Hotel und Personal Top!

Küche könnte etwas besser sein

• Totaaloordeel over Holzschuh's Schwarzwaldhotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Hotel und Personal
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Speisekarte etwas mehr Auswahl

Het was heerlijk!!!

Een fijn hotel met sauna en zwembad. Aardig personeel . Het ontbijt was fantastisch. Prima kamer. Het hotel oogt verder wat zakelijk. Wat kunst aan de muren zou alles wat opvrolijken.

• Totaaloordeel over Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed georganiseerd. Aardig personeel. Spelletjes ook aanwezig zoals sjoelbak etc
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wat kunst aan de muur?

Perfect kwaliteit prijsverhouding.

De kamer is modern met prima bedden en sanitair. De omgeving is afwisselend mooie dorpen en wandelwegen. Weinig supermarkten in de directe omgeving.

• Totaaloordeel over MayHotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een afvalbakken op tafel bij het ontbijt
  • Reisgezelschap Met partner

net hotel, goed restaurant maar kleine kamers en geen lift.

net hotel, goed restaurant maar kleine kamers en geen lift.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Victoria - Bergen aan Zee
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kussens
  • Reisgezelschap Met partner

Goed met een paar min puntjes

Leuk hotel nette kamer met goede bedden, goed eten en vriendelijk personeel. Wat minder was dat onze kamer(9) erg gehorig was door de trap ernaast, het duurde erg lang voordat je warm water had. De parkeerplaats was s’avonds erg donker hierdoor kon je moeilijk zien waar je van de auto naar het hotel liep. Het hotel zou er goed aan doen deze punten op te lossen waardoor het hotel nog beter wordt.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De bedden en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lees mijn verslag
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk ontspannen in het zwembad en de sauna.

Mooi schoon hotel met een ruime kamer. Eten was prima, ook het ontbijtbuffet was van alles voorzien. Sauna en zwembad was heerlijk met badjassen op de kamer en handdoeken ter plekke. Kortom, we hebben genoten!

• Totaaloordeel over Hotel Kloster Hirsau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en netjes.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.

Fijn verblijf gehad.

Prima hotel qua prijs en kwaliteit. Vriendelijk personeel. Misten alleen haakjes op de badkamer voor handdoeken te laten drogen. Heerlijk ontbijt. Prima kamer , fijne grote tv, prima bed. We komen zekers nog terug.

• Totaaloordeel over Amsterdam Hotel Uithoorn
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super tevreden.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zullen er altijd zijn. Het enige wat we niet veilig vonden is dat we het raam niet konden openen in geval van nood.

Prima verzorgd hotel

Heerlijke buffetten, aardig personeel. Bij aankomst bleek het zwembad gesloten ivm renovatie maar als tegemoetkoming kregen we een kamer met balkon met panoramazicht!

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Buffetten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lekker zitje op slaapkamer ipv harde plastic stoelen. Krukje om koffer op te leggen.

Prima locatie

Mooi Park, mooi omgeving, erg van genoten

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi in de natuur
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark alle prima

Gewoon goed vriendelijk

• Totaaloordeel over Hotel De Lange Man Monschau
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Relax
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Geweldig hotel en omgeving

Mooi hotel, lekker eten. Fijn en vriendelijk personeel. Hotelkamer was prima. Mooie locatie. We komen graag nog een keer terug.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dat de hotelkamer over het landgoed verspreid liggen. Fijn personeel erg behulpzaam.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel , niets op aan te merken

Cxxx

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima kamer en goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeerpas bij aankomst ipv vertrek

Meer dan prima

Het was een prima en goed verzorgd hotel.

• Totaaloordeel over 50|50 Hotel Belmont
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.vt

Mooie rustige ligging.

Wij zijn maar kort in hotel geweest. Hadden daar ergens feestje dus was maar om te slapen. Gelukkig want onze beide kamers waren wel zeer klein en verouderd ondanks de toch wel mooie inkomhal daar. Had grotere gereserveerd maar voor die nacht niks gezegd. Jammer ook geen parking..3 auto's maar. Ontbijt wel goed.

• Totaaloordeel over Hôtel Myrtilles
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke uitvalsbasis voor wandelaars
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamer zeker aanpakken en veiliger maken. Verwarming aan toilet???
  • Reisgezelschap Met vrienden

Fijne ervaring, voldeed volledig aan onze verwachtingen.

• Totaaloordeel over Gr8 Hotel Maastricht Aachen Airport
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer netjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt kan iets beter

Perfect voor kort weekend

Bij binnenkomst al direct zeer vriendelijk toegesproken. Om van de kou bij te komen kregen we een kopje koffie, terwijl het het inchecjlken in orde maken. Na de koffie op weg naar de kamer, lopen we Sinterklaas tegen het lijf! In de avond besloten we ook hier te eten. Ook hier staan vriendelijkheid en gastvrijheid op een hoog niveau. Het eten was ook een plaatje om te zien en het smaakte uitzinnig lekker

• Totaaloordeel over Stadsherberg de Wijnberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig en heerlijk eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verwarming in kamers
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel , wildarr was uitstekend

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gunstige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N
  • Reisgezelschap Met partner

Uitstekend verzorgt! Het was TOP!

Wij hadden een upgrade naar een mindervalide juniorsuite, dat was ideaal omdat ik alleen met een rollator loop. Het diner was verrukkelijk, er is zelfs voor mijn verstandelijk gehandicapte zoon, die allergisch is voor knoflook een pompoensoep gemaakt. Zeer vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes, Luxe uitstraling, Vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Van Zwembad naar sauna twee leuningen aan de trap voor mindervalide
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prettige en hartelijk ontvangst.

Heel positief. Kleinschalig hotel, fijne kamer en goed ontbijt. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Café Restaurant Prinsen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, kleinschalig, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijtruimte mag warmer. Het was best koud.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Absoluut geen 4 sterren waard.

Personeel vriendelijk, kon iets behulpzamer. Keuze menu eten, voordeeluitjes, op papier. Drank werd opgenomen zonder een kaart gezien te hebben. Eten ok, capaciteiten kok niet. Aangebrande krokantjes op het voorgerecht. Gebakje aardappelen hoofdmenu aangebrande stukjes de vis was gewoon kapot gekookt. Kaasplankje dessert vertoonde tekenenen van niet meer vers. Wijn daarentegen een aanrader maar een beetje te scherp geprijsd. Kamer klein maar voldoende. Geen 4 sterren waard.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Westhoff
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke bediening.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De kok!
  • Reisgezelschap Met partner

Het was een goede ervaring en ik zou het anderen aanraden.

Het hotel is het beste qua locatie. Alle interessante plekken zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. De hotelkamer zelf was schoon en het personeel waren aardig. Het ontbijt was goed, maar de kussens waren niet goed. Ik kreeg er nekpijn van. Mijn suggestie is om andere soorten kussens in de kast te leggen, zodat mensen meer keuze hebben. Bovendien is er geen privéparkeergelegenheid voor gasten voor het hotel, omdat het in het stadscentrum ligt. Het zou beter zijn om hier nog eens over na te denken.

• Totaaloordeel over Hotel de Flandre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere kussens en parkeerplaatsen

Zoals je mag verwachten

• Totaaloordeel over Hotel Seifert Berlin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk ,grote kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Andere hoofdkussens

Zeer goed hotel.

Goede parkeerplaats, ruime comfortabele kamer, goed verzorgd ontbijt en diner, mooi en goed bereikbaar gelegen.

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark heel vriendelijk personeel, dat bij aankomst vraagt naar evt. eetwensen, een goed restaurant, koffie en thee in de kamer, TV-zender 192.NL in het zenderaanbod.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Onaangenaam: Bij 1 kussen en de rand van het bijbehorende dekbed was een merkbare rooklucht te bespeuren.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi gelegen hotel, prima service

Het hotel ligt net buiten het dorp, wel op loopafstand. We hebben mooie wandelingen gemaakt direct vanuit het hotel. Goed eten, keuze uit verschillende gerechten in buffet. Ook vegetarisch. De middagssnack is ook een echte maaltijd. Twee sauna's en een zwembad, net groot genoeg vopr baantjes zwemmen. Kamer was royaal. Veel dranken van de bar waren al inclusief in de prijs. Late checkout om 13 uur was mogelijk voor kleine meerprijs.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie rustige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verkoop van wandelkaarten in hotel zou plannen gemakkelijker maken.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer