Perfect gereld

Hotel kende ik al. Extra korting via jullie

• Totaaloordeel over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Alles was prima geregeld.

• Totaaloordeel over Lodge Hotel Winterberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed hotel met een prima ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Fijne kamers, vriendelijk personeel en goed restaurant

Fijne kamers, vriendelijk personeel en goed restaurant

• Totaaloordeel over Aparthotel Delden
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark weinig op aan te merken!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen doekjes/schoonmaak in sport ruimte waardoor je het "zweet" niet kan opruimen!
  • Reisgezelschap Alleen

Hele leuke 5 dagen gehad

Prima weer alleen maar zon lekker kunnen skieen,baan naast hotel het hotel was ook heel goed dus voor herhaling vatbaar

• Totaaloordeel over Waldhotel Willingen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed en mooi gelegen hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Zeer prettig

Goede accomodatie

• Totaaloordeel over De Watermölle
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het ruikt soms wat muf

Gewoon goed

Geweldige kamer , goed parkeren, goed ontbijt , avond buffet matig van smaak kan beter.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bijna alles.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eten

Schitterend en goed verzorgd

Het is een prachtig hotel met hele vriendelijke en gastvrije mensen die alles uit de kast halen om het zo goed als mogelijk naar de wensen probeert te maken.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen maar positieve punten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

altijd heerlijk

bedankt voordeeluitjes was weer geweldig vr gr rien

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen 1 puntje betere saucijzenbroodjes niet van supermarkt

Voor herhaling vatbaar

Was tweede keer is goed en gezellig hotel Alleen eten kaart is beperkt

• Totaaloordeel over Resort Bad Boekelo
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Uitgebreide eten kaart

Groot hotel!

Mooie kamers .jammer van de herrie van de ventilator Mooie eetzaal

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Best goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Herrie van de afzuiginstallatie aanpakken
  • Reisgezelschap Met partner

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad bij Hotel Park Arcen. Het was heerlijk om te kunnen genieten van het thermaalbad; echt een moment van ontspanning. De faciliteiten zijn goed verzorgd en alles was netjes en prettig in gebruik. Het ontbijt was prima geregeld met een ruime keuze en goede kwaliteit. Dat maakte de ochtenden extra prettig. De bedden waren voor ons iets minder comfortabel, maar dit heeft ons fijne verblijf niet verpest. Al met al een mooie ervaring en zeker een aanrader voor wie wil ontspannen in een rustige en verzorgde omgeving.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk kunnen ontspannen in het thermaalbad, fijne faciliteiten en een goed verzorgd ontbijt maakten het verblijf erg prettig.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De bedden zouden comfortabeler mogen zijn om het verblijf nog aangenamer te maken.
  • Reisgezelschap Met partner

Alles goed geregeld via voordeeluitjes

Via voordeeluitjes alles top geregeld! Het hotel kan beter, betalingen doen is erg onduidelijk, hier meerdere keren met de rezmceptie over moeten bellen, her 900 nummer op de site van het hotel is buiten werking. Betaling gaat via Centerparcs Nederland???

• Totaaloordeel over Sunparks Kempense Meren - Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het hotel was goed, alleen er was geen receptie in het hotel om in te checken, we waren al in het hotel, en er was minimaal informatie aanwezig ,dat we ons moesten melden bij de receptie bij de ingang van het park. Tip ,geef dit direct aan bij de boeking, Dan is het voor alle gasten duidelijk.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Aanmelden,/ inchecken hotel duidelijk aangeven. Bij de boeking was het heel ingewikkeld om de betaling te doen, zorg voor een duidelijk overschrijving info, of last betalen met ideale, scheelt heel wat minder telefoontjes met de receptie.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Fijn verblijf op een toplocatie.

Heel goed, alleen onprettige rioollucht in de badkamer. Werd bij melding direct genoteerd. Geweldig ontbijt onder de " gewelven"! Heel mooi.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Hotel Central
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging , service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Warmte regelen op de kamer

Gewoon Top!

Vriendelijk personeel, ontbijt goed verzorgt en het avondeten was er weer, voor elk wat lekkers net als vorig jaar! Wie weet, tot volgend jaar

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruimte....goed overzicht!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hopelijk zal snel de hotelkamers gerestaureerd zijn

Vlotte boeking gemaakt

Het boeken ging vlot. Bij aankomst in het hotel lag alles klaar.

• Totaaloordeel over ibis Leuven Heverlee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark parking voorhanden en winkeltje in annex
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark verhuur van fietsen aanbieden
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben genoten van de prachtige ambiance vh hotel. Mooie kamers, lekker zwembad Heerlijk gedineerd 's avonds. Voor herhaling vatbaar

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig gezellig hotel, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opzet tafeltjes in het restaurant misschien wat ruimer

Goed verblijf in het Sauerland

Schone kamer. Goed ontbijt en lekker avondeten. Op kwartier van Winterberg

• Totaaloordeel over Landgasthof Wüllner
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig aan de achterkant
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een beetje verouderd
  • Reisgezelschap Met partner

werkelijkheid komt niet overeen met omschrijving

Sfeerloos hotel in het centrum van Den Haag. Ingang verstopt in een steegje en de ingang vergt enig zoekwerk. Interieur is duidelijk aan een update toe. Ruime kamer en badkamer. Stoelen zitten onder de vlekken, verder schoon. Ontbijt ruim onder de maat dit zijn we niet gewend. Ontbijt mogelijk tot 10.00 uur maar bij onze komst om 9.00 uur was er niet veel meer over en werd er niet meer aangevuld. Teleurstellend. Dit is absoluut geen 4 sterren hotel, misschien ooit geweest maar nu zeker niet.

• Totaaloordeel over Plaza Premium Den Haag City Center
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging t.o.v. centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zie commentaar
  • Reisgezelschap Met partner

Erg goed hotel met zeer vriendelijke medewerkers

Goed hotel, behulpzame medewerkers en zeer goed eten. Bedden zijn prima maar een beetje hard

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Medewerkers en diner
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Tegenvallend

Ontbijt 1e dag was wel goed, maar 1 kop koffie en thee. Verse pistoletjes, 2 croissants 2 sneetjes krentenbrood, roerei 2e dag: oud wit brood, oude kadetjes (vielen uit elkaar van ellende), 1 croissantje (vroegen om een 2e maar dat was er niet!!!!!) en 1 klein pistoletje. Dus dit ontbijt viel ontzettend tegen De prijs viel ontzettend tegen: had gereserveerd voor € 49,50 en er werd gerekend € 79,- En voor dat ontbijt was het heel duur!

• Totaaloordeel over Landgoed Overste Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt beter en meer! Prijs erg hoog
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi weekend met een vervelende nasmaak.

Bij het arrangement zat 1 diner inbegrepen maar om een of andere reden stond er op de bevestiging 2 diners (met de daarbij behorende kosten). Ik heb NIETS extra geboekt. We dachten dat dat bij het hotel wel aangegeven zou worden hoe en wat. De eigenaar zei alleen dat het diner op de aankomstdag geserveerd werd. Voor ons was dat oké, verder niets meer gehoord. Bij het afrekenen moesten we wel 2 diners afrekenen. Die we niet gereserveerd en gegeten hebben. Grrrr.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Lekker
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie kamers.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Communicatie

Helemaal top!!

Prettige kamer, prima ontbijt en diner, attent personeel, en dat alles in een mooie omgeving waar je kunt genieten van de natuur (wandelen!) of de gezellige stadjes in de omgeving.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Handvat in douchecabine

Heerlijk hotel!

Heel goed hotel, zeer vriendelijk personeel, uitstekend eten. Fijne ligging in een leuke plaats en mooie omgeving.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant De Zwaan Raalte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark bij het douchen loopt er gauw wwter in de badkamer.
  • Reisgezelschap Met partner

Gemoedelijk hotel met hartelijk en behulpzaam personeel.

Voor een korte 'er tussen uit'-trip een aanrader. Ook gezien de betaalbaarheid van de extra's (naast het halfpension) als wijn en bier.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede bereikbaarheid vanuit Nederland
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Een fijn hotel met vriendelijk personeel

Wij hebben een erg gezellig en fijn lang weekend in Bonn gehad. De hotelkamer was ruim en zeer compleet. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Aanbevelenswaardig!

• Totaaloordeel over AMERON Bonn Hotel Königshof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prima kamer, erg vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer koffiecupjes op de kamer

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer