het was een mooie break.
Vriendelijk personeel, fijne kamer en heeeeerlijk eten!
Heel goede service. het huisje was keurig schoon
Doordat het park nog in aanbouw is zijn er nog weinig activiteiten maar geweldige service mooie omgeving vooral voor fietsen en wandelen zeer geschikt
Rondom ons huisje waren veel werkzaamheden overdag, waardoor weinig rust. Aqua Mundo was aardig, maar de wildwaterbaan met onodig hoge drempels is niet echt een succes. Prijzen in de supermarkt zijn echt bizar. Gooi dat 40% omlaag, dan heb je m.i. nog voldoende winst en trek je misschien meer publiek ( welke nu wellicht naar de omliggende dorpen rijden)
Een sfeervol hotel in een mooie omgeving met heel aardige medewerkers. Het zwembad is ook heel fijn.
Zoals eerder. Alles goed geregeld.
gezellig hotel en aardige mensen
alles wat we hier meemaken ademt kwaliteit en vriendelijkheid uit
Door de aanwezigheid van de wolf is het niet prettig om te wandelen of te fietsen.
Netjes, verzorgd, luxe, heerlijk was het!
Bediening bij het eten was prima je voet je echt verwend en is goed georganiseerd en aangenaam personeel is goed op elkaar afgestemd
Goede prijs kwaliteitverhouding
Heel goed bevallen ,prima ontbijt, vriendelijk personeel en behulpzaam !!!
Goed verblijf in het centrum, Centraal gelegen. Aardige bediening. Prima kamer. Enige minpunt was het feit dat we vlakbij de afzuiging sliepen. Raam dicht was geen optie dus we hebben wel aan het gebrom moeten wennen. Gelukkig wel een monotoon gebrom.
We werden vriendelijk ontvangen in dit gezellig hotel met eigen parking. We hadden geboekt voor 2 nachten en hebben nog een nacht zonder problemen extra kunnen bijboeken. Kamer voorzien van alles wat je nodig kan hebben. Heel lekker eten en super Limburgs ontbijt! Lekkere lokale biertjes en lekkere wijn. Gezellig restaurant. De omgeving is prachtig. We hebben enorm genoten en gaan zeker nog terug.
Ietwat gedateerd hotel, maar dat heeft z’n charme. Personeel vriendelijk. Concept uitstekend. Mooi wandelgebied.
Uitstekend.
Prima hotel goeie locatie tov de ski pistes en prima restaurant naast hotel. Ontbijt is prima en tot 11.30 uur te nuttigen. Hotel zou een 10 zijn als er ook nog een mogelijkheid was om een drankje te kopen. Zeker een aanrader als je Winterberg bezoekt.
Hoewel het hotel enigszins verouderd is, was alles netjes en schoon. Het personeel was supervriendelijk. Zowel avondeten als ontbijt zeer goed, zeker als je de prijs van het arrangement in ogenschouw neemt.
Prima hotel, goed ontbijt, redelijke prijs voor deze accommodatie
Prima kamer en goed restaurant
Voor de 2e keer in dit hotel. Perfect gelegen, 5 minuten wandelen naar De Brabander waar skiverhuur is en je je ski's achter kunt laten in een locker en start van de pistes is. Mooi, zuiver en zeer gastvriendelijk hotel met een perfect ontbijt en heerlijke sauna na een dag in de sneeuw. Geen bar waar je iets kunt drinken, maar daardoor wel lekker rust in het hotel.
Alles was top
Munsterstraat 20