Geweldig gehad. Aankomst prima geholpen. Entree met fijne rustige uitstraling

3 topdagen gehad, zeer tevreden met het complete plaatje. Ontbijt was prima. Aardig personeel. Wellnes was dik in orde

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima wellnes met ruime openingstijden, verzorgd ontbijt. Gewoon goed verzorgd allemaal
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer gezelliger meubileren

Matig

Geen 4 sterren hotel ( max 3) de schoonmaak van de kamer en de tafels in het restaurant ( slecht/matig). Er is veel overlast s' nachts van de MC donalds( weekend) en verder erg gehorig hotel

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Deventer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dichtbij de stad deventer( fiets) parkeergelegenheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak kamers( stofzuigen) tafels in restaurant afnemen
  • Reisgezelschap Met partner

Prima locatie en hotel faciliteiten

Prachtige omgeving ,goed bereikbaar met auto of fiets/ wandel. Ontbijt en diner uitstekend!

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige omgeving zowel binnen/buiten

Heel goed zoals altijd

Alles prima kamer en eten, Klein minpuntje slechte wifi.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles uitstekend behalve wifi
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wifi
  • Reisgezelschap Met partner

Een gezellig hotel met Duitse gemudlichkeit

Het is een mooi en gezellig hotel in een mooie omgeving. Kamers wel aan update toe. Matrassen wat hard. We misten vegetarisch eten.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, gezelligheid, ruimte om samen te zitten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers verouderd, matrassen hard, vegetarische opties vergroten
  • Reisgezelschap Met een groep

Heerlijk weekend gehad en wederom voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel

Servicegericht

Warm gezellig kleinschalig Hotel, vriendelijke medewerkers en service gericht.

• Totaaloordeel over Hotel Ameland
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Erg vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Waterkoker op hotelkamer voor bakje koffie/thee

Gezellig hotel

Goede bedden Goed eten Vriendelijk personeel Mooi uitgangspunt naar diverse plaatsen

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Vijlerhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bedden Schoon Vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Na 22:00 uur geen mogelijkheid om nog wat te drinken of een spel te doen. Vooral als je met een groep bent
  • Reisgezelschap Met een groep

Gewoon goed

• Totaaloordeel over Hotel Huis van Bewaring
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 9
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 9
  • Reisgezelschap Met partner

Schoon en mooi hotel op een prachtige locatie

• Totaaloordeel over AHORN Berghotel Friedrichroda
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeren zou wat goedkoper kunnen
  • Reisgezelschap Met partner

Wat een schitterende plek!!!

Wij hebben daar meerdere keren gewandeld,en nu hebben we daar 2 overnachtingen gedaan. We hadden een standaard huisje. Geen overbodige luxe,maar heel gezellig. Goed ontbijt. En hadden uitzicht op het kasteel. Gezellige brasserie.

• Totaaloordeel over Kasteel Schaloen Vakantiewoningen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hele mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Koffie en thee in het huisje, lag nu niets
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel, ontbijt en diner perfect en personeel erg vriendelijk

• Totaaloordeel over Golden Tulip Leiden Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dicht bij centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets op te merken

Prachtig en fijn verblijf

Fijn en prachtig park personeel er behulpzaam en vriendelijk. We zijn hier meer geweest en komen zeker weer

• Totaaloordeel over Center Parcs Limburgse Peel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon warm
  • Reisgezelschap Met partner

Klein, gemoedelijk hotel met goede keuken

Lekker om hier tot rust te komen Fijne kamer met uitzicht op bomen Heerlijk gegeten

• Totaaloordeel over Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker ouderwets, gewoon nog met sleutel voor de kamer
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben het er zeer goed gehad!

Wij zijn 3 dagen in Ehzerwold geweest. We hadden het goed naar onze zin. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten was zeker goed en verzorgd. We hebben op prima bedden geslapen. Vooral het hoofdgebouw en de omgeving zijn heel mooi. Het ademt de sfeer van weleer. De slaapkamer (nummer 6) was goed en schoon. Het was bij aankomst wel erg koud, een beetje eerder de cv aanzetten is comfortabeler. Het duurde erg lang alvorens het in de kamer enigszins behaaglijk was. Wel vinden we dat in zowel het hoofdgebouw als in het slaapgedeelte sprake is van achterstallig onderhoud, het kan wel een opknapbeurt gebruiken. We realiseren ons wel dat dat een stevige investering betekent, maar het in oude luister handhaven zou toch mogelijk moeten zijn.

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark rust en ruimte
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zie boven

Prettig maar eenvoudig

Halfpensionarrangement voor 4 dagen in een prettige kamer. Het ontbijt is netjes en het avondeten is niet luxe maar smaakt wel. Wij waren in een rustige periode dus het uitserveren van het diner ging in sneltreinvaart. Er werd bij ons al afgeruimd terwijl een persoon aan onze tafel nog zat te eten.

• Totaaloordeel over dS Hotel Gronau
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prettige ruime kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nieuwe handdoeken zouden niet misstaan

Geweldig leuk hotel

Een hotel met vriendelijk personeel, mooi gelegen aan het water. Prima ontbijt en goede kamer met veel faciliteiten.

• Totaaloordeel over Four Elements Hotel Amsterdam
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Reisgezelschap Met partner

Super fijn hotel, erg dichtbij het centrum van Haarlem

Fijn en aardig personeel. Mooie kamer. Erg dichtbij het centrum. Lekker een goed diner en ontbijt.

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten, personeel, kamer, alles was prima!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Warm s nachts op de kamer. Maar dat is voor iedereen anders en dat zal voor iedereen anders zijn.

Goed hotel

Jammer van de wachtrij bij het ontbijt, en het was ook handig geweest om te weten dat er een borg van 100 euro betaald moet worden

• Totaaloordeel over Hilton Düsseldorf
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kwaliteit
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer koffieautomaten bij het ontbijt, duurde telang

Redelijk

Hotel is prima, maar vond het diner en ontbijt nogal tegen vallen. Er was weinig keuze omdat we een speciale kaart kregen bij dit arrangement voor het diner. Bij het ontbijt misten we toch de vleeswaren, en de spiegeleieren en gebakken spek.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Deventer
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer net personeel en vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het diner en ontbijt kan zeker uitgebreider
  • Reisgezelschap Met partner

Goede waarde voor het geld

Goede kamer. Graag lichtje boven bureau

• Totaaloordeel over MyHotel Steenwijk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede kamer. Goed bed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Balie met personeel na 19 00 uur
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijk ontvangst, attente medewerkers. Prachtig hotel. Goede parkeervoorzieningen. Genoeg laadpalen. Leuke bar in hotel om iets te drinken. Schone kamer, niet heel groot. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Altona
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig hotel, goede parkeervoorzieningen, schoon. Zeer goed ontbijt, goede bedden.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kleine koffiemachine op de kamer
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel dicht bij OV en centrum

Vriendelijk personeel, gastvrij, nette mooie kamers. Prima ontbijt.

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Waar voor je geld

Fantatisch

Het team van de smulpot was weer in een woooooord geweldig Wij blijven terugkomen in Den Burg. Warm dorp.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel de Smulpot Texel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks op aan te merken

Kom graag terug

Prima verblijf

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles heel schoon en netjes, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prima zo!

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer