3 topdagen gehad, zeer tevreden met het complete plaatje. Ontbijt was prima. Aardig personeel. Wellnes was dik in orde
Geen 4 sterren hotel ( max 3) de schoonmaak van de kamer en de tafels in het restaurant ( slecht/matig). Er is veel overlast s' nachts van de MC donalds( weekend) en verder erg gehorig hotel
Prachtige omgeving ,goed bereikbaar met auto of fiets/ wandel. Ontbijt en diner uitstekend!
Alles prima kamer en eten, Klein minpuntje slechte wifi.
Het is een mooi en gezellig hotel in een mooie omgeving. Kamers wel aan update toe. Matrassen wat hard. We misten vegetarisch eten.
Heerlijk weekend gehad en wederom voor herhaling vatbaar.
Warm gezellig kleinschalig Hotel, vriendelijke medewerkers en service gericht.
Goede bedden Goed eten Vriendelijk personeel Mooi uitgangspunt naar diverse plaatsen
Schoon en mooi hotel op een prachtige locatie
Wij hebben daar meerdere keren gewandeld,en nu hebben we daar 2 overnachtingen gedaan. We hadden een standaard huisje. Geen overbodige luxe,maar heel gezellig. Goed ontbijt. En hadden uitzicht op het kasteel. Gezellige brasserie.
Goed hotel, ontbijt en diner perfect en personeel erg vriendelijk
Fijn en prachtig park personeel er behulpzaam en vriendelijk. We zijn hier meer geweest en komen zeker weer
Lekker om hier tot rust te komen Fijne kamer met uitzicht op bomen Heerlijk gegeten
Wij zijn 3 dagen in Ehzerwold geweest. We hadden het goed naar onze zin. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten was zeker goed en verzorgd. We hebben op prima bedden geslapen. Vooral het hoofdgebouw en de omgeving zijn heel mooi. Het ademt de sfeer van weleer. De slaapkamer (nummer 6) was goed en schoon. Het was bij aankomst wel erg koud, een beetje eerder de cv aanzetten is comfortabeler. Het duurde erg lang alvorens het in de kamer enigszins behaaglijk was. Wel vinden we dat in zowel het hoofdgebouw als in het slaapgedeelte sprake is van achterstallig onderhoud, het kan wel een opknapbeurt gebruiken. We realiseren ons wel dat dat een stevige investering betekent, maar het in oude luister handhaven zou toch mogelijk moeten zijn.
Halfpensionarrangement voor 4 dagen in een prettige kamer. Het ontbijt is netjes en het avondeten is niet luxe maar smaakt wel. Wij waren in een rustige periode dus het uitserveren van het diner ging in sneltreinvaart. Er werd bij ons al afgeruimd terwijl een persoon aan onze tafel nog zat te eten.
Een hotel met vriendelijk personeel, mooi gelegen aan het water. Prima ontbijt en goede kamer met veel faciliteiten.
Fijn en aardig personeel. Mooie kamer. Erg dichtbij het centrum. Lekker een goed diner en ontbijt.
Jammer van de wachtrij bij het ontbijt, en het was ook handig geweest om te weten dat er een borg van 100 euro betaald moet worden
Hotel is prima, maar vond het diner en ontbijt nogal tegen vallen. Er was weinig keuze omdat we een speciale kaart kregen bij dit arrangement voor het diner. Bij het ontbijt misten we toch de vleeswaren, en de spiegeleieren en gebakken spek.
Goede kamer. Graag lichtje boven bureau
Vriendelijk ontvangst, attente medewerkers. Prachtig hotel. Goede parkeervoorzieningen. Genoeg laadpalen. Leuke bar in hotel om iets te drinken. Schone kamer, niet heel groot. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
Vriendelijk personeel, gastvrij, nette mooie kamers. Prima ontbijt.
Het team van de smulpot was weer in een woooooord geweldig Wij blijven terugkomen in Den Burg. Warm dorp.
Prima verblijf
Munsterstraat 20