Aan de rand van een bos met prima kamers en een geweldige keuken voelden wij ons helemaal op ons gemak. We komen zeker weer terug.
Geweldig, voor zover Hotel Zuyderduin wat betreft kamer, ontbijt- en dinerbuffet, maar ook de omgeving. Het waren mooie dagen en zeker voor herhaling vatbaar.. Enigste probleem was het parkeren in heel Egmond aan Zee op die mooie 2e Pinksterdag.
Voor een vakantie van een paar dagen is dit een prima hotel. Het eten is goed in buffet vorm en het ontbijt is overvloedig. Ruime en gratis parkeergelegenheid. Het enige dat mogelijk als minpuntje ervaren kan worden is dat er in de directe omgeving buiten wandelen of fietsen weinig te doen is. Onze kamer in het bijgebouw was groot en schoon, sanitair was prima schoon
Komen hier vaak, rustig en groen park. Chalets wel erg gedateerd maar alles werkt en allemaal vrijstaand. Heel goed restaurant en klein binnenzwembad. Weinig te doen dus wel meer voor ouderen.
We hebben goed weer gehad. Het ontbijt is prima en het diner was nog beter.
Kamer was goed, goeie bedden, mis alleen een kledingkast.
Kamer prima alleen geen airco was bloedheet toen wij er waren.Badkamer erg klein, wcpot laag! Verder goef
Rustige ligging. Ruime verpoos plekjes in het hotel. Logeerden in het verleden in betere kamer. Hygiëne kan beter.
heerlijk verblijf gehad
Zeer vriendelijke ontvangst en een mooie kamer gekregen in het nieuwe gedeelte. Eten was voortreffelijk en iedereen erg vriendelijk.
We hadden kamer 14, maar het bed was zeer laag en voor ons ( mensen op leeftijd 81 en 75 jaar ) is het dan moeilijk om uit bed te komen. Hebben wel extra matrassen erop gekregen, maar dat schuift teveel ( dus geen goede oplossing). Men was dus wel erg behulpzaam. Het eten en drinken was heel erg goed. Personeel héél aardig en zorgden goed. Iedereen was prima bezig ,koks en bediening super !! Ook enig bezwaar hebben we voor de ( bijna 100 euro) bijkomende kosten voor gemeente belasting en parkeren ( €8.95 per dag )puh puh; dat is nogal. Kijk maar op het kadaster wordt als excuus gegeven. Het blijft pittig !! Moet iets op verzonnen worden, als tegemoet koming !? Met vriendelijke.gr. Familie Nouwens
Het was allemaal goed ,vriendelijk personeel en ontbijt en diner was prima !
het park is prachtig onderhouden, vriendelijke medewerkers, huisje mooi en ook heel schoon.
Leuke tijd gehad. Alles was schoon, het eten heerlijk. Kamers gedateerd. Prachtige ligging, heel aardig personeel.
Goed geholpen bij de receptie
genoten van de omgeving en het hotel
Nostalgie kamers prima in orde schoon voldoende ruim en prima schone badkamer,alleen in kamer 340 hoge instap van de douchecabine voor oudere mensen misschien wat lastig. Ontbijtbuffet prima en dinerbuffet voor wat je betaald ook wel oké.
Het is een démodéhotel. Naar properheid kan er een tandje bijgestoken worden. De keuken is in orde.
We gaan met veel plezier naar dit park om er even tussenuit uit te zuhn
Zeer gastvrije gastdame. Geweldig mooie, gezellige en monumentale Twentse hoeve. Grote dierrijke tuin. Schitterende omgeving. Daarbij hadden we nog mooi weer erbij, dus voor ons kon het weekend uit niet meer kapot.
Mooi hotel waar het heerlijk vertoeven is.
Krappe chalet Weinig privacy
ontspannen