Lekker warm bad. Goed hotel en goed ontbijt. Je kan er goed dineren.
Heel goed, warm welkom, personeel zeer vriendelijk!!
Een mooi arrangement. Duidelijke communicatie over wat er in het arrangement zit.
Lekker verblijf gehad! Rustig, sauna goed, eten goed verzorgd!!
Heerlijk relaxed ,goed huisje met alles wat je nodig hebt. Winkeltje,bistro en snack bar .Alles was open .
Prettig resort, veel mogelijkheden. Vriendelijke begripvolle medewerkers. Leuk restaurant. Wij hadden een bungalow wat voldoende privacy bood, maar veel bungalows staan ons inziens wel dicht op elkaar. Dit hoeft overigens geen probleem te zijn.
Super tevreden van ons weekendje weg!
Alles was geweldig. De rust, reinheid,vriendelijkheid, eten
Mooi hotel, prima kamers, uitstekende bediening, normaal ontbijt, avondeten was prima, niet overdreven. Niet heel goedkoop, maar we hebben genoten. Gratis parkeren, en voldoende plek, gratis uitstekende Wifi. Leuke omgeving.
Goed en schoon hotel met een lekker ontbijt!
Wij hebben een geweldige vakantie gehad bij het Wolffhotel. De locatie is geweldig midden in de natuur, erg vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker ontbijt, en heerlijk Duits avondeten. De kamer zijn ruim en functioneel opgezet. Overall een geweldige hotel.
Een aangenaam wandelweekend gehad in Lochem, hotelkamers netjes en ruim (suites ) ontbijt en diner lekker en voldoende.
We hadden voor 4 dagen geboekt, de hele dag kunnen snacken en drinken. Het middag- en avondeten was lekker, voor iedereen wel wat erbij. Vriendelijk personeel, je voelt je meteen thuis.
Was weer een super verblijf. Ken het hotel reeds langer
Jammer dat de gang vol stond met spullen die nog opgeruimd moesten worden. (Denk ik) Ook vonden wij het niet zo prettig dat je met z'n allen tegelijk om half 7 moet aanschuiven voor het diner. Zo lijkt het op een Enjoy hotel. (Waar we juist niet voor kozen. Ontbijt was prima.
Voor de derde of vierde keer geweest en weer voor herhaling vatbaar!
Vriendelijke ontvangst , je voelt je meteen thuis Schone nette kamer Lekker eten Al een paar keer geweest 5 min.lopen en je zit midden in het centrum Kom beslist weer terug
Net hotel in het centrum, vriendelijke medewerkers en een heerlijk ontbijt
Mooi hotel met keurige kamers opeen mooie plek in Düsseldorf. Met de tram binnen een paar minuten in de stad. Enige minpunten de lange rijen bij in- en uitchecken (30 min+). En de lange rijen beide dagen voor ontbijt (20 min). Wel geweldig ontbijt!
Verbleef in 6 persoons huisje, was brandschoon en voorzien van alle comfort
Prima locatie en hotel, aangename kamer, vriendelijke medewerkers, goed ontbijt en uitstekend diner
Mooi hotel. Dichtbij het strand, alleen verouderde kamers. Niet meer van deze tijd.
Het hotel ligt rustig aan de rand van het centrum van Gouda. In de comfort kamer douche je in de slaapkamer dus maak/ houd je je kamergenoot wakker tijdens het badderen. Hygiëne was slecht: grote bruine vlekken in het onderlaken, schimmel in de badruimte, viezigheid in de stoelen. Gebruikte koffiekopjes worden niet afgewassen of gewisseld. Zeker geen 4 sterren kamer of service. De lounchbar zou tot 0.00 uur open zijn, maar toen we om 23.15 uur aankwamen en wat te drinken wilden, kregen we niets meer. Ook niet om mee naar de kamer te nemen. Tot zover klantvriendelijkheid. Ontbijt is uitgebreid, lekker en ook gezonde producten zijn verkrijgbaar.
Wij hebben twee fantastische dagen gehad in hotel Hof van Gelre. Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Een hele goede keuken met geweldige gerechten. Prima locatie en een fijne slaapkamer.
Wij hebben het Amsterdam beach Hotel als prettig ervaren. Werden vriendelijk ontvangen, om 11.00 de kamers waren al klaar, dus konden we onze koffertjes al in de kamer kwijt. Het personeel was erg vriendelijk. Ook na 24.00 toen we terug kwamen, hebben we nog iets gedronken aan de bar. Het ontbijt was prima, goed verzorgd.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer