Prima hotel in mooie omgeving.

Vriendelijk personeel, mooie ligging.

• Totaaloordeel over Vaeshartelt Maastricht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel. Heel uitgebreid ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eerder inchecken of later uitchecken zou prettig zijn
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heerlijk

Mooie hotelkamers met heerlijke boxspring. Ontbijt voortreffelijk en personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Minpunt is dat het vrij gehorig is. Maar we hebben genoten!

• Totaaloordeel over Bilderberg Hotel De Keizerskroon
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Heerlijke wandelvakantie

We hebben genoten van ons verblijf. Het hotel is prachtig gelegen in de natuur, de kamers zijn comfortabel, het ontbijt buffet en diner buffet overvloedig met lokale gerechten gemaakt met verse groenten, vers fruit en biologisch vlees. En de wandelmogelijkheden zijn fantastisch.

• Totaaloordeel over Wohlfühlhotel der Jägerhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, ontbijt en diner buffet

Netjes verzorgd

Fijne mooie dagen gehad. Prima ontbijt en zeker voldoende van alles. Avondeten wel wat vroeg 18u maar zeker voldoende en goed verzorgd. Nette kamers met een fijn zitje.

• Totaaloordeel over dS Hotel Gronau
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Beleefd personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets langere dekbedden.

Wederom goed hotel

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Lamy
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel. Goed restaurant. Lekker ontbijt

Fijn chalet, leuk park

Heerlijk midweekje, veel privacy

• Totaaloordeel over Landal Bospark Lunsbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruim opgezet, veel privacy
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Heb ik niet

Het was fantastisch

Heel bijzonder, samen met mijn dochter van 14 echt in de watten gelegd. Prachtige locatie, heerlijk ontbijt, 3 gangen diner van de kaart en gebruik van de wellness.

• Totaaloordeel over Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague - Scheveninge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Je voelt je echt n gast
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prachtig mooi hotel, vriendelijk personeel goeie service, en voor de prijs? Ongelooflijk. Heerlijk variabel ontbijt en een 4 gangen diner mmm Voor herhaling vatbaar.!,

• Totaaloordeel over Hotel Marktstad
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 10
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 0
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heerlijk hotel, midden in het centrum,

We hebben genoten van Den Bosch.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Hotel Central
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nvt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mbt

Alles Top !!!!!

Zeer goed verblijf. Fijn personeel, ontbijt, bed, bar en schone kamer. Alles picobello. Dichtbij station en centrum. Top

• Totaaloordeel over The Ald Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel, ontbijt, bed, bar afstand station/centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Gewoon zo doorgaan.
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn huisje, modern en ruim. Keuken-basisbenodigdheden aanwezig. Redelijk goede bedden, slechte kussens. Heerlijke douche! Te kleine tv tov de ruimte. Plafonds en onder de bedden stoffig. Erge last van mieren binnen, zelfs in de vaatwasser die elke dag draaide. 1 avond gereserveerd voor het wereldbuffet in het restaurant, dat was erg lekker. Alles vers, genoeg keuze en alles werd op tijd aangevuld.

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruim huisje
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tegels rondom de container, ik stond in de modder het afval te dumpen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi uitzicht prima kamer. Ontbijt was ook goed geregeld

• Totaaloordeel over Hotel Zee en Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was goed geregeld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Miss andere matrassen

Groot hotel

Dit hotel gekozen op aanraden van vrienden. Groot hotel en toch rustig gelegen vlakbij het strand. Organisatie is een geoliede machine en top professioneel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie kamers. Keuken in buffetvorm. Top! Lekker eten! Aanrader!

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel vlak bij het strand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen, verblijf was te kort

Prima naar ons zin

We hadden het prima naar ons zin in het hotel. Een prettige en nette kamer. Voor de thee konden we een ketel op de kamer krijgen. Omdat we in het stillere seizoen gingen was er in de lobby niet veel te doen. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service en ontbijt en gastvrijheid

Prima, muv badkamer

Prima ontbijt en kamer. Ligging ideaal. Minpunten: heel lage wc, douchen in ligbad.

• Totaaloordeel over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging en ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark badkamer

super

geweldig

• Totaaloordeel over Roompot Kustpark Egmond aan Zee
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark super
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie kamer en vriendelijk behulpzaam personeel

We werden vriendelijk ontvangen. Jammer dat je niet gratis kunt parkeren bij het hotel. 40 euro voor twee dagen is voor mij best veel.

