Fantatisch

Het team van de smulpot was weer in een woooooord geweldig Wij blijven terugkomen in Den Burg. Warm dorp.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel de Smulpot Texel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks op aan te merken

Kom graag terug

Prima verblijf

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles heel schoon en netjes, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prima zo!

Mooi hotel.prachtige kamer.

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Midden in t centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooi hotel en een heerlijke keuken

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles is goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Met partner

is niet wat ze aanbieden.

We nemen de superieur kamer omdat we dan van uit de bad kuip en het bed tv kunnen kijken maar wat schetst onze verbazing, tv is niet verbonden met antenne dus heeft alleen apps zoas ra***en , Disney, enz maar die open je alleen met je gmail of zo en je moet dan wel abonnee van zijn. Kamer is oke groot maar gehorig. Kleden op de vloer zijn vuil grond naast de stoel en het bed liggen met kruimels en chips, melding van gemaakt en alles zou de volgende dag opgelost zijn. NIET dus en niet eens een briefje of sorry het is ons niet gelukt. Eten in de ochtend was zo karig dat je zou denken dat ze vergeten waren boodschappen te doen, eieren op de bon, brood na 5 gasten al op, duurt een lange tijd (na zurend gevraagd te hebben) voordat ze aanstalten maakte voor aan vulling en dan de 2de ochtend zelf bediening die alleen koffie zwart of thee verstond, je vraagt naar eieren, boter, brood en ze verstaat het en begrijpt het niet. schandalig dat je superieur dan 105 euro duurder is, en ik zie andere revues langs komen maar daar geloven wij niet meer in of dit wel eerlijk is geschreven.

• Totaaloordeel over Landgoed Overste Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark rustig en mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark schoonmaken, onderhoud, en klachten serieus nemen.

Overtroffen

Wat een goed hotel geweldig vriendelijk mooie kamer en dan het eten een 10 voor de koks we hebben het zo leuk gehad .

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligt gezellig heerlijk eten pracht hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Miste wel de welnes zo passen i. Dit hotel
  • Reisgezelschap Met partner

We zijn over àlles enthousiast, de ontvangst , de locatie , de borrelplank met eigen bier Het personeel , heel gastvrij ! Het mooie kasteel met leuke podcast Bijzonder dat je zelfs ‘s avonds in het kasteel mag lopen Het poortwachtershuisje was compleet ! Een echte aanrader !

• Totaaloordeel over Landgoed Kasteel Limbricht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark We hebben ons ontzettend verwend en welkom gevoeld , lief personeel Heel leuk concept alles bij elkaar in een prachtige historische omgeving Ze hebben ook heel goed gelet op voedingswensen ( vegan)
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kan niet beter !
  • Reisgezelschap Met partner

Super net hotel met ideale ligging

Parkeerplaats onder hotel. Met rolstrap sta je al midden in Hoogkatharijne tegenover je geboekte hotel. Hoe fijn is dat?

• Totaaloordeel over Crowne Plaza Utrecht - Central Station

• Totaaloordeel over ibis Styles Haarlem City Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niks
  • Reisgezelschap Met vrienden

Aanbod goed, prijs ook, spam niet

Duidelijk aanbod, geen addertjes, waar voor je geld, alleen de spam krijg je kado.

• Totaaloordeel over Roompot Bospark Lunsbergen
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Je moet parkeren, maar waar? Geen borden, geen plattegrond
  • Reisgezelschap Alleen

Personeel heel behulpzaam en kundig

Wij hadden een wildarrangement geboekt: Heerlijk gegeten, elk gerecht een andere 'smaak'!

• Totaaloordeel over Hotel Wapen van Delden
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hotel ligt op een mooie locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet van toepassing
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel op mooie locatie met zeer eenvoudige kamers

Mooi hotel om te zien, ontbijt en diner prima, kamer echter op het randje. Gedateerd en naar rook ruikende en beschimmelde kleine badkamer nr 19

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie, sfeervol,
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers zijn gedateerd
  • Reisgezelschap Met partner

Geweldig arrangement waarbij alles klopte!

Wij hebben 3 dagen genoten in en rond Hotel Wilhelm von Nassau in Diez Duitsland. De stad waar de oorsprong ligt van ons koningshuis.

• Totaaloordeel over Hotel Wilhelm von Nassau
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel vriendelijke medewerkers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hier en daar doet een likje verf wonderen. (m.n. trapleuningen)
  • Reisgezelschap Met partner

Gezellig hotel, goede service, smaakvol ingerichte kamer, super ontbijt.

Personeel is zeer vriendelijk en service gericht. Ontbijt is super: ontbreekt aan niets, locale producten en ook rekening houdend met dieetwensen. Kamer is gezellig, smaakvol ingericht met leuke details (het "niet storen" bordje is erg origineel). Keurig schoon. Fijne en schone badkamer. We hadden het wild diner, hoewel een leuk menu ,vonden we niet alle gerechten even smakelijk bereid.

• Totaaloordeel over Witte Berken Natuurhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark service, ontbijt, gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark het wilddiner was een leuk menu maar gerechten waren niet allemaal lekker bereid.
  • Reisgezelschap Met partner

Super mooi hotel en een upgrate van de kamer ontbijt was echt top hele lieve mensen een hotel om na terug te gaan

• Totaaloordeel over Amrâth Hotel Bigarré
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een top hotel mooi gelegen makkelijk bereik baar met ov

Redelijk

Beetje gedateerde kamer en badkamer. Teinheid badkamer net voldoende. Ongeinteresserde ontvangst bij receptie en ook bij het ontbiijt. Eerste en laatste keer voor mij.

• Totaaloordeel over Saillant Hotel Gulpenerland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aanzien pand is goed (voorgevel)
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Renovatie en schoonmaak
  • Reisgezelschap Met partner

Gezellig, goed ontbijt, vriendelijke ontvangst

Onze studio was ruim, schoon en comfortabel. Personeel is vriendelijk en er is een goede sfeer. Het ontbijt is goed. Het dinerbuffet is eenvoudig maar goed.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk, schoon en gezellig

Gezellig kleinschalig pension

Leuke Afrikaanse accenten in hele pension doorgevoerd.

• Totaaloordeel over Pension Westerburen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Relaxed verblijf

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie luxe kamer, mooie omgeving, leukeplasts
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opmaak borden veel hetzelfde, alleen ander stuk vlees. (Kip)saté lijkt en smaakt wel heel erg op die van de Chinees. Voor mij geen aanrader in een Brasserie!
  • Reisgezelschap Met partner

Alles was aanwezig, vriendelijke mensen.

Vriendelijk personeel, eenvoudige maar aangename kamer. Ontbijt en a onderen was lekker en voldoende.

• Totaaloordeel over Domaine du Moulin d'Asselborn
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, eenvoudige maar aangename kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark /
  • Reisgezelschap Met partner

Keurig hotel met vriendelijk personeel

Hotel en de kamers zijn keurig. we hadden half pension. het lunch pakket wat we kregen was uitgebreid, een aanrader om dit te vragen.

• Totaaloordeel over Hotel der Grüne Baum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark personeel is heel behulpzaam
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark extra stoel in de kamer

Niks op aan te merken

Aardig personeel, ruime schone kamers, goed ontbijt. Bar en restaurant ook prima. Lekker dicht bij station en binnenstad.

• Totaaloordeel over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles is prima geregeld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooi hotel , gezellig en prachtige kamers Vriendelijk ontvangst Fijn dat je daar ook fietsen kan huren Parkeergelegenheid vlak bij gelegen en gratis . Goede uitvalbasis . Goed ontbijt . We misten wel een bar om bv s'avonds iets te kunnen gaan drinken zeker omdat het in de winter snel donker en koud is en je dan niet meer buiten loopt . Wij komen zeker in de zomer nog eens terug

• Totaaloordeel over Waterstate Wellness Hotel Goes
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Modern / goede uitvalbasis / gratis parkeren/ je kan naar de welness / goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het eten in de brasserie zou een uitgebreidere kaart mogen hebben voor het diner En de hoeveel heid was een beetje pover
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel aan de Rijn op korte loopafstand van het centrum

Zie boven

• Totaaloordeel over AMERON Bonn Hotel Königshof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, service, parking

Fantastic

Echt een heel mooi hotel. Zeer vriendelijk personeel, lekker avond eten. Briljant ontbijt en direct aan zee. Makkelijk parkeren

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badjassen op de kamer voor de wellness

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer