Met de upgrade helemaal geweldig!

• Totaaloordeel over Landal Mooi Zutendaal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet

mooie plek

Prijs kwaliteit is prima, huisje lag op een mooi stuk waar we de eekhoorns en konijnen steeds op bezoek kregen.

• Totaaloordeel over Landal Miggelenberg
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een oven zou fijn zijn
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie ruime kamer met prachtig uitzicht

Mooie kamer met een groot bed. Bed lag heerlijk maar iets te zacht voor ons. Ontbijt was super.

• Totaaloordeel over Landal Cape Helius - Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig gelegen aan het haringvliet
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Net nog even dat extra doekje in de badkamer.
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben enorm genoten van alle faciliteiten, er is veel te doen echt een aanrader we komen dan zeker nog eens terug. Het enige wat ik jammer vond is dat de sauna pas om 11 uur open gaat en had wat meer van het ontbijt verwacht.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Veel te doen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De kamers mogen wel opgeknapt worden, ons tapijt had een grote zwarte plek en de bankjes waren doorgezakt.

Voor herhaling vatbaar

Goed hotel

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super goed en mooi hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zijn er niet

Fijn hotel

Leuk hotel in historisch pand. Aardig personeel. Prima kamer, beetje gehorig doordat ramen niet zo goed afsloten, ontbijt was goed. Locatie zeer gunstig, vlakbij station en de binnenstad.

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Locatie, aardig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark raamafdichting verbeteren

Formidabel

Rust en comfort en een goed ontbijt, maakte ons uitje voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over ibis Leuven Heverlee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging, parking, winkel, rust

Heerlijk rustig park

Komen er vaker. En nu ook weer voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Landal De Vers
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie bungalows
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark NVT
  • Reisgezelschap Met partner

Super hotel perfecte ligging en vriendelijk personeel

Super hotel en perfectie ligging en vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over ADEA Lifestyle Suites
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Perfecte ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeter punten
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel maar beetje gedateerd

Mensen waren vriendelijk en goed ontbijt avond eten was matig men moet aangeven lust u vis of vlees vraag dat aan de gasten.

• Totaaloordeel over Hotel Seemöwe Eifel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi plaats
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Communicatie kan beter betreffen de het avondeten
  • Reisgezelschap Met partner

Voor de 2e keer een arrangement van 3 dagen geboekt en wederom alles prima. Wat me de vorige keer niet opviel en nu wel zijn de 80 cm brede (smalle) bedden. De (zeezicht)kamer is groot :) genoeg voor 2x90 cm (of 1x 180 cm brede bedden.)

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vrijwel alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vrijwel niets

Helemaal Top

Prettig personeel, doet alle moeite voor je om zo prettig mogelijk te verblijven in Hotel De Landmarke nu Flow.

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark weet niet

Uitzonderlijk goed

Nadat we de kamer betrokken hadden, bleek dat in de badkamer een rioollucht hing. Direct na de melding heeft het personeel actie ondernomen. Nadat bleek dat het euvel niet snel verholpen kon worden, bood men ons een andere kamer, groter en beter, op dezelfde etage aan, zonder extra kosten. In het hotel was het uitzonderlijk schoon (hygiënisch). Keurig aangekleed, hulpvaardig personeel. Eten goed en smaakvol geserveerd. Goede stevige bedden. Na contact met andere gasten bleek dat ook zij vol lof over het hotel waren. Als in deze omgeving wilt overnachten of enkele dagen wilt bivakkeren, is dit een uitstekende keuze.

• Totaaloordeel over Kohlers Hotel Engel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ik zou geen negatief punt kunnen noemen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets minder zout over de friet
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn personeel, eten heel goed, mooi hotel , super ligging , fijne akoestiek , alleen met een opgietdag te druk alles vol steeds

• Totaaloordeel over Otium Wellness Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en mooi
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

We hadden een kleine kamer met hinderlijke schuine plafon gedeelte waar je gemakkelijk je hoofd kan stoten.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging is mooi personeel vriendelijke ontbijt was goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Voordeeluitjes.nl moet vermeden dat er parkeerkosten zijn.

heerlijk paar dagen weg

vriendelijke medewerkers, fijn arrangement met keuzemenu

• Totaaloordeel over Hotel zum Märchenwald
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark persoonijke aandacht, meedenken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark alles ok
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk om een keer te doen

De minicruise is een leuke weekend-besteding. Hou er wel rekening mee dat het gaat om de overvaart met een ferry, het is geen cruiseschip. Dus alle golven worden gevoeld aan boord. Veel reizigers hebben last van zeeziek bij een onrustige zee en veel wind. Het eten aan boord is heerlijk en goed verzorgd. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Al met al leuk om een keer gedaan te hebben.

• Totaaloordeel over DFDS Minicruise IJmuiden-Newcastle
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer stabiliteit bij onrustig vaarwater.
  • Reisgezelschap Met partner

Goed buiten het ontbijt dat was niet goed slecht aangevuld

Vriendelijk personeel Schone kamer en schone badkamer Diner goed Ontbijt minder .Geen vers brood en werd slecht aangevuld. Warren weinig gasten ‘sochtends ,misschien dat het daar aan lag

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Tiel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt
  • Reisgezelschap Met vrienden

TOP

Mooi hotel. Goede bedden met een ruime kamer. Goed ontbijt. Op de badkamer rituals produkten. Heerlijk zwembad. Mooie sauna.

• Totaaloordeel over Parkhotel Horst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ervaring
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi, schoon, modern hotel. Wij hadden de kamer met Rijnblik geboekt en het was ronduit fantastisch. Keurig, mooi, uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijke wellness met 2 soorten sauna's. We komen hier snel nog eens.

• Totaaloordeel over AMERON Bonn Hotel Königshof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima verblijf met een heel goed ontbijt

Prima verblijf met een heel goed ontbijt enig minpunt was dat wij geboekt hadden met 1 x een drie gangen diner en dat stond niet bij hun in het systeem en daarom wel 15 minuten moeten wachten met het inchecken omdat ze er in eerste instantie niet uit konden komen hoe op te lossen . De medewerkers waren wel uiterst vriendelijk.

• Totaaloordeel over Crowne Plaza Düsseldorf - Neuss
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede bedden prima ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark communicatie met voordeeluitjes
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

genieten

Prima hotel, schoon en zeer vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant De Zwaan Raalte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark alles
  • Reisgezelschap Met partner

heel vriendelijk en goed hotel

• Totaaloordeel over Golden Tulip Leiden Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het hotel ziet er goed uit, prima ligging zo dicht bij het centrum van Leiden, vriendelijk personeel en parkeren kan in de naast gelegen garage.
  • Reisgezelschap Met een groep

Prima hotel

Prima hotel. Prijs kwaliteit goed. Vriendelijk personeel, mooie ruime kamers, prima ontbijt.

• Totaaloordeel over Landal Cape Helius - Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Restaurant kan wat gezelliger gemaakt worden.
  • Reisgezelschap Met partner

Een fijn weekend gehad in dit hotel

We werden hartelijk ontvangen. We hebben heerlijk geslapen. Ook de dames van de roomservice waren erg vriendelijk. Je verblijft vlak bij het mooie centrum van Haarlem. En krijgt lekker eten. Enige minpunt: de parkeerkosten.

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tip: Douchekop wat vaker ontkalken

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer