Super, rust, heerlijk
Fijne midweek weg geweest, fijn en net huis op een mooi gelegen park
Prachtig park met alles wat je maar wilt voor jong en oud. Echter de accomodatie voldoet niet qua isolatie en verwarming, koude kamers en lastig warm te houden, zeker met kleine kinderen.
Vriendelijk en gastvrij verblijf
Goede ruime kamer goede bedden en goed van eten en drinken
Het personeel is ook heel vriendelijk.
Gezellig en vriendelijk personeel, leuk dat er zo het één en ander wordt georganiseerd zoals live muziek
Hotelkamer is ruim en mooi. Goed ontbijt. Baden zijn relaxt. Was niet heel druk op zaterdag. Niet echt variatie, maar wel lekker. Nog nooit zo'n slechte (vooral koude) massage gehad. Die zou ik overslaan!
Geweldige fereienwhonung
Aanbevelenswaardig
Het hotel was best goed, maar hun schoonmaak dienst kan er niets van. * De hondengeur in de kamer was niet te harden. * Het stof mochten we zelf wegstoffen van het bedmeubel en de bedlampjes. * Bij ons verblijf van 4 overnachtingen hebben we 1 x gegevraagd voor schoonmaak v.d. kamer. Tot onze verbazing waren de vuile kopjes niet verwisseld voor schone ook de badkmaker glazen waren niet ververst. We doen wel maker voor enkele dagen een hotelkamer nemen maar zoiets hebben we nog nooit eerder meegemaakt. * Voor de houdengeur te verwijderen zou de receptie hun schoonmaak dienst inschakkelen. We hebben echter niemand gezien. Uiteindelijk hebben we onze eigen geurtjes moeten gebruiken om de hondengeur wat te onderdrukken. Bij navraag bleek dat honden in alle kamers welkom waren. Voor ons zal er geen tweede keer zijn bij dit hotel. Punt van aandacht: Onze boeking was inclusief diner op de 1ste en 3e dag. Echter bij het restaurant bleek dat een diner bestond uit wat vlees en/of groente. Frietjes erbij was een suplement en daar moest extra voor betaald worden. Het was geen ramp maar ik denk dat dit wel beter gecommuniseerd had kunnen worden. Het hotel gaf aan dat zij niet over het restaurant gaan dus melden wij het bij jullie zodat andere klanten het wellicht mee kunnen krijgen wanneer ze een soortgelijke boeking via jullie doen.
Genieten van de natuur en de rust.
Erg vriendelijk personeel, leuk verblijf gehad
Kamers wat gedateerd Maar 4 gangen Wildmenu was voortreffelijk
We hebben genoten van de prachtige omgeving zoals o a Messchede, Brilon en Soest (kerstmarkt) We hadden een mooie kamer Hrt ontbijt en het diner buffet was zeer ruim voorzien en heerlij.
Dit hotel is absoluut ongeschikt voor gasten die minder goed ter been zijn. De kamers van het hotel zijn deels op de 2de etage en deze is alleen te bereiken via 2 vrij steile trappen met in totaal 27 treden. In de kamer functioneerde niet alles naar wens: het rolgordijn in de kamer deed het nauwelijks en dat in de badkamer ontbrak. In de badkamer was het koud, want er was geen verwarming. In de spiegel zaten 2 icoontjes, de ene om deze te verwarmen, de andere om het licht in de spiegel aan te doen. Deze icoontjes werkten geen van beide. Positief was dat het personeel zeer vriendelijke was en het eten in het restaurant was goed verzorgd. De ligging is heel praktisch, vlakbij één van de gratis parkeerterreinen buiten de vesting.
Een heerlijk park in zijn omgeving zeker met de aanbiedingen, daar doen wij het voor.
Goed en verzorgt motel. Echt super. Wij komen hier zeker nog een keer terug.
zoals gewoonlijk, was het weer perfect geregeld.
Fijn hotel, misschien wat gedateerd, maar prima verzorgd. Kamer keurig schoon, personeel heel vriendelijk, ontbijt zoals je bij VdValk gewend bent. Het restaurant, kleine kaart maar de gerechten zijn overheerlijk. Het enige punt is misschien een klein waterkokertje zodat je ook thee kan drinken op je kamer. Wij hebben het heerlijk gehad.
Het was erg warm op de kamer en bij het ontbijt miste ik gewone boterhammen en een broodrooster.
Fijn, rustig park. Wel een beetje aan onderhoud toe. Schoonmaak had beter gekund, spinnenwebben! Prima uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen. Eten in het restaurant was lekker en fijne medewerkers.
Mooie kamer. Vriendelijk personeel. Lekker gegeten.
In wezen keren wij ieder jaar op het park terug. En vooral in de herfstperiode is het er dan heerlijk rustig en genieten we van de natuur in herfsttooi.
Fijn ruim gezellig huisje. Goed schoon . Vanaf het park zo het bos in en niet onbelangrijk een gezellig restaurant
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer