We hebben 5 relaxed dagen gehad

Goed verzorgde hotel

• Totaaloordeel over Idingshof Hotel und Restaurant
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima

Top prijs/kwaliteit verhouding

Vriendelijke ontvangst. Tussen 17-18u gratis wijntje aan de hotelbar. Gratis fruitwater, soep en popcorn de hele dag. Prima kamer, ietwat gehorig op de gang. Compacte badkamer, prima waterstraal en lekker warm. Ontbijt top! Prima ligging aan de rand van het centrum met parkeerplaats dichtbij (qpark basin of forum).

• Totaaloordeel over MABI City Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Wijntje aan de hotelbar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .

Heerlijk weekend

Even een andere omgeving, ontstressen. Heerlijk zwemmen en eten.

• Totaaloordeel over Landal De Lommerbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed zwembad ruim
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeer voorziening duidelijker maken strepen zijn niet zichtbaar

netjes en goed onfvangen

ruime kamer over netjes

• Totaaloordeel over Hotel Zilt Vlissingen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark prima hotel prijs kwalitiet verhouding
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Met een haar fohn aanvullen

huisje 1068, helemaal prima

Alles was prima voor mekaar. Sauna was helemaal top, lekker snel op temperatuur (hebben we in vakantiehuisjes ook wel anders meegemaakt). Huisjes zijn vrij zakelijk ingericht, iets meer opsmuk zouden wij niet erg vinden. Schoonmaak zou iets beter kunnen, en ook het onderhoud heeft hier en daar wat aandacht nodig. Met een paar koukleumen in huis is het wel zaak om in beweging te blijven, anders gaat de verwarming automatisch een paar graden lager.

• Totaaloordeel over Landal Waterparc Veluwemeer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eigenlijk alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wellicht iets meer sfeer in de huisjes
  • Reisgezelschap Met een groep

Zeer gezellig en netjes

Het hotel is gezellig ingericht en erg schoon. Ontbijt was ook super veel keuzes. Wij hadden een boeking inclusief ontbijt en een 3 gangen diner was ook erg goed. Hotelkamer was ook schoon. Bedden waren ook goed. Het winkelcentrum van Zoetermeer is op loopafstand 25 minuten lopen dat was voor ons goed te doen. Het winkelcentrum is heel groot met diverse leuke winkels en gezellige restaurants. Den Haag hebben wij bezocht en bij de receptie kan je een dagkaart kopen. Bij ons zat het bij onze boeking van voordeeluitjes.nl. Station voor bus, trein en tram is nog geen 5 minuten lopen vanaf het hotel. Dus je kan je auto gewoon laten staan bij het hotel. Wij hebben een fantastisch weekend gehad.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk personeel

Matig

Huisje prima Overige voorzieningen matig

• Totaaloordeel over Landal Beach Resort Kamperland
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Makkelijk bereikbaar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Faciliteiten op orde brengen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi schoon en sfeervol hotel

Bij aankomst vriendelijk opgevangen. Ze hadden gratis upgrade van de kamer gedaan. Met uitzicht op zee en balkon. Schone kamers goede sanitair. Gezellig restaurant met heerlijk eten Goed ontbijt met voldoende keus. Vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Victoria - Bergen aan Zee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon gezellig vriendelijk personeel

4 dagen ontstressen

Een mooi hotel met goede voorzieningen en een goede keuken

• Totaaloordeel over Schloss Hotel Holzrichter
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen boven op de heuvel

Heerlijk rustig familie hotel

Fijn hotel waar alles zeer netjes verzorgd is. Verwacht geen giga ontbijtbuffet zoals b.v. v/d Valk, maar er is van alles voldoende en goed verzorgd.

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel fijn hotel waar je echt als gast ontvangen wordt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers zijn wat gehorig, maar was voor ons zeker geen probleem.
  • Reisgezelschap Met partner

verblijf oke maar nota een nprobleem

Ik heb u vandaag een mail doen toekomen waar in de vraag verwoord staat waarom u bureau ons laat weten 274.95 euro te moeten betalen en dat de Valkhoeve ons 403.17 euro voor gelegd heeft om te betalen.

• Totaaloordeel over De Valkhoeve Mill
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark prijs afspraken met voordeeluitje
  • Reisgezelschap Met partner

heel goed en zeer gastvrij hotel

De moderne deluxe kamer (incl. grote badkamer) is mooi, ruim en schoon. Het uitzicht op de parkeerplaats is ietsje minder. Daarom net geen 10... 3-gangendiner bijgeboekt. We konden kiezen uit de kaart: erg lekker. Dus de 2e avond weer in het restaurant gegeten, deze keer sharing diner: zeker een aanrader. Geen moeite is teveel voor keuken en bediening. Top!

• Totaaloordeel over Hotel 46
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij. Ruime, schone kamer én gezellig en goed restaurant.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -

Heel goed verblijf!!

Een heerlijke hotel om te verblijven!

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Amersfoort A1
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen prima

Helemaal prima

Door de 10% korting op de drankjes, de aanbiedingen en de korting van voordeel uitjes is het redelijk te doen.

• Totaaloordeel over Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Toppie hotel zeker na de renovatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt in de lobby ivm hond is helaas minder
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima hotel. Alles was super, bediening, wildmenu en mooie kamer.

Top verblijf gehad.

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen maar positieve punten. Zeer zeker ook sfeervol restaurant met prima eten.

Antwerpen

Hele mooi weekend weg in Antwerpen in een heel mooi hotel (Banks). Koffie etc de hele dag beschikbaar. Tussen 5 en 7 gezellig borrelen. Bedden slipen goed. Eerste etage Echt een aanrader

• Totaaloordeel over BANKS Antwerp
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gratis koffie etc de hele dag en borrel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Voordeur evt met knop ( hele zware)
  • Reisgezelschap Met partner

Gezellig hotel om er te verblijven

Ontvangst door de eigenaar was erg prettig. Samen met zijn vrouw en zoon wordt het hotel gerund. Bij aankomst de eerste dag prima gegeten. Limburgse gerechten mosterdsoep en zuurvlees. Ontbijt prima en goede bedden op de kamer.

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie de beschrijving
  • Reisgezelschap Met partner

Het was een heerlijk weekend!

Het was een heerlijk weekend, lekker genoten!

• Totaaloordeel over Hotel Spaander Volendam, BW Signature Collection
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark lekker rustig, heerlijk eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie plek, goede voorzieningen, miste wel wat sfeer

Helaas was het erg rustig in dit grote hotel waardoor we als groep van 10 man ons “verloren” voelde. Het hotel is mooi en alle voorzieningen zijn er, maar ik miste wel de Duitse gemoedelijkheid en sfeer. Het hotel is steriel en schoon wat fijn is maar daardoor mis je het gevoel.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, ruim, goede voorzieningen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sfeer, Duitse uitstraling
  • Reisgezelschap Met een groep

Mooi schoon park

Iedereen is heel vriendelijk. Mooi park in de duinen. Nette huisjes. Alleen het golfslagbad is erg koud water.

• Totaaloordeel over Center Parcs Park Zandvoort
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi, net park in de duinen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Golfslagbad erg koud water
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Geen wow hotel. Ontbijt niet ok

Hotel is mooi ingericht, kamers beetje kaal! Ontbijt totaal niet ok, geen variatie, veel leeg. Voor ons de slechtste ervaring qua ontbijt tot nu toe

• Totaaloordeel over Hotel Valkenburg by Mercure
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt moet echt aangepakt worden

tolle Lage, super Restaurant

Wir mussten am Anfang an der Rezeption darum betteln, dass wir das Upgrade-Zimmer bekommen und auch schriftlich belegen, dass wir bereits alles vorab gezahlt hatten. Das war uns sehr unangenehm. Auch unser Hund hat erst später sein Leckerchen bekommen. Aber danach war alles super. Sehr schönes executive-Zimmer mit Dusche und Badewanne, zum Hinterhof gelegen, schön ruhig. Frühstück und Abendessen im Restaurant Rubens waren hervorragend. Die Lage ist top. Man ist zu Fuß nach wenigen Metern direkt in der Altstadt. Die Stadt selbst ist wunderschön und lädt wirklich zum Bummeln ein.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Leiden Centre
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark sehr zentral gelegen, trotzdem ruhig, tolles Restaurant
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Service an der Rezeption

Voortreffelijk!

Gastvrij en warm welkom. Prima kamer en inrichting.,Buffet diner en ontbijt uitstekende kwaliteit. Faciliteiten en locatie hotel; geweldig!

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Perfecte locatie vwb strand, maar ook het gezellige centrum van Egmond aan Zee.

Heel slecht

De foto’s laten een prachtige lobby zien waar je heerlijk zou kunnen zitten. Maar helaas. De boel is dicht. Er kan alleen tussen 8 en 10 een zeer karig ontbijt genuttigd worden. Receptie is dicht bij aankomst, kamer moeilijk te vinden. Het nummer dat gebeld kan worden wordt niet beantwoord. Dit heeft niets met een hotel te maken. Een zeer teleurstellende ervaring.

• Totaaloordeel over Landgoed Overste Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zorg dat je open bent en niet enkel een kamer verhuurd.

TOP!

Leuk hotel, top personeel