• Totaaloordeel over ibis Styles Rotterdam Ahoy
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi uitzicht en bij de metro
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeergelegenheid
  • Reisgezelschap Met partner

Prima, vriendelijk behulpzaam lekker ontbijt

Helemaal top !

• Totaaloordeel over Hotel Rubenshof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service

Goed hotel!

Heel goed hotel: vriendelijk personeel, prima kamer, netjes en goede bedden en een heel goed ontbijtbuffet!

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, nette kamer, goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeterpunten!

Geweldig goed hotel

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Goed hotel
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie omgeving. Douche liep tegen. Water komt in het voorportaal van de badkamer. Ik had werkzaamheden waarbij een bureau handig was. Dit is met het tafeltje net gelukt.

• Totaaloordeel over Hotel de Naaldhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ja
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douche
  • Reisgezelschap Alleen

even heerlijk er tussen uit

Wij hebben heerlijk genoten van ons verblijf bij Hotel Am Fang. De bedden lagen prima, de kamer was schoon en voldeed aan onze verwachtingen. De kussens waren iets minder comfortabel, maar dat mocht de pret niet drukken. Het zwembad was netjes en goed onderhouden. De sauna hebben wij zelf overgeslagen. Het bowlen was echt lachen en vindt plaats in een sfeervol barretje, wat het extra gezellig maakt. Het ontbijt is basic maar goed. Het avondeten was prima voor wat je mag verwachten: keuze uit groente, vlees of vis met aardappels, pasta of rijst, plus heerlijke verse salades. Het all-inclusive drinken start pas om 17:00 uur (ook de rum). Wat wij persoonlijk wat jammer vonden, is dat wanneer je na 15:00 uur mag inchecken, er voor die eerste twee uurtjes nog apart betaald moet worden voor drankjes. Maar daar staat tegenover dat biljarten en poolen gratis zijn. Kortom: voor het geld geven wij dit hotel een dikke 10. En voor wandelaars is dit een prachtige omgeving.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark • Goede prijs-kwaliteitverhouding • Prima bedden • Schone kamers • Netjes onderhouden zwembad • Gezellige bowlingbaan in sfeervol barretje • Gratis biljart en pool • Basic maar goed ontbijt • Prima avondeten met keuze uit vlees/vis, groente en verschillende bijgerechten • Heerlijke verse salades • All inclusive in de avond (ook sterke drank zoals rum) • Mooie omgeving, ideaal voor wandelaars • Ontspannen en gemoedelijke sfeer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark • Kwaliteit van de kussens verbeteren voor extra slaapcomfort • Overwegen om het all-inclusive drinken eerder te laten starten op de dag van aankomst (bijvoorbeeld vanaf inchecktijd) • Ontbijt iets uitbreiden met meer variatie • Kleine modernisering van sommige kamers/interieur kan het geheel nog aantrekkelijker maken Dit zijn vooral kleine verbeterpunten, want de basis is gewoon goed
  • Reisgezelschap Met partner

Gastvrij en super lekker diner en goed ontbijt Schonen kamers en sanitair

• Totaaloordeel over Hotel Bemelmans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij en super lekker eten
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi huisje op een mooi park

Ik verbleef een midweek in een 4-persoons bungalow, type 4C. Pluspunten +Open haard +Bad + 2 poefen/voetenbankjes/krukjes die onder de salontafel passen +Park midden in de natuur en dat merk je: volop eekhoorns, vogels en konijnen te zien +Vanuit het park loop je zo de Veluwe op + 1 ruime parkeerplek bij de bungalow Minpunten: -Weinig opbergruimte in de keukenkastjes voor je eigen boodschappen -Één openbaar wifinetwerk voor het hele park, waardoor Chromecast niet werkt met de tv -Combinatie bad & douche die een beetje in een hoekje zit. De 'douchecabine' is hierdoor erg smal -Geen kastje in de badkamer voor je toiletartikelen -Rare indeling waardoor de woonkamer erg ruim is, maar de keuken en master bedroom wat smal. Er is net genoeg ruimte tussen de eettafel en het keukenblok om de kastjes te openen en ook langs het voeteneind van het bed is het schuifelen

• Totaaloordeel over Landal Miggelenberg
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park bij de Veluwe, je ziet bijna dagelijks konijnen, eekhoorns en vogels.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Plaats een kastje in de badkamer, bijvoorbeeld onder de wastafel.
  • Reisgezelschap Alleen

Het hof van Gelre is een fijn hotel met vriendelijk personeel. Het ontbijt en diner waren goed, de kamer was prima met goede bedden.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark NVT