We zijn 3 nachten in het hotel geweest en ondanks dat het gedateerd is was alles heel erg goed verzorgd. We hebben heerlijk gegeten, gezwommen en gezellig in het café gezeten.
Goede kamer en goed eten
Bedden waren goed wij hebben allebei last van ons rug. Lekker geslapen en rustig heerlijk. Vogels vloten s,morgens bij het opstaan en s,avonds bij het gaan slapen. Was heerlijk rustig .
Ontbijt zou in de koelkast staan, ivm vroeg vertrek. Blijkbaar had iemand anders ons ontbijt meegenomen. Wij hadden tenminste iets heel anders, wat we niet besteld hadden. Desondanks een prima hotel, vriendelijk personeel.
Fantastische omgeving, mooi park, goede bedden
We hebben enorm genoten wat een mooi hotel en luxe kamer hadden we met een sauna. Heerlijk gegeten en super aardig personeel. We komen zeker een keer terug.
Er moest in het hotel overduidelijk bezuinigd worden, het was eten wat de pot schaft maar wat je kreeg was goed. Jammer dat er ‘s avonds na 20.00 uur geen personeel meer was en dat de deuren op slot gingen. Wij konden met de sleutel nog wel in en uit en er was een automaat met drinken en snacks, hiervoor moest je wel kleingeld hebben. Dit was niet bevorderlijk voor de gezelligheid. Het was verder schoon en het personeel was vriendelijk . Het hotel ligt jammer genoeg aan een drukke weg.
Keurig ontvangst Goede uitleg over de mogelijkheden Vriendelijke personeel Uitstekende maaltijden Zeer gevarieerd ontbijt,
Jaren geleden was dit een fijn hotel met goede menukaart. Nu alles vega en dit is niet wat wij lekker vinden. Jammer dat dit niet goed staat aangegeven op de hotelsite. Ook weinig keus op de menukaart. De kipburger was op en daarom maar een vegaburger besteld, niet lekker en karig belegd. Dus de volgende dag maar buiten de deur gegeten. Ook het ontbijt is simpel, 1 soort vleeswaren, wel vegaworstjes (geen smaak) en iedere dag hetzelfde. Wel veel kaassoorten. In de badkamer geen extra producten bijv. douchemuts of bodylotion. Enkel een zeepdispenser aan wastafel en in de douche. Gelukkig kon ik bij de receptie nog een (oude) verpakking met douchemuts krijgen. Wij gaan niet meer terug naar dit hotel. Het personeel is wel heel aardig en konden goed begrijpen dat wij niet tevreden waren met dit nieuwe beleid.
Gunstig gelegen voor een bezoek aan Den Haag. Vriendelijk behulpzaam personeel ( engels talig) maar voor ons geen probleem.
Heerlijk eten en vriendelijke bediening, top !
Leuk familie hotel, heerlijk eten , top eigenaar en medewerker, zeer vriendelijk, alles perfect!
Hele vriendelijke ontvangst en kamers met balkon. Vriendelijke bediening en fantastisch HP. Echt een aanrader.
Faciliteiten vooral voor kinderen en hun ouders . Wij waren 2 ouderen van 87 en 78.
Goed hotel, heerlijk en voldoende eten en drinken, prima kamer met goed bed en het personeel was vriendelijk. Nadeel is dat het hotel echt aan de rand van Boppart ligt, een klein half uur lopen om bv even op een terrasje te gaan zitten in het centrum. Dus heb je de auto nodig, maar je vindt zelden een parkeerplaats bij het hotel. Gratis bus 1 x p uur, maar 300 m lopen. Helaas was de lift ws al een week stuk. Bezoekers van het hotel waren merendeels 70+; dus dat was voor velen een heikel punt, daar het hotel vier verdiepingen telt. Verder zijn er veel te weinig parkeerplaatsen bij het hotel; eerstvolgende parkeerplaatsen 400 meter verderop. Kortom, geen hotel voor mensen die slecht ter been zijn.
Aan de rand van een bos met prima kamers en een geweldige keuken voelden wij ons helemaal op ons gemak. We komen zeker weer terug.
Geweldig, voor zover Hotel Zuyderduin wat betreft kamer, ontbijt- en dinerbuffet, maar ook de omgeving. Het waren mooie dagen en zeker voor herhaling vatbaar.. Enigste probleem was het parkeren in heel Egmond aan Zee op die mooie 2e Pinksterdag.
Voor een vakantie van een paar dagen is dit een prima hotel. Het eten is goed in buffet vorm en het ontbijt is overvloedig. Ruime en gratis parkeergelegenheid. Het enige dat mogelijk als minpuntje ervaren kan worden is dat er in de directe omgeving buiten wandelen of fietsen weinig te doen is. Onze kamer in het bijgebouw was groot en schoon, sanitair was prima schoon
Komen hier vaak, rustig en groen park. Chalets wel erg gedateerd maar alles werkt en allemaal vrijstaand. Heel goed restaurant en klein binnenzwembad. Weinig te doen dus wel meer voor ouderen.
We hebben goed weer gehad. Het ontbijt is prima en het diner was nog beter.
Kamer was goed, goeie bedden, mis alleen een kledingkast.
Kamer prima alleen geen airco was bloedheet toen wij er waren.Badkamer erg klein, wcpot laag! Verder goef
Rustige ligging. Ruime verpoos plekjes in het hotel. Logeerden in het verleden in betere kamer. Hygiëne kan beter.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer