Prima hotel

Prima hotel. Prijs kwaliteit goed. Vriendelijk personeel, mooie ruime kamers, prima ontbijt.

• Totaaloordeel over Landal Cape Helius - Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Restaurant kan wat gezelliger gemaakt worden.
  • Reisgezelschap Met partner

Een fijn weekend gehad in dit hotel

We werden hartelijk ontvangen. We hebben heerlijk geslapen. Ook de dames van de roomservice waren erg vriendelijk. Je verblijft vlak bij het mooie centrum van Haarlem. En krijgt lekker eten. Enige minpunt: de parkeerkosten.

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tip: Douchekop wat vaker ontkalken

Niet goed

De vloer in de ontbijtruimte is gevaarlijk (struikel gevaar ivm de goot vd schuifdeuren) ook het aanvullen van het buffet liet te wensen over. De tv op de kamer werkte niet naar behoren, maar enkele zenders die het wel deden. Door het gehele hotel vloerbedekking die er niet fris uitziet zo ook op kamer 122 ( waar volgens mij ook weleens honden logeren. Op kamer 122 maakt de verwarming lawaai, volgens mij moet deze ontlucht worden. Als we dit van te voren hadden geweten, hadden we dit Hotel zeker niet geboekt.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie tekst
  • Reisgezelschap Met partner

Ik heb een fijn weekend gehad bij Figi.

Ik heb genoten van mijn verblijf. Heerlijk gegeten in het grand café en kunnen ontspannen in de ruime kamer. Genoeg in de buurt om te doen. Helaas wel een verbouwing vd foyer aan de gang wat de bereikbaarheid van de kamers iets lastiger maakt maar vanaf februari zou dat klaar moeten zijn. Verder superlief personeel om het de gasten naar hun zin te maken! Ondanks wat verbeterpuntjes zeker de moeite waard!

• Totaaloordeel over Hotel Theater Figi
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bedden, ruime schone kamers, goed diner, behulpzaam en vriendelijk personeel, mooie bossen en kastelen in de buurt, bioscoop en theater in huis en goede restaurants (First ; echt goed restaurant in de straat) op loopafstand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt was niks bijzonders en niet de prijs waard: basic broodjes etc. smakeloos fruit, vruchtensap is niet lekker. Het kan zoveel beter qua smaak en variatie. Het ziet er weliswaar goed uit maar het is teleurstellend. Kamers zijn schoon en ruim maar qua decor erg sober en niet sfeervol

Geen sfeer

Hotel geeft geen bar en weinig sfeer. Kleine kamer met wastafel op de kamer. Verder is de kamer zeer schoon. En heeft het hotel een goede service met een prettige desk medewerker.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Lupo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede hygiëne. En heel goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer sfeer

Het waren 3 leuke dagen.

Over het algemeen was alles goed gegaan, behalve dat er een keer geen ontbijt was, maar nog wel gekregen.

• Totaaloordeel over Hotel Du Commerce Oostburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goeie ligging in het centrum en gratis parkeren.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sneller warmwater in de badkamer.

Een dikke 10

Nadat we geboekt hebben en over het hele park ge gezien hadden dat het de kleine kamer hadden was het geen probleem deze te upgraden , de comfort kamer was lekker ruim en schoon , het heerlijke ruime bed was voorzien van een goed matras , het ontbijt was prima wat ook erg fijn was je liep binnen een paar minuten het centrum van Valkenburg in. Voor ons is dit hotel voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Reisgezelschap Met partner

Goede ontvangst, leuke medewerkers.

Ondanks dat er een renovatie moet plaats vinden, hebben wij ons wel vermaakt. Redelijke prijs, wel wat verouderd, vandaar de renovatie. Ondanks dat willen we volgendjaar wel weer komen.

• Totaaloordeel over Campanile Hotel 's-Hertogenbosch
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke medewerker, redelijke prijs.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Moet nog gerenoveerd worden...dus kan alleen beter worden..pand is verouderd, en dat is wel zichtbaar.

Het was fantastisch

Het was super, vriendelijk ontvangst, mooie kamer, 3 gangendiner was heerlijk en dit kwam ook zeker door het vriendelijk personeel, echt een dikke pluim. Ontbijt was ook goed

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel en het fantastisch eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamer, scherm te kort de vloer was behoorlijk nat

Prima hotel

Prima hotel. Kamers schoon, sliepen gelukkig niet aan de (drukke) straatkant. Ontbijt was prima, genoeg keuzes.

• Totaaloordeel over Best Western City Hotel Woerden
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark X
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark X

Midden in Schagen

Goed hotel...prima bedden,warme douche,goed ontbijt,vriendelijk personeel. Midden in het centrum. Genoten van ruim.4 gangen diner. Heerlijke smaken.

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Genoten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Top hotel!

Hotel was super schoon; half pensioen is zeker aan te bevelen door een uitgebreid ontbijtbuffet en het diner is zeer goed met keuze uit de menukaart. Gemoedelijk en gastvrij.

• Totaaloordeel over Hotel zum Märchenwald
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prijs kwaliteit is uitstekend!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bereikbaarheid is een afzonderlijk gebouw! Bereikbaar via buiten om!

Leuke combi van Den Haag en strand

Den Haag echt een leuke stad. Fijn om even naar het strand te kunnen en lekker te zwemmen of naar de sauna. Heerlijk ontbijt. Diner oké, naar niet heel bijzonder.

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Combinatie van mogelijkheden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Diner
  • Reisgezelschap Met vrienden

Supervriendelijk personeel en top locatie

Heerlijk hotel, ontbijt zeer uitgebreid. Goede locatie vlakbij Den Bosch. Personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

• Totaaloordeel over Landgoed Huize Bergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig huisje, vriendelijke bediening mooi park

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sommige huisjes gedateerd
  • Reisgezelschap Met partner

Niet zo comfortabel als gedacht

Bad duurt lang. Weinig water uit douche. Badkamer niet schoon. Nespresso aperaat zond cups

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Düsseldorf Kaarst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker warm zwembad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sauna niet beschikbaar
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie locatie; goed hotel !

Het hotel is heel mooi gelegen vlakbij het strand. Vanuit ons balkon op de kamer hadden we een mooi uitzicht op de zee. Het hotel is erg groot, maar vanwege de verschillende vleugels hadden we daar geen last van. De kamers zijn ruim en goed verzorgd. Voor zover we konden zien ontbrak een airco op de kamer, maar dat is in de wintermaanden geen probleem. Ontbijt en dinerbuffet zijn prima, en het personeel is vriendelijk . Omdat ze een tijdsindicatie vragen was het ook nooit te druk bij ontbijt en diner. Het menu voor het dinerbuffet wisselt iets per avond, maar na 2 avonden hadden we het wel gezien

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark totaalindruk positief
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark meer variatie per dag in dinerbuffet
  • Reisgezelschap Met partner

Rustig plaatsje en goed hotel.

Vriendelijke ontvangst. Het eten was goed.(ontbijt en diner) De prijs van de dranken vallen echt mee voor een hotel. Onze kamer was vernieuwd en was oke. De eenpersoonskamer van de zoon was een beetje verouderd en lawaaierig aan de straatkant. Onze welkomdrank hebben we niet gekregen.( stond vermeld in de brochure)

• Totaaloordeel over Landhotel Laarmann
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goed voor de prijs
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Gordijnen vernieuwen in de eenpersoonskamer
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prijs kwaliteit zeer goed hotel

Grote ruime kamer met zitbanken, wel wat gedateerd, maar verder alles keurig schoon. Badkamer prima en heel schoon. Wij hadden een bad en dat is toch altijd lekker, vooral in de winter. Verder was het ontbijt zeer uitgebreid en ontbrak het aan niks. Ook het diner in buffetvorm was prima. Op donderdag wat minder uitgebreid dan in het weekend, maar alles was heerlijk en smaakvol en er was voldoende. Leuk concept, het buffet, inclusief drinken. Ook werden de vuile borden voortdurend van je tafel opgeruimd en alles zag er heel nestjes en schoon uit met zeer vriendelijk personeel. Als wij weer naar Willingen gaan, dan zeker terug naar dit hotel.

• Totaaloordeel over Sauerland Stern Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Grote kamers en dineren in buffetvorm inclusief drank
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Stoffering in kamers wat gedateerd of oud

Goed, maar gedateerd

Goed hotel, eten is prima en genoeg. Hotel is gedateerd. Toilet in de douche is erg klein en benauwend (tussen 2 muren) Maar dat is misschien niet in elke kamer.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig en vriendelijk personeel, ook heel behulpzaam. Schone kamers. Prima eten, afwisselend, voor ieder wat wils.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het brood van het ontbijt en lunch in een broodtrommel doen, zodat het niet zo snel hard wordt.

Vriendelijk personeel. Heerlijke keuken. Prachtige locatie

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Neen
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel, lekker eten en een super ontbijt.

Prima hotel, lekker eten en een super ontbijt.

• Totaaloordeel over Ambiotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super ontbijt en gunstige ligging van het hotel.

Mooi hotel

Ik vond het prettig dat we zo van uit onze hotelkamer naar het zwembad konden lopen En vriendelijk en behulpzaam personeel. En smorgens een goed en heerlijk ontbijt En de kamer waaren lekker schoon.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ga zo door
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel, uitstekend eten en diervriendelijk

Prima hotel, kamers zijn schoon, bedden zijn stevig, badkamer praktisch en eten uitstekend. Een minpunt is de vloerbedekking. Wij waren met hond en dan is vloerbedekking niet hygiënisch.

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen, grote parkeerplaats en goed bereikbaar. Prima ontbijt en avondeten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers niet inrichten met tapijt als vloerbedekking en zeker niet de kamers waar honden verblijven.
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel, fantastisch lekker eten

Goed hotel. Halfpension geboekt. Heerlijk eten. Kamer beetje gedateerd. Maar alles voorhanden en schoon. Heerlijk weekend gehad in Willingen.

• Totaaloordeel over Hotel Central Willingen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top eten