Zou er niet snel nog een keer voor kiezen

Op zich een mooi pand met veel authentieke details. Vond de kamer niet heel schoon, veel stof en de stofzuiger had denk ik een paar dagen vrij. Bed was nogal smal. Zeer krappe badkamer en lekkende afvoer van de wastafel. Bij het ontbijt liep de betreffende dame vaak achter de feiten aan om alles naar behoren aan te vullen.

• Totaaloordeel over Kasteel Doenrade
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi pand met veel potentie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Netheid, verzorgde uitstraling ven de kamers.
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel met fantastisch buffet

We hebben een paar heerlijke dagen gehad in het fijne hotel. Zeer schoon, mooie ruime kamer met zeezicht. Alleen mijn kussen was een beetje oud en slap, maar dat was ook het enige kleine minpuntje dat ik kon bedenken. Zeer vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet en fantastisch dinerbuffet met enorm veel keuze! (Alleen jammer dat je buiten Tata Steel soms wel een beetje kon ruiken).

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging, eten en service zeer goedl
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter hoofdkussen

Een keurig zakenhotel.

Hadden daar een 2 nachten met aansluitend ontbijt en 1 diner. Was voor ons voldoende voor het doel waarvoor wij naar Deventer kwamen.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Deventer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark .
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .

Een zeer gastvrij hotel!

Een prima hotel, waar wij prima zijn ontvangen en verrast werden ivm 50-jarige trouwdag. Ontbijt met champagne!!

• Totaaloordeel over Romantik Parkhotel het Gulpdal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, ook tijd voor een praatje.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het bad was te hoog, de kamer was ontzettend gehorig. Het bed was niet netjes opgemaakt.

Niet waard voor je geld

Meeste atracties waren buitendienst!!! Alles is peper duur!! Accomodatie onder de stof als je aankomt.. beter schoonmaken!!

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vuurwerkshow
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schonere accomodaties, goedkoper eten en drinken.. atracties niet sluiten
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Zeer verzorgde kamers en Lekker ontbijt

• Totaaloordeel over Burg Heimerzheim
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles ok
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles ok
  • Reisgezelschap Met partner

Fantastische ervaring voor het hele gezin!

Een magische beleving zeker tijdens kerst tijd. Met een gezin van 6 met kids tussen de 3 en 13 is er voor iedereen wat te doen. De huisjes zijn perfect. De toegang tot het park, in betoverende sferen maken het helemaal af. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke personeel, mooi in thema, fijne complete accomodatie, goede show, netjes, veel toiletten, veel keuze in.eten en drinken. Leuke betaalbare shops
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eten mag iets beter
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Lekker even weg!

Fijn hotel, mooie omgeving, heerlijk ontbijt

• Totaaloordeel over Landgoed de Horst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne locatie, goed bed, heerlijk ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak; spinnennest op gordijn

Zwak

Geen parking en men heeft juist de openbare parkings door Trein reed vlak naast ons raam Is geen verblijfshotel maar juist goed voor 1 nacht Ontbijtbuffet sober maar ok, technomuziek hoort niet bij ontbijt

• Totaaloordeel over URBAN LOFT Cologne
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Weinig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Duidelijker maken welke trend dit hotel is

Een heel goed hotel !!

Alles is tot in de puntjes verzorgd. Een mooie hele grote kamer plus badkamer. Ideaal om Limburg te verkennen. Het eten in het restaurant is fantastisch! Een aanrader.

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark service, ligging, de kamer, het eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Prachtige ervaring

Elk jaar in december gaan we hier naar toe,en we gaan dit ook blijven doen.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vonden alles ok
  • Reisgezelschap Met partner

Een mooie stad, hotel aan update toe

Kamer vertoont verval, jammer. Dat is met kleine beetje energie te verhelpen. Aan het gastenboek te zien is het meermaals aangegeven. Douchewater niet heel warm, badkamer zelf koud zonder verwarming. Ontbijt en diner waren heel lekker.

• Totaaloordeel over HCR 't Raedhus
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtige stad en lekker eten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Renovatie kamer.
  • Reisgezelschap Alleen

We komen hier graag weer eens terug

De ligging van het hotel, op een duintop met fantastisch uitzicht op zee. De kamer was super netjes ,heeft goede bedden en 2 stoelen waarin je heerlijk kan zitten. Sfeerverlichting op de kamer. Een grote tv met goed beeldontvangst . Een stortdouche. Het hotel is heel sfeervol ingericht. Het ontbijtbuffet is heel goed, veel keus ook.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeervol hotel met restaurant en ruim restaurant en terras op de bovenste verdieping met uitzicht op zee.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De bewegwijzering in en rond het hotel mag wel wat duidelijker. Nu is het zoeken naar een toilet bij het restaurantgedeelte.En naar de ingang naar het open terras, en de beste in en uitgang naar de kamer of het strand. Het terras was overigens glad vanochtend,

Leuke locatie, leukegastheer

• Totaaloordeel over Bed and Breakfast Riekelt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke locatie, prima gastheer. Vlakbij Maastricht

Goed verblijf

Ontbijt top badkamer ook,kamer is wel aan een kleine renovatie toe. Voor de rest prima verblijf

• Totaaloordeel over Velotel Brugge
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel/receptie/ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bed

Super hotel

Fijn hotel, dichtbij de bossen en in een dorpje, op loopafstand van restaurants. Service in hotel was heel goed.

• Totaaloordeel over Parkhotel Gütersloh
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service, goed ontbijt/diner, top plek
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco/ventilatie op kamer deed het niet goed, waardoor genoodzaakt om raam open te doen, waardoor rolluiken niet dicht konden en er dus geen verduistering was
  • Reisgezelschap Met partner

Prima verblijf, zou niet voor het eten gaan

Kamers zijn erg ruim (junior suite), zeer fijn, bedden ok. Zwembad is prima echter je kunt je niet echt goed omkleden. Handdoeken zelf meenemen want die moet je huren dat is een beetje zonde.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Junior suite is zeer ruim
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eten kan beter met name in de avond. Omkleden bij zwembad verdient zeker aandacht,
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Baums Rheinhotel

We hebben genoten van 5 heerlijk dagen in het Baums Rheinhotel. Diana heeft zeer uitgebreid en met liefde gekookt. Met een heerlijk wijn arrangement op de zaterdagavond. Zeker een aanrader om terug te keren. De gästekarte is ideaal, gratis reizen met de trein naar Boppard, Koblenz etc. Ook een prachtige omgeving om te wandelen. Groetjes Ludwig en Elly

• Totaaloordeel over
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ideaal gelegen heerlijk eten
  • Reisgezelschap Met partner

Het was goed, niet geweldig.

• Totaaloordeel over Mövenpick Hotel Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het bed was fijn.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De badkamer was niet goed schoongemaakt. De wc bril was vies…. Dat was niet fijn. Kamer was klein. Ontbijt kon uitgebreider maar was prima. Bij aankomst moest ik meer betalen dan dat ik had afgesproken met voordeeluitjes, dat vond ik vreemd. Hij had het over toeristen belasting maar dat stond bij de factuur er al op. Parkeren vrij prijzig 30 euro per dag. Pluspunt dichtbij het centrum. Over het algemeen prima maar geen spectaculaire ervaring. Ik las veel goede recensies dus in dat opzicht viel het tegen. Zou niet snel terug gaan.
  • Reisgezelschap Met partner

op de site wat betaalbaars en goede hotels te vinden.

op de site alles duidelijk omschreven , goede mooie betaalbare hotels, boeken ging heel gemakkelijk en alles goed te vinden , mooie betaalbare arrangementen te vinden en de ervaring in het hotel is precies zo als omschreven is bij jullie arrangement.

• Totaaloordeel over NH Utrecht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark hotel voor herha; ling vatbaar , goede service, vriendelijk personeel , goed eten, mooie ruime kamers , goede bedden om te slapen, heerlijk ontbijt met ruime keuze, al met al een top verblijf, dicht bij de stad , beatrix theater en het trein station
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Lekker hotel geschikt voor uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving

Voor de 2e keer gelogeerd in dit hotel met zeer vriendelijk personeel Wederom heerlijk gegeten en genoten van gewoon halfpension als halfpension met wildarrangement Goede kamer met prima bedden en heerlijke douche en ook het zwembad was lekker warm Vóór het ontbijt al lekker wat baantjes kunnen trekken,top! We hadden de fietsen mee dus lekker de omgeving (Barneveld ,Amersfoort ,Harderwijk en Nijkerk etc)verkend

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet
  • Reisgezelschap Met partner

Gezellig ingericht huisje, mooie ligging tussen Valkenburg en Maastricht. Openbaar vervoer voor de deur, goed gebruik van gemaakt. Huisjes staan wel dicht op elkaar, je kijkt zo bij elkaar naar binnen.

• Totaaloordeel over Resort Mooi Bemelen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nieuw, gezellig ingericht
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Huisjes dicht op elkaar, wat groen ertussen?

Heerlijk

Vriendelijk personeel en heel attent. Kwamen wijn en nootjes brengen voor mijn man z’n verjaardag.

• Totaaloordeel over Landal Marinapark Volendam - Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Verwarming ontluchten,tikte

Niet geboekt bij voordeeluitjes

Ik heb niet via Voordeeluitjes geboekt, jullie waren veel duurder dan rechtstreeks boeken bij hotel van der Valk Wassenaar.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitstekend ontbijt

Het was super!

We zijn met het hele gezin (9 man, waarvan de jongste 6 jaar en de oudste 72 jaar, en nog n aantal pubers) een aantal dagen naar hotel am fang geweest. Het hebben echt genoten van de omgeving, het heerlijke zwembad met sauna, het bowlen en de karaoke. Ook het eten en de drank waren prima in orde!! Het personeel deed alles om het naar je zin te maken en de kamers waren schoon. N.a.v. een aantal reviews hadden een aantal van ons onze bedenkingen, maar een aantal van ons merkten op dat je altijd zeikerds erbij hebt die voor n dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Voor het geld wat je betaalt, is het heel dik in orde! Als alles goed gaat, zijn wij volgend jaar weer van de partij! Bij deze onze optechte dank voor alle personeel die zich daar de naad uit werkt om het de gasten naar hun zin te maken!!

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bowlen, karaoke, zwembad en personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien over een aantal jaren een renovatie aan de kamers, wel realiseren dat het dan ook niet meer voor deze prijs aangeboden kan worden waarschijnlijk
  • Reisgezelschap Met een groep

Munsterstraat 20