordeel over Hilton Düsseldorf
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt, WiFi, bedden, koud water tappunten bij de lift, douche
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 50 euro borg per dag, lage wachttijd (kwartier) bij uitchecken. Niet in het centrum.
  • Reisgezelschap Met partner

Zeer goed en heel aardig personeel

Mooi hotel,schone en mooie kamers en een super goed ontbijt

• Totaaloordeel over Four Elements Hotel Amsterdam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging in ijburg met openbaar vervoer vlakbij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeren is vrij duur

alles goed geregeld

goed hotel, leuke boottour.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Leiden Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi schoon hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark bedden zijn erg hard.

Te gedateerd hotel!

Dit hotel moet echt gerenoveerd worden, alles is van 30 of 40 jaar geleden , versleten stoelen , vlekken op de vloerbedekking en schimmel in de douchebak! Bedden hard! Als je daar niet om geeft is het een prima hotel om de stad te bezoeken Het ontbijt was prima ! De kamer was een paar trappen op , terwijl er stond , kamers begane grond! Voor ons dit hotel niet meer!

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Rothkopf
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vlakbij de stad en met parkeerplaats die s’avonds verlicht is!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Renovatie hard nodig!

Top camping, mooie ligging

Een camping met een erg mooie ligging op de veluwe. Mooie, nieuwe en ruime chalets. Veel te doen voor kinderen/ tieners met leuke animatie/ chill out ook voor oudere kinderen. Echt een aanrader.

• Totaaloordeel over Camping Samoza
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, veel te doen en top animatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer mensen inzetten als het te druk is in het restaurant
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Geweldig concept, heerlijk eten en vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Spelderholt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige plek
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga zo door
  • Reisgezelschap Met partner

Prima ontvangst, fijne kamer. Goed ontbijt en vriendelijk personeel ook in voor een praatje. Een aanrader dus.

• Totaaloordeel over Hotel Pot
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Ideale ligging

Ideale ligging tussen Den Haag en Scheveningen. Tramhalte om de hoek. Vriendelijk personeel in het hotel. Ruime en schone kamer.

• Totaaloordeel over Novotel Den Haag World Forum
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Heb ik niet

Omgeving viel tegen

Ik denk dat het “‘s zomers leuker is rondom het hotel herfst en winter kun je daar geen gebruik van maken. Het kan natuurlijk wel maar dat doe je niet!

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top dat er een restaurantgedeelte is waar honden toegang hebben.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een beetje muziek s”avonds?

Gemiddeld

Voor deze prijs zou je meer luxe verwachten. Ietwat gedateerd. Badkamer prima. Ontbijt onvoldoende. Voorraad werd niet goed in de gaten gehouden. Keuze matig. Ligging perfect, je bent zo in de stad.

• Totaaloordeel over Crowne Plaza Maastricht

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig park en topaccommodatie!

Prachtig park waar alle medewerkers even vriendelijk waren. Supermooie en nette accommodatie, heel schoon, fris en netjes. Leuke indoor speeltuin op het park. Niets dan lof voor De Veerstal, hier wil je graag zijn..!

• Totaaloordeel over Recreatiepark de Veerstal
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeterpunten
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Het was een fijn hotel met goede verzorging. We waren met 7 personen en de kamers verschilden nogal van elkaar in grootte en voorzieningen.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Westhoff
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede maaltijden en verblijf
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Superrrrrr, alleen maar complimenten

Geweldige locaties, hotelkamers én de eetruimtes, receptie. Zo héél verschillende sfeer, super mooi en schoon en lekker.

• Totaaloordeel over Schloss Hotel Holzrichter
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles top
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks

Rustig ,goed hotel,prima restaurant

Rustig en goed hotel , Prima restaurant lekker eten Geen cafe waar je s'avonds even gezilligeen drankje kan doen . Sauna Ruime kamer met badkamer met douche toilet Elke dag schone handdoeken Zachte matrassen.

• Totaaloordeel over Hotel Wilhelm von Nassau
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima verzorgd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden,matras
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk park op een goede ligging

Leuk park op een goede ligging.

• Totaaloordeel over Roompot Marinapark Volendam
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Onderhoud bijhouden

Een knappe accommodatie

Het is ons goed bevallen. Schoon park met leuke huisjes. Raden het zeker aan en komen wie weet nog eens terug.

• Totaaloordeel over EuroParcs Kaatsheuvel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en knap park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Breder assortiment in het winkeltje

Prima goed geregeld verblijf

De ontvangst was oké, De kamer netjes, het sanitair proper en het diner heel goed. De bedmatras vonden we iets te hard.

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nette kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zachtere matras
  • Reisgezelschap Met partner

Goed verzorgd en mooie locatie

Het hotel is rustig gelegen op een mooie locatie, we hebben genoten van de mooie herfstbossen. Vriendelijke eigenaren, heel gemakkelijk dat zij ook Nederlands spreken. De kamer is netjes en schoon, de comfort kamer heeft gemakkelijke stoelen, fijn om 's avonds nog even te ontspannen. Mijn vriend vond de matras te zacht, maar voor mij was het prima. Het eten is goed verzorgd, al waren de porties voor ons (actieve wandelaars) wat aan de kleine kant. Al met al een prettig verblijf gehad.

• Totaaloordeel over Familiehotel Hesborner Kuckuck
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooie rustige locatie, goede service, nette kamer, lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Porties voor het avondeten aan de kleine kant, bed aan de zachte kant
  • Reisgezelschap Met partner

ontspannend en alle gemakken binnen loopafstand

ontspannend

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark heerlijke wellness en thermaalbaden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark schoonmaak kamers
  • Reisgezelschap Met partner

Voldoet goed aan de verwachting n.a.v. hetgeen is beschreven

Leuk/mooi hotel in de stijl die je hier verwacht. Zeer kindvriendelijk en behulpzaam personeel ! I.h.a. prima eten, met voldoende keuze mogelijkheden. Lekkere “ drinkwijnen” en bieren en lekkere koffie en chocoladedrank! Kamer schoon, bed fijn, badkamer goed. Leuk zwembad! Goede prijs/ kwaliteit verhouding! Wij hebben het goed naar onze zin gehad met onze kleinkinderen

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prima zo

Gunstig gelegen tussen Cochem en Koblenz

Even er een paar dagen tussenuit.

• Totaaloordeel over Hotel Traube
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Direct aan de Moezel gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Oprecht vriendelijk zijn, minder plichtmatig beleefd.
  • Reisgezelschap Met partner

Goed. Beter dan de vorige keer.

Goed. Wij zijn er vaker geweest. 2x per jaar.

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark strakkere begeleiding.

Prachtig en geweldige ligging

Midden in de bossen. Geweldig om te fietsen/wandelen.

• Totaaloordeel over Landgoed Het Grote Zand
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed verzorgd en prachtig gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Huisje verdiend een grote schoonmaak: vloerbedekking of vernieuwen of cleansen in de slaapkamers

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